Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:01:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes se je ata tehtal z Aljo in skupaj sta tehtala natanko 104, 5kg Alja 8400g, ostalo moj preljubi možiček. Se je kar zgrozil nad cifro za ALJO , pa si atija pripravla do tega da bo mogoče še kaka kila gor skočila zdej med prazniki??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:02:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes se je ata tehtal z Aljo in skupaj sta tehtala natanko 104, 5kg Alja 8400g, ostalo moj preljubi možiček. Se je kar zgrozil nad cifro Ja verjamem da se je zgrozil , Alja ma pa kr dobro težo. Sem mu težila, da imam občutek, da se Alč ni nič poredila, kljub temu, da je kar normalno, pa se je šel stehtat z njo. Jaz ne stopim na tehtnico, ker bi me fršlok Jaz sem danes zjutri in mi je bilo žal , šla sem gor 300g . Se bo treba resno v roke vzet to ni nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:03:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, mafi a sta obupale Se spomnim lanskega leta je bilo še večje mrtvilo decembra kaj pa jaz ja bogica, si zdej to tko nedolžno napisala. Estralla jaz sam obupam pri likanju zgleda da nam je zdej estrella odpovedala , ne, ne draga, jaz se pa ne pustim tako hitro a si tuki Mal skoćim Alči pomirit, mal na wc, mal sms giram in tako naprej. Glede na to, da ni hude gužve postov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:04:40
|
|
|
|
sesil
|
ojla jaz sem obupala nad mojim, je dal na dvd nek jugo film - tega pa mi ni za gledat. čokolado sem pojedla, pol mi pa sam še rr ostane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:04:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes se je ata tehtal z Aljo in skupaj sta tehtala natanko 104, 5kg Alja 8400g, ostalo moj preljubi možiček. Se je kar zgrozil nad cifro Ja verjamem da se je zgrozil , Alja ma pa kr dobro težo. Sem mu težila, da imam občutek, da se Alč ni nič poredila, kljub temu, da je kar normalno, pa se je šel stehtat z njo. Jaz ne stopim na tehtnico, ker bi me fršlok Jaz sem danes zjutri in mi je bilo žal , šla sem gor 300g . Se bo treba resno v roke vzet to ni nič. ej 300g ni 3kg in ne delaj panike Ti jih nimaš toliko viška, da jih ne skineš dol v parih mesecih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:05:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ojla jaz sem obupala nad mojim, je dal na dvd nek jugo film - tega pa mi ni za gledat. čokolado sem pojedla, pol mi pa sam še rr ostane A eno rebrco temne???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:06:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, mafi a sta obupale Se spomnim lanskega leta je bilo še večje mrtvilo decembra kaj pa jaz ja bogica, si zdej to tko nedolžno napisala. Estralla jaz sam obupam pri likanju zgleda da nam je zdej estrella odpovedala , ne, ne draga, jaz se pa ne pustim tako hitro a si tuki Mal skoćim Alči pomirit, mal na wc, mal sms giram in tako naprej. Glede na to, da ni hude gužve postov seveda da ne če si multiopravilna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:07:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes se je ata tehtal z Aljo in skupaj sta tehtala natanko 104, 5kg Alja 8400g, ostalo moj preljubi možiček. Se je kar zgrozil nad cifro za ALJO , pa si atija pripravla do tega da bo mogoče še kaka kila gor skočila zdej med prazniki?? tvoj je imel pr 4 mescih tolk k moja pr 7 A je bil Mark tud tak dedec???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:07:14
|
|
|
|
sesil
|
hm, sem vidla da ste nekaj debetirale o požrtijah. jaz sem kanta za sladkarije, da ne rečem lih smeti. ponovno začnem 3.1. - torej drugo leto, novim zmagam naproti.. kako se to lepo sliši. zdej pa se sam redim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:07:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ojla jaz sem obupala nad mojim, je dal na dvd nek jugo film - tega pa mi ni za gledat. čokolado sem pojedla, pol mi pa sam še rr ostane
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:08:18
|
|
|
|
Estrella*
|
tally: moja multiopravilnost je bolj kot ne na psu Nekaj probavam sedet na večih stolih hkrat, pa mi ne ratuje najbolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:08:47
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil ojla jaz sem obupala nad mojim, je dal na dvd nek jugo film - tega pa mi ni za gledat. čokolado sem pojedla, pol mi pa sam še rr ostane A eno rebrco temne??? milko tavečjo z biškotom, pa moj mi je tud pomagal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:08:48
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** kasso: za tvoje zdravje in super da se lahko sama spikas...tud jaz sebe lazi kot druge. Kako se pa jemlje sc , iv ali muscularno? v mišico Kaj lahko pomeni, če premika glavo levo, desno...ali boli uho Varja je danes en hud sitko....če jutri ne bo boljše, jo peljem k zdravniku.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:11:39
|
|
|
|
Estrella*
|
evo Alč je spila 200am in sedaj gre spat. Bo možek kar vsak dan moral futrat, ker pri njemu več poje Danes je spila 500AM in 520GH
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:12:51
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: **** kasso: za tvoje zdravje in super da se lahko sama spikas...tud jaz sebe lazi kot druge. Kako se pa jemlje sc , iv ali muscularno? v mišico Kaj lahko pomeni, če premika glavo levo, desno...ali boli uho Varja je danes en hud sitko....če jutri ne bo boljše, jo peljem k zdravniku. hm, zdej si mi pa dala mislit. aneja jo tudi premika tako na hitro levo -desno, pa se mi je do zdej zdelo da to dela ko je zaspana . če mal povežem, tudi z rokico maha včasih konstantno gor in dol nekaj časa. hmmm. to sem jaz dala v isti koš. ne vem kaj ti reči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:13:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil hm, sem vidla da ste nekaj debetirale o požrtijah. jaz sem kanta za sladkarije, da ne rečem lih smeti. ponovno začnem 3.1. - torej drugo leto, novim zmagam naproti.. kako se to lepo sliši. zdej pa se sam redim. Kaj jaz to prav slišim????Če si ti obupala, k maš železno voljo,pol jaz sploh nikamor ne pridem Ne mi tega delat!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:15:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil ojla jaz sem obupala nad mojim, je dal na dvd nek jugo film - tega pa mi ni za gledat. čokolado sem pojedla, pol mi pa sam še rr ostane A eno rebrco temne??? milko tavečjo z biškotom, pa moj mi je tud pomagal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:15:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil hm, sem vidla da ste nekaj debetirale o požrtijah. jaz sem kanta za sladkarije, da ne rečem lih smeti. ponovno začnem 3.1. - torej drugo leto, novim zmagam naproti.. kako se to lepo sliši. zdej pa se sam redim. Kaj jaz to prav slišim????Če si ti obupala, k maš železno voljo,pol jaz sploh nikamor ne pridem Ne mi tega delat!!!! sesil bo dobila brco v rit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:17:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: **** kasso: za tvoje zdravje in super da se lahko sama spikas...tud jaz sebe lazi kot druge. Kako se pa jemlje sc , iv ali muscularno? v mišico Kaj lahko pomeni, če premika glavo levo, desno...ali boli uho Varja je danes en hud sitko....če jutri ne bo boljše, jo peljem k zdravniku. Da ji nekaj ne paše Očitno jo mora nekaj matrat, pam, da ni kaj bolečega in je res samo sitnobica. Andraž je bil kar žalosten, ker Gašper ne more pridit v soboto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:17:41
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil hm, sem vidla da ste nekaj debetirale o požrtijah. jaz sem kanta za sladkarije, da ne rečem lih smeti. ponovno začnem 3.1. - torej drugo leto, novim zmagam naproti.. kako se to lepo sliši. zdej pa se sam redim. Kaj jaz to prav slišim????Če si ti obupala, k maš železno voljo,pol jaz sploh nikamor ne pridem Ne mi tega delat!!!! ma nimam jaz železne volje. takrat sem bila premorana nekaj naredit, ker nisem imela popolnoma nič za obleči in nikoli v življenju še nisem bila tak pujs. zdej dam nekaj na sebe, na večinoma mi je še vseeno veliko oblek premajhnih. ma sej 3.1. je lep datum. takrat začnemo - don t worry
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:17:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
SOVRAŽIM SNEG
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:18:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil hm, sem vidla da ste nekaj debetirale o požrtijah. jaz sem kanta za sladkarije, da ne rečem lih smeti. ponovno začnem 3.1. - torej drugo leto, novim zmagam naproti.. kako se to lepo sliši. zdej pa se sam redim. Kaj jaz to prav slišim????Če si ti obupala, k maš železno voljo,pol jaz sploh nikamor ne pridem Ne mi tega delat!!!! sesil bo dobila brco v rit Naš paradni konj je odpovedal Ostale pa zvesto sledimo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:18:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* evo Alč je spila 200am in sedaj gre spat. Bo možek kar vsak dan moral futrat, ker pri njemu več poje Danes je spila 500AM in 520GH za Aljo. Postaja prava mala žderica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:19:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SOVRAŽIM SNEG jaz tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 21:19:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes se je ata tehtal z Aljo in skupaj sta tehtala natanko 104, 5kg Alja 8400g, ostalo moj preljubi možiček. Se je kar zgrozil nad cifro Počasi bo postal prav dec (100kg).
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?