Anonimen
|
evo me bom na hitrico napisala kaj je bilo, čeprav nisem hotla iz tega delat haloja. tema je bla tam, kdor jo je videl, jo je, si popestril dolgčas, ampak da ne bo prišlo vse sorte ven.. ker zaenkrat knjigce nimam v knjigarnah, knjigarne pa vzamejo tolk procentov, da bi si z vsemi natisnjenimi 500 izvodi povrnila samo 1/3 stroškov, moram vsaj 200 knjig prodat takole, mimo knjigarn, da si povrnem stroške... in sem pred prazniki še dala na par forumov oglas. mi je jasno, da sm tečna kot driska, ampak brez reklame si ne morem nič pomagat , čeprav mi je že nerodno od vsega oglaševanja... ker so mi na RR povedli, da reklame ni zastonj, da jo moram plačat, sem se zmenila s ta glavno kolk komadov knjig jim moram poslat, v zameno za tisti oglas na čvekanje v tri dni. sem lepo objavla temo in seveda se je javla volga, kaj neki reklamiram.. no sej tema je še vedno tam. in itak že tu mi je piknilo, kaj se neki vmešava v stvari, ki se je sploh ne tičejo, sploh pa je spodaj pisalo, da je oglas plačan! dan pred tem sem na forumu za moderatorje objavila vprašanje (takrat še itak nisem vedla, da bom drugi dan objavla reklamo, ker sem mislila, da si finančno tko ne bom mogla privoščit) če je pač možno, da se nick zbriše in kaj se zgodi s posti. to je to, nič pojasnjevanja, nič drugega. In je blo par vprašanj zakaj, kako, pa je ena napisala, da sem zihr bedarije pisala in ker me lahko zarad knjige, ki jo mam, kdo prepozna, sem cviknila in sem v hecu napisala, da je res. pa se je pojavila ena, ki je začela pametovat in bit nesramna, kot da sem mali papak in potem je uletela ena majčica, ki je je tudi povsod dovolj, in je trdila, da je tak vsem jasno, da je to oglas, pa kako če bi jst hotla drugač, bi že tko, pa se posmehovala, pa bolj ko ji je moderatorka razlagala, da se moti, bolj je trdila. in ja pol pa priznam, men je poknal živc. ker če pa kaj ne prenesem je pa posmehovanje in da mi nekdo podtika, da al lažem al nekaj kar ni res.. skratka sm jo nekam poslala, jo kot pravi sami užalila (sem ji napisala, da tupi in tupi povsod svoje nazadnjaške misli in da laja ter da ma dost majhen iq...). potem pa je secirala vsak post v nulo, zahtevala javno opravičilo, zahtevala razlago žaljivk... skratka koma. v glavnem... nobene panike, men je že mimo... tolk da se ve, ne rabim nobene podpore, ker sem si sama skuhala to, pol še sama pojedla, zdej pa je tko mimo in to je to. lepe praznike vsem, kar jih je ostalo!
|