|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
27.12.2008 10:49:40   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Šuki - slikco hočemo!

Pa od user posted image tudi.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
27.12.2008 10:50:59   
zarja1
ajde Shuki od Lare sem ga našla med albumi....hočemo še tvojga!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
27.12.2008 10:51:14   
sonček33
miška - pa jaz sem jo pred kartkim gor dala....se ni nič spremenilo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
27.12.2008 10:51:47   
zarja1

ti maš prav manekenskega.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
27.12.2008 10:52:46   
Shuka
Neč ne bo, baterija na fotoaparatu prazna, bo trajal cel dan da se napolni, bom dala v ponedeljek k me moj slika, jutri ne bo časa k gremo ven, v ponedeljek vas pa presenetim a provuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
27.12.2008 10:53:52   
sonček33
Šuki sami izgovoriuser posted image Itak morš imet baterije zdej skoz nafilane...ker nikol ne veš...čeprav...ti imaš še čas.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
27.12.2008 10:54:35   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki in Larči vidve bi lahko tud svoj bušček mal sem gor prileple.......dajta hitro po fotoaparat....user posted image user posted image user posted image

Sicer jaz vidim dnevno teh buščkov još pa još, bi mi blo pa v čast videti vajina...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
27.12.2008 10:55:23   
Shuka

Šuki sami izgovoriuser posted image Itak morš imet baterije zdej skoz nafilane...ker nikol ne veš...čeprav...ti imaš še čas.
Ja sej en fotič k so baterije polne ga je moj vzel, drugi se fila. Sem pa dons prov razmišljala da nauva pozabla nafilat baterije če nas slučajno kej presenetiuser posted image Mam še čas ja, sam nikol se ne ve.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
27.12.2008 10:55:52   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Shuki in Larči vidve bi lahko tud svoj bušček mal sem gor prileple.......dajta hitro po fotoaparat....user posted image user posted image user posted image

Sicer jaz vidim dnevno teh buščkov još pa još, bi mi blo pa v čast videti vajina...

Da nisi slučajno ginekologuser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
27.12.2008 10:57:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
27.12.2008 11:02:17   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

user posted image

user posted image nisem

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 27.12.2008 11:14:21 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
27.12.2008 11:05:14   
miska73

Saj ti si res med bolj pridnimi, kar se tiče slikc od trebuščkov.
Ampak v albumu maš pa same stare. Bi lahko albume malo osvežila.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
27.12.2008 11:25:25   
blanč
Poglejih čvek- helouuu!
Prazniki zaenkrat mimouser posted image , jaz pa sigurno 5 novih kil. Ojoj kaj šele bo. Men ni slabo samo takrat ko jem in to pomeni, da moram nonstop jestiuser posted image .
Ratatujček, kdaj začneš z akcijo???
Shuki jaz bi tudi tvojga bušija rada vidla.
Zarjica, kako kaj nov image nosečnice???
A naša abra je uredu? So z gimnastičarko zdrave in se pustijo cartat??
Kruce še tebi tisoč čestitk za novo vlogo očetauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
27.12.2008 11:31:18   
miska73
O lej jo mojo najlepšo vijolično pošast ... ti si nas tudi prišla pogledat...
Kak si lubek? Vse tako kot mora biti?
Sem te imela v mislih te dni.
Me malo skrbi zate.

A moja akcija... če bo vse kot predvidevam, potem dobim datum za zmenek pri sestri Blanki za 16.1. in potem startam s suprafaktom.
No, najprej moram pa dobiti sestro Miro na telefon.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
27.12.2008 11:41:58   
lučka 25
Dobro jutro!user posted image

Najprej, Kruce: Prometrium morata jemati tako naprej, kot je rečeno. Če ga bosta šla iskat v Italijo, je na Fernetičih zaprto, ker imajo kolektivni dopust, v Občinah pa ga lahko dobita. Gresta pa kar z istim receptom tja, kot sta šla prvič. Jaz sem kar moja starša poslala, ker si nisem upala vozit, zaradi manjših krvavitev, ki sem jih mela pred tednom dni.
Upam, da vama ga uspe najti. Meni ga je tudi čisto malo še zmanjkalo. Res malo poglej na MON, če ga katera prodaja.
Za ostalo pa ti je že Shuka razložila. Najprej UZ pri Rešu, da vidi srčka, potem p k svojemu G.

mismis, hvala za čaj.user posted image

Reby, sao da je vse bolje.

sonček, vidim da si danes sama. Pa da lepo pripravljaš že vse za otročka.user posted image  Jaz tudi komaj čakam na to.

shuka, kako kaj. Tudi že lepo pripravljaš za svojega navihančka cunjce. Iiiiiiiiii, lepo lepo.user posted image  Men je tudi že svakinja spakirala vse za dojenčka, cel paket. Sta jo nečaka (še posebej ta velik) toliko navirala, da morajo zdaj pa dat za dojenčka vse, kot so rekli, da so morali že ta teden vse spakirat. user posted image  Sej so skor bolj neučakani kot midva.user posted image

Miška, a danes boš pa kar doma delala. No ja, vsaj doma boš. Jaz bom pa tudi danes nekaj še za službo naredila, sem jim obljubila, da jim zdaj v začetku januarja še pomagam s pripravami in podobno. Bo treba tud mal za računalnik sest, pa ne le za RR.
Ampak akcija bo pa kmalu tudi pri tebi. Super.user posted image

zarja, nič naj te ne stiska za ponedeljek. Ti sao uživaj, ker je vse O.K. Kar se pa solz tiče pa boš videla še malo kasneje, kako te bodo hormoni zdelali. Jaz zadnje dva tedna jokam za vsako nežno stvar, pa ob razneženih reklamah. Moj se mi samo smeji.

pupa06, kot so ti že rekle punce, še najbolj pa Kicsi. Službo na stran, boš bolj težko kombinirala z vsem skupaj. Naj ti bo kar postopek glavni, prvi plan. Služba bo že počakala.

lara, saj ti boš pa tudi kmalu začela pripravljat za škratka, ko pa čas tako hitro leti. Saj boš kmlu n polovici.user posted image

blanč, vidim da  si bolje. No meni j tudi slabo, samo takoj ko pomislim na hrano me vse mine. Saj pol se pomatram, ampak si nisem nikoli mislila, da mi bo hrana delala probleme.user posted image  Samo, mam dost zaloge okoli trebuha, stegnov,...user posted image

Ostalim pa želim en lep dan. Je kar malo mešano tu pri nas, sonček sije, po hribih pada sneg, mraz je,...pravo zimsko vreme.user posted image

Grem se zdaj še naprej nalivat s čajem za ledvice, da bo v ponedeljek izvid vode boljši. Mam tolk enih tablet pa vitaminov, pa čajčkov za pit, ko kaka mama. user posted image  Sam če bo pomagal, bom pa probala vse.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
27.12.2008 11:51:23   
pika.po
Ahejjjjjjjjjjj kake lepe novičke berem! Tile decembrski dobri možje definitivno obstajajo!!! user posted image user posted image user posted image

Obi, Zarja in Kruce čestitam za pluske!!!  Naj se vse srečno razvija in odvija do trenutka, ko boste stisnili k sebi svoje štručke!!! user posted image user posted image user posted image

Abra tebi pa čestitke za malo gimnastičarko!!!user posted image user posted image user posted image

Pupe in pupek kok sem pa jest vesela vseh telih lepih in dobrih novic!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
27.12.2008 12:11:08   
pikovit
Daaaaaaaaaaaanuser posted image ,

najprej čestitke

Kruce bravooooooo,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči jaz sem tolk vesela zate,da mi gre kar naprej na jok,ko te berem.Super bejbika moja.
Abra upam,da ste ok in da se že veselo crljate
Mismis hitro se pocajti,da boš čila in zdrava za nizki štart.
Shuka se že kaj gnezdiš?user posted image
Larica samo da te lepo pozdravim.

Punce v pon. me čaka prvi obisk v MBuser posted image user posted image user posted image .

Vse vas imam rada od A do Ž

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
27.12.2008 12:21:40   
pika.po
Pikovitka user posted image user posted image user posted image  za novo akcijo!

Že zdaj navijam!!! Se bo v novo leto zavlekel tale virus decembrskih lepih novičk!!! Sem prepričana!!! Bodo tule gor sami pluski, objemčke bomo pa kar ukinli, ker itak ne bo nobene za tolažit!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
27.12.2008 12:40:16   
zarja1
Pikovitka kdaj morš bit v Mb? Maš moj mobi se slišiva.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
27.12.2008 13:34:02   
lara light
Ma ne, tolko sem napisala in me je ven vrglo....user posted image

Še enkrat povzetek:
kruce, nekaj prometriuma imam za prvo silo, javi na zs.user posted image
zarjica, srečnica mala, dobrodošla v klubu v širino rastočihuser posted image
shukica, lepa dela te čakajo, čuvaj se in prepusti likanjeuser posted image
mismis, kavica je pasala sedaj po kosiluuser posted image
lučka, ti kar nadaljuj s čajčki, vse se bo uredilouser posted image ...še malo in bom na pol, res gre hitro
reby, mojsonček, pikovitek, ku kuk!user posted image
grem napast čokoladouser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
27.12.2008 13:35:06   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

KOMAJ ČAKAM DA BOM DEBELINKA......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
27.12.2008 13:42:04   
ledenka

KOMAJ ČAKAM DA BOM DEBELINKA......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veš, kako gre hitro user posted image  meni zdaj skoraj dnevno rase buši. še malo, pa ne bom več pasala v normalne puloverje user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
27.12.2008 13:42:28   
Shuka

shukica, lepa dela te čakajo, čuvaj se in prepusti likanjeuser posted image

In sem že utrujena, oprala in posušila že 3 žehte, likala pa ne bom dons nimam volje ne moči. Mogoče jutr mal.user posted image Tega je čiiiist preveč velik.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
27.12.2008 13:42:50   
Shuka

Pol boš naša brbljava debelinkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
27.12.2008 13:43:01   
ledenka
jeee, pikovitka in žiži, obe začneta v ponedeljek z iglo user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?