Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:43:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes se je ata tehtal z Aljo in skupaj sta tehtala natanko 104, 5kg Alja 8400g, ostalo moj preljubi možiček. Se je kar zgrozil nad cifro Opa, Alja je že prava babnica SE nevarno približuje Manci Ja seveda, vedno zaostaja kako kilco in vedno bo več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:44:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally SS glede želatine v prahu jaz sem uporabljala obe v lističih in v prahu in se mi ne zdi da je kakšna razlika med njimi. o super, pol bom pa kar uno v prahu porabila ki jo imam doma sam morem še preverit, če je rok uporabe še ok, ker je že nekej časa nisem uporabljala, da koga ne zastrupim
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:45:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer, spet veselo čvekate? Nekaj se trudimo. Kaj pa ti še lenariš??? Ne ne, Gala sem spravljala spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:45:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil po moje je kronično pomankanje , ker vse tolko o tem razpravljamo. dedci pa smrčijo na kavčih. nič jih ne ponucamo madona Ja včeraj so žagali, da nas ne bi zeblo, so pa kar zadel, saj je skor po celi SLO sneg Veš, saj nerada priznam, ampak mi sploh ne paše slončkat odkar imam mireno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:46:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer, spet veselo čvekate? čer Ti si pa danes dobre volje. A je blo a mene misliš ? neeeeeeeeeeeeeeeee, ja koga pa neki!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:46:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes se je ata tehtal z Aljo in skupaj sta tehtala natanko 104, 5kg Alja 8400g, ostalo moj preljubi možiček. Se je kar zgrozil nad cifro Opa, Alja je že prava babnica SE nevarno približuje Manci Ja seveda, vedno zaostaja kako kilco in vedno bo več Al jo bo pa kmal prehitela: - naša je donc do 11.30 pojedla točno 3 žlice Linota in spila 90ml AM. - ob 11.30 je pojedla 125g skute, - ob 17.20 spet 125g skute - in ob 20.20 spila 280ml AM Edino kar zadnje čase spravi v rit je skuta in jogurt
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:47:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po moje je kronično pomankanje , ker vse tolko o tem razpravljamo. dedci pa smrčijo na kavčih. nič jih ne ponucamo madona Ja včeraj so žagali, da nas ne bi zeblo, so pa kar zadel, saj je skor po celi SLO sneg Veš, saj nerada priznam, ampak mi sploh ne paše slončkat odkar imam mireno K nam je pa danes prikolovratila tečka rdečka in slončkanje tudi odpade
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:47:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po moje je kronično pomankanje , ker vse tolko o tem razpravljamo. dedci pa smrčijo na kavčih. nič jih ne ponucamo madona Ja včeraj so žagali, da nas ne bi zeblo, so pa kar zadel, saj je skor po celi SLO sneg Veš, saj nerada priznam, ampak mi sploh ne paše slončkat odkar imam mireno jaz jo nimam pa mi tudi ne paše . Ne vem mogoče je razlog to da Emilija spi zraven pa mi nekako ni to to
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:47:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes se je ata tehtal z Aljo in skupaj sta tehtala natanko 104, 5kg Alja 8400g, ostalo moj preljubi možiček. Se je kar zgrozil nad cifro Opa, Alja je že prava babnica SE nevarno približuje Manci Ja seveda, vedno zaostaja kako kilco in vedno bo več Al jo bo pa kmal prehitela: - naša je donc do 11.30 pojedla točno 3 žlice Linota in spila 90ml AM. - ob 11.30 je pojedla 125g skute, - ob 17.20 spet 125g skute - in ob 20.20 spila 280ml AM Edino kar zadnje čase spravi v rit je skuta in jogurt Tvoja ma dost zaloge in bo v prednosti. Alč Je bolj po atu, k se ji žretje ne pozna dosti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:48:23
|
|
|
|
sesil
|
zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:48:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer, spet veselo čvekate? čer Ti si pa danes dobre volje. A je blo a mene misliš ? neeeeeeeeeeeeeeeee, ja koga pa neki!!!! ne ne ni bilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:49:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes se je ata tehtal z Aljo in skupaj sta tehtala natanko 104, 5kg Alja 8400g, ostalo moj preljubi možiček. Se je kar zgrozil nad cifro Opa, Alja je že prava babnica SE nevarno približuje Manci Ja seveda, vedno zaostaja kako kilco in vedno bo več Al jo bo pa kmal prehitela: - naša je donc do 11.30 pojedla točno 3 žlice Linota in spila 90ml AM. - ob 11.30 je pojedla 125g skute, - ob 17.20 spet 125g skute - in ob 20.20 spila 280ml AM Edino kar zadnje čase spravi v rit je skuta in jogurt SS ne se sekirat sva rekli včeraj. Saj bosta najina lumpa tudi ugotovila, da je še kaj razen skutic in jogurtov fino. Jaz sem Galu danes skuhala jabolčni kompot in potem sem v to zakuhala še vanilijev puding in je nekaj celo pojedel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:51:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po moje je kronično pomankanje , ker vse tolko o tem razpravljamo. dedci pa smrčijo na kavčih. nič jih ne ponucamo madona Ja včeraj so žagali, da nas ne bi zeblo, so pa kar zadel, saj je skor po celi SLO sneg Veš, saj nerada priznam, ampak mi sploh ne paše slončkat odkar imam mireno jaz jo nimam pa mi tudi ne paše . Ne vem mogoče je razlog to da Emilija spi zraven pa mi nekako ni to to A pa imaš v podzavesti, da ne smeš zanosit in imaš naravno kontracepcijo-vzdržnost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:53:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:53:49
|
|
|
|
Anitka
|
Ja kaj je zdaj to, ne bomo čvekale?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:54:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kaj je zdaj to, ne bomo čvekale? ti tud že teren šrimaš za novga člana. A bo Sven padu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:54:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil zadnjič se prav spominjam, da sem napisala, da sem imela do sedaj sibke , no, danes pa mi lije ta hudič, pa še trebuh me je matral. pomoje je bla komaj ta tista prava Ja teren se že pripravlja za novega In a boš ppotem še čvekala na majčkih al nas boš zapustila??? In katera od aktivnih majčic bo prva na seznamu ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:55:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kaj je zdaj to, ne bomo čvekale? Pridno spremljam vašo debato o in sem modro tiho
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:55:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kaj je zdaj to, ne bomo čvekale? ti tud že teren šrimaš za novga člana. A bo Sven padu? Ti pa imaš spomin . Ne ne Alina mora bit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:56:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kaj je zdaj to, ne bomo čvekale? Pridno spremljam vašo debato o in sem modro tiho Molk vse pove
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:56:25
|
|
|
|
Anitka
|
Špelin@ še malo pa prideš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:56:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po moje je kronično pomankanje , ker vse tolko o tem razpravljamo. dedci pa smrčijo na kavčih. nič jih ne ponucamo madona Ja včeraj so žagali, da nas ne bi zeblo, so pa kar zadel, saj je skor po celi SLO sneg Veš, saj nerada priznam, ampak mi sploh ne paše slončkat odkar imam mireno jaz jo nimam pa mi tudi ne paše . Ne vem mogoče je razlog to da Emilija spi zraven pa mi nekako ni to to A pa imaš v podzavesti, da ne smeš zanosit in imaš naravno kontracepcijo-vzdržnost Hm možno nisem o tem nikoli razmišljala se pa včasih sprašujem a je z mano kaj narobe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:56:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kaj je zdaj to, ne bomo čvekale? ti tud že teren šrimaš za novga člana. A bo Sven padu? Ti pa imaš spomin . Ne ne Alina mora bit. Kaj pa Tara? Si pa imela še Tian in Maj, če me spomin ne vara
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:57:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kaj je zdaj to, ne bomo čvekale? ti tud že teren šrimaš za novga člana. A bo Sven padu? Ti pa imaš spomin . Ne ne Alina mora bit. Bomo stiskali pestke!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:58:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil po moje je kronično pomankanje , ker vse tolko o tem razpravljamo. dedci pa smrčijo na kavčih. nič jih ne ponucamo madona Ja včeraj so žagali, da nas ne bi zeblo, so pa kar zadel, saj je skor po celi SLO sneg Veš, saj nerada priznam, ampak mi sploh ne paše slončkat odkar imam mireno jaz jo nimam pa mi tudi ne paše . Ne vem mogoče je razlog to da Emilija spi zraven pa mi nekako ni to to A pa imaš v podzavesti, da ne smeš zanosit in imaš naravno kontracepcijo-vzdržnost Hm možno nisem o tem nikoli razmišljala se pa včasih sprašujem a je z mano kaj narobe Ne nič ni narobe, jih kar nekaj poznam Včasih se sprašujem, če bo sploh kdaj še boljš?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?