|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
23.12.2008 23:51:46   
jana81
no pa LAHKO NOČ ŠE OD MENE

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 851
24.12.2008 7:14:58   
Soncnica Sandra ***
user posted image

Dobro jutro!

Evo piskerček za kavico, čajček in kapučinčke je pristavljen.

Spali smo super user posted image user posted image user posted image
Manca se je zbudila šele 6.20 user posted image user posted image user posted image
TO MI DELEJ MIŠKA MOJA!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 852
24.12.2008 7:23:05   
Soncnica Sandra ***
user posted image

ZALA!

VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!!

SANDRA IN MANCA

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 853
24.12.2008 8:31:19   
tilči
Dobro jutro!

SS...hvala za kavouser posted image
Mi smo pa danes spali do 7.user posted image Vmes se je 3x zbudil,pojedel,dlesen sem mu namazala s calgelom in smo nazaj zaspaliuser posted image .Danes sem ga še obrnila v postelji in mu zgleda bolj odgovarja.Ko bi še zobek končno ven prilezel,smo pa zmagali.user posted image  tuli,da je že zunaj,samo ni še predrl

Zala.. vse naj naj za 7 mesecevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 854
24.12.2008 8:37:06   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Da vam še malo Tajo pokažem...je bla spet pri prijateljici v studiju...
Evo nekaj jih je tu, ostale pa dam v album...user posted image , se rada slika, ji odgovarjajo reflektorji user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaka pozerka, jo bo treba kmalu uvajat v svet "fotomodelov"
Luškano pupiko imašuser posted image

Včeraj je bilo orng strmoglavjenje, HB brez vidnih posledic, razen malo strahu in sitnobe . Danes je spet stara Alčiuser posted image  

hvala za pohvale, pa res rada pozira in se napravlja zraven user posted image , svet fotomodelov ja...me deda ubije user posted image ,

HB da je alja ok, moja pa ni nič strmoglavla pa je tečna user posted image

Buccka, hijenca....vse ki ste pohvalile mojo lepotičko,  hvala za lepe komentarje slikic.user posted image

Barbaw...

Sem pa ful dobre volje, ker sem razveselila mamice v materinskem domu. Sem jim peljala en prtljažnik plišastih igrač, lesenih kock, nekaj avtkov in ... Je ena mamica, ki je pomagala nosit igrače takoj hotela imeti enega lepega medvedka in ji je vodja seveda dovolila, da ga vzame. Prav toplo mi je bilo pri srcu in imela sem kurjo polt po celem telesu še nekaj časa po odhodu od tam. Upam, da jim bo vsaj malo lepše.

Krasno da si to naredila, prava si! user posted image  user posted image  user posted image

Vidim, da ste hodle po nakupih...ja , jaz sem tud imela popoldne fraj, ne vem, mislim da sta bla drugič, moja dva sama bolj dolgo brz mami, in sta bla pridna in baje sta se mela leop...user posted image  Ji je ati kosilo skuhal, pa jala sta tud, kar se mi je zdelo mission impossible user posted image user posted image user posted image  Bravo ati,  user posted image pa še preverjat ju nisem mogla, ker sem telefon doma pozabla...user posted image  

In punce vam povem, da kljub temu, da sem bla čisto brez idej, kaj kupovat, sem se imela krasno, ker sem malo odklopila, to pa je tud nekaj...ne? prav pasalo je,ampak Tajo sem pa pogrešala, kot da sem bla tri dni odsotna user posted image

Uf, ste naklofale ....... zgleda da ne bom prišla skoz, grem probat, prej pa kavo akuhatuser posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 855
24.12.2008 8:41:11   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image

ZALA!

SANDRA IN MANCA

Se podpiševa za Aljo!

Tako, nimam več časa, ker se za Aljo in atom odpravljamo v LJ po nakupih. Upam, da bo kaj manj gužve, kot vćeraj popoldan
Čauči

Neposredna povezava do sporočila: 856
24.12.2008 8:48:48   
Čmrlika
Uf bom preletela samo, pa pozabila sem vam povedat, da smo tudi danes spali kot ubiti...user posted image  kaj je zdaj to? user posted image  a ? Ma ni važno, samo da bi trajalo.user posted image

user posted image

ZALA!

SANDRA IN MANCA

Podpisujema user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Čmrlika Taja je user posted image  kar že veš. Je pa imela Maja tudi tako kapo, ko je bila manjša. Mi je ful dobra. Pa mislim, da tvoja ni tak trouble.

Hvala hvala, ma saj res ni, ampak ji pa paše ta "Vzdevek", včasih ful...jo je ati v trabliko preimenoval user posted image  user posted image  user posted image

Barbaw- Kako je mali? Pa kaj je se tem vašim vrtcem, za znoret no user posted image   user posted image , eni pa kličejo za vsak drek user posted image  nepomemben user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 857
24.12.2008 8:49:33   
Soncnica Sandra ***

Tako, nimam več časa, ker se za Aljo in atom odpravljamo v LJ po nakupih. Upam, da bo kaj manj gužve, kot vćeraj popoldan
Čauči

Fino nakupujte in čim manj gužve vem želim

Jaz se bom pa vrgla v peko kruha zdele, je zamarzovalnik že čisto prazen user posted image

Madonca bo tale kruh donc dober, ker bo božični user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 858
24.12.2008 8:50:59   
Čmrlika
Mi trenutno ne znese več brat, lepo čvekajte naprej, najin ati je šel delat danes-kljub bolniški user posted image user posted image  in mmene čaka še zavijanje daril, pa malo moram še prah pobrisat- mi je ostala dnevna, ker je Taja včeraj zaspala šele ob pol enajstih po total mukah jaz pa takoj za njo.user posted image  pa en mali kupček bom še zlikala,...frčafela pa zdaj spi, tak da moram to izkoristit.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 859
24.12.2008 9:10:44   
jana81
dobro jutro

spali smo vredi, 2x smo jedli, ampak vredu.

SS kavica bo na vrsti malo kasnej, da vsaj oplo spijem, zdej je Nejc auf.Pa hvala vseenouser posted image

estrella fajn šopingirajte

čmrlika uživaj ob zavijanju, jaz grem tudi zdaj to delat, zvečer pa dobimo obiske.

Zala vse naj naj še od naju

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 860
24.12.2008 9:24:10   
tilči
Mi smo pa kooončnooo dobili 4.zobekuser posted image

Upam,da bo sedaj nekaj časa mir

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 861
24.12.2008 9:31:11   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

oooo super...pri nas je šele tretji na pohodu.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 862
24.12.2008 9:35:22   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 863
24.12.2008 9:36:01   
barbaw

user posted image

ZALA!

SANDRA IN MANCA

Se podpiševa za Aljo!

Čauči

Še večja bo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 864
24.12.2008 9:36:39   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se tudi tolažim, da bo po 6. mir, pa nimam upanja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 865
24.12.2008 9:37:35   
barbaw
Jaz imam danes gužvo kot vse ve, ne vem kdaj bom prebrala od včeraj za nazaj, pa današnjo pisanje.

Bova z Jako pekla piškote, že perem, zdaj pa moram dati Majo spat, ker je spet tečna.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 866
24.12.2008 10:15:50   
tana7
Pozdravljene!!
Včeraj sem začela pisati post, pa sem bila prekinjena in potem me več ni bilo za računalnik
tole je pa kar skopirano, kar sem včeraj uspela napisati:
pri nas nič posebnega
Brina spi po starem - zbujanje in papanje okoli 3.00 in potem nekaj po 6.00, če je sreča malo pred 7.00 in potem je konec za nekaj časa s spanjem
zadnje dni jo še mučimo ob 3.00, ko mora dobiti dozo Hiconcila po šprici v usta - 2ml, daje se na 8 ur - res upam, da ne dajemo to brezveze, ker nam je to predpisala na pamet, ko smo rekli, da Canesten ni pomagal pri slluzi na luliki. Urin bomo dali pa šele po novem letu

tole pa danes dodajam:
danes je spet malo kakala, sicer trdo, malo je zajokala, ampak ni bilo večje panike - svečk več ne dajemo, ker je itak isto brez njih
malo je začela piti - malo po aventovi flaški, malo po nubyju, malo iz 0,75l Evianove flaškeuser posted image upam, da se počasi navadi
a vi vse dajete prekuhano vodo za pituser posted image jaz ji dam večinoma kar vodo iz Brite
itak da v usta vse mogoče in se mi zdi, da pa menda voda iz Brite ni bolj svinjska

sicer sem bila pa včeraj v službi na žuru - celo 2x
ker sem šla vmes domov skopat Brino in jo podojit pred spanjem, potem pa nazaj do 00.00 - moj dragi sodelavec, 5 let sva bila cimra, sama v pisarni, odhaja drugamuser posted image user posted image user posted image sva se koraj zjokala včeraj - bila sva precej več kot sodelavca, vse sva vedela en o drugem, lahko bi celo rekla, da mi je (bil) "najboljša prijateljica" (3 leta je starejši od mene) - kar hudo bo, ko se vrnem v službo, brez njega - mogoče jo še jaz popiham, enkrat je itak treba malo menjat službo
saj ne vem, zakaj sem vse pisala v preteklikuuser posted image - ker sva še vedno zelo veliko na vezi in bova tudi ostala

še tole:
ni moj namen, da tukaj težim, ampak vedno upam, da mogoče pa koga kdaj prepričam...
vedno me stisne srce ob takih zadevah, zato že kakih 15 let ne papam živali
http://24ur.com/novice/svet/video-trpljenje-pred-smrtjo.html

Lepo preživite božične praznike, v novem letu pa vam želim predvsem veliko veselja z vašimi sončki

< Sporočilo je popravil tana7 -- 24.12.2008 10:16:37 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 867
24.12.2008 10:38:45   
Anonimen
tana7:

Saj spite pa kar super, samo eno zbujanje. user posted image user posted image  Hiconcil 2ml se meni zdi zelo majhna doza, ampak zdravnica ze ve...
Tukaj namrec vse preracunajo na kilograme otroka ..dnevno dozo in potem pac delijo z 2 ali 3 odvisno kako je priporocljivo dozirat. In moj Omar ima vedno najmanj 3ml ce je na 8 ur.

Kaksna sluz pa je to? Zakaj jo pa ne poslje k Ginekologu pa na kak odvzem brisa?

Glede sodelavca... morda pa pride drugi ali druga ,ki se bosta ravno tako dobro razumela ali pa se bolje. S tem pa bosta itak se prijatelja.

Zivali:
Ves tudi jaz nisem nek mesojedec in 7 let zivljenja sem prezivela popolnoma brez zivalskih beljakovin...sedaj sicer pojem belo pisancje meso in sem in tja kaj drugega.
Toda zelela sem samo povedat v informacijo:

Ves v Islamu je lov prepovedan, tudi zivali za prehrano ne smejo ob zakolu cutiti bolecine ali strahu...tudi cez zivljenje je treba zanje primerno skrbeti.

Imajo poseben nacin kako se zival zakolje in iz prve roke ti povem, da sem na lastne oci videla, da res se dojame ne zakaj se gre...

Druga pesem pa so farme drugje po svetu, kjer gredo po tekocem traku in so ustreljene ali ubite na druge grozne nazcine. Da o mucenju sploh ne zgubljam besed. Nimam pa besed za lov ( ki je po mojem samo ubijanje iz uzitka) in pa za ubijanje za krzno..

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
24.12.2008 10:41:09   
Anonimen
Danes imam pa jaz cas, pa ni nobeneuser posted image user posted image user posted image Pri nas ni nobene nakupovalne mrzlice in obsedenaga stanja. To mi je tooook vsec.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
24.12.2008 11:04:30   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jaz vam moram pa nekaj napisat. Sem tole včeraj zvečer pod tušem razmišljala.

Rada bi se vsem skupaj in vsaki posebej zahvalila za enkratno priložnost, ki nas je v preteklem letu in pol iz neznank spremenila v prave prijateljice, zveste kolegice oz. vsaj dobre znanke. Vem, da se bodo drugo leto naše poti začele razhajati, vendar bom vsako od vas nosila v srcu naprej skozi življenje. Mogoče res ne bomo takole na vezi vsak dan, si pa želim, da bi ohranile tradicijo in se vsako leto 1x zbrale na kupu ter fino načvekale user posted image

user posted image user posted image user posted image   meni se je kar cmok v grlu naredil

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 870
24.12.2008 11:04:38   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ojla

sem nazaj iz ....

Nejc pridno panča od 21h, no ob 22.30 je jokal zarad zobka in je dobil Calpol...a je to sobro da ga dobi zdej že drugi večer, samd rugač se sploh ne more umirit .

Sem čez dan delala voščilnice in se za vraga niso hotle posušit da bi jih dala na pošto, bodo pa jutri šle naprej...

a je še sploh katera gor?

Ti si pa hitra. user posted image  Dobili jih bodo glih za novo leto, če jih ne boš osebno odnesla v kasle. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 871
24.12.2008 11:04:45   
barbaw

user posted image

ZALA!

SANDRA IN MANCA

Se pridružujem čestitki. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 872
24.12.2008 11:05:46   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Danes imam pa jaz cas, pa ni nobeneuser posted image user posted image user posted image Pri nas ni nobene nakupovalne mrzlice in obsedenaga stanja. To mi je tooook vsec.user posted image user posted image user posted image

Sicer tudi pri nas ni nobenega obsedenega stanja, ampak v trgovinah je pa user posted image . Če ti povem, da niti hrane za hrčke nisem dobila, si lahko predstavljaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
24.12.2008 11:13:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Sicer tudi pri nas ni nobenega obsedenega stanja, ampak v trgovinah je pa user posted image . Če ti povem, da niti hrane za hrčke nisem dobila, si lahko predstavljaš.

Ja sej na trgovine sem mislila...z obsedenim stanjem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
24.12.2008 11:15:30   
nia5
Jutro, ste se spet vrnile na stare tire glede pisanja user posted image , ni šans da preberem. Joj pri nas šele drugi zobek ven rine, takoj za prvim tako da se zbujamo in jamramo ponoči, tako da ima mami še večje podočnjake user posted image .
Lepo da nakupujete, naša "darila" pa so vsa v zgornjem štuku user posted image (delama stanovanje), tako da bo letos bolj bogo, no vzdušje pa vseeno bo, samo snegec še manjka.
Zala vse naj naj za 7 mesecev.
Pa če slučajno ne bom imela več časa, me čaka čiščenje ker smo včeraj gori položili pod, vam želim vsem lep in miren božični večeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?