Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:33:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, final countdown do osemke!!!!!!!!!! o saj so samo še 4 posti, matr kdaj sem jih pa napisala toliko???? Ta je pa dobra ti se kar delaj nevedno, sej vemo, da bi še celo samogovore imela, sam da bi do 8-ice prišla nocoj no tako hudu pa ni joke
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:33:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:33:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka tok tok ku ku Ste me kaj pogrešale? ja seveda kako kaj Gal in papanje? Lepo Gal ga je ponoči spet sračkal. Pri hranjenju pa je tako - dojiva se le še zvečer in ponoči, sadje in skutice, jogurte ima zelo rad, zelenjavo in meso pa ne Anitka, počasi mu ponujaj, če pa ne bo jedel, pa tudi ne bo kake katastrofe. Saj mu res počasi vse skupaj dajem. Sicer jaz hrane ne tehtam, a se mi zdi, da naš poba proti vašim hroščekom full manj poje Sem mu proti večeru naredila polento z banano pa je tudi ni z nekim pretiranim navdušenjem jedel. Rad pa žulji žemljice. naša tudi danes ni hotla polente z banano, zelenjavo + polenta pa skos zmaže Naša je jedla polento samo s čuftam(omakico) z banano pa ni šans
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:33:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:34:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:34:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal ga je ponoči spet sračkal. Pri hranjenju pa je tako - dojiva se le še zvečer in ponoči, sadje in skutice, jogurte ima zelo rad, zelenjavo in meso pa ne pri nas je isto naša bi lahko živela oziroma trenutno živi samo od skute, jogortov in nekaj žličk sadja na dan pa kaj naj se sedaj sekiram zaradi tega. NE! Mi smo skorajda na istem. jz pravim, da ko se ji bo skuta in jogurt uprlo, bo pa še kej druzga spravila vase. sem jo donc naredila polento in kislo smetano. prvo žličko se mi je kremžila, drugo tudi, pri tretji pa skoraj bruhala, tako da sem vse skup vrgla stran in ji dala skuto pa je bila stvar rešena
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:35:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! Mi jih žagamo pa skoraj vsako noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:35:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! A tvoj je zdej skos doma?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:35:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! pri nas bo naredil zaloge v teh 14ih dneh ko bo doma, da jih bomo imeli za izvoz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:36:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! Mi jih žagamo pa skoraj vsako noč mala drvca ali velika drva ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:36:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! Mi jih žagamo pa skoraj vsako noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:37:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! A tvoj je zdej skos doma? naš je doma do 5.1.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:37:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal ga je ponoči spet sračkal. Pri hranjenju pa je tako - dojiva se le še zvečer in ponoči, sadje in skutice, jogurte ima zelo rad, zelenjavo in meso pa ne pri nas je isto naša bi lahko živela oziroma trenutno živi samo od skute, jogortov in nekaj žličk sadja na dan pa kaj naj se sedaj sekiram zaradi tega. NE! Mi smo skorajda na istem. jz pravim, da ko se ji bo skuta in jogurt uprlo, bo pa še kej druzga spravila vase. sem jo donc naredila polento in kislo smetano. prvo žličko se mi je kremžila, drugo tudi, pri tretji pa skoraj bruhala, tako da sem vse skup vrgla stran in ji dala skuto pa je bila stvar rešena Tudi naš včasih pri kakšni hrani take grimase dela, da je joj. Pa poskusim nekaj žličk in če res ne gre posežem po jogurtu, skutici...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:37:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! Mi jih žagamo pa skoraj vsako noč mala drvca ali velika drva ? hlode
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:37:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! Mi jih žagamo pa skoraj vsako noč mala drvca ali velika drva ? Po potrebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:38:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! A tvoj je zdej skos doma? naš je doma do 5.1. blagor se vam. naš bo pa samo vikend frej ostalo pa vse dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:38:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! Mi jih žagamo pa skoraj vsako noč To je pa za popiz.d.di.t A veš, da sta stara zakonca(moja bivša soseda) šla narazen spat zaradi tega,ker žena ni mogla spat zraven motorn žage v nenehnem pogonu???P še ljudje so spraševali, kdo tako smrči? Torej so tud sosedi slišali smrčanje, kaj ga ne bi uboga žena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:39:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! A tvoj je zdej skos doma? naš je doma do 5.1. blagor se vam. naš bo pa samo vikend frej ostalo pa vse dela Moj je zagnoju in bi moral bit od 12 12 doma, pa gre še 29 in 30 delat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:42:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
VSEM MAJSKIH ČVEKICAM, NJIHOVIM HROŠČKOM IN SONČKOM, OČKOM ŽELIM VESEL BOŽIČ IN ČUDOVIT BOŽIČNI DAN!!! SANDRA IN MANCA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:42:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! A tvoj je zdej skos doma? naš je doma do 5.1. blagor se vam. naš bo pa samo vikend frej ostalo pa vse dela Moj je zagnoju in bi moral bit od 12 12 doma, pa gre še 29 in 30 delat mojemu pa še tiste dneve ko bi mogu bit doma piše nadure ker kao ni ljudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:42:51
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, darila sem zatlačila pod smrečico Estrella*, une žvali sem komaj spravil podnjo Anitka, o, ti si tudi tukaj Ohoho, Estrella*, 8000
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:43:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! A tvoj je zdej skos doma? naš je doma do 5.1. blagor se vam. naš bo pa samo vikend frej ostalo pa vse dela Moj je zagnoju in bi moral bit od 12 12 doma, pa gre še 29 in 30 delat A NIMAJO KOLEKTIVCA? ups spet caps lock
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:44:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, darila sem zatlačila pod smrečico Estrella*, une žvali sem komaj spravil podnjo Anitka, o, ti si tudi tukaj Ohoho, Estrella*, 8000 Špelin@: joj, a veš, da bi šla spat in pozabola na darila Šibam po njih..........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:45:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! Mi jih žagamo pa skoraj vsako noč To je pa za popiz.d.di.t A veš, da sta stara zakonca(moja bivša soseda) šla narazen spat zaradi tega,ker žena ni mogla spat zraven motorn žage v nenehnem pogonu???P še ljudje so spraševali, kdo tako smrči? Torej so tud sosedi slišali smrčanje, kaj ga ne bi uboga žena O groza Sam more bit pa res neki groznega takole zraven nekoga spat, ki takole drnjoha. No upam, da mi ne bo treba tega nikoli probat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:45:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZALA! VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!! SANDRA IN MANCA Še od naju z Galom vse najboljše
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?