Blacky30
|
Ho ho ho!!!! Evo mene. Včeraj smo prišli domov ob 21h, utrujeni do onemoglosti. Jaz sem sicer še ob polnoči strašila po bajti, ker sem se spet spravila na darila, sortirala, poslikala in vse pospravila, kam pač spada. Ful uživam ob delanju tega. Hmmmm, mogoče bi pa me božiček zaposlil med svoje palčke. Ja, božično kosilo je bilo prijetno, hrana dobra, obdarovanje tudi fajn. Božička je špilala moževa teta. Nejc jo je itak takoj prepoznal. A izbrali so ravno njo namesto dedija, ker se je dedi bal, da bi ga Nejc prepoznal. Domov smo odnesli robe za cel prtljažnik, res, ne lažem. Jaz sem dobila copate (spet! ), bonboniero Mistyca (od moža, sem si jo želela, ročno izdelane praline od Gorenjke), modrček, spodnjice, nogavice, okrasno blazino, sladkarije, verižico z velikim kamnom, €. Teja je dobila cotike, pikapolonico, €, kahlo, adventni koledar , žabice, komplet bodijev, dudice, cuclje za flaško, žogo, ko mora prave like v prave luknje metat, neke vrste barbi pupo, sladkarije. Nejc je pa dobil goro stvari: avto na daljinca, avtek, adventni koledar , garažno hišo, tablo s kredami in gobico, zvezek, 2 barvice, pobarvanko, dvd risanko Lolek in Bolek, veselo abecedo, pekač za pripravo toplih sendvičev , knjigo Luka umetnik, sladkarije, €, pižamo, božiček nahrbtnik, nogavice z bremzami. Res smo dobili ogromno, ne? Teja je na kosilu spala v spalnici in tako prespala skoraj 2 uri dolgo obdarovanje in božička. Ampak bolje tako, ker sicer bi bil histerični jok. Tako pa je potem pri moji familiji kar vzdržala in je proti koncu začela tečkat, tak da smo šli potem domov, pa je v avtu potem takoj obeh zmanjkalo. Doma sva jih na hitro porihtala in spravila spat. Bilo je fajn, a dovolj. Danes s Tejo nisva šli nikamor, počivava, da se pipika naspi in noter spravi vse pomanjkljaje spanja, jaz pa si privoščim malo mirnega dneva. Nejc in ati sta pa šla spet k njegovi familiji na kosilo, ker pradeda praznuje danes god.
|