Blacky30
|
Ojla! Evo mene malo, preden šibamo dalje. Včeraj smo prišli domov šele ob 22h. Upam, da je bil božiček radodaren do vas, do mene je bil - zelo. Dobila sem celo morje daril, največje pa od možeka, ki mi je kupil multipraktik. Sem pisala božičku zanj, ker se mi je prejšnji zlomil in sem imela celo ceremonijo z njim, preden sem lahko mixala, zdaj pa bom lahko pekla do nezavesti. Dobila sem še plačan loto listek za Super loto (držite pesti 28.12. ), copate, nogavice, hlačne nogavice, sladkarije, Jacobs 3v1, podlogo za miško, kuhinjske krpe. Nejc in Teja sta tudi dobila lepa darila, Nejc je dobil pralni stroj, ki dela peno v banji, dvd risanko Tom & Jerry, Rory, knjigico Rory, pižamo, majčko, pulover, medenjake, avtek, rokavice, božično kapo. Teja pa je dobila posteljnino, oblekico, majčko, žabice, hranilnik, trenerko, božično kapo in rokavičke. Lepo, lepo.... Zdaj pa se začnemo pakirat, ker gremo na božično kosilo in na ponovno obdarovanje k celi moževi familiji. Me zanima, kaj mi bo tam vse božiček prinesel. Od tam pa še potem k moji familiji, ker ima stric rd. Pa nas bo verjetno še tam kaj čakalo pod smrekico. Bomo videli. Lepo se imejte.
|