Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:29:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo januarja jaz se tudi pridružim kirga 1 ali 31>??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:30:37
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer se sam na hitro javim, pol grem pa kavč peglat. sicer je pa tle eno mrtvilo. ni kej, taki dnevi, bo januarja boljše. zasedba je pa itak standardna . pridne ste. estrella, ti prov zavidam tvojo kopel, čeprav ti je andraž pokvaril užitke. bolje nekaj kot nič. midva sva se odločila, da bova kmalu anejo kopala kar v kadi. moj je pripomnil, da bo potem hrbet bolel, pa sem se javla, da bom z njo v kadi sedela. on pa: "da si nebi zmislila da bi še tebe po hrbtu umival!" jaz sem 100 let za kačami. kaj je to facebook? nisi osamljen primerek to verjetno res, ampak še vedno ne vem kaj je to. dej razsvetli me.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:31:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer se sam na hitro javim, pol grem pa kavč peglat. sicer je pa tle eno mrtvilo. ni kej, taki dnevi, bo januarja boljše. zasedba je pa itak standardna . pridne ste. estrella, ti prov zavidam tvojo kopel, čeprav ti je andraž pokvaril užitke. bolje nekaj kot nič. midva sva se odločila, da bova kmalu anejo kopala kar v kadi. moj je pripomnil, da bo potem hrbet bolel, pa sem se javla, da bom z njo v kadi sedela. on pa: "da si nebi zmislila da bi še tebe po hrbtu umival!" jaz sem 100 let za kačami. kaj je to facebook? nisi osamljen primerek tudi meni ne potegne.Nečaka sem najdla, pa Jano potem pa je tema Jaz malo škilim gor. Je pa kar nekaj majčic gor: jaz, srčekgirl, jana, nina7, naty, edinaos, martina25.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:31:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo KAAAAJJJJJJJJ!!!!KAM BOŠ PA TI HUJŠALA??????? se vid da sve ble mal časa na kofiju pa še vse sem skrila pod pulover Jezika ne, ti je štrlel krepko ćez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:31:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo januarja jaz se tudi pridružim kirga 1 ali 31>?? Jaz že 28.12
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:32:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer se sam na hitro javim, pol grem pa kavč peglat. sicer je pa tle eno mrtvilo. ni kej, taki dnevi, bo januarja boljše. zasedba je pa itak standardna . pridne ste. estrella, ti prov zavidam tvojo kopel, čeprav ti je andraž pokvaril užitke. bolje nekaj kot nič. midva sva se odločila, da bova kmalu anejo kopala kar v kadi. moj je pripomnil, da bo potem hrbet bolel, pa sem se javla, da bom z njo v kadi sedela. on pa: "da si nebi zmislila da bi še tebe po hrbtu umival!" jaz sem 100 let za kačami. kaj je to facebook? nisi osamljen primerek tudi meni ne potegne.Nečaka sem najdla, pa Jano potem pa je tema Jaz malo škilim gor. Je pa kar nekaj majčic gor: jaz, srčekgirl, jana, nina7, naty, edinaos, martina25..... Pa jaz pa Anitka ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:32:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer se sam na hitro javim, pol grem pa kavč peglat. sicer je pa tle eno mrtvilo. ni kej, taki dnevi, bo januarja boljše. zasedba je pa itak standardna . pridne ste. estrella, ti prov zavidam tvojo kopel, čeprav ti je andraž pokvaril užitke. bolje nekaj kot nič. midva sva se odločila, da bova kmalu anejo kopala kar v kadi. moj je pripomnil, da bo potem hrbet bolel, pa sem se javla, da bom z njo v kadi sedela. on pa: "da si nebi zmislila da bi še tebe po hrbtu umival!" jaz sem 100 let za kačami. kaj je to facebook? nisi osamljen primerek tudi meni ne potegne.Nečaka sem najdla, pa Jano potem pa je tema Jaz malo škilim gor. Je pa kar nekaj majčic gor: jaz, srčekgirl, jana, nina7, naty, edinaos, martina25..... Kaj se potem isto dopisuješ kot tukaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:32:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer se sam na hitro javim, pol grem pa kavč peglat. sicer je pa tle eno mrtvilo. ni kej, taki dnevi, bo januarja boljše. zasedba je pa itak standardna . pridne ste. estrella, ti prov zavidam tvojo kopel, čeprav ti je andraž pokvaril užitke. bolje nekaj kot nič. midva sva se odločila, da bova kmalu anejo kopala kar v kadi. moj je pripomnil, da bo potem hrbet bolel, pa sem se javla, da bom z njo v kadi sedela. on pa: "da si nebi zmislila da bi še tebe po hrbtu umival!" jaz sem 100 let za kačami. kaj je to facebook? nisi osamljen primerek to verjetno res, ampak še vedno ne vem kaj je to. dej razsvetli me. jaz tudi še ne vem kaj je FB tko da nisi sama
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:32:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo januarja jaz se tudi pridružim kirga 1 ali 31>?? 5.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:33:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer se sam na hitro javim, pol grem pa kavč peglat. sicer je pa tle eno mrtvilo. ni kej, taki dnevi, bo januarja boljše. zasedba je pa itak standardna . pridne ste. estrella, ti prov zavidam tvojo kopel, čeprav ti je andraž pokvaril užitke. bolje nekaj kot nič. midva sva se odločila, da bova kmalu anejo kopala kar v kadi. moj je pripomnil, da bo potem hrbet bolel, pa sem se javla, da bom z njo v kadi sedela. on pa: "da si nebi zmislila da bi še tebe po hrbtu umival!" jaz sem 100 let za kačami. kaj je to facebook? nisi osamljen primerek tudi meni ne potegne.Nečaka sem najdla, pa Jano potem pa je tema Jaz malo škilim gor. Je pa kar nekaj majčic gor: jaz, srčekgirl, jana, nina7, naty, edinaos, martina25..... Kaj se potem isto dopisuješ kot tukaj? V bistvu ja, samo je drugačen videz vsega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:33:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo januarja jaz se tudi pridružim kirga 1 ali 31>?? 5. A s ponedeljkom začnemo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:33:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo januarja jaz se tudi pridružim kirga 1 ali 31>?? Jaz že 28.12 ma ne no, veš da se mormo se napokat 31.12, dejmo tam 1.1 pa še fajn datum
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:33:47
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo januarja jaz se tudi pridružim kirga 1 ali 31>?? 5. jaz pa 3.1.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:34:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo januarja jaz se tudi pridružim kirga 1 ali 31>?? 5. pa še jaz se pridružim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:34:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer se sam na hitro javim, pol grem pa kavč peglat. sicer je pa tle eno mrtvilo. ni kej, taki dnevi, bo januarja boljše. zasedba je pa itak standardna . pridne ste. estrella, ti prov zavidam tvojo kopel, čeprav ti je andraž pokvaril užitke. bolje nekaj kot nič. midva sva se odločila, da bova kmalu anejo kopala kar v kadi. moj je pripomnil, da bo potem hrbet bolel, pa sem se javla, da bom z njo v kadi sedela. on pa: "da si nebi zmislila da bi še tebe po hrbtu umival!" jaz sem 100 let za kačami. kaj je to facebook? nisi osamljen primerek tudi meni ne potegne.Nečaka sem najdla, pa Jano potem pa je tema Jaz malo škilim gor. Je pa kar nekaj majčic gor: jaz, srčekgirl, jana, nina7, naty, edinaos, martina25..... Kaj se potem isto dopisuješ kot tukaj? Podobno, pa mal slike nalagaš pa komentiraš, skratka to je tiste, k majo preveč časa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:35:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer se sam na hitro javim, pol grem pa kavč peglat. sicer je pa tle eno mrtvilo. ni kej, taki dnevi, bo januarja boljše. zasedba je pa itak standardna . pridne ste. estrella, ti prov zavidam tvojo kopel, čeprav ti je andraž pokvaril užitke. bolje nekaj kot nič. midva sva se odločila, da bova kmalu anejo kopala kar v kadi. moj je pripomnil, da bo potem hrbet bolel, pa sem se javla, da bom z njo v kadi sedela. on pa: "da si nebi zmislila da bi še tebe po hrbtu umival!" jaz sem 100 let za kačami. kaj je to facebook? nisi osamljen primerek tudi meni ne potegne.Nečaka sem najdla, pa Jano potem pa je tema Jaz malo škilim gor. Je pa kar nekaj majčic gor: jaz, srčekgirl, jana, nina7, naty, edinaos, martina25..... Kaj se potem isto dopisuješ kot tukaj? Podobno, pa mal slike nalagaš pa komentiraš, skratka to je tiste, k majo preveč časa Potem je ista fora kot netlog,al kaj? Tam sem prijavljena,pa nimam časa za to,razen ko mi kakšna kolegica kaj napiše,preberem in to je to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:36:04
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer se sam na hitro javim, pol grem pa kavč peglat. sicer je pa tle eno mrtvilo. ni kej, taki dnevi, bo januarja boljše. zasedba je pa itak standardna . pridne ste. estrella, ti prov zavidam tvojo kopel, čeprav ti je andraž pokvaril užitke. bolje nekaj kot nič. midva sva se odločila, da bova kmalu anejo kopala kar v kadi. moj je pripomnil, da bo potem hrbet bolel, pa sem se javla, da bom z njo v kadi sedela. on pa: "da si nebi zmislila da bi še tebe po hrbtu umival!" jaz sem 100 let za kačami. kaj je to facebook? nisi osamljen primerek tudi meni ne potegne.Nečaka sem najdla, pa Jano potem pa je tema Jaz malo škilim gor. Je pa kar nekaj majčic gor: jaz, srčekgirl, jana, nina7, naty, edinaos, martina25..... Kaj se potem isto dopisuješ kot tukaj? Podobno, pa mal slike nalagaš pa komentiraš, skratka to je tiste, k majo preveč časa pol pa res ni zame - za take stvari nimam časa . rr je čisto dovolj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:37:08
|
|
|
|
sesil
|
danes smo z anejo ustvarjale - odtis stopala. zanimiv projekt.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:38:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil danes smo z anejo ustvarjale - odtis stopala. zanimiv projekt. V kaj pa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:38:58
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce jaz mam tolk kil odveč, da če bi začela lansko leto, bi bilo prepozno OK jaz bom od 28 pa do 1.1 probala čim manj grešit in bo to predpriprava na najuriš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:40:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz mam tolk kil odveč, da če bi začela lansko leto, bi bilo prepozno OK jaz bom od 28 pa do 1.1 probala čim manj grešit in bo to predpriprava na najuriš Lani nisi mogla hujšat, če si bila noseča. Saj boš začela čez 2 dneva. To bo hitro minilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:40:35
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil danes smo z anejo ustvarjale - odtis stopala. zanimiv projekt. V kaj pa? smo packale s prstnimi barvami, unimi ki naj bi šle z lahkoto proč. če gredo res, pa poročam, ko operem cunje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:41:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil danes smo z anejo ustvarjale - odtis stopala. zanimiv projekt. v kaj si naredila odtis?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:41:03
|
|
|
|
barbaw
|
Mojega še vedno ni domov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:41:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz mam tolk kil odveč, da če bi začela lansko leto, bi bilo prepozno OK jaz bom od 28 pa do 1.1 probala čim manj grešit in bo to predpriprava na najuriš
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?