Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:06:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Mene bi v tej fazi že skrbelo Sem ga dobila na tel. ker je klical 4x nazaj. Me pa najbolj jezi, ker me Jaka sprašuje kje je in ga čaka. Aha, potem je pa to druga pesem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:07:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Mene bi v tej fazi že skrbelo Sem ga dobila na tel. ker je klical 4x nazaj. Me pa najbolj jezi, ker me Jaka sprašuje kje je in ga čaka. Aha, potem je pa to druga pesem... Bomo preživeli, on pa bo imel nekaj hudih dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:08:14
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pišanje)in je tak mrazzzzzzzz - 5st
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 26.12.2008 22:09:04 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:08:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Mene bi v tej fazi že skrbelo Sem ga dobila na tel. ker je klical 4x nazaj. Me pa najbolj jezi, ker me Jaka sprašuje kje je in ga čaka. Aha, potem je pa to druga pesem... Bomo preživeli, on pa bo imel nekaj hudih dni. edino pravilno
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:09:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pošanje)in je tak mrazzzzzzzz - st sem mislila da si na Fb
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:09:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pišanje)in je tak mrazzzzzzzz - st Ma saj se ne sekiram, samo kar tako se ne izmazal iz tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:09:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Mene bi v tej fazi že skrbelo Sem ga dobila na tel. ker je klical 4x nazaj. Me pa najbolj jezi, ker me Jaka sprašuje kje je in ga čaka. Aha, potem je pa to druga pesem... Bomo preživeli, on pa bo imel nekaj hudih dni. Sej mu je prav tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:09:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pošanje)in je tak mrazzzzzzzz - st sem mislila da si na Fb Ja na F kot frižider
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:10:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pišanje)in je tak mrazzzzzzzz - 5st Zunaj je mraz ko s.v.i.n.j.a, sem bila prej cca pol minute zunaj, ko sem obiske pospremila do vrat, pa je takooooo zeblo . Pri nas trenutno kaže -4,7 stopinje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:10:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pošanje)in je tak mrazzzzzzzz - st sem mislila da si na Fb tally a nisi šla v romantiko, jst pa kle pod mizo čakam kdaj se bo začel trest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:10:44
|
|
|
|
barbaw
|
Gledam en pocukran zraven na kanalu A in je že tako osladen, da bom sladkorno fasala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:11:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Gledam en pocukran zraven na kanalu A in je že tako osladen, da bom sladkorno fasala. moj pa na POPu gleda poslednjega samuraja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:11:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pošanje)in je tak mrazzzzzzzz - st sem mislila da si na Fb tally a nisi šla v romantiko, jst pa kle pod mizo čakam kdaj se bo začel trest
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:12:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pošanje)in je tak mrazzzzzzzz - st sem mislila da si na Fb tally a nisi šla v romantiko, jst pa kle pod mizo čakam kdaj se bo začel trest te je čist izneverila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:12:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Gledam en pocukran zraven na kanalu A in je že tako osladen, da bom sladkorno fasala. moj pa na POPu gleda poslednjega samuraja To sem jaz probala 2x gledat pa vsakič zaspala zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:12:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pošanje)in je tak mrazzzzzzzz - st sem mislila da si na Fb tally a nisi šla v romantiko, jst pa kle pod mizo čakam kdaj se bo začel trest ti rajš pazi, ker ko se bo začel trest bo prepozno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:12:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Gledam en pocukran zraven na kanalu A in je že tako osladen, da bom sladkorno fasala. moj pa na POPu gleda poslednjega samuraja Moj tud. Se mi bruha ob Tomčku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:13:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pošanje)in je tak mrazzzzzzzz - st sem mislila da si na Fb tally a nisi šla v romantiko, jst pa kle pod mizo čakam kdaj se bo začel trest ti rajš pazi, ker ko se bo začel trest bo prepozno A veš, da se je najbolj za bat popotresnih sunkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:13:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Gledam en pocukran zraven na kanalu A in je že tako osladen, da bom sladkorno fasala. moj pa na POPu gleda poslednjega samuraja To sem jaz probala 2x gledat pa vsakič zaspala zraven. hehehe, .... kot bi sama pisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:13:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Gledam en pocukran zraven na kanalu A in je že tako osladen, da bom sladkorno fasala. moj pa na POPu gleda poslednjega samuraja Moj tud. Se mi bruha ob Tomčku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:14:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pošanje)in je tak mrazzzzzzzz - st sem mislila da si na Fb tally a nisi šla v romantiko, jst pa kle pod mizo čakam kdaj se bo začel trest sem zamudila, se je žačelo žagati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:14:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pošanje)in je tak mrazzzzzzzz - st sem mislila da si na Fb tally a nisi šla v romantiko, jst pa kle pod mizo čakam kdaj se bo začel trest ti rajš pazi, ker ko se bo začel trest bo prepozno A veš, da se je najbolj za bat popotresnih sunkov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:14:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Gledam en pocukran zraven na kanalu A in je že tako osladen, da bom sladkorno fasala. moj pa na POPu gleda poslednjega samuraja Moj tud. Se mi bruha ob Tomčku men je že sam film dolgočasem , pa še Tomček kot si rekla je bolj tako-tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:14:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pošanje)in je tak mrazzzzzzzz - st sem mislila da si na Fb Ja na F kot frižider
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:15:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: umiri živce, ker se ne splača sekirat. Šparaj energijo raje za kaj bolj produktivnega. Sem bila zunaj (Asjo sem spustila na pošanje)in je tak mrazzzzzzzz - st sem mislila da si na Fb tally a nisi šla v romantiko, jst pa kle pod mizo čakam kdaj se bo začel trest sem zamudila, se je žačelo žagati Vzemi drva, ki jih je nažagal pa po buči.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?