|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
24.12.2008 11:05:03   
tanci29
mala...hej božičku sem napisala da te mirka in te pusti počivati vsaj tja do konca januarja...ti lepo ležkej in se pusti razvajat za prah pa ne skrbi...majcy ti je pa itak napisala da ni važno tudi če rodiš januarja boš še vedno naša trebuščkarca....drži se punca...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
24.12.2008 11:11:52   
Čebel@
tanci.....tisti link ni na voljo(napiše).....kaj pa si nalepla?user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
24.12.2008 11:25:40   
tanci29
hm...ja vidim...sem nalimala enega plesočega božička z erikovo podobo...ful je luštkan...ampak očitno ne gre ker je filmček al kaj nimam pojma...sej pravim da sem jest bolj hlod za te zadeve

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
24.12.2008 11:40:57   
Čebel@
počaki da pride kakšna taka ki se spozna na to(tudi jaz sem anti) in ti bo pomagalauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
24.12.2008 12:12:42   
Čebel@
vidim da ga vse že feštateuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
24.12.2008 12:45:31   
Čebel@
Toplini vsa vrata naj božič odpre,
naj srečno obdobje za vse nas se prične!
A leto prihodnje naj zdravja vam da,
obilja,ljubezni pa v čaši brez dna!

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
24.12.2008 13:10:09   
tanci29
aychy-zgleda da res use že žurirajo...sej je prov...

jest sem pravkar s taščo in tastom govorila po tel...je ura že  zvečer pr njih
erik je popapcal...ko je spal sem mu zavila darilo tako velko škatlo in zdej skače po njej in je ful happy...

pa zgleda da je božiček uslišal mojo željo- da bi naš fant lepo jedel in bi vsaj takrat ko je bil malo pri miru...ker se boji da slučajno kaj ne zamudi in je žlica ta zadna briga...
sem ga vagala doma na naši vagi in ima 9,3 kg pri mesecih, sem se zadnjič pogovarjala s sodelavko in ima njen koranjak že pri   mes. več kot naš palček

ma ja sej je prov fletkan s tole postavico....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
24.12.2008 13:14:49   
Shuka
Ojla souser posted image moje

najprej Ajvy  - za Tarjo ji tudi jaz pošiljam user posted image user posted image user posted image , da čimprej ozdravi.

Balonchy - je verjetno že končala s pregledom ampak še vedno stiskam pestke v da bo vse OK.

akvalina - sobica je prekrasna resuser posted image in kolk je Žan vesel za novo(oz. obrnjeno) sobicouser posted image
tanci - superca za novo sedežno, tale božiček letos ni od muh kajuser posted image user posted image

cita - tebe je nekaj hudo ujelo, pazi nase in na škratka in naj čimprej izgne bruhanje in driska, pa da bi se naspala v miru.user posted image user posted image user posted image

petrap
- super za urihtanje papirjev na CSD-ju, veš svojemu pa kr povej, da se tkole nau špilal. Jest mam sicer drugo taktiko k kej noče narest al me pa presliši, grem sama pa jamram na glas, če pa še ni haska pa pustim razmetano dokler njega ne začne motiti, sama se pa fejst brzdam da ne gledam svinjaka, sam pol vid, da ni haska, pa gre in naredi vse kar rečem.user posted image user posted image user posted image

Majchy - kako naša mala Hana? user posted image

No jaz sem imela v ponedeljek UZ, mali je obrnjen na glavico, težak 2300g, mere OK no dons pa še pregled, kri OK razen izvida za toxo še nisem dobila, voda OK, čez 4 tedne spet pregled. to bo 21.1.2009. Mali me veselo brca v rebrca, mi pa še vedno izbiramo imena, ker še ne vemo kaj bo, ampak jest mislim, da bo fant.user posted image Karkoli bo, sam da bo zdravo.

Vsem ki ste napisale lepe želje od praznikih vam vračam z isto mero, lepo praznujte, božajte svoje trebuščke, pazite nase in se še kaj beremo.user posted image

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
24.12.2008 13:31:15   
tanci29
shuka-lepo da je vse ok in da so mere ta praveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tudi tebi lepe praznike

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
24.12.2008 13:50:39   
sunny24
Dan! Kako smo?

mala, ti lepo počivej in upam in želim ti, da bi ostala 2v1 še cel mesec! user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa bla malo okoli, pr noni, malo športa (fuzbal z našim user posted image ), pa božička sem nesla-seveda tudi ena dobrota za Šonija-nikoli ne manjka darilce tudi za njegauser posted image , zdej pa počakam naše, k gremo na eno kafe. Je pa po cesti taka gužva, da adijo!!!! Sm za 5 km porabla enih 20 minut-ponavadi jih pa niti 5 ne...

Tko, to je zaenkrat vse, se javim še kaj popoldne al pa zvečer!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
24.12.2008 13:54:01   
Ajvy
oj......

drage moje trebuškarce.......

želim vam povedati ,da sem izredno vesela, da sem vas spoznala , da imam možnost z vami predebatirat marsikatero prijetno in neprijetno zadevo.....da mi je vedno toplo pri srcu ko navijate za naše zdravje in dobro počutje...da z veseljem in s srcem navijamo tudi mi za vas user posted image user posted image

Božiček naj nam prinese toplino...nas v njo ovije in odpihne vse tegobe  in skrbi.....in zadnje ....vsem en lep porod ...še enega oz. dva lepa škratka...in mnogo mnogo zdravja in veselja v vaših družinah.......
user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
24.12.2008 13:55:03   
sunny24
user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
24.12.2008 14:19:04   
Čebel@
ajvy.....so mi šle kar kocine pokonci k si tko lepo napisala..........evouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tvoje najbližje
shuka.....hana je čist divja.....kar naprej ji kolenček nazaj rinemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sunny.....kako si?
no moj je zaspal,ob 18h greva pa k mojim na večerjo......sem bila pridna in zavila vsa darila.....moj se je pa neverjetno razveselil avtomobilčka-kot mejhen otrok.......pižama sploh ni bila pomembna(je reku da itak ve da sem tapravo kupila) avto je pa vozil kako uro skupi dej ga je pa parkirov pod smrekicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,,,,,,,sem pozabla povedat da sva učeri v lesnini kupila bištek(mal ima mat ročaje) in je fuuulllllll lepuser posted image .........no upam da se mi kera pridruži še pri čveku dokler imam še časuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
24.12.2008 15:05:03   
akvalina
ojla!

urša,cita,shuka-hvala za pohvale naše nove sobice. Žan je čist navdušen nad sobo. Včeraj pa je preden je šel spat prijavil:" Lea, zdej pa že lohk prideš ven iz trebuha k te čaka posteljca."user posted image user posted image user posted image user posted image

petrap- ignoriraj tvojga k je brezveze da se zdaj živciraš

balonchy- user posted image sej bo kmal boljš

majchy-user posted image

kolumbo- a ti si bla celo noč pokonc user posted image , dobra si da si vstala že ob 7ih

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
24.12.2008 15:08:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

majchy-user posted image

ja hvala...enakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ti pozabila napisat da je res luštna sobicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti žan ga pa pihne-a komi čaka sestrico?

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
24.12.2008 15:22:38   
diamantina
Dan!

Vsem tistim, ki praznujete božič, vam s partnerjem želiva lep božični večer in božično jutro v toplini vaše družine. user posted image  

Pri nas pa še kar delamo, ampak je vseeno fajn, bo pa jutri malo miru, ker bodo vsaj trgovine zaprte in ljudje bodo doma. Bomo pa toliko bolj praznični za novo leto, letos je za naju posebno, ker sva še zadnjič sama, drugo leto bo en nagajivček več in komaj čakava. user posted image

Petrap - ignoriraj svojega bušmana, se meni tudi velikokrat zgodi, da me nadere, ampak se sčasoma naučiš preslišat al pa vsaj vrnit milo za drago ... meni je največja tolažba forum, kjer ti vsaj nekdo vlije dobro voljo in je svet takoj lepši ... klinc pa ti dedi trapasti.

Vsem vašim bolanim malčkom pošiljam veliko mero zdravja, naj bodo čim prej na nogah, da bodo lahko skupaj z vami uživali v pranikih.

Čestitke tudi vsem za uspešne preglede in dobre rezultate iz laboratorijev. Ni lepšega kot slišat, da je vse ok. Pa seveda pridni naši še nerojenčki, ki so se zasukali na jug. user posted image  user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
24.12.2008 19:11:50   
Pikica5
user posted image
user posted image Želim Vam lep božični večer in prekrasno božično jutro! user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
24.12.2008 20:29:00   
Balonchy

user posted image       FEBRUARČKI 2009     user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš      16.1. LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?  LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image - Eva (Tevž) 5.1.     
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image                6.1.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             14.1.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                   ?  IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image                 6.1.   MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                   5.1.  PT
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                  5.1.  MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                  14.1.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image                   21.1. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                5.1./19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                       ?   LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                       ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                       ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                       ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                       ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                        CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                    20.1.
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela   5.1.   PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž       ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                       ?  MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  20.1. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                      ?
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    5.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                      ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)    (2,0)  user posted image user posted image - Tai,Mai/Tia  ?  MB
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val             7.1.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                      ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana     30.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image                   5.1.  LJ/PO
user posted image  23.2. bibi5                (2,1) user posted image                        ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                      23.1.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša           27.1.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea             5.1.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta   13.1.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?   LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?
user posted image  5.3. sazi (32)             (2,1)  user posted image                       7.1.  LJ

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 73   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 21
user posted image  = 14
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
24.12.2008 20:29:04   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
24.12.2008 20:39:30   
Balonchy
Ojla babuške moje...

Na pregledu je blo - isto kot včeraj... user posted image
Nobeden ne ve zakaj me v spodnjem delu trebuha boli user posted image  in naslednji CTG imam jutri... Zdej bom verjetno vsak dan hodila na CTG-je, ker nikakor ne naštejem 10 gibov našega user posted image ...
Preventivno so mi dali Buscopan in preventivno moram hodit se kazat in na CTG, ker ne vejo še sami za kaj gre... Čeprav CTG kaže normalne utripe srčka in nič popadkov, me hočjo vidt... No, ma če po pravici povem - mi ni težko it, ker sem potem tudi jaz bolj pomirjena... Danes sem se z eno specializantko (full mlado in prijazno) pogovarjala - tele bolečine naj bi bile od razteganja vezi in pritiska user posted image  na spodnji del maternice.

Tko... to je moje poročilo od danes...

VSEM SKUPAJ PA ŽELIM LEP VEČER IN LEP BOŽIČ!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 24.12.2008 20:40:22 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
24.12.2008 20:43:08   
birdy
Balonchy, sej važno da si pomirjenauser posted image
želim da ti bo tud v nadalje vse dobro kazaluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
24.12.2008 20:43:48   
birdy
Vsem skupaj želim prelep božični večer in jutri prelep Božič.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
24.12.2008 21:01:52   
Balonchy lepo da je vse dobro z vašim pikecom in upam da tudi talle bolečine mine kar se da hitro no sej bolje da hodiš na CTG si tudi ti pomirjena ko slišiš da je vse tako kot mora bit a ne...
Lep božični večer vsem punce moje imejte prijeten večer v družbi svojih najbljižjih...

Jaz pa sem sama doma in vam niti povedat ne morem kako mi je hudo sem se že user posted image user posted image ...Šele sedaj vidim koliko pomenim drugim oz.sej jim nikoli nisem nč tako da se sedaj tudi raje ne čudim da je takole...razumem svojega ker mora delat ne razumem pa drugih ljudi (mojih staršev) sej vam ne želim pokvarit večera bom raje nehala...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
24.12.2008 21:54:08   
glen
Oj.
Se vam na hitro oglasim.
Smo o.k.,vikend v Kranjski in na Bledu je bil prekrasen,tako da ga bomo v začetku januarja ponovili.
Drugače ,pa te tri dni polno tekanja za zadnjimi darili in špeža za božično kosilo,itd itd itd,.......
Smo o.k.,Lin je hvala bogu zdrava,jaz malo manj neki se švoh počutim,kot da se me neki loteva,ma se ne pustim,in pridno jem veliiiiiiiiiiiiiiiko sadja(vitamini),pijem čajčka,ko grem ven se toplo oblečem pa bo..........

No zdaj pa vse moje drage sonosečke.
Želim vam:

VESEL BOŽIČ in veliko sreče,zdravja,veselja,osebnega zadovoljstva in razumevanja ,vam in vašim družinicam.

Lepo praznujte božička pa se beremo kej po praznikih.

lahko nočko

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
   [Brisano sporočilo]
24.12.2008 23:39:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?