|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
26.12.2008 12:03:28   
gigi1
Oj lubice in Kruce

Veselga Božička user posted image

KRUCE ČESTITAAAM!!!!!! user posted image

Zarjica tebi še enkrat user posted image

Obika bravo za prelep BHCG user posted image  user posted image  user posted image

Ostalim lep dan. Evo spet obiski zvonijo....

Lupčke

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
26.12.2008 13:46:59   
lara light
Kruce in Krucika, iskreno čestitam! Pluuuuuuuuuuuuuuusss!!!user posted image user posted image user posted image  Naj bo nepozabnih 8 mesecev in potem najlepši otroček!user posted image user posted image user posted image Čudovite praznike vama želim!user posted image

Zarja, Obi, upam, da uspeta normalno dihat od navdušenjauser posted image in da uživata 100/h!!!user posted image

Gigika, pr tebi tudi pestro...tle je podobna slikauser posted image

Netkič, objemček in lubčka!

Veselo Štefanovo vsem, vsem, pa en kup lubčkov iz mojega čudovito sončnega krajauser posted image !

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
26.12.2008 14:07:23   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj lubice in Kruce

Veselga Božička user posted image

KRUCE ČESTITAAAM!!!!!! user posted image

Zarjica tebi še enkrat user posted image

Obika bravo za prelep BHCG user posted image  user posted image  user posted image

Ostalim lep dan. Evo spet obiski zvonijo....

Lupčke

Celo dopoldne že skušam kaj napisat, pa me net zafrikava, tako da se samo pridružujem poslanici naše drage Žižetke in čestitam Krucetovima pa Zarjički in Obiki tudi ... upam, da nisem še koga sfalila ... če pa sem se globoko opravičujem in vam želim lep praznik in vikend ...

LAVJUOL !!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
26.12.2008 14:32:03   
sonček33
Gloria in sayuri - imata čudovite sončke. Uživajte!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
26.12.2008 15:33:21   
Kruce Fiks
Hvala dekleta!

Imam eno vprašanje!
Ve boste sigurno vedele!
Za silvestrovo poveva hčerki in staršem, pa me zanima če je kje na netu objavljen recmo filmčk tak kot se vrti pri ata Reškotu v Dravljah? Kako se plod razvija..
Ker po vsej verjetnosti bo potrebno zadevo spremljat...

Gigi! Imaš ZS!!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
26.12.2008 15:41:17   
obayifo
kruce čestitam!user posted image user posted image user posted image  a ni lepo za božič dobit tako darilo user posted image  ?

filmčkov se pa najde kar nekaj, eni boljši, eni slabši, sem prepričana, da boš našel 'pravega'

http://www.youtube.com/watch?v=2eelyg_k5iw

http://video.yahoo.com/watch/412267/2395144

http://www.youtube.com/watch?v=cp2y6Lkq7lY

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
26.12.2008 15:43:20   
bbpikica
Ojla bejbe in kruce.

Kruce vidm da si že ugotovil da se moraš veselit in bit srečenuser posted image , naj ti bodo teli prazniki najlepšiuser posted image .

Vsem ostalim pa želim da si malo spočijete od tega leta in si naberete moči za novo ki bo naše in zmagovalnouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
26.12.2008 19:13:17   
Shuka
Čer pupikeuser posted image

Kruce čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči piška, Larči miška, gigi in lubice moje vse en lep večer.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
26.12.2008 19:47:51   
hedviga
JUHUHUUUU ma kolk je fino takele lepe novičke brat!! Ma, nej še kdo reče da ni nič na tehle praznikih in da ni Božička!!!!

ISKRENE ČESTITKE VSEM!! Tistim s pluski, tistim s srčki in tistim z visokimi hormončki in še take posebne čestitke naši Abrici za naaajlepše kar se človeku lahko zagodi!!!

user posted image user posted image user posted image

Obenem vse pupikam želim prav lepe božične praznike!!!

Malo sem pozna ampak tokrat je pa tudi mene malo zložilo. Imam nos kot slon in ne neha in ne neha ven tečt, pa grlobol, zdaj pa imam na sumu da bom še malo pokašljala. Ni kej, nalivam se s čajem in čakam da mine....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
26.12.2008 20:00:35   
dajamaja
Kajsi zmenjeno za nov katalog. Moram še jaz ta recept preverit, ker bom umrla od proizvajanja štrudla user posted image  

Gigi pri nas pa tako zatišje. Si ne upajo v hribe ko je sneg. Sicer je pa res zamrznilo, je mene tudi moj reševal. Zdaj pa spet intenzivo 4x4 išče zame user posted image .

Hedi, pozdravite se!  

Vsem lep pozdravček!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
26.12.2008 20:48:55   
Grethy
Pupke moje, mene tko zafrkavlje tale net, da vam želim vsem en lep večer kar ga je še ostalo, čestitam vsem uspešnim in navijam za vse borke, pa lepo mi praznujte ... 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
26.12.2008 21:06:23   
mojsonček
Čer vsem skupaj!

Sem bla pridna in začela brat od začetka (ponavadi najprej preberem zadnjo napisano stran)... in brala in brala in točila solze, ker sem mislila nate ZARČI ves ta čas in stiskala pesti za plusek... in potem tako razočaranje, kot bi ga doživljala sama... eh, pikica... res si za našeškat... ker nam tkole sračkaš, ker si srečka nosečka, ker se je vohalo že po luftu... pa sej si bla pridna, pa božičku sta pisala... pa ne more bit, da vaju ne bi uslišal... močnoo močno te objemčkam in ti želim, da je to edina stvar, ki te je tako iztirila v naslednjih 8 mesecih... držim pesti še naprej...

in KRUCE user posted image user posted image user posted image  sej sem čist brez besed... čestitam iz srca in želim mirno in brezskrbno nosečnost tvoji KRUCI in seveda tudi tebi... pa ne nam zdej kam zbežat, ko si nas tko razvadil z jutranjimi kavicami, obljubiš?

ABRA da bi bila vajina gimnastičarka srečna in vaju osrečevalauser posted image user posted image user posted image

OBI bravo za visoko beto, SENČKA user posted image user posted image  za dva srčka

pupe, jst sm čist raztresena, sej sploh ne vem kaj vse sem še prebrala...

Mišmiš, Podganca, Žiži, Dajamaja, Larči, Šuki s spajdermenčkom in soseda Lučka, Hedi, Grethy in vse nenaštete lubike, ki sem vas v vsej svoji zmedenesti nenamerno izpustila... lep večer in mirno nočko...

cmmmok

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
26.12.2008 21:11:48   
Reby
Čer punce in fantje :)
Hedi in mismis - želim vama, da se čimprej pozdravita user posted image user posted image user posted image
Gigi - tudi jaz bi imela tisti recept za panna coto prosim, verjamem, da je odlična glede na vse tiste luštkane dobrote z žurke, pa če bo še kak dober preprost recept viška, bi tudi prosila. Moj bi v ponedeljek rad nekaj nesel v službo, da počasti svoje pridne sodelavce, naredila sem že čokoladno salamo in še eno mini pecivo bom v nedeljo, pa še kej bi...
Grethy - tud jaz mam skoz probleme z netom user posted image , zato bom zdej veliiik napisala, da bo pol mir za en čas
Kruce - kako si, ste? Si že prišel k sebi? user posted image
Se*, Bumo, Zarja, Shadow, Blanči, sulfinija, Obi - decemberske nosečke, kako ste?
Men se je danes čisto malo pojavil rjav izcedek, ampak to najbrž ni zadeva za paniko zganjat ali pač?!?
Pa vse ostale, upam, da se lepo preživele tale Božič in da vam bo Božiček čimprej izpolnil tisto malo skrito željo user posted image  user posted image user posted image
Lepe pozdravčke Dajamaji, Piji, Shuki, Lučki, Netki (kje se skrivaš in že imate mladičke?) , Kajšici, Lari, Sončkoma, Pikici, Goldy, Pikovitki, Miški, Blanči, upam, da nisem katere pozabila oz. sigurno sem, ker vas je itak preveč :)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
26.12.2008 21:44:50   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
......in KRUCE user posted image user posted image user posted image  sej sem čist brez besed... čestitam iz srca in želim mirno in brezskrbno nosečnost tvoji KRUCI in seveda tudi tebi... pa ne nam zdej kam zbežat, ko si nas tko razvadil z jutranjimi kavicami, obljubi

Brez skrbi! Mam še povno uprašanj za vas, oziroma skoz več.......
Pa kofetkov za vsaj še 2 mesca.
Pa na kako žurko bi tudi še šel user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
26.12.2008 22:46:27   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
......in KRUCE user posted image user posted image user posted image  sej sem čist brez besed... čestitam iz srca in želim mirno in brezskrbno nosečnost tvoji KRUCI in seveda tudi tebi... pa ne nam zdej kam zbežat, ko si nas tko razvadil z jutranjimi kavicami, obljubi

Brez skrbi! Mam še povno uprašanj za vas, oziroma skoz več.......
Pa kofetkov za vsaj še 2 mesca.
Pa na kako žurko bi tudi še šel user posted image user posted image

No, lepo da ne boš zbežal. Ker jaz tudi ne morem. So tu gor na temi same fejst punce in fantje, da jih/vas nikakor ne morem zapustit. Vidim, da si ti  na istem.user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
26.12.2008 22:49:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

'Men se je danes čisto malo pojavil rjav izcedek, ampak to najbrž ni zadeva za paniko zganjat ali pač?!?
'

Mislim, da ne. Meni se je nekje v 8 tednu tudi dva dni po malem (pikico) pojavljal rjav izcedek. Mislim, da se še kaj čisti. Ko, pa so krvavitve je pa bolje, da miruješ in kar lepo pokličeš in greš k G ali dežurnemu G.
Ne bo pa nič narobe, če malo več počivaš tudi zdaj, že zaradi uživanja in razvajanja. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
26.12.2008 23:21:23   
pupa06
Ojla punce!

Jaz bi pa prosila, če ste toliko prijazne in mi odgovorite na nekaj vprašanj v zvezi z IVF. Sem v dolgem postopku, kombinacija Suprefact + Menopur, zdaj pa vprašanja:

- nekatere pišete da ste v kombinaciji npr.: - dolgi postopek (suprefact, menopur - 3 ampule) - kaj to pomeni? Ker jaz imam napisano takole: Menopur 3 (ampule zmešam z 2 vodi) + 3 + 3 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 (9 dni) in zdaj 31.12.08 imam prvi UZ.

- se pravi, da grem 9. dan (jemanja Menopurja) na 1. UZ in kdaj bi lahko že bila punkcija oz. stop injekcija (v bistvu sploh ne vem vrstnega reda), kako to gre? Zanima pa me zato, ker imam celodnevne zdaj med prazniki, pa ne smem manjkati, ker sem zadnjič videla, da v LJ (stara porodnišnica) opravljajo punkcije tudi med 22.12.08 - 5.1.09.

Hvala vam za vaše odgovore in pojasnila pa vsem skupaj želim vesele in srečne praznike

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
27.12.2008 8:22:27   
Reby
Jutro punce! Ne morm verjet, da sem prva, Kruce malo si zamudil s kavico, mi jo je pa že mož skuhal in postregel.
Lučka - hvala ti za pojasnila, sem si kar mislila, da bo tako, ampak vseeno raje preverim, sem pa včeraj potem še res samo ležala in počivala.
Pupa06 - jaz sem imela Menogon in sem imela punkcijo 13. dan po menstruaciji. Stop injekcijo si daš 2 dni pred punkcijo oz. do 36 ur.

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
27.12.2008 8:50:13   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

glede na to, da Kruce še proslavlja, bom jaz danes kuhala kavico za vse vas...

user posted image

pa en čajček za srečke nosečke

user posted image

in da ne pozabimo na okusen zajtrk
user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
27.12.2008 8:53:42   
sonček33
Dobro jutro!
Mismis - jaz sem si privoščila čaj in sadje.
Ja, Kruce je pa itak v sedmih nebesih.... čeprav nejgove kave so tako njami...

Kaj imate v planu za danes?
Moj dragi je šel ravno v službo in do srede zvečer dela..mislim, domov bo hodil spat, amapk sicer pa vsak dan dela vsaj do 6-7h. Za kosilo se bom prijavila k sestri :). Moram pa še malo pospravit - čas gnezdenja.

Bi se pa tako z veseljem šla sankat...nekam v hribe... s kuhanim vinom in sendviči...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
27.12.2008 9:13:17   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Dobro jutro!
Mismis - jaz sem si privoščila čaj in sadje.
Ja, Kruce je pa itak v sedmih nebesih.... čeprav nejgove kave so tako njami...

Kaj imate v planu za danes?
Moj dragi je šel ravno v službo in do srede zvečer dela..mislim, domov bo hodil spat, amapk sicer pa vsak dan dela vsaj do 6-7h. Za kosilo se bom prijavila k sestri :). Moram pa še malo pospravit - čas gnezdenja.

Bi se pa tako z veseljem šla sankat...nekam v hribe... s kuhanim vinom in sendviči...

jutrčkauser posted image

jest sem začela gnezdit, danes bom pospravljala omare in prala cotice za malčka, da se vsaj malo pripravim. Dela bo še pa još ampak prijetnega.

Tud mene mika vse zadnje napisano, ampak naslednje leto bomo to nadoknadili.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
27.12.2008 9:47:24   
miska73
Sonči, Šuki kolk sta že vidve blizu dneva D...
Lepo, da se pravočasno gnezdita.

Sonči, kako si mi ti? Po tistih preplahih pred nekaj tedni, je bilo potem vse mirno?

A ja, dobro jutro vsem.

Mišmišu hvala za kavico. Matr, zgleda taka ekstra močna... za ta hude zaspance.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 27.12.2008 9:49:36 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
27.12.2008 9:48:04   
zarja1
ooooo zgodnje srčice.......user posted image

Mojsonček...user posted image sem čist brez besed.......

Mismis je tak kot južuli že pridna na vsezgodaj....user posted image

Reby in Lučka helov pupike lepe...user posted image

Shuki mojuser posted image in naš Sonček zlati 33 lep user posted image dan je to, al sankanje al gnezdenje...komaj čakam eno in drugo....

Larči še spite?

Pogrešam pares že naše Želvico gozdno, DaisykoE, WP, Netko........

Lepo snežno soboto vsem lubikam mojim.....

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
27.12.2008 9:49:23   
Shuka
podganica najljubša in Zarči lubek - kako sta kaj?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
27.12.2008 9:49:23   
zarja1
ooooo Mišek moj ratatujski........kak pa bo tvoja sobota zgledala?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?