Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:16:51
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tilči, 3x twety in 1x čipko se vidi da je večer, da smo spet na pohodu nočne ptičke a piščanček je šel pa s kurami spat? piščanec je pa danes prispeval en sam post verjetno so jo otroci izmozgali danes pa sej je še rana ura, mogoče se še oglasi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:17:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer babnce moje evo mala pančka z dodatnimi prebujanji jst pa rabm čvek. Moj je šel HB v nočno sva se dopoldne tako grdo spičla ma mi je čist živce potegnu,sej sva se pobotala sam rabva kak dan da prebaviva vse skup.Itak pa berem da imate skor vse neke probleme s svojimi Kaj čmo... Takle mamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:17:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no naša je skopanja in v postelji. Mislim, da je zaspala, čeprav imam občutek, da nas čaka pestra noč. Je bila tako nemirna preden je zaspala, da ne vem kaj bo. No bomo zjutraj videli . Upamo na najboljše naša pa še ne spi ker sta z atijem spala do pol 8 in valjda je zdej ko sovica. boste pa zjutrej tolk dalj časa pančali. naša bo najkasneje 6.30 auf. ampak to je max. kolikor dolgo zdrži v postleji ja danes smo do pol 10 kva?????????? naša je takrat skor že prvo rundo oddremala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:20:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tilči, 3x twety in 1x čipko se vidi da je večer, da smo spet na pohodu nočne ptičke a piščanček je šel pa s kurami spat? piščanec je pa danes prispeval en sam post verjetno so jo otroci izmozgali danes pa sej je še rana ura, mogoče se še oglasi so RD praznovali če se ne motim sam po mojem je pa vsej kej prebrala vmes. a misleš da tak đanki RR lohka cel dan brez RR zdrži? po mojem ne
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:21:52
|
|
|
|
*Tiana*
|
katy znajo živc vn potegnt ane.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:22:22
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tilči, 3x twety in 1x čipko se vidi da je večer, da smo spet na pohodu nočne ptičke a piščanček je šel pa s kurami spat? piščanec je pa danes prispeval en sam post verjetno so jo otroci izmozgali danes pa sej je še rana ura, mogoče se še oglasi so RD praznovali če se ne motim sam po mojem je pa vsej kej prebrala vmes. a misleš da tak đanki RR lohka cel dan brez RR zdrži? po mojem ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:23:40
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tilči, 3x twety in 1x čipko se vidi da je večer, da smo spet na pohodu nočne ptičke a piščanček je šel pa s kurami spat? piščanec je pa danes prispeval en sam post verjetno so jo otroci izmozgali danes pa sej je še rana ura, mogoče se še oglasi so RD praznovali če se ne motim sam po mojem je pa vsej kej prebrala vmes. a misleš da tak đanki RR lohka cel dan brez RR zdrži? po mojem ne ja, maš prav. đankiji rabijo svojo dozo redno, če je majo mrzlega purana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:23:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a misleš da tak đanki RR lohka cel dan brez RR zdrži? po mojem ne Odvisno od zahtevnosti okoliščin in obsežnosti motečih dejavnikov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:26:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tilči, 3x twety in 1x čipko se vidi da je večer, da smo spet na pohodu nočne ptičke a piščanček je šel pa s kurami spat? piščanec je pa danes prispeval en sam post verjetno so jo otroci izmozgali danes pa sej je še rana ura, mogoče se še oglasi so RD praznovali če se ne motim sam po mojem je pa vsej kej prebrala vmes. a misleš da tak đanki RR lohka cel dan brez RR zdrži? po mojem ne ja, maš prav. đankiji rabijo svojo dozo redno, če je majo mrzlega purana dobr si tole napisala. boš vidla kakšne sankcije naju bodo doletele ko bo tole brala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:26:15
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* katy znajo živc vn potegnt ane. Uh ne govor,ma me razkur k je končno malo doma pol se pa samo kregamo.Kaj bo šele ko bom šla na šiht k bo moral še sam kej druzga nardit k tamalo sam tisto uro met k sem na aerobiki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:27:30
|
|
|
|
tilči
|
Ali katera ve,če v Leclercu prodajajo bojlerje?Danes smo gledali v technomarket in v Big Bangu,pa jih nimajo.Imajo jih v Merkurju. Imamo namreč en star bojler v kopalnici,poln vodnega kamna in žre elektriko kot zmešan. Moramo to zamenjati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:28:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera ve,če v Leclercu prodajajo bojlerje? Pojma nimam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:29:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a misleš da tak đanki RR lohka cel dan brez RR zdrži? po mojem ne Odvisno od zahtevnosti okoliščin in obsežnosti motečih dejavnikov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:29:35
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a misleš da tak đanki RR lohka cel dan brez RR zdrži? po mojem ne Odvisno od zahtevnosti okoliščin in obsežnosti motečih dejavnikov Kaka je bla noč?Moj je danes 2x celo namesto mene vstal in dal mali piti k je bla obupna ponoč,vsaj 5x se je zbudila pa še zvečer nikakor zaspat,do enajste smo bedele Je pa res da zdej k več ponoč spi k podnev več poje se zjutri zbudi okoli 7:30 in obvezno moram naštimat keksolino,ga pomljaska pol pa takoj nazaj spat vsaj za kako uro.Ponavad se ji kr pridružim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:31:03
|
|
|
|
katy82
|
SS kaj maš luštne slikce a ma mala vedno tko rdeča lička?Kaj pa je na zadnji sliki? A ZS si dobila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:31:46
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* katy znajo živc vn potegnt ane. Uh ne govor,ma me razkur k je končno malo doma pol se pa samo kregamo.Kaj bo šele ko bom šla na šiht k bo moral še sam kej druzga nardit k tamalo sam tisto uro met k sem na aerobiki. Sej se bo uredilo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:32:06
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** tilči, 3x twety in 1x čipko se vidi da je večer, da smo spet na pohodu nočne ptičke a piščanček je šel pa s kurami spat? piščanec je pa danes prispeval en sam post verjetno so jo otroci izmozgali danes pa sej je še rana ura, mogoče se še oglasi so RD praznovali če se ne motim sam po mojem je pa vsej kej prebrala vmes. a misleš da tak đanki RR lohka cel dan brez RR zdrži? po mojem ne ja, maš prav. đankiji rabijo svojo dozo redno, če je majo mrzlega purana dobr si tole napisala. boš vidla kakšne sankcije naju bodo doletele ko bo tole brala pssssssst
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:33:15
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera ve,če v Leclercu prodajajo bojlerje? Pojma nimam Jaz tud pojma nimam, ampak bi rekla prej da ne, kot ja. Kaj pa OBI in Bauhaus, Baumax?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:35:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera ve,če v Leclercu prodajajo bojlerje? Pojma nimam Jaz tud pojma nimam, ampak bi rekla prej da ne, kot ja. Kaj pa OBI in Bauhaus, Baumax? O,hvala .Tam jih pa imajo,pa mi tudi na misel ni prišlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:37:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kaka je bla noč?Moj je danes 2x celo namesto mene vstal in dal mali piti k je bla obupna ponoč,vsaj 5x se je zbudila pa še zvečer nikakor zaspat,do enajste smo bedele Je pa res da zdej k več ponoč spi k podnev več poje se zjutri zbudi okoli 7:30 in obvezno moram naštimat keksolino,ga pomljaska pol pa takoj nazaj spat vsaj za kako uro.Ponavad se ji kr pridružim O vem ja, da paše zjutraj še malo it nazaj spat. To sem jaz začela prakticirat, ko se je Manca vsak dan zbujala med 4.30 in 5.30 da sva potem šle po enih 2-3urah nazaj spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:39:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kaka je bla noč?Moj je danes 2x celo namesto mene vstal in dal mali piti k je bla obupna ponoč,vsaj 5x se je zbudila pa še zvečer nikakor zaspat,do enajste smo bedele Je pa res da zdej k več ponoč spi k podnev več poje se zjutri zbudi okoli 7:30 in obvezno moram naštimat keksolino,ga pomljaska pol pa takoj nazaj spat vsaj za kako uro.Ponavad se ji kr pridružim Pretekla noč je bila bolj tako-tako Do pol dveh je sicer spal, ampak potem je bila žurka do šestih. Nato smo pa vsi trije mrknili do 8:15
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:39:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 SS kaj maš luštne slikce a ma mala vedno tko rdeča lička?Kaj pa je na zadnji sliki? A ZS si dobila? Manca ma res skor skozi rdeča lička, sploh pa, če ji je malce toplo, pol je kor kuhan rak v glavo sem dobila ZS slikice se pa ravno pošiljajo. mislim, da bodo prišle v dveh delih-dveh mailih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:41:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera ve,če v Leclercu prodajajo bojlerje? Pojma nimam Jaz tud pojma nimam, ampak bi rekla prej da ne, kot ja. Kaj pa OBI in Bauhaus, Baumax? O,hvala .Tam jih pa imajo,pa mi tudi na misel ni prišlo Pa še Mercator Tehnika v Črnučah, sem videla avgusta zelo pestro izbiro el. bojlerjev.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:42:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera ve,če v Leclercu prodajajo bojlerje? Pojma nimam Jaz tud pojma nimam, ampak bi rekla prej da ne, kot ja. Kaj pa OBI in Bauhaus, Baumax? O,hvala .Tam jih pa imajo,pa mi tudi na misel ni prišlo Pa še Mercator Tehnika v Črnučah, sem videla avgusta zelo pestro izbiro el. bojlerjev. Hvala tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 21:42:11
|
|
|
|
*Tiana*
|
Evo še eno fotko: Tiana v noši (šiva tašča) P.S. glej roko
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?