Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 14:55:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Noč je bla tko tko ene 3x sem morala dat čaj za pit,mi ga je spila 2 deci tko da je bla po moje že mal lačna proti jutru sam mleka pa ne,no way Jose! Evo, vidiš, isto je pri Gregiju. Razredčenega soka ponoči spije še pa še, mleka pa ni šans... hijenca in Anitka, za vajina bolnička. edinaos, lepo, da lahko počivaš Samo malo več "počivaj" na RR, ne samo na FB
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 15:00:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANJA TIA VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!! Pridna in zdrava ostani! Andraž, Alja in Estrella Se pridružujem čestitki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 15:02:11
|
|
|
|
barbaw
|
Gal in Vid , da se hitro pozdravita. Pri nas vročine ni več, kašljata pa oba na ful, ampak je počasen napredek k ozdravitvvi, ker se je kašelj vseeno za 2 procenta zmanjšal. Mene tako predel jajčnikov in maternice boli, da če ne bom kmalu dobila bom znorela. Ali naj me neha bolet ali pa .... Karkoli, samo da ni več bolečine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 15:28:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi je pa Videk včeraj zakuhal, potem je bil vredu, ampak danes ponovno nekam kuha, pa kašlja, pa ne vem kaj mu naj dam, da bi nehal kašljat. Anji Tii in Matevžu vse naj naj ob obmesečnici. Grem sedaj malo Vidka cartat, je nekam bogi danes in rabi mamino cartanje. Za Videka . Meni je danes ena prijateljica svetovala, da čez prsni koš Galu zavežem dve rezini čebule na žlici medu (med razmažeš na papir za peko in gor položiš čebulo in daš še eno plast tega papirja), nato pa sem dala plenico na pol (trikotno) in mu zavezala čez prsni koš. Sicer smrdi, amapk, če pomaga bomo preživeli tudi to . Zvečer po kopanju pa bom tole obvezo dala proč in jo namestila z novo. pomagajo prepražene kamilice. Preizkušeno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 15:28:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Gal in Vid , da se hitro pozdravita. Pri nas vročine ni več, kašljata pa oba na ful, ampak je počasen napredek k ozdravitvvi, ker se je kašelj vseeno za 2 procenta zmanjšal. Mene tako predel jajčnikov in maternice boli, da če ne bom kmalu dobila bom znorela. Ali naj me neha bolet ali pa .... Karkoli, samo da ni več bolečine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 16:14:17
|
|
|
|
nia5
|
Dan, najprej Anja Tia in Matevž vse naj naj. Nia je pa končno zdrava, tako da za vse bubane boščeke, drugi zobek je pokukal ven , tako da se danes nadejam bolj mirne noči, pa še same sma, gre ati ponoči delat ( Nia pa si misli jeah right, nič ne bom ajala ), božič je bil živahen, obiski sem, obiski tja... no pa zelo delaven, kar se stanovanja tiče, samo pohištvo in štedilnik še pa bo . Ste ble pa kar pridne s pisanjem, ich nicht keep up
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 16:36:38
|
|
|
|
barbaw
|
Mi 3 smo odspali eno kitico, ati pa je šel h kolegu priklopit steklokeramično ploščo in pečico, če sploh še dela. Maja se je že zbudila, Jaka pa še spi. Maja trenutno mrcvari štručko in jo imam po celi sedežni. Še dobro, da je leder. ................ Sem že posesala. mene trenutno nič ne boli in upam, da tako tudi ostane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 16:41:25
|
|
|
|
barbaw
|
Vidim, da FB na polno laufa, RR bo pa crknila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 16:45:16
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Najprej Anja-Tia in Matevž vse naj naj! Mi smo se včeraj potepali,smo bili pri mojih starših na obisku,danes pa smo šli plavat v Terme Snovik.Je prav pasalo malo plavati,Nejc in Tilen sta čisto divja na vodo.Bom kasneje dala slikce gor. Za vse bolančkane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 17:34:35
|
|
|
|
buccka
|
Večer! Sem uspela prit mal pogledat po praznikih. Mi smo se meli super, mogoče je bilo preveč đumbusa, ma se je dalo. Čestitke vse mesečniki, ter za vse bubančke. Jutri pa gremo mogoče na dedka mraza v ng, če bo le solidno vreme. Grem še kaj postorit dokler mala spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 17:48:20
|
|
|
|
Estrella*
|
oj a imamo danes spet ??????? Meni je možiček naštimal vročo kopel, prižgal svečke in dodal nek zvarek v vodo. Je tako dišalo, dokler ni moje idile pokvaril Andraž, ko se mi je brez dovoljenja pridružil Pa je bilo konec miru. Sem pa tako lena, da se mi bo zrolalo Se vidi, da praktično nič ne delam in se samo prekladam iz enega na drugi konec.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 17:52:06
|
|
|
|
buccka
|
Estrella js bi tud vročo kopel. Ma moj še dela, tko da ne bo nič. Je pa res blesavo, ko si vzameš čas zase, da ti kdo načrte pokvari(pa četudi išče samo pozornost). Men tko kdaj paše možgane mal dat na off, pol pa moj stalno neki sprašuje, ne more ene stvari naredit brez mene.......kaj naj jo previjem, kaj naj ji dam čaja, kaj naj naredim če noče več papat,... uf tko da nimam nikol miru.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 17:54:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj a imamo danes spet ??????? Meni je možiček naštimal vročo kopel, prižgal svečke in dodal nek zvarek v vodo. Je tako dišalo, dokler ni moje idile pokvaril Andraž, ko se mi je brez dovoljenja pridružil Pa je bilo konec miru. Sem pa tako lena, da se mi bo zrolalo Se vidi, da praktično nič ne delam in se samo prekladam iz enega na drugi konec. Vidimo, da si lena. Glede kopeli no comment, ker se meni isto dogaja, brez svečk in zvarka. Jaz kaj dosti nisem naredila, ker sem sama z obema mulcema. Moj je rekel, da pride čez 2 uri, ki sta se iztekli pred 1h.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 17:58:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Estrella js bi tud vročo kopel. Ma moj še dela, tko da ne bo nič. Je pa res blesavo, ko si vzameš čas zase, da ti kdo načrte pokvari(pa četudi išče samo pozornost). Men tko kdaj paše možgane mal dat na off, pol pa moj stalno neki sprašuje, ne more ene stvari naredit brez mene.......kaj naj jo previjem, kaj naj ji dam čaja, kaj naj naredim če noče več papat,... uf tko da nimam nikol miru. Moj je mene včeraj zbudil, češ da hoče Maja kruh pa pašteto. Ful je sitnarila, ker je gledala Jako kako je to. In on mora mene zbudit, da me vpraša, če ji lahko da. In potem ji jo je dal, ker sem rekla, da lahko, pa je skoraj bruhnila, ker ji ni bilo všeč. Ampak on je moral mene zbudit, zaradi tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 18:31:56
|
|
|
|
tilči
|
Slikce z današnjega namakanja v Snoviku:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 18:44:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Slikce z današnjega namakanja v Snoviku: bi mogla ta foušnega smajlija pripopat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 18:57:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Slikce z današnjega namakanja v Snoviku: oooo lep trio.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 18:58:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj a imamo danes spet ??????? Meni je možiček naštimal vročo kopel, prižgal svečke in dodal nek zvarek v vodo. Je tako dišalo, dokler ni moje idile pokvaril Andraž, ko se mi je brez dovoljenja pridružil Pa je bilo konec miru. Sem pa tako lena, da se mi bo zrolalo Se vidi, da praktično nič ne delam in se samo prekladam iz enega na drugi konec.
< Sporočilo je popravil tally -- 26.12.2008 18:59:00 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:00:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Slikce z današnjega namakanja v Snoviku: vi ste tudi uživali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:00:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj a imamo danes spet ??????? Meni je možiček naštimal vročo kopel, prižgal svečke in dodal nek zvarek v vodo. Je tako dišalo, dokler ni moje idile pokvaril Andraž, ko se mi je brez dovoljenja pridružil Pa je bilo konec miru. Sem pa tako lena, da se mi bo zrolalo Se vidi, da praktično nič ne delam in se samo prekladam iz enega na drugi konec. kakšen smajli bo pa za ta drug del stavka?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:07:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj a imamo danes spet ??????? Meni je možiček naštimal vročo kopel, prižgal svečke in dodal nek zvarek v vodo. Je tako dišalo, dokler ni moje idile pokvaril Andraž, ko se mi je brez dovoljenja pridružil Pa je bilo konec miru. Sem pa tako lena, da se mi bo zrolalo Se vidi, da praktično nič ne delam in se samo prekladam iz enega na drugi konec. Andraž
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:07:30
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Slikce z današnjega namakanja v Snoviku: Ful ste lušni, mala dva pa prava plavalca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:09:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vidim, da FB na polno laufa, RR bo pa crknila. a tja ste se preselile jaz sem pa pozabila geslo za Gala in Vidka Varjo sem peljala dopoldne k dežurnemu, da vidi, ali je vse v redu in k sreči je vse ok, nima vnetih ušesk...samo sitnoritis in prehlad, a bomo preživeli. Zdaj mi spi že tri ure, jaz sem vmes tudi urco zaspala na kavču, moj je šel na pijačko, Petja je šla do nedelje k moji mami, Gašper pa uživa na Kopah. Trenutno je blažen mir, a mi postaja že dolgčas barbaw, zate in hijenca zate tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:09:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Slikce z današnjega namakanja v Snoviku: uživači
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?