|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
27.12.2008 8:47:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image

MAJ!

VSE NAJ NAJ ZA 7/12 SVEČKE

Ta sončna in Manca

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
27.12.2008 9:32:40   
*Tiana*
Dobro jutro,

se oglašam po dolgem času. Mali se je ravnokar zbudil zraven mene na kavču, je spet nekaj bolan. Ga kuha vročina že od včeraj, skoraj nič ne je, je brez moči in malo več spi. Upam da bo kmalu bolje.

Brala vas skoraj da nisem, je bolj malo časa zadnje dni.

Se pridružujem čestitkam za Maja!

Zdaj se moram pa posvečat miškotu. Čao

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
27.12.2008 9:47:43   
hijenca
Dobro jutro!

Čeprav sem pokoncu že od 7.30 oz. celo noč nisem prav spala, ker je imel moj user posted image ponovno budno noč. Celo noč je tv gorel, potem je v kuhinji po računalniku brskal,....user posted image

Videk mi vsake tolko časa malo zakuha, pa zelo kašlja. Sedaj mi je zaspal, pa sem probala Janin recept proti kašlju s kamilicami, pa bomo vidli. Če ne bo pomagalo bom sprobala še recept od Anitke, v ponedeljek pa šibamo k P.

Anitka a je pomagala čebula???

Nisem uspela nič prebrat za nazaj, bom mogoče kasneje.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
27.12.2008 9:57:41   
jana81
dobro jutro

jst sem ful vesela, ker ko sem pogledala skozi okno, sem zagledala da sneži. JEEEEEEEEJ.

noč je bila mirna, spali od 22h do 3h, potem pa se mi ni dalo pripravljat AM in sem ga dala na joško, ampak mistake, se je zbudil čez 2 uri spet.

MAJ VSE NAJ ZA 7 MESECEV user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
27.12.2008 10:01:27   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Dobro ni, ker sta me oba user posted image  razkčila z neješčostjouser posted image

user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
27.12.2008 10:02:48   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ta sončna, kako ste spali?

Od 10ih naprej jamranje, ob 4ih auf pa ata ata in dan dan user posted image

Sem upala, do zdela mal zaspala da grem v trgovino ampak nič od tega.
Jo bom zbasala v avto pa s sabo vzela

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
27.12.2008 10:04:19   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Dobro jutro,

se oglašam po dolgem času. Mali se je ravnokar zbudil zraven mene na kavču, je spet nekaj bolan. Ga kuha vročina že od včeraj, skoraj nič ne je, je brez moči in malo več spi. Upam da bo kmalu bolje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Erazma.
Manca pa mu pošilja enega velikega lubčka, da se bo čim prej pozdravil!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
27.12.2008 10:05:47   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Čeprav sem pokoncu že od 7.30 oz. celo noč nisem prav spala, ker je imel moj user posted image ponovno budno noč. Celo noč je tv gorel, potem je v kuhinji po računalniku brskal,....user posted image

Ma rekla bi mu, da naj ne zganja šundra. Mene to čisto razp*** če to nekdo dela sredi noči

Videk mi vsake tolko časa malo zakuha, pa zelo kašlja. Sedaj mi je zaspal, pa sem probala Janin recept proti kašlju s kamilicami, pa bomo vidli. Če ne bo pomagalo bom sprobala še recept od Anitke, v ponedeljek pa šibamo k P.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čim prej bolje!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
27.12.2008 10:06:43   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

jst sem ful vesela, ker ko sem pogledala skozi okno, sem zagledala da sneži. JEEEEEEEEJ.

kar pri vas nej ostane. pri nas tudi naletavajo snežinke, ampak upam, da se odselijo na caš konec user posted image

noč je bila mirna, spali od 22h do 3h, potem pa se mi ni dalo pripravljat AM in sem ga dala na joško, ampak mistake, se je zbudil čez 2 uri spet.

MAJ VSE NAJ ZA 7 MESECEV user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
27.12.2008 10:07:58   
Soncnica Sandra ***
Nč, zdej pa šibam v trgovino po jogurte za Manco, ker mi jih je zmanjkalo pa po bebi piškote, pa ziher se bo še kej našlo v vozičku user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2235
27.12.2008 10:30:54   
Naty*
Jutrooo!!!

Da ne bote rekle, da je FB zmagal user posted image ! Sicer pa vidm, da vam tud tukaj kr uspe ene 20 strani napisat, pol pa bodi na tekočem user posted image .
A je bla kera na sprevodu dedka mraza v Ljubljani? Mi gremo dons na kosilo k mojmu bratu v Ljubljano pol pa na kuhančka in dedota mrazota user posted image .

Se morm pohvalit, da smo pri nas v postopku zapiranja mlekarn user posted image . Mami je med prazniki orto grešila in je bil mali spet tolk bogi par noči, da je to že kr brez veze user posted image ... Tko in greva na allernovo. Upam, da bova z novim letom že čist vpeljana user posted image .

Drugače se je pa ta mali mulo začel v postlci postavljati na noge, me je včeri skor kap, ko sm tja prišla pa je stal in se mi smejaluser posted image . Zdej razmišljava, kako ga bova zadelala, da se nama ven ne štircne. Kako boste ve to uredile???

Čestitke Maju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke!

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz sem jih pa avgusta kupila precej. Mislim, da bi jih bile Edina in Naty veseli. user posted image  So same small številke.

No tole lahk kr na hitr pokomentiram, da zdej ko bo Naty zaprla mlekarne ne bo več xs številka user posted image user posted image user posted image user posted image ! Sm šla že kilco gor, kaj še bo user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
27.12.2008 11:06:02   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Drugače se je pa ta mali mulo začel v postlci postavljati na noge, me je včeri skor kap, ko sm tja prišla pa je stal in se mi smejaluser posted image . Zdej razmišljava, kako ga bova zadelala, da se nama ven ne štircne. Kako boste ve to uredile???

mene je tud skor kap zjutraj danes...midva bova posteljico spustial na najnižji nivo, pol pa ne more ven padit...
glede kilc: ne mi govort, odkar ga več ne dojim (no danes ponoč sem ga dala na zizo proti jutru), sem šla 2 kile gor, tak da se od danes naprej odpovedujem nažiranjem s sladkarijami, če je blo pa kej fajn, je blo pa to, da zredila se pa nisem, pa sem lahk akrkoli pojedla.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
27.12.2008 11:48:48   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jaz sem se pa po tuširanju odločila, da pridem nazaj in vam povem eno svojo prigodo, ko smo ravno pri tisti nesrečni gondoli... Da ne boste mislile, kako brezsrčna sem, oz. da boste vedele, zakaj rešenim ter uspelemu reševanju ploskam in ne jočem.
Kot najstnica sem skoraj celo uro čepela v dvigalu v stolpnici, ki se je ustavilo med nadstropjema zaradi izpada elektrike. V trdi temi in sama. Klicala sem na pomoč, ampak mi ni nihče pomagal. Ali nikogar ni bilo mimo (v kar močno dvomim) ali niso hoteli pomagati ali pa niso znali... Pa si predstavljajte to. Na srečo sem imela na obesku za ključe eno miceno lučko, ki je bolj švoh svetila, ampak mene je rešila pred tem, da bi se mi zmešalo od strahu... Ko je prišla nazaj elektrika in je zasvetila luč v dvigalu, sem imela občutek, kot da sem se znova rodila user posted image

Zdaj pa res lahko noč user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
27.12.2008 11:49:29   
tally

user posted image

MAJ!

Ta sončna in Manca

tudi od nas

Neposredna povezava do sporočila: 2239
27.12.2008 11:55:04   
Soncnica Sandra ***

Jutrooo!!!

Dan user posted image

Da ne bote rekle, da je FB zmagal user posted image ! Sicer pa vidm, da vam tud tukaj kr uspe ene 20 strani napisat, pol pa bodi na tekočem user posted image .
Ah kakšen FB, RR je zakon user posted image user posted image user posted image user posted image
A je bla kera na sprevodu dedka mraza v Ljubljani? Mi gremo dons na kosilo k mojmu bratu v Ljubljano pol pa na kuhančka in dedota mrazota user posted image .
Mi nismo bili, nas pa vleče da bi šli, samo se mi zdi, da je ful preveč mraz zunej. Pri nas takoooooo piha

Se morm pohvalit, da smo pri nas v postopku zapiranja mlekarn user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami je med prazniki orto grešila in je bil mali spet tolk bogi par noči, da je to že kr brez veze user posted image ... Tko in greva na allernovo. Upam, da bova z novim letom že čist vpeljana user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žana!
Mi bomo dvignili ograjico, ker jo imamo sedaj na pol dol spiščeno in bo problem rešen.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
27.12.2008 11:55:04   
tally

Spusti dno pojstlice na nižji nivo

Čestitke Maju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke!

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz sem jih pa avgusta kupila precej. Mislim, da bi jih bile Edina in Naty veseli. user posted image  So same small številke.

No tole lahk kr na hitr pokomentiram, da zdej ko bo Naty zaprla mlekarne ne bo več xs številka user posted image user posted image user posted image user posted image ! Sm šla že kilco gor, kaj še bo user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

user posted image user posted image user posted image ti si lahko nabaciš ene 5 kg in boš čist ok user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
27.12.2008 11:56:10   
tally

Dobro jutro,

user posted image user posted image user posted image za Erazma

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
27.12.2008 11:57:58   
tally

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image zate pa user posted image

Upam da bodo kamilice pomagale, user posted image user posted image za Vidka

< Sporočilo je popravil tally -- 27.12.2008 12:05:27 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
27.12.2008 12:11:38   
Anitka

Dobro jutro!

Dan!

Na hitro odgovorim kaj več pa napišem kasneje, ker sem v sili. Hijenca čebula se mi zdi, da kar pomaga, saj se mu je sedaj začelo fajn luščiti vse skupaj.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
27.12.2008 12:12:38   
Anitka

user posted image

MAJ!

Ta sončna in Manca

In od nasuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
27.12.2008 13:00:50   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

mene je tud skor kap zjutraj danes...midva bova posteljico spustial na najnižji nivo, pol pa ne more ven padit...
glede kilc: ne mi govort, odkar ga več ne dojim (no danes ponoč sem ga dala na zizo proti jutru), sem šla 2 kile gor, tak da se od danes naprej odpovedujem nažiranjem s sladkarijami, če je blo pa kej fajn, je blo pa to, da zredila se pa nisem, pa sem lahk akrkoli pojedla.

Ja midva mava sicer staro postlco in se ne da regulirat, je pa Jure takrat neki zrihtal, da je mal višje. Morm prečekirat, če bo lahk tud od-zrihtal user posted image . Pri dojenju je blo pa to fajn ja... kokrkol ješ se ne zrediš...zdej pa adijo ljubavi, ne bom mela dieta zarad dojenja, ampak zarad kil user posted image .

Nč bejbike, mejte se, mi gremo zdej v Ljubljano!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
27.12.2008 13:28:45   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image

MAJ!

Ta sončna in Manca

In od nasuser posted image user posted image user posted image

Vse naj naj tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
27.12.2008 13:30:53   
tilči
Pa dober dan!

Dopoldne smo se potepali,tako da sem šele sedaj prišla gor.Otroka spita,potem pa dobimo obiske.Baje bo Božiček še nekaj nosil.
Spali smo super in to do 7.30user posted image ,seveda z vmesnim hranjenjemuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
27.12.2008 13:31:34   
tilči

Dobro jutro,

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
27.12.2008 13:33:23   
tilči

Dobro jutro!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?