Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:42:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil danes smo z anejo ustvarjale - odtis stopala. zanimiv projekt. V kaj pa? smo packale s prstnimi barvami, unimi ki naj bi šle z lahkoto proč. če gredo res, pa poročam, ko operem cunje. Aha. Pri nas so šle barve dol s cunj. Je pa odvisno od proizvajalca in....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:42:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:42:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:43:08
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz mam tolk kil odveč, da če bi začela lansko leto, bi bilo prepozno OK jaz bom od 28 pa do 1.1 probala čim manj grešit in bo to predpriprava na najuriš sej bo, počasi se daleč pride. na juriš pa strogo vsaj 3 mesece
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:44:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:45:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela. mogoče ga pa reši tvoja rdeča, če jo zdej dobiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:45:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela. Te pa že orng matra ta ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:47:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela. mogoče ga pa reši tvoja rdeča, če jo zdej dobiš Saj vem, da nisem imela 14 mesecev, ampak vseeno me ne bi rabilo tako matrati.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:47:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. Upam, da te kmalu neha matrat Kako pa kaj mala dva?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:47:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela. Te pa že orng matra ta ne Ma ful me boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:48:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:48:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. Upam, da te kmalu neha matrat Kako pa kaj mala dva? Boljše. Maja malo manj kašlja, Jaka tudi, pa AB je pomagal, ker je brez vročine že drug dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:49:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela. Ma ma da se mi zmeša, če sem .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:50:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela. Ma ma da se mi zmeša, če sem . Zakaj? To je pa ja nekaj naljepšega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:50:39
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, ugani, za koga je tole. o o 90,pi m, ć nb m nn v Zgornje sporoča Gregi, ki tokrat ni izpulil space tipke
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 26.12.2008 20:52:09 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:50:57
|
|
|
|
sesil
|
sem rekla da vas samo pozdravim in grem, pa tle visim že skoraj eno uro. punce, fanj čvekajte jutri se verjetno ne javim, ker bom pohajala z mojim. ne me pogrešat. lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:51:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela. MOGOČE zdej ni pravi trenutek da to vprašam ker je že tko razkurjena na in dragija: a misliš met še kako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:51:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela. Ma ma da se mi zmeša, če sem . Zakaj? To je pa ja nekaj naljepšega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:52:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem rekla da vas samo pozdravim in grem, pa tle visim že skoraj eno uro. punce, fanj čvekajte jutri se verjetno ne javim, ker bom pohajala z mojim. ne me pogrešat. lahko noč nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:52:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela. Ma ma da se mi zmeša, če sem . Zakaj? To je pa ja nekaj naljepšega Imam svoje otroke zelo rada, ful mi je bilo lepo ko sem bila noseča, če odmislim težave, lepo je čutit prve gibe in .... ampak ne hvala. Napihnjena sem tako, kot da sem 4 m noseča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:53:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela. Ma ma da se mi zmeša, če sem . Zakaj? To je pa ja nekaj naljepšega Pri meni definitivno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:53:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Imam svoje otroke zelo rada, ful mi je bilo lepo ko sem bila noseča, če odmislim težave, lepo je čutit prve gibe in .... ampak ne hvala. Napihnjena sem tako, kot da sem 4 m noseča.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:53:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela. Ma ma da se mi zmeša, če sem . Zakaj? To je pa ja nekaj naljepšega Imam svoje otroke zelo rada, ful mi je bilo lepo ko sem bila noseča, če odmislim težave, lepo je čutit prve gibe in .... ampak ne hvala. Napihnjena sem tako, kot da sem 4 m noseča. jst mam pa napihnjen trebuh k da bi bla v 5m, sploh ne pade dol trebušnjakov se mi pa ne da delat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:54:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, ugani, za koga je tole. o o 90,pi m, ć nb m nn v Zgornje sporoča Gregi, ki tokrat ni izpulil space tipke Mislim, da bo en cajt premišljevala za koga je slikica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:54:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojega še vedno ni domov. a boooo dolllga maša Bo bo. Pa ko je odhajal sem mu rekla, da me ful jajčniki bolijo. Vmes so me nehali, zdaj pa me spet. Če ne bom kmalu dobila ta rdeče bom znorela. MOGOČE zdej ni pravi trenutek da to vprašam ker je že tko razkurjena na in dragija: a misliš met še kako Ne, imam 2 dovolj. Vedno sem si želela 2 in to parček in sem to tudi dobila. Načrtujem ne, če pa bi se kaj zgodilo, pa ne vem. Bi bila huda preizkušnja zame.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?