Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Da vam še malo Tajo pokažem...je bla spet pri prijateljici v studiju... Evo nekaj jih je tu, ostale pa dam v album... , se rada slika, ji odgovarjajo reflektorji Kaka pozerka, jo bo treba kmalu uvajat v svet "fotomodelov" Luškano pupiko imaš Včeraj je bilo orng strmoglavjenje, HB brez vidnih posledic, razen malo strahu in sitnobe . Danes je spet stara Alči hvala za pohvale, pa res rada pozira in se napravlja zraven , svet fotomodelov ja...me deda ubije , HB da je alja ok, moja pa ni nič strmoglavla pa je tečna Buccka, hijenca....vse ki ste pohvalile mojo lepotičko, hvala za lepe komentarje slikic. Barbaw... Sem pa ful dobre volje, ker sem razveselila mamice v materinskem domu. Sem jim peljala en prtljažnik plišastih igrač, lesenih kock, nekaj avtkov in ... Je ena mamica, ki je pomagala nosit igrače takoj hotela imeti enega lepega medvedka in ji je vodja seveda dovolila, da ga vzame. Prav toplo mi je bilo pri srcu in imela sem kurjo polt po celem telesu še nekaj časa po odhodu od tam. Upam, da jim bo vsaj malo lepše. Krasno da si to naredila, prava si! Vidim, da ste hodle po nakupih...ja , jaz sem tud imela popoldne fraj, ne vem, mislim da sta bla drugič, moja dva sama bolj dolgo brz mami, in sta bla pridna in baje sta se mela leop... Ji je ati kosilo skuhal, pa jala sta tud, kar se mi je zdelo mission impossible Bravo ati, pa še preverjat ju nisem mogla, ker sem telefon doma pozabla... In punce vam povem, da kljub temu, da sem bla čisto brez idej, kaj kupovat, sem se imela krasno, ker sem malo odklopila, to pa je tud nekaj...ne? prav pasalo je,ampak Tajo sem pa pogrešala, kot da sem bla tri dni odsotna Uf, ste naklofale ....... zgleda da ne bom prišla skoz, grem probat, prej pa kavo akuhat
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|