Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 18:34:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* srčekgirl, sem ti že poslala prošnjo za prijateljstvo Jst pa potrdila Jest sm te tud kliknila Jst pa tud potrdila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 18:35:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo tudi danes večerjo, jutri pa imamo popoldan srečanje. Tako da veste, kdaj ne morete računat name. Mene tud jutri ne bo. Gremo k tašči na kosilo, pol pa še k stari mami na obisk Spet!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 18:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sovražim zamujajoče obiske A jih še ni??? Ma kolk bi jest tud norela Nina, a ti si rojena 20.3 leta xxxx buuuuuuuuu,bom popravla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 18:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo tudi danes večerjo, jutri pa imamo popoldan srečanje. Tako da veste, kdaj ne morete računat name. Mene tud jutri ne bo. Gremo k tašči na kosilo, pol pa še k stari mami na obisk Spet!!!!! Jest pa k našim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 18:48:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo tudi danes večerjo, jutri pa imamo popoldan srečanje. Tako da veste, kdaj ne morete računat name. Mene tud jutri ne bo. Gremo k tašči na kosilo, pol pa še k stari mami na obisk Spet!!!!! Jest pa k našim jaz pa tašči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 18:53:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo tudi danes večerjo, jutri pa imamo popoldan srečanje. Tako da veste, kdaj ne morete računat name. Mene tud jutri ne bo. Gremo k tašči na kosilo, pol pa še k stari mami na obisk Spet!!!!! Jest pa k našim jaz pa tašči Jaz bom pa lačna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 18:59:32
|
|
|
|
Estrella*
|
VSESELE BOŽIČNE IN NOVOLETNE PRAZNIKE!!!!!! Spet prihaja Novo leto, v mego sprva še ujeto. Kaj prinaša, še ne vemo, le tipaje skozenj gremo. Staro leto bo minilo,zadnje dalo bo darilo- up na boljše lepše čase, ki le dobro vleče nase
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 19:08:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo tudi danes večerjo, jutri pa imamo popoldan srečanje. Tako da veste, kdaj ne morete računat name. Mene tud jutri ne bo. Gremo k tašči na kosilo, pol pa še k stari mami na obisk Spet!!!!! Jest pa k našim jaz pa tašči Jaz bom pa lačna Ti pridi pa k meni...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 19:26:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo tudi danes večerjo, jutri pa imamo popoldan srečanje. Tako da veste, kdaj ne morete računat name. Mene tud jutri ne bo. Gremo k tašči na kosilo, pol pa še k stari mami na obisk Spet!!!!! Jest pa k našim jaz pa tašči Jaz bom pa lačna Ti pridi pa k meni... Tam bom šele lačna, a prnesem sabo kaj za pod zob???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 19:28:47
|
|
|
|
špelin@
|
ŽELIM VAM SLASTNIH VEČERIJ, PRIDNIH OTROK, NEŽNIH NOČI, STRASTNIH POLJUBOV, ISKRENIH OBJEMOV, PRIJAZNIH SOSEDOV, UGODNIH NAKUPOV, VESTNIH ZDRAVNIKOV, UVIDEVNIH ŠEFOV, ŠIROKOSRČNIH DELODAJALCEV, POŠTENIH TAŠČ,... PRIJETNE PRAZNIKE VSEM!!!!!!!!! špelin@ z družino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 19:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo tudi danes večerjo, jutri pa imamo popoldan srečanje. Tako da veste, kdaj ne morete računat name. Mene tud jutri ne bo. Gremo k tašči na kosilo, pol pa še k stari mami na obisk Spet!!!!! Jest pa k našim jaz pa tašči Jaz bom pa lačna Ti pridi pa k meni... Tam bom šele lačna, a prnesem sabo kaj za pod zob??? Ne bos lacna...imam velik stvari za jest. Imam clo vegeto in se da super kuhat..pa imam milko cokolado pa toblerone, pa nutelo pa salamo pa sir....ma vsega imam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 19:42:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ne bos lacna...imam velik stvari za jest. Imam clo vegeto in se da super kuhat..pa imam milko cokolado pa toblerone, pa nutelo pa salamo pa sir....ma vsega imam... Ti pa nisi od muh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 20:13:36
|
|
|
|
Estrella*
|
A se že vse mastite z Božičnimi dobrotami??? Jaz hujšam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 20:18:56
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se že vse mastite z Božičnimi dobrotami??? Jaz hujšam Mi smo že po večerji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 20:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se že vse mastite z Božičnimi dobrotami??? Jaz hujšam Jest ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 20:29:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se že vse mastite z Božičnimi dobrotami??? Jaz hujšam jaz sem ga biksala s piškoti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 20:38:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam ste res vse na božični večerji al kaj? Tally a ti si pa piškotke jedla,pridna pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 20:39:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sam ste res vse na božični večerji al kaj? Tally a ti si pa piškotke jedla,pridna pridna Ti maš dans tud 2 konjička vprežena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 20:42:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sam ste res vse na božični večerji al kaj? Tally a ti si pa piškotke jedla,pridna pridna ja ja pridna , št. na tehtnici pa mi ne bo všeč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 20:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sam ste res vse na božični večerji al kaj? Tally a ti si pa piškotke jedla,pridna pridna Ti maš dans tud 2 konjička vprežena Ja tko kot ti . Sam un bl laufa dons
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 20:43:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sam ste res vse na božični večerji al kaj? Tally a ti si pa piškotke jedla,pridna pridna ja ja pridna , št. na tehtnici pa mi ne bo všeč eh sej kšn dan se pa lohk pregrešiš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 20:45:03
|
|
|
|
tally
|
moram mal pojamrat, Emilija mi ful kašlja. Ko je budna nič ne kašlja, ko gre pa spat pa ne more od kašlja . Danes je spala 2x pa 15 min in se je zbudila. Zdej je v pojstlici in spet ful kašlja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 20:46:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC "V večeru tihem pridna roka nežno gladko nit prepleta, čudovite vzorce splete, polne sanj in domišljije, kot da nit življenja vije. Dobre želje združi v zvezde, srečo v sonce oblikuje, nato po robu bele čipke - cvetove upanja nasuje. Tako ljubeče naj usoda stke vam dneve v Novem letu. Skrbno trenutke naj izbira, previdno naj poti ubira." ... pridružujem se vsem lepim željam za prihodnje praznične dni, in novo leto 2009. Draga BOJANC, hvala za tvoje voščilo Zate pa čisto posebne želje!!! Mislim nate in verjamem, da pozitivna energija škodila ne bo, mogoče celo mičkeno pomaga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 20:46:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally moram mal pojamrat, Emilija mi ful kašlja. Ko je budna nič ne kašlja, ko gre pa spat pa ne more od kašlja . Danes je spala 2x pa 15 min in se je zbudila. Zdej je v pojstlici in spet ful kašlja Dej ji un obkladek s kamilic nared. revček mali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 20:46:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally moram mal pojamrat, Emilija mi ful kašlja. Ko je budna nič ne kašlja, ko gre pa spat pa ne more od kašlja . Danes je spala 2x pa 15 min in se je zbudila. Zdej je v pojstlici in spet ful kašlja Boga mala pikica
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?