kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz sem se pa po tuširanju odločila, da pridem nazaj in vam povem eno svojo prigodo, ko smo ravno pri tisti nesrečni gondoli... Da ne boste mislile, kako brezsrčna sem, oz. da boste vedele, zakaj rešenim ter uspelemu reševanju ploskam in ne jočem. Kot najstnica sem skoraj celo uro čepela v dvigalu v stolpnici, ki se je ustavilo med nadstropjema zaradi izpada elektrike. V trdi temi in sama. Klicala sem na pomoč, ampak mi ni nihče pomagal. Ali nikogar ni bilo mimo (v kar močno dvomim) ali niso hoteli pomagati ali pa niso znali... Pa si predstavljajte to. Na srečo sem imela na obesku za ključe eno miceno lučko, ki je bolj švoh svetila, ampak mene je rešila pred tem, da bi se mi zmešalo od strahu... Ko je prišla nazaj elektrika in je zasvetila luč v dvigalu, sem imela občutek, kot da sem se znova rodila Zdaj pa res lahko noč o boga tudi jaz sem že ostala v dvigalu, ampak v prenatrpanem, ko smo malo poskočili in se je lift ustavil...hišnik pa nas je prišel rešit tudi sredi noči...hmmm ampak to ni bilo samo enkrat ..neumna študenterija ni kaj Jaz sem pa bila v šopingu, na srečo v PO ni nobene gužve, ker se večinma folk drži doma. V tem vremenu se nobenemu nikamor ne da. Zdja pa moram nazaj po Varjo, ki sem jo že prej pustila tam, ker je zaspala. za Erazma, da bi se čimprej pozdravil...pa za Vidka Estrella, upam, da je zabava uspela in da vas ni preveč zasnežilo. A si sploh kdo upa k vam med sneženjem? Naty, ja bo moral tvoj dragi kar nazaj naštimat posteljico kot je bila, da bo Žan bolj varen špelin@ uživaj v kinu..kaj pa bo/je na sporedu? Anitka, super, da mu čebula pomaga
|