lučka 25
|
Dobro jutro! Najprej, Kruce: Prometrium morata jemati tako naprej, kot je rečeno. Če ga bosta šla iskat v Italijo, je na Fernetičih zaprto, ker imajo kolektivni dopust, v Občinah pa ga lahko dobita. Gresta pa kar z istim receptom tja, kot sta šla prvič. Jaz sem kar moja starša poslala, ker si nisem upala vozit, zaradi manjših krvavitev, ki sem jih mela pred tednom dni. Upam, da vama ga uspe najti. Meni ga je tudi čisto malo še zmanjkalo. Res malo poglej na MON, če ga katera prodaja. Za ostalo pa ti je že Shuka razložila. Najprej UZ pri Rešu, da vidi srčka, potem p k svojemu G. mismis, hvala za čaj. Reby, sao da je vse bolje. sonček, vidim da si danes sama. Pa da lepo pripravljaš že vse za otročka. Jaz tudi komaj čakam na to. shuka, kako kaj. Tudi že lepo pripravljaš za svojega navihančka cunjce. Iiiiiiiiii, lepo lepo. Men je tudi že svakinja spakirala vse za dojenčka, cel paket. Sta jo nečaka (še posebej ta velik) toliko navirala, da morajo zdaj pa dat za dojenčka vse, kot so rekli, da so morali že ta teden vse spakirat. Sej so skor bolj neučakani kot midva. Miška, a danes boš pa kar doma delala. No ja, vsaj doma boš. Jaz bom pa tudi danes nekaj še za službo naredila, sem jim obljubila, da jim zdaj v začetku januarja še pomagam s pripravami in podobno. Bo treba tud mal za računalnik sest, pa ne le za RR. Ampak akcija bo pa kmalu tudi pri tebi. Super. zarja, nič naj te ne stiska za ponedeljek. Ti sao uživaj, ker je vse O.K. Kar se pa solz tiče pa boš videla še malo kasneje, kako te bodo hormoni zdelali. Jaz zadnje dva tedna jokam za vsako nežno stvar, pa ob razneženih reklamah. Moj se mi samo smeji. pupa06, kot so ti že rekle punce, še najbolj pa Kicsi. Službo na stran, boš bolj težko kombinirala z vsem skupaj. Naj ti bo kar postopek glavni, prvi plan. Služba bo že počakala. lara, saj ti boš pa tudi kmalu začela pripravljat za škratka, ko pa čas tako hitro leti. Saj boš kmlu n polovici. blanč, vidim da si bolje. No meni j tudi slabo, samo takoj ko pomislim na hrano me vse mine. Saj pol se pomatram, ampak si nisem nikoli mislila, da mi bo hrana delala probleme. Samo, mam dost zaloge okoli trebuha, stegnov,... Ostalim pa želim en lep dan. Je kar malo mešano tu pri nas, sonček sije, po hribih pada sneg, mraz je,...pravo zimsko vreme. Grem se zdaj še naprej nalivat s čajem za ledvice, da bo v ponedeljek izvid vode boljši. Mam tolk enih tablet pa vitaminov, pa čajčkov za pit, ko kaka mama. Sam če bo pomagal, bom pa probala vse.
|