Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:14:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj mene tud včasih prime in nisem tolk gor.... svetovn smajli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:15:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj mene tud včasih prime in nisem tolk gor.... No ja....če napišem 50 postov, potem je to malo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:16:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj mene tud včasih prime in nisem tolk gor.... svetovn smajli Tak čist punčkast
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:16:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, moram ti povedat, da se je danes Gregiju "odprlo", kar se hrane tiče. Za kosilo je z užitkom (beri: tako , da je lepo odpiral usta ) pojedel skoraj celo skledico ričeta To se še ni zgodilo!!! Pa upam, da bo trajalo. Tekom dneva je zmazal dobrih 800g hrane ja jaz ti res iz srca privoščim da bo trajalo in da se mu tudi spanje izboljša Joj, jaz pa srčno upam, da se tvoja princeska hitro pozdravi in neha kašljati hvala, ful mi je hudo ko vidim kolk bi spala pa ne more ko jo kašelj matra Poznam te napore, zato mi je pa toliko bolj hudo Aja, spraševala si za slezov sirup: naša P pravi, da za tako majhne še ni primeren, ker pospešuje izločanje sluzi, ki je naši še ne znajo izkašljat oz. izpljunit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:16:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj mene tud včasih prime in nisem tolk gor.... No ja....če napišem 50 postov, potem je to malo pa bo padla 8-ka danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:16:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally na desni strani so trenutno 3-je čupkoti en piščanc in en tweety Ja, jaz dostikrat škilim na stran Je Božič kako družinski praznik, pa ko sem delala v lokalu je bil vedno nabito poln, pa še podaljševali smo pozno v noč imam enake izkušnje toliko o družinskem prazniku Ko sem pisala ta post, sem se nate spomnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:17:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj mene tud včasih prime in nisem tolk gor.... No ja....če napišem 50 postov, potem je to malo Un punčkast smajli mi ni nič podoben
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:17:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, moram ti povedat, da se je danes Gregiju "odprlo", kar se hrane tiče. Za kosilo je z užitkom (beri: tako , da je lepo odpiral usta ) pojedel skoraj celo skledico ričeta To se še ni zgodilo!!! Pa upam, da bo trajalo. Tekom dneva je zmazal dobrih 800g hrane ja jaz ti res iz srca privoščim da bo trajalo in da se mu tudi spanje izboljša Joj, jaz pa srčno upam, da se tvoja princeska hitro pozdravi in neha kašljati hvala, ful mi je hudo ko vidim kolk bi spala pa ne more ko jo kašelj matra Poznam te napore, zato mi je pa toliko bolj hudo Aja, spraševala si za slezov sirup: naša P pravi, da za tako majhne še ni primeren, ker pospešuje izločanje sluzi, ki je naši še ne znajo izkašljat oz. izpljunit ups jaz sem ji ga dala in se je končno umirila, kaj pa čem al to al jo celo noč poslušat kako kašlja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, moram ti povedat, da se je danes Gregiju "odprlo", kar se hrane tiče. Za kosilo je z užitkom (beri: tako , da je lepo odpiral usta ) pojedel skoraj celo skledico ričeta To se še ni zgodilo!!! Pa upam, da bo trajalo. Tekom dneva je zmazal dobrih 800g hrane A to z fizolom in prav tako ta prav ricet? No saj mi ga tukaj nimamo ampak bi ga pa jaz prec jedla A testenine ze je? Pa meso tud ? Imam obcutek da sam jaz neki mencam pa se ne upam dat ta prave hrane pa mu kuham bucke pa korencek pa brokoli pa krompir in se ze ko mu mal pisancka not zmiksam tresem... Ma Omar bi tako jedel... vse zmaze kar mu dam. Se kar mal smotano pocutim. Pa a vi se vse miksate al ze samo z vilco pasirate?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:18:31
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, final countdown do osemke!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:18:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ko je naša v postelji ji sploh blizu ne hodim do jutra s flašam. Se držim načela "Pusti lava dok spava" i ako je gladan jz tud ne Se vidi, da imava rade mir ponoč maš prov upam, da bo trajalo zdej pri nas že 3 noči spet spimo in je pravi balzam po skoraj mesecu dni neprespanih noči To, saj bo. Počasi se bodo te banalne stvari urihtale. Pol bo do prišle nove težavice... Ampak, je res pol lažje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:19:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj mene tud včasih prime in nisem tolk gor.... No ja....če napišem 50 postov, potem je to malo pa bo padla 8-ka danes Kaj pa vem, že komaj gledam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:20:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, final countdown do osemke!!!!!!!!!! o saj so samo še 4 posti, matr kdaj sem jih pa napisala toliko???? Ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:20:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, moram ti povedat, da se je danes Gregiju "odprlo", kar se hrane tiče. Za kosilo je z užitkom (beri: tako , da je lepo odpiral usta ) pojedel skoraj celo skledico ričeta To se še ni zgodilo!!! Pa upam, da bo trajalo. Tekom dneva je zmazal dobrih 800g hrane A to z fizolom in prav tako ta prav ricet? No saj mi ga tukaj nimamo ampak bi ga pa jaz prec jedla A testenine ze je? Pa meso tud ? Imam obcutek da sam jaz neki mencam pa se ne upam dat ta prave hrane pa mu kuham bucke pa korencek pa brokoli pa krompir in se ze ko mu mal pisancka not zmiksam tresem... Ma Omar bi tako jedel... vse zmaze kar mu dam. Se kar mal smotano pocutim. Pa a vi se vse miksate al ze samo z vilco pasirate? **** sej jaz tudi še kr za njo posebej kuham, meso ji pa kr dam, piščanca ne miksam govedino pa sem. ostalo pa samo pretlačim z vilco. aja testenine ji še nisem dala bom šla en dan kupit,tiste brez jajc
< Sporočilo je popravil tally -- 24.12.2008 22:23:41 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:21:10
|
|
|
|
Anitka
|
tok tok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:22:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A to z fizolom in prav tako ta prav ricet? No saj mi ga tukaj nimamo ampak bi ga pa jaz prec jedla V bistvu sem posebej skuhala neslano zelenjavo (rdeč, rumen koren, kolerabo), mami pa je naredila klasičen ričet, iz katerega sem potem pobrala samo ješprenj in ga zmiksala z omenjeno zelenjavo - fižol sem ven pobrala. A testenine ze je? Ja. Pa meso tud ? Ja. Imam obcutek da sam jaz neki mencam pa se ne upam dat ta prave hrane pa mu kuham bucke pa korencek pa brokoli pa krompir in se ze ko mu mal pisancka not zmiksam tresem... Ma Omar bi tako jedel... vse zmaze kar mu dam. Se kar mal smotano pocutim. Daj dedcu konkretno hrano Pa a vi se vse miksate al ze samo z vilco pasirate? Odvisno - če se ne da z vilico fino stlačit, zmiksam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:22:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj mene tud včasih prime in nisem tolk gor.... No ja....če napišem 50 postov, potem je to malo pa bo padla 8-ka danes Kaj pa vem, že komaj gledam...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:23:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka tok tok ku ku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:23:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, moram ti povedat, da se je danes Gregiju "odprlo", kar se hrane tiče. Za kosilo je z užitkom (beri: tako , da je lepo odpiral usta ) pojedel skoraj celo skledico ričeta To se še ni zgodilo!!! Pa upam, da bo trajalo. Tekom dneva je zmazal dobrih 800g hrane A to z fizolom in prav tako ta prav ricet? No saj mi ga tukaj nimamo ampak bi ga pa jaz prec jedla A testenine ze je? Pa meso tud ? Imam obcutek da sam jaz neki mencam pa se ne upam dat ta prave hrane pa mu kuham bucke pa korencek pa brokoli pa krompir in se ze ko mu mal pisancka not zmiksam tresem... Ma Omar bi tako jedel... vse zmaze kar mu dam. Se kar mal smotano pocutim. Pa a vi se vse miksate al ze samo z vilco pasirate? Nekaj pasiram z vilico, nekaj miksam. Počas se mora navadit na bolj grobo hrano. Moja je testenine , meso, ješprena še ni, ji ga pa bom dala v kratkem, ko ga skuham
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:23:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A se Edina še skoz igra z svojo novo igračko Ja, danes so ji skor prsti pregoreli Je Šla pa že spat. zdej bo pa majčice čisto zapustila Zakaj???? zaradi nove igračke ji bomo šle pa v Logatec rit sprašit Mislim, da se ne bi nič branila najbrž tega, da bi jaz prišla v Logatec,a?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:23:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj mene tud včasih prime in nisem tolk gor....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:23:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka tok tok ku ku Ste me kaj pogrešale?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:24:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj mene tud včasih prime in nisem tolk gor.... No ja....če napišem 50 postov, potem je to malo pa bo padla 8-ka danes Kaj pa vem, že komaj gledam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A se Edina še skoz igra z svojo novo igračko Ja, danes so ji skor prsti pregoreli Je Šla pa že spat. Kaj pa je ta igraca?? FB Face book al kej druzga?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:24:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka tok tok ku ku Ste me kaj pogrešale? ja seveda kako kaj Gal in papanje?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?