Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:58:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kaj je zdaj to, ne bomo čvekale? ti tud že teren šrimaš za novga člana. A bo Sven padu? Ti pa imaš spomin . Ne ne Alina mora bit. Kaj pa Tara? Si pa imela še Tian in Maj, če me spomin ne vara Spomin te ne vara
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:58:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kaj je zdaj to, ne bomo čvekale? ti tud že teren šrimaš za novga člana. A bo Sven padu? Ti pa imaš spomin . Ne ne Alina mora bit. Bomo stiskali pestke!!! OK
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:59:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:59:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Sem vas površno prebrala, komentirat se mi pa ne ljubi Samo tole: Soncnica Sandra ***, grozno tole s snegom Za Manco , zate pa Tudi jaz iz dna duše sovražim sneg Jutri moram peljati punci k tašči, gresta za 3 dni na počitnice in me je kar strah, kakšna bo cesta... Pri nas je sicer snežilo, ampak vse izginilo, na taščinem koncu je pa najbrž druga pesem... Da ti ne bo punc spet predčasno poslala nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:00:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po moje je kronično pomankanje , ker vse tolko o tem razpravljamo. dedci pa smrčijo na kavčih. nič jih ne ponucamo madona Ja včeraj so žagali, da nas ne bi zeblo, so pa kar zadel, saj je skor po celi SLO sneg Veš, saj nerada priznam, ampak mi sploh ne paše slončkat odkar imam mireno Bo treba ven dat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:00:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila A gremo napovedovat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:00:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po moje je kronično pomankanje , ker vse tolko o tem razpravljamo. dedci pa smrčijo na kavčih. nič jih ne ponucamo madona Ja včeraj so žagali, da nas ne bi zeblo, so pa kar zadel, saj je skor po celi SLO sneg Veš, saj nerada priznam, ampak mi sploh ne paše slončkat odkar imam mireno jaz jo nimam pa mi tudi ne paše . Ne vem mogoče je razlog to da Emilija spi zraven pa mi nekako ni to to A pa imaš v podzavesti, da ne smeš zanosit in imaš naravno kontracepcijo-vzdržnost Hm možno nisem o tem nikoli razmišljala se pa včasih sprašujem a je z mano kaj narobe Ne nič ni narobe, jih kar nekaj poznam Včasih se sprašujem, če bo sploh kdaj še boljš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:00:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ še malo pa prideš Ti povem, da komaj čakam Zdajle me čaka še nekaj dni totalnega razsula v stanovanju, ker bo prenavljal otroško sobo in se mi že ob sami misli vrti v glavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:00:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila Po mooje bomo tudi vse presenečene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:01:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Sem vas površno prebrala, komentirat se mi pa ne ljubi Samo tole: Soncnica Sandra ***, grozno tole s snegom Za Manco , zate pa Tudi jaz iz dna duše sovražim sneg Jutri moram peljati punci k tašči, gresta za 3 dni na počitnice in me je kar strah, kakšna bo cesta... Pri nas je sicer snežilo, ampak vse izginilo, na taščinem koncu je pa najbrž druga pesem... Da ti ne bo punc spet predčasno poslala nazaj. Joj, to sem tud jaz pomislila, ko sem prebrala 3 dni. Špelin@; upam, da srečno prispeš tja in nazaj in da bosta male maximalno uživale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:01:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ še malo pa prideš Ti povem, da komaj čakam Zdajle me čaka še nekaj dni totalnega razsula v stanovanju, ker bo prenavljal otroško sobo in se mi že ob sami misli vrti v glavi No potem bodo počitnice pravi balzam za telo in dušo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:02:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila Po mooje bomo tudi vse presenečene.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:02:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ še malo pa prideš Ti povem, da komaj čakam Zdajle me čaka še nekaj dni totalnega razsula v stanovanju, ker bo prenavljal otroško sobo in se mi že ob sami misli vrti v glavi A ne bi šla ti predčasno v toplice, tvoj pa naj zorganizira pucanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:02:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila Po mooje bomo tudi vse presenečene. A bo Estrella?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:02:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Sem vas površno prebrala, komentirat se mi pa ne ljubi Samo tole: Soncnica Sandra ***, grozno tole s snegom Za Manco , zate pa Tudi jaz iz dna duše sovražim sneg Jutri moram peljati punci k tašči, gresta za 3 dni na počitnice in me je kar strah, kakšna bo cesta... Pri nas je sicer snežilo, ampak vse izginilo, na taščinem koncu je pa najbrž druga pesem... Da ti ne bo punc spet predčasno poslala nazaj. Saj če jih pošlje in dostavi, se ne bom sekirala, najbolj me razpeni, da moram hodit (se vozit 90 km!!!) takoj spet po njih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:03:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Sem vas površno prebrala, komentirat se mi pa ne ljubi Samo tole: Soncnica Sandra ***, grozno tole s snegom Za Manco , zate pa Tudi jaz iz dna duše sovražim sneg Jutri moram peljati punci k tašči, gresta za 3 dni na počitnice in me je kar strah, kakšna bo cesta... Pri nas je sicer snežilo, ampak vse izginilo, na taščinem koncu je pa najbrž druga pesem... Da ti ne bo punc spet predčasno poslala nazaj. Joj, to sem tud jaz pomislila, ko sem prebrala 3 dni. Špelin@; upam, da srečno prispeš tja in nazaj in da bosta male maximalno uživale Tudi jaz držim pestke, da bo vse kot mora biti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:03:46
|
|
|
|
sesil
|
evo, jaz sem imela že prvi alarm - dojenje. pa saj ne morem verjet. ni duda pomagala, sam tulila je, dokler ni dobila joška, pol je blo pa vse ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:04:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po moje je kronično pomankanje , ker vse tolko o tem razpravljamo. dedci pa smrčijo na kavčih. nič jih ne ponucamo madona Ja včeraj so žagali, da nas ne bi zeblo, so pa kar zadel, saj je skor po celi SLO sneg Veš, saj nerada priznam, ampak mi sploh ne paše slončkat odkar imam mireno Bo treba ven dat. Ja pa jade. Kja misliš ti mene nA 1 MESTO dat. Ni šans!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:04:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo, jaz sem imela že prvi alarm - dojenje. pa saj ne morem verjet. ni duda pomagala, sam tulila je, dokler ni dobila joška, pol je blo pa vse ok Ti boš dojila do naslednje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:04:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo, jaz sem imela že prvi alarm - dojenje. pa saj ne morem verjet. ni duda pomagala, sam tulila je, dokler ni dobila joška, pol je blo pa vse ok Le kaj bi me včasih brez jošk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:05:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Pri nas pa full piha. Me je kar groza kaj bo čez noč
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:05:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ? Pomoje ena k si sploh ne mislimo, da bi lahko bila A gremo napovedovat? Ajde pa začni!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:05:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po moje je kronično pomankanje , ker vse tolko o tem razpravljamo. dedci pa smrčijo na kavčih. nič jih ne ponucamo madona Ja včeraj so žagali, da nas ne bi zeblo, so pa kar zadel, saj je skor po celi SLO sneg Veš, saj nerada priznam, ampak mi sploh ne paše slončkat odkar imam mireno Bo treba ven dat. Ja pa jade. Kja misliš ti mene nA 1 MESTO dat. Ni šans! Pa saj obstaja druga kontracepcija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:06:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pri nas pa full piha. Me je kar groza kaj bo čez noč Pri nas je že čez dan občasno full pihalo. Upam, da ne bo kaj hujšega ne pri vas in ne pri nas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 22:06:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po moje je kronično pomankanje , ker vse tolko o tem razpravljamo. dedci pa smrčijo na kavčih. nič jih ne ponucamo madona Ja včeraj so žagali, da nas ne bi zeblo, so pa kar zadel, saj je skor po celi SLO sneg Veš, saj nerada priznam, ampak mi sploh ne paše slončkat odkar imam mireno Bo treba ven dat. Ja pa jade. Kja misliš ti mene nA 1 MESTO dat. Ni šans! Pa saj obstaja druga kontracepcija. Tbletke odpadejo, ker pol bi bila res na 1 mestu, kondom, ne bi , diafragma tud ne, torej kaj mi še ostane?????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?