|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
25.12.2008 13:51:54   
mony5
Tudi jaz vam želim lepe božične praznike in srečno novo leto 2009!!! user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa skoz utrujena in bi skoz sam spala (no vsaj en znak za user posted image  se je pokazal)! Bravo vsem za uspešno opravljene preglede!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.12.2008 15:06:33   
DIANE
Pozdravljene!
Moram vam kr mal žalostno novico povedat. V nedeljo se mi je pojavil rjav izcedek in seveda panika drugi dan takoj hitro k privat ginekologinji da me pregleda. Tam pa šok reče ja plod je mrtev ne zaznam srca tako da boste morali na urgenco na odstranitev. Mn se je svet kar sesul vendar sem rekla bom počakala na popoldan in greva še k mji ginekologinji in ona reče da res ji ni všeč da imam izcedek vendar nama je pokazala da srček lepo bije in da je v enem tednu lepo za 3 mm zrasel tako da je velik 6, 10 mm. Sm tm v 6-7 tednu. Mi je rekla da res ni dobr ker je izcedek vendar da se bomo borili za maleka. Tako sm dobila tablete Buscopan in Dabroston vendar je mož moral v Zagreb po njih ker jih pri nas ni za dobiti. Izcedek se mi še malo pojavlja tak rjav ni ga glih velik da bi mela kake fleke na hlačah ampak k grem na wc in se obrišem takrat opazim.
Tako, da sedaj imam strogo ležanje do 8.1. do pregleda in srčno upam, da je vse v redu in da se bo v spodnem štuku ta izcedek pol papa.
A si predstavljate da bi šla na urgenco z napotnico niti pregledal me nebi sam odstranli bi ga tak da je moja ginekologinja tist raztrgala.Čeprav garantirat ne more da ne bo kej narobi.

Tak da držte pesti.

Vesele praznike želim vsem!
P.S. SNEŽIIIIIIIIII JPI JEEEEEEEEEEEEEE!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.12.2008 16:35:41   
Barbk
Diane držim pesti, da bo vse vredu in da avgusta 09 dobita v naročje tole vajino pikico.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.12.2008 16:40:36   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Ojoj, Barbk, zdaj si me pa kar malo prestrašila, ker sem tudi jaz zanosila s pomočjo klomifena (uspelo v 3. krogu, jemala po 2 na dan). user posted image

Drugače pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo šlo vse ok in bosta zdrava dvojčka. user posted image

Tudi jaz sem zanosila v 3. krogu in to s polovičko Klomifena.
Da sem te prestrašila te pa čist razumem. user posted image  Verjemi, da si kljub strahu na koncu le želiš, da avgusta 09 (lahko tudi malce prej k sta dvauser posted image ) dobiš v naročje obe zvezdavi štručki.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.12.2008 16:48:54   
Muca83
DIANE, močno držim pesti za tvojo pikico! Sicer pa ne skrbi, tudi če bi šla z napotnico na urgenco, bi te tam še vsaj 2x pogledali. Govorim iz lastnih izkušenj. Ampak res čudno, da privat ginekologinja ni videla utripanja srčka user posted image user posted image Sploh ne vem kako lahko to zgrešijo.

Vidim, da punce uživate v prazniku, da ni skoraj nobene na RR, jaz sem pa na urgenco danes šla user posted image Danes me jajčnik res še bolj noro boli, no, vsaj mislim, da je jajčnik. In mi ni dalo miru in sem rekla, da raje grem, kot pa da sem vsa živčna in zaskrbljena.
No in na srečo je vse ok. Na UZ se je videla GV velika 10 mm, plodek se pa še ni videl, ker je prekmalu, je pa to čisto normalno za 6T. Zakaj me pa jajčnik tako daje, pa mi ni jasno, ker izgleda baje ok. Samo me res kar fajn boli. Zdaj mi je predpisala Buscopan, pa upam, da bo kaj pomagal. Čakam še do 17h, da se odpre dežurna lekarna, da ga grem iskat.
Meni je glavno, da ne gre za IMN, ostalo bo pa že user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 405
25.12.2008 16:50:14   
Muca83
O, Barbk, si ravno odpisala medtem, ko sem jaz tipkala. Mislim, da bo kljub Klomifenu samo eden, ker je bila danes na UZ samo ena GV. Razen če bosta enojajčna user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 406
25.12.2008 17:46:07   
DIANE
dan!

Hvala muca tudi tebi želim vse naj naj in seveda vsem ostalim. Hm mne tut kr skrbi pa si rečem dej nehi sej bo vredu včas bi kr šla na urgenco preverit ali je vse v redu kajti čakati do 8.1. je dolga doba.
Kaj predlagate?

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.12.2008 20:00:50   
Muca83
DIANE, saj verjamem, da ti je težko. Negotovost je najhujša. Samo ne vem, če bi ti kaj pomagalo, če bi npr. jutri na urgenci videla, da srček še bije. Ker ni nujno, da bo potem tudi 8.1. Vem pa, da je zelo težko čakati dva tedna v negotovosti. Sama boš najbolje vedela kaj ti je lažje in se sama odloči.

Meni je pa izgleda Buscopan pomagal, ker me ne boli več user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 408
25.12.2008 20:35:28   
magnolija1984
DIANE- tudi js sem bila predvcerajsnim na urgenci, ker sem imela svetlo rjav izcedek oz bolj sluz, ki pa sem jo tudi bolj ali manj opazila le na papirju ko sem se obrisala. nobenih krčev tudi nisem imela.  mi ni dalo miru ker je za mano ze en SS. zdravnica me je pregledala in utrip je bil tudi viden. tako sem si odahnila.user posted image

dabroston mi je pa rekla da v tem tednu ni kaj za nardit, tk je blo slisat kod da če bo nardila narava tako bom pač splavla da dabroston nebo tega spremenil, in mi ga ni dala. rekla mi je da naj grem čez en teden na kontrolo. in strogo mirovanje, počitek.
ja in odsvetovala mi je spolne odnose!!

izcedek je prenehal,( torej sem ga mela le en dan)  tako da upam da bo vse uredu,user posted image user posted image user posted image user posted image tudi tebi!

VSEM user posted image SREČEN BOŽIČ!!!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 409
25.12.2008 20:50:03   
sams
user posted image user posted image user posted image

PDP           IME                  PREGLED               NS

XX.08. 

user posted image moom                   (24.12)

user posted image
DIANE                  (8.1.)

user posted image irency84               (29.12)

user posted image   Ayo                      (20.1.)

user posted image mamica9

user posted image pearl_shell

user posted image  majca                     (15.1.)

user posted image  aprilčica07             (9.1.)

01.08.
user posted image Sisy                       

03.08
user posted image   levinja84            
user posted image moana                

05.08.
user posted image go_ta                    (22. 12.)

user posted image   Alja_                   

user posted image Drnula

user posted image  lunca82                (20.1.)                       (20.1.)

06.08.
  user posted image UršaT.

user posted image  pika984               (07.01.)           

07.08.
user posted image busi2         

user posted image lily rose    

user posted image  Anonimna          (30.12.)

user posted image kea                      (5.1)

08.08.  
user posted image simonazalokar                                            (27.1)

11.08
user posted image lara27                    (265.12)

12.08
user posted image čačka                     (8.1.)                            (29.1.)

13.08.

user posted image  Zima07                 (30.12.)

14.08.

user posted image  lucy86  

user posted image
mognolija1984     (15.12) 

user posted image  sarajan                

18.08.
user posted image   kgb                      (3.1)

19.08

user posted image muca83                 (7.1.)

user posted image  mamika2                

user posted image  karin1                     (19.1.)

20.08

user posted image   Anonimen

user posted image   Barbk

user posted image mony5                     (15.1)

user posted image živa25                      (5.1)

user posted image  sams                        (20.1.)

21.08.
user posted image  *anč*                    (13.1)

22.08
user posted image Miss Bel

user posted image nena1978

user posted image TjasaJ                      (8.1)

30.08

user posted image  anonimen user posted image          (23.1.)

SKUPAJ Avgustovskih   2009  = 42 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.12.2008 20:54:18   
sams
Pozdravljene, sem popravila seznam od zadnjič, ko je bil popravljen (to je bilo šele na 13. strani) in dodala vse novosti in nove datume pregledov, kar sem jih zasledila. Dodala sem seveda tudi nove user posted image , med katere spadam tudi jaz user posted image .

Tiste, ki imate že PDP-je, ste pa še vedno na seznamu označene kot xx.08, se lahko javite. Prav tako tiste anonimne lahko poveste svojo identiteto, da se bolj spoznamo.

Aja, lepe praznike vsem.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 411
26.12.2008 0:08:54   
TjasaJ
Sams - super za seznam. Nekatere ste res pridne!

Magnolia in Diane - verjamem, da bo vse ok.

Jaz sem se pa danes dopoldne hvalila, da mi ni slabo in da ste nekatere res boge.... No, pa ležim cel dan in se borim proti slabosti. Groza! Moj me pa gleda, pa ne ve, al bi mi verjel al ne user posted image . Upam, da bo za silvestrovo dobro, ko grem domov in bi rada veselo sporočila veselo novico.

VESELE PRAZNIKE IN SEVEDA SREČNO V NOVO LETO!!!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 412
26.12.2008 5:05:56   
Tanchy
Pozdravljene vse srečke user posted image in dobro jutro!

Nisem mogla spati in se vam tudi jaz oglašam, čeprav sem malo že pri septembrčicah 2009, ampak zglede, da bom presedlala k vam, ker bolj ko poskušam tele spletne koledarčke  in kalkulatorčke, bolj sem pri vas - na repu - 30.08.2009 user posted image user posted image user posted image

Seveda vsem iskrene šestitke za user posted image in čim manj nevšečnosti. V info- meni je že od nedelje neprestano slabo user posted image . Za pregled še ne vem kdaj imamo, saj je testek user posted image pokazal 23.12. pa moja G letos ne dela več. Tako da kličemo takoj 5. januarja.

Me pa mal zanima če vas tudi kaj skrbi pred 1. pregledom ali bo vse ok - mene je kar strah, pa se pri prvem mulcu sploh nismo nič obremenjevali s tem user posted image . Pa kaj  vse se lahko zgodi ipd .... kar neki premišljujem. Se mi zdi, da včasih ni fajn preveč po netu čekirat o nosečnosti .....

No, nočem vas zamorit s tem ampak me res zanima kaj ve razmišljate v prvih tednih nosečnosti ....

Lp, Tanchy

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 413
26.12.2008 5:47:23   
zima07
Ojla-še ena, ki ne more spat...user posted image ..Mi je bilo tako slabo, da sem ob pol štirih vstala, si šla narest kos kruha s sirom, napisala vse čestitke (ja, ja, letos sem bolj pozna), dala prat, malo pospravila...in prižgala računalnik...Zdaj pa ne vem, ali se mi splača it še malo spat, ali ne...Še vedno mi je slaboooouser posted image ...kr neki...

Sams, pridna user posted image ...

DIANE, magnolija in irency84, držim pesti, da bo vse ok...user posted image user posted image

Barbk, bravo za dve pikici user posted image ...

...vsem ostalim pa bravo za preglede, srcke in uspesno opravljene UZ-je...

...Bodite pridne pa ne preveč tečne user posted image ...

...Se beremo!!

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 414
26.12.2008 7:03:46   
Tanchy
Hej, Zima07,

ravno  sem prebirala o prehrani v nosečnosti - sem od prve malo pozabila... sam ne vem če se bom vsega držala user posted image , ker trenutno sem nora na pršut in tatarca.... je pa za resno za razmislit.

Zdaj pa čakam, da se moja sončka zbudita.... jah že dve uri in pol čakam.... pa še moj ta veliki user posted image danes user posted image in bo živahno...

Lp

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.12.2008 9:24:52   
*anč*
oj!

moj mali se igra z duplo kockami - je dobil ZOO za božička, jst pa surfam user posted image .  me je pa učeri tok trebuh bolel, ne maternica,ampak bolj gor ... ta prebava me mal heca,čeprav hodim redno na wc, pa napihnjena sm vsa user posted image . aja, pa seveda TEČNA !!! grem včasih še sama seb na živce ... v prvo pa ni blo tegauser posted image user posted image

diane,magnolija in irency  išš izcedki stran!!! user posted image

muca  fajn,da te jajčnik ne boli več in da ni izvenmaternična. lahko da je  od hiperstimulacije, ker si rekla da si klomifen jemalauser posted image

tanchy  dobrodošla v avgustu! user posted image

sams  pridna za seznam!!

grem še en čaj skuhat,me spet neki grlo daje user posted image . mejte se lepo!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 416
26.12.2008 9:25:38   
*anč*
aja, barbk, čestitke za user posted image user posted image !!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 417
26.12.2008 10:46:22   
kgb
Dan.

Moja dva sta šla zdele malo ven, pa mam čas, da malo pokukam na forum.

Barbk, ČESTITKE za user posted image user posted image !!!!!!!  Verjamem, da te skrbi kako se boste rihtali, ampak dvojčki so pa res nekaj posebnega. Pomoje vam bo super!

Diane, magnolija, irency....upam, da bo vse ok! Mislim na vas in vaše pikice! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa zbolela. Imam vnete sinuse. Kaj lahko vzamem? Na lekadolu+C piše, da ga odsvetujejo v prvem trimesečju nosečnosti. Mene pa glava boli za popiz.. Vzela sem navaden lekadol, samo spet ne vem koliko jih na dan lahko vzamem?

Pa še to....kako ve čutite raztezanje maternice? Kot predmenstrualne krče ali drugače?

Ste že kaj povedali družinam, da pričakujete?
Midva sva na božični večer povedala obema družinama, da bomo verjetno imeli še enga sončka. Njegovi so bili ful navdušeni, moji pa ne. Mami mi že dva dni zbija moralo, da če se zavedam, kakšno delo in napor stva dva majhna otroka! Glih toliko, da ni rekla, naj grem splav narest.user posted image   

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 418
26.12.2008 11:03:35   
Muca83
muca fajn,da te jajčnik ne boli več in da ni izvenmaternična. lahko da je od hiperstimulacije, ker si rekla da si klomifen jemala

Ja saj to je tudi ginekologinja na urgenci potem pomislila, ampak je pogledala z UZ tudi jajčnik oz. oba in je rekla, da je normalen. Danes sem lepo vstala in me še nič ne boli. Itak mi je rekla, da buscopan vzamem po potrebi. Ah, meni je glavno, da nisem več zaskrbljena glede tega user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 419
26.12.2008 14:21:04   
Barbk
Babuške mene pa tolk zebe....Brrrrr....Že kak teden pred pluskom me je zeblo, sem stalno govorila, da bom zbolela. No, ker je to zaradi nosečniških hormončkov bom vse prenesla. user posted image
Kgb midva sva povedala že vsem saj sva bila kar enoletni boj za 4 družinskega člana. In vsi, ki so vedeli kako sva se matrala so bili neizmerno veseli, od mojih staršev je padla tudi kaka solzica sreče.  Da pa nosim dvojčka pa še nisva povedala čisto vsem. Joj komaj čakam 7.1 no če bo pa Uz pa pomoje 8.1, da vidim najini pikici. Kar se tiče raztezanja-včasih me špika, včasih tako nekak čudno boli...pa ni glih huda bolečina no, sam mal me opozarja, da se notri v bušiju vse pripravlja in veča za pikici.
Utrujena sem pa tud takoj. Na momente mi je slabo, pa kislina me nekaj daje...Jej kolk so luštne te nosečniške tegobice, res jaz sem jih vesela. user posted image
Kar se tiče zdravil bi pa jaz jutri do kakega dežurnega zdravnika stopila in povprašala kako in kaj zdaj ko si noseča.
Muca83 sem vesela, da te nič več ne boli. Verjetno si zdaj bolj pomirjena. user posted image
Joj Zima07 si me spomnila na čestitke...joj kolk sem pozabljiva...Jah bodo pa malce kasnej letos prispele čestitke.
Anč veš tečnoba ti je oproščena. user posted image  Men pa moj user posted image  prav, da ga sam "gonim"-more delat, delat, delat...user posted image  
Veste kaj sem hotla vprašat vse tiste, ki imate doma že enega čmrleka. A vaši že kaj čutijo, da v vas raste novo bitjece? Meni se zdi, da Manca nekaj čuti, ker bi non stop bila pri meni, pa nosit bi jo mogla skoz, pa mami to, mami tisto.... Ali pa je to čisto naključje...
No zdaj pa počakam, da se Manca zbudi in gremo na obisk k moji stari mami, saj veste Božiček...user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 26.12.2008 14:22:30 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 420
26.12.2008 15:32:19   
Ayo
Dan punce!

Mene je tudi zacela nekaj dajati slabost...pa tako lepo je bilo brez, je nisem nic pogresala! user posted image Ne disi mi nobena hrana, sem brez apetita, ceprav lakota me pa zagrabi, tudi ponoci.
Pa tudi jaz bi skos lezala in cisto nic se mi ne ljubi. Pa se jutri bo treba pakirak, gremo v nedeljo smucat...No, se dobro da so prazniki.

Mene tudi matra prebava in napihnjenost, me ful tisci nad busijem, je prav zoprno, uf! user posted image

Ja pa zebe tudi mene, ja.

Pri nas je pa cez noc snezilo in imamo danes tak lep soncek, da smo se zjutraj z malim ze sankali user posted image je pa revcek potem kar na sankah zaspal user posted image

barbk user posted image za dvojcke!

Midva ne bova do februarja nobenemu povedala, niti starsem ne. Itak da upava na najboljse, ampak bova kar pocakala, da minejo prvi trije kriticni meseci. Tudi pri 1. user posted image sva naredila isto.

Vsem z izcedki user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 421
26.12.2008 19:58:05   
mamika2
Hojla avgustovke,

danes smo na sprehodu celo malo sončka ujeli, kar je v Lj. zadnje dni pravi čudež.

Sams seznam je super, se nas je kar nekaj avgustovk nabralo. Držim pesti, da se vsem nosečnost srečno izteče! Se dobimo na kakšnem septembrsko-okrobrskem sprehodu v Tivoliju z našimi pikci, tiste, ki ste iz Lj.

Diane, magnolija1984, irency84 - želim vam, da se vse srečno izteče. Pa da bi vam dnevi do naslednjega uz čim hitreje minili user posted image user posted image user posted image .

Barbk - čestitke za user posted image  user posted image ! Tudi moja triletnica nekaj sluti, me je včeraj vprašala če imam dojenčka v trebuhu. Ona bi takoj imela kakšnega dojenčka - imena ima že izbrana: Matiček ali Hanica user posted image .

Tanchy tudi jaz precej premišljujem in me stisne, kadar na forumu preberem kakšno žalostno zgodbo. Po drugi strani pa punce na forumih vemo, da smo vse na istem, da se kateri koli lahko zgodi kaj žalostnega in se zato lažje podpiramo, pa povemo kaj pozitivnega user posted image .

Lepo se imejte čez vikend!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 422
26.12.2008 20:24:06   
pika984
Lep pozdrav vsem skupaj, da se še jaz malo javim.

Avo jaz sem imela iste znake kot ti, ampak saj bo hitro minlo, meni se je vsaj tako zdelo, oz. zdaj se mi zdi.

Bark čestitke za user posted image user posted image .

Kgb to je blo zdaj na začetku, saj ko bodo pa tvoji malo razmisli pa se bodo verjetno prav tako veselili.

Sama super za seznam, se nas je pa kr nekaj nabralo user posted image user posted image .

Kaj iz okolice Maribora je katera?

(odgovor članu mamika2)
Neposredna povezava do sporočila: 423
26.12.2008 20:26:05   
pika984
Pardon sams super za seznam. 

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 424
27.12.2008 10:57:34   
DIANE
Dan!
Res vidim, da je veliko avgustovk prav lepo vas je brati. Vsem hvala za želje. Drgč imam še rjav izcedekuser posted image in upam, da se bo kmalu umirilo.Je treba pozitivno razmišljati pa bo kajne. Joj naslabš je pa skos ležat k te že od tega pol vse boli. Sva mela kočo rezervirano za nov let pa ne nč iz tega kajti bomo počivali.

No upam, da bo se vsem lepo izteklo in bomo se res če ne prej z vozički kje dobile.

LP

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......