Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:22:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ups, vse ste pobegnile. jaz sem komi gor prilezla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:23:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally čer čer, kva je novga???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:23:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella nisi povedala, kaj je kuhal tvoj mož? njoke in govedino stroganov njami...priden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:23:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella nisi povedala, kaj je kuhal tvoj mož? njoke in govedino stroganov kje se je tvoj naučil kuhat da še jaz mojega pošljem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:24:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo KAAAAJJJJJJJJ!!!!KAM BOŠ PA TI HUJŠALA???????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:24:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally čer čer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:24:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella nisi povedala, kaj je kuhal tvoj mož? njoke in govedino stroganov dobro kosilo Joj, jaz bi pa njoke z gorgonzolo ali pa špagete carbonara. mmmmmm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:24:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo januarja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:25:02
|
|
|
|
kasso
|
barbaw in estrella...zgleda, da smo se vse preselile v osamljene kraje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:25:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo KAAAAJJJJJJJJ!!!!KAM BOŠ PA TI HUJŠALA??????? ne tako glasno, me ušesa bolijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:25:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella nisi povedala, kaj je kuhal tvoj mož? njoke in govedino stroganov kje se je tvoj naučil kuhat da še jaz mojega pošljem pr men, sedaj pa ima že toliko kilometrine, da sam poišče recepte in ekspirmentira. Če česa ne ve, pa vpraša.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:25:29
|
|
|
|
sesil
|
dober večer se sam na hitro javim, pol grem pa kavč peglat. sicer je pa tle eno mrtvilo. ni kej, taki dnevi, bo januarja boljše. zasedba je pa itak standardna . pridne ste. estrella, ti prov zavidam tvojo kopel, čeprav ti je andraž pokvaril užitke. bolje nekaj kot nič. midva sva se odločila, da bova kmalu anejo kopala kar v kadi. moj je pripomnil, da bo potem hrbet bolel, pa sem se javla, da bom z njo v kadi sedela. on pa: "da si nebi zmislila da bi še tebe po hrbtu umival!" jaz sem 100 let za kačami. kaj je to facebook?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:25:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw in estrella...zgleda, da smo se vse preselile v osamljene kraje žal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:25:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo KAAAAJJJJJJJJ!!!!KAM BOŠ PA TI HUJŠALA??????? ne tako glasno, me ušesa bolijo bi ti tud, če bi jo videla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:26:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally čer čer, kva je novga??? kva pa misliš ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:26:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw in estrella...zgleda, da smo se vse preselile v osamljene kraje žal ja tvorimo bermudski trikotnik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:26:34
|
|
|
|
kasso
|
zdaj bo pa Varja nekaj napisala .n dv<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<cxVc d ly mx djjjjm , žmf
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:27:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo KAAAAJJJJJJJJ!!!!KAM BOŠ PA TI HUJŠALA??????? se vid da sve ble mal časa na kofiju pa še vse sem skrila pod pulover
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:27:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo januarja jaz se tudi pridružim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:27:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo KAAAAJJJJJJJJ!!!!KAM BOŠ PA TI HUJŠALA??????? ne tako glasno, me ušesa bolijo bi ti tud, če bi jo videla. jaz je nisem videla že 13 let
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:27:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer se sam na hitro javim, pol grem pa kavč peglat. sicer je pa tle eno mrtvilo. ni kej, taki dnevi, bo januarja boljše. zasedba je pa itak standardna . pridne ste. estrella, ti prov zavidam tvojo kopel, čeprav ti je andraž pokvaril užitke. bolje nekaj kot nič. midva sva se odločila, da bova kmalu anejo kopala kar v kadi. moj je pripomnil, da bo potem hrbet bolel, pa sem se javla, da bom z njo v kadi sedela. on pa: "da si nebi zmislila da bi še tebe po hrbtu umival!" jaz sem 100 let za kačami. kaj je to facebook? nisi osamljen primerek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:28:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella nisi povedala, kaj je kuhal tvoj mož? njoke in govedino stroganov kje se je tvoj naučil kuhat da še jaz mojega pošljem pr men, sedaj pa ima že toliko kilometrine, da sam poišče recepte in ekspirmentira. Če česa ne ve, pa vpraša. bravo za tvojga dragija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:28:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo KAAAAJJJJJJJJ!!!!KAM BOŠ PA TI HUJŠALA??????? se vid da sve ble mal časa na kofiju pa še vse sem skrila pod pulover Jezika ne, ti je štrlel krepko ćez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:29:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer se sam na hitro javim, pol grem pa kavč peglat. sicer je pa tle eno mrtvilo. ni kej, taki dnevi, bo januarja boljše. zasedba je pa itak standardna . pridne ste. estrella, ti prov zavidam tvojo kopel, čeprav ti je andraž pokvaril užitke. bolje nekaj kot nič. midva sva se odločila, da bova kmalu anejo kopala kar v kadi. moj je pripomnil, da bo potem hrbet bolel, pa sem se javla, da bom z njo v kadi sedela. on pa: "da si nebi zmislila da bi še tebe po hrbtu umival!" jaz sem 100 let za kačami. kaj je to facebook? nisi osamljen primerek tudi meni ne potegne.Nečaka sem najdla, pa Jano potem pa je tema
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:29:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw in estrella...zgleda, da smo se vse preselile v osamljene kraje žal ja tvorimo bermudski trikotnik
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?