|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.12.2008 22:23:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
25.12.2008 22:44:21   
netki
punce....a ma katera kej viška mercatorjevih nalepk?

Neposredna povezava do sporočila: 1477
25.12.2008 23:23:36   
Katy\o/
user posted image

Vesel Božič od Ema family.

Malo kasno, ampak iz srca.

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
26.12.2008 9:00:03   
Majuska
'jutro pupe,

se še vse crkljate s svojimi sončki?

potlej pa vam ponudim
user posted image

in se grem tudi jaz še malo stiskat k mojima fantoma ... kasneje pa na kosilo k tašči user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
26.12.2008 9:10:02   
Netta
dobro jutro pupe,

upam da ste lepo preživele božične praznike...ah ja, sedaj berem o taščah...zapakirajte jih in postavite komu drugmu pod smrekco za novo leto, pa bo mir pri vasuser posted image user posted image

no mi smo vsi trije zboleli, tak da smo kar doma in čajčkamo, pucamo nos (sem dobila baby  vac in je res super)...držte pesti da se v treh dneh pocajtamo, da gremo lahko potem s prijatli novo leto praznovat!

pri nas snegec naletava...pa sonce se vmes kaže...pravljično res!

aha še to moram povedat, da smo za božični večer ležali skupaj na kvču, ana vmes in nekaj časa je mene božala z rokicami po obrazu, nekaj časa pa moža...sva bila čisto ganjena (čeprav vem da je bilo to božanje bolj njeno raziskovanje z rokicami)...tak da božič je bil kljub virozi zelo lep.user posted image

bodte fajnuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
26.12.2008 9:47:17   
dzanika
dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

a je kaka možnost, da naše dedce zapakiramo v eno veliko vrečo, gor mašno, pa pošljemo s pošto v kako afriko al pa kam ženskam (al pa moškim user posted image ) za božička???

user posted image user posted image user posted image

lunica izjava od tiste ženske je čist mim. Sploh se ne sekiraj. In kdo te lovi? Sem kaj spregledala? Tu na RR katera? Ma daj bomo me njo zbrisale boš vidla!
Ah zdaj vidim. Ma brezveze. Tko te bodo vsaj lahko prepoznali pa ti mogoče naročili kar tukaj... Pa ne sekiraj se. Če bodo brali pa pač bodo.

rovarka hvala za prelepo voščilo. In tudi vaš božiček je zelo srčkan. user posted image
In je mala kaj bolje? Berem da ti je nekaj zbolela. user posted image user posted image

lunica kaj pa je ena nekaj sikala tam ko si objavila za knjigico. user posted image   Ma bi ji kar napisala svoje. user posted image   Kaj oglas si res plačala? Koliko pa stane to?

netki, si ti kaj bolje? Sta se pomenila kaj z dragim?
Kako kaj nečak??
Netki mercatorjevih nalepk nimam. Mam jih pa en kup od dm-a če katera rabi...

tko, sem vas preletela...

Da bi vam pa vesel božič zaželela sem pa zamudila. user posted image   Ampak vseeno upam da ste se imele lepo v krogu najdražjih!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
26.12.2008 10:12:45   
lili3
Mojcek imaš ZS.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
26.12.2008 10:26:46   
glugluglu
no dobro jutro, končno se mi je uspelo javiti,

populis, včeraj sem samo preletela potem sem pa že morala nazaj,

ko smo prišli domov smo imeli še obiske, pa v Lj. smo bolj slabo spali tako, da sem bila včeraj taka kot, da bi imela mačka, vsa zaspana, slabo mi je bilo,
včeraj zvečer sva si pa z dragim privoščila kopel in danes sem super.
samo Tian ima malo nosek zamašen, pa zato tudi kaj pokašlja, ampak ni še nič hudega.

Tudi mi smo polni daril, čeprav najbrž ne toliko kot ste druge pisale, pri nas so pa letos bili bolj boni v akciji, ali pa kar denar. Tako so se letos naši starši - babice in dedki odločili in gremo januarja na razprodaje.user posted image

netki jaz sem tudi zbirala nalepke zase in še zbiram in za darila, sem razdala tiste lepe skodelice, če še kaj več dobim javim, mogoče bodo pa spet kaj podaljšali.

Vsem, ki ste bolni, bolani (karkoli pač) želim, da se čimprej pozdravite!!!user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
26.12.2008 12:47:15   
metuljcek321
Hej, bejbike & bejbijiuser posted image

user posted image za lepe bozicne zelje ... je bilo res lustno in romanticno. In tokrat se nama je pri praznovanju bozica prvic pridruzila najina malcica - prekrasno!

Vceraj smo se malo potepali okoli sorodnikov, danes se crkljamo doma. Ravno se je zacelo kazati sonce ... sli bomo pa en doooolg sprehod:
user posted image

Imejte se lepo tudi ve in uzivajte v teh prostih dnevih s familijo.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
26.12.2008 12:49:36   
metuljcek321
Eno vpr. kupujem nov laptop ... Almera & se ena, ki sta ga kupili pred kratkim (pa tudi mnenja ostalih dobrodosla, sevedauser posted image )
- kaj sta nabavili,
- kje,
- za koliko denarja?

Thanks! Mal gledam ponudbe po netu in se odlocam. Morda se odlocim se letosuser posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 26.12.2008 12:50:02 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 14:29:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1486
26.12.2008 15:15:11   
Inigo
joj almera... ni ti faaaaaaaaaajn!

počivaj in hitro se pozdravi! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1487
26.12.2008 15:29:17   
karamela6
Ojoj, očitno res nekaj razsaja. No, jaz sem v finišu z boleznijo, malo še kašljam, ampak to je to.
Bom čisto kratka, moram pa vam povedat veselo novico - moj bratec in njegova punca bosta imela avgustovčka 09!!!user posted image user posted image user posted image Juuuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

šibam na sprehodek z mojo pikico...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
26.12.2008 16:13:17   
neboglasnica
Prilepila sem novičko, da BC jutri za vse varnostne stvari (avtosedeži, kengerujčki ipd.) pri nakupu nad 50 € podari bon za 10 €.

Almera: pocajti se...

netki: nalepk nimam, premalo šopingiram v M

glux3: upam, da se ni Tian od Staša nalezel?? Oprosti.

Čakamo obiske, danes sem spekla sacher tortico, mafine in seveda vse kar spada h kosilu.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
26.12.2008 16:34:29   
glugluglu
neboglasnica, nič skrbet, ni se nalezel od Staša, nemogoče, je šele danes proti jutru začel šmrkat in malo kašljat, ampak se kar drži, je še kar ok, nalezel se je lahko kvečjemu od Mitja, ker on skoz kiha in kašlja in ga je čez božič kar ornk prehlad dajal.

Zdaj gremo pa spet v Lj.
čao

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
26.12.2008 17:20:36   
Blacky30
Ho ho ho!!!! user posted image

Evo mene. Včeraj smo prišli domov ob 21h, utrujeni do onemoglosti. Jaz sem sicer še ob polnoči strašila po bajti, ker sem se spet spravila na darila, sortirala, poslikala in vse pospravila, kam pač spada. Ful uživam ob delanju tega. Hmmmm, mogoče bi pa me božiček zaposlil med svoje palčke. user posted image user posted image user posted image

Ja, božično kosilo je bilo prijetno, hrana dobra, obdarovanje tudi fajn. Božička je špilala moževa teta. Nejc jo je itak takoj prepoznal. user posted image A izbrali so ravno njo namesto dedija, ker se je dedi bal, da bi ga Nejc prepoznal. user posted image
Domov smo odnesli robe za cel prtljažnik, res, ne lažem. Jaz sem dobila copate (spet! user posted image ), bonboniero Mistyca (od moža, sem si jo želela, ročno izdelane praline od Gorenjke), modrček, spodnjice, nogavice, okrasno blazino, sladkarije, verižico z velikim kamnom, €.
Teja je dobila cotike, pikapolonico, €, kahlo, adventni koledar user posted image , žabice, komplet bodijev, dudice, cuclje za flaško, žogo, ko mora prave like v prave luknje metat, neke vrste barbi pupo, sladkarije.
Nejc je pa dobil goro stvari: avto na daljinca, avtek, adventni koledar user posted image user posted image , garažno hišo, tablo s kredami in gobico, zvezek, 2 barvice, pobarvanko, dvd risanko Lolek in Bolek, veselo abecedo, pekač za pripravo toplih sendvičev user posted image , knjigo Luka umetnik, sladkarije, €, pižamo, božiček nahrbtnik, nogavice z bremzami.

Res smo dobili ogromno, ne?

Teja je na kosilu spala v spalnici in tako prespala skoraj 2 uri dolgo obdarovanje in božička. Ampak bolje tako, ker sicer bi bil histerični jok. Tako pa je potem pri moji familiji kar vzdržala in je proti koncu začela tečkat, tak da smo šli potem domov, pa je v avtu potem takoj obeh zmanjkalo. Doma sva jih na hitro porihtala in spravila spat.
Bilo je fajn, a dovolj. Danes s Tejo nisva šli nikamor, počivava, da se pipika naspi in noter spravi vse pomanjkljaje spanja, jaz pa si privoščim malo mirnega dneva. Nejc in ati sta pa šla spet k njegovi familiji na kosilo, ker pradeda praznuje danes god.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1491
26.12.2008 17:21:11   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Čez dan mi spi cca 4X po pol do tri četrt ure.

Boga. Moja spi čez dan 1x po 3 ure, 1x po 2 uri in 1x po 1 uro, šteto, da nočno spanje spi do 7.30 in zaspi zvečer okol 22h. V povprečju.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1492
26.12.2008 17:30:37   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Bom čisto kratka, moram pa vam povedat veselo novico - moj bratec in njegova punca bosta imela avgustovčka 09!!!user posted image user posted image user posted image Juuuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, se spomnim, ko sva midva lani to novičko povedala vsem na božičnem kosilu in božični večerji. Sva babici in dediju zapakirala dudico in baby nogavičke. Uffff, spomini, letos pa je to malo presenečenje že z nami praznovalo.user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 18:34:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
26.12.2008 20:39:31   
sasi13
ja kje pa je lunica?

mi imamo pa zamašene noske user posted image in se imamo čudovito ponoči. user posted image

božič lepo preživeli, danes sem pa user posted image naredla večerjo in smo jo pojedla ob svečkah user posted image

netki a si že dobila nečaka?

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1495
26.12.2008 20:41:44   
sasi13
kmalu vam prilimam našo smrekico.

zdej grem pa počasi spat ker bo trreba vrjetno kej dežurat.

metuljček321 o tašči ti napišem ko bom imela čas in voljo.

rebeca tebi sem še pa tudi dolžna odgovorit na eno vprašanje. obljubim da bom.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
26.12.2008 22:35:01   
netki
ojlaaaaaaaa

mi še vedno čakamo nečaka....zdej sem pa že jst vsa živčna
je pa danes ostala v P in baje jutri zjutraj CR
mali ima pa baje že 4200guser posted image user posted image user posted image ona pa taka drobčkena

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
26.12.2008 22:54:21   
Tinky
Čeer

Malo prej sem prišla domov in sem tako razočarana..... sem bla na tekmi slovenskega pokala v odbojki (polfinale), kjer igra tudi moj brat. Fantje so vodili 2:0 in na koncu popušili 2:3.
Ah, sem mogla na hitrco eno Laško spit, da sem se malo pomirila user posted image user posted image

Mojcek, je Teo že en teden spi celo noč. Razlika je le v tem, da čez dan ne poje več samo 180 ml, temveč 210 na 4 ure in 100 ml čaja, pred spanjem pa 180 ml riževe kašice. (dobi tudi en do dva obroka GH, ki jo veselo popljuva, tako da to ne štejem)
Zjutraj, ko se zbudi mu ni prva misel hrana, temveč je tak dobrovoljček, da se še v postelji igra in smeji, tako da ga nahranim šele po 14.urah od zadnjega hranjenja.

Nič, moja birca je pri koncu, se grem odlišpat in spančkat, ker me jutri čaka naporen dan, saj greva z možem zapravljat v Merkur in po špežo.

Nočko

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 23:10:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 23:20:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?