|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.12.2008 1:17:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
   [Brisano sporočilo]
24.12.2008 1:20:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2577
   [Brisano sporočilo]
24.12.2008 3:14:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2578
   [Brisano sporočilo]
24.12.2008 7:23:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2579
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
24.12.2008 7:35:00   
petrap
jutro...

kolumbo mate pa res fajn božička, ste očitno prou taprvi na vrsti...user posted image

jaz se pa zdajče odpravljam na csd...moj že čaka s prižganim avtom, ampak kar naj...jaz moram jest preden grem, drugače mi je takoj slabo...user posted image

lep dan vsem skupaj

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2580
24.12.2008 8:05:58   
Urša08
Jutro!

Sem vam dolžna še poročilo iz včerejšnjega pregleda. user posted image pridno raste, trebušček tuduser posted image , zaenkrat malo otekam, pa naročeno imam počivanje, da me ne bo kej prehitelo. Še dva tedna sta kritična potem pa ni panike in grem lahko rodituser posted image . Mam pa user posted image doma na dopustu do 5.1 tako da ni panike, me bo crklov.user posted image

Akvalina kok luštna sobica. Boš mela oba otročka že od začetka skupaj v sobici?

Ajvy naj se Tarja čim prej pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico.

Baloncy držimo pesti, pa poročaj ko nazaj prideš user posted image

Kolumbo naj ti peka potičke dobro rata.

pa še vse ostale pozdravljam

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
24.12.2008 9:10:35   
petrap
morm mal pojamrat...no na csdju je blo vse okej...smo takoj zrihtal...

jamrat morm pa spet čez mojga...sem ga prosila, da naj mi mal pomaga pospravit, pa sem dobila nazaj prou lep odgovor - ti in pospravljanje mi gresta na ****..tku da...user posted image ..kar neki..no upam, da bo vaš dan lepši...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
24.12.2008 9:29:58   
Na hitro se javim komentirla tk ne bom ker sem tk vse pozabla aja kar sm si zapomnala mogoče tole da se naj Tarja čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Za mano katastrofalna noč sem se zbudila tam okol 03:00 sem bruhala driskala oboje hkrati sam ne vem zakaj pa naša mala pikica se je zbudila pa malo razgrajala da je opozorila nase tako da je noč slaba k user posted image ...sedaj pa da ruknem mojega pokonci da greva v trgovino pol pa mam polno dela moram pospravit mal pa kaj dobrega spečt zvečer sem pa tk in tk sama ker moj delauser posted image user posted image user posted image  tako delo v gostinstvo...
Kaj naj le rečem Želim vam mirne , vesele in polne veselja ter radosti božične praznike in seveda bodite v družni ljudi ki vam prinašajo nasmeh na obraz...Danes ne mislit na kg ampak kar veselo po hraniuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
24.12.2008 9:39:10   
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

morm mal pojamrat...no na csdju je blo vse okej...smo takoj zrihtal...

jamrat morm pa spet čez mojga...sem ga prosila, da naj mi mal pomaga pospravit, pa sem dobila nazaj prou lep odgovor - ti in pospravljanje mi gresta na ****..tku da...user posted image ..kar neki..no upam, da bo vaš dan lepši...

ne bit user posted image  to so pa moški če vstanejo na levo nogo mal ga daj na ignor pa bo hitro prilezo do tebe...pol pa mu povej da pospravljeno pa ima rad joj joj naši deciuser posted image user posted image user posted image ...

Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image  da se mal potolažiš in videla boš ko bo na ignor kako se bo počutil...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
24.12.2008 9:41:30   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Sm mal u kontroli...ne morem spatuser posted image ...me je pa zdele skor kap....tamau je prilezel v najino postlo, pa sm šla u njegovo sobo mal okn odpret pa prezračt...pa na polici od okna vrečka z darilom....not pa...ful lušna knjigica MEDO JAKA PRI BOŽIČKU......morm sploh ugotovit, keri božiček se je tako potiho priplazil...Maj ma namreč 3 strice...mislm, da je bil moj bratecuser posted image ...

Grem probat zdej spat 

Vi ste bili pa res pridni da je božiček že hodil naokoli...ti si pa res ponovno z baterijami na fuluser posted image user posted image user posted image ...jaz jih bom pa probala kr zdele nafilat ker mam ogromno dela pa bo treba naj ti vse dobrote uspejouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2585
24.12.2008 9:42:44   
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jutro!

Sem vam dolžna še poročilo iz včerejšnjega pregleda. user posted image pridno raste, trebušček tuduser posted image , zaenkrat malo otekam, pa naročeno imam počivanje, da me ne bo kej prehitelo. Še dva tedna sta kritična potem pa ni panike in grem lahko rodituser posted image . Mam pa user posted image doma na dopustu do 5.1 tako da ni panike, me bo crklov.user posted image

Akvalina kok luštna sobica. Boš mela oba otročka že od začetka skupaj v sobici?

Ajvy naj se Tarja čim prej pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico.

Baloncy držimo pesti, pa poročaj ko nazaj prideš user posted image

Kolumbo naj ti peka potičke dobro rata.

pa še vse ostale pozdravljam

Tebi pa čestitke za uspešen pregled in seveda le pusti se razvajat če imaš prilikouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
24.12.2008 9:44:19   
Balonchy zate pa držim pesti da prideš z samimi lepimi novičkami iz P user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Akvalina naj pa pohvalim še vašo sobico fulllll je lepauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cita -- 24.12.2008 9:45:33 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
24.12.2008 9:52:10   
Čebel@
jutro!
petra.....se strinjam s cito.......ne pusti da ti pokvari dan oz.praznike
cita......da nisi ti kej fasala.......ne srački ga z bruhanjem
urša.......počivej in naj te tvoj razvaja
balonchy......že cel jutr mislim nate......sporoči

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
24.12.2008 9:53:53   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jutro!
petra.....se strinjam s cito.......ne pusti da ti pokvari dan oz.praznike
cita......da nisi ti kej fasala.......ne srački ga z bruhanjem
urša.......počivej in naj te tvoj razvaja
balonchy......že cel jutr mislim nate......sporoči

Ja upam da ne sedaj je vse ok in po tistem bruhanju in sračkanju tudi ne vem od kod vse to upajmo na najboljeuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
24.12.2008 10:01:16   
Čebel@
če ne bo bolje pa glej da greš do zdravnikauser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
24.12.2008 10:06:58   
tanci29
cao...

nas je tudi božiček obiskal in nam prinesel novo sedežno....jupiiiii
smo jo že postavli pa mal smo tud posedeli gor sploh erik mu je všeč...daddy naju je prejle zapustil je šel delat...
jest sem pa že orng lačna in morm neki pohamsat...

cita-kaj je tale driska...danes je treba papcat sej si napisala..nč bubančkov..stran napodit...
balonchy-vse ok?
petrap-pa ne sekeri se zarad pospravljanja, rajš uživi danes pa magar če je vse u razsulu...maste lepo okrašeno stanovanjeuser posted image
kolumbo-mislm da je noč zato da se spi, ne pa čakat pr oknu kdaj bo mož z belo brado prišel...ampak te je kaj ga nisi ujela...veš ma tako magično moč..vse vidi kdo ga čaka in kdo je bil tolk priden da dobi darilceuser posted image

vse srečkam user posted image  želim vesel božič lepo praznujte in imejte se radi

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
24.12.2008 10:11:35   
Čebel@
tanci........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za novo sedežno-radodaren božičekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
24.12.2008 10:13:16   
tanci29
majchy-ja ful dobro...veš ku je lepo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
24.12.2008 10:23:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

slikiceuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
24.12.2008 10:25:43   
Čebel@
evo babnice sem že jaz tudi padla na en mesec in štiri tedneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo še 2 meseca in bomo se cartaliuser posted image user posted image user posted image user posted image mi bo pa danes mož prines iz službe svoje izpolnenepapirje tko da jih bom v ponedeljek nesla na socialo-upam da delajo in nimajo dopusta

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
24.12.2008 10:38:33   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

slikiceuser posted image

hm slikam lahko ampak preden bo moj pršou dam in mi naložu slike(ber sem jest debilček za take stvari) bo pa tud trajalo...no obljubim da jih bom upam da še letos prpopalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
24.12.2008 10:40:51   
Čebel@
no ko boš lahko jih dej,da ti bomo lahko foušuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
24.12.2008 10:46:30   
mala*
DOBRO JUTRO!
Na hitro s evam oglašam...Brala vas za nazaj ne bom, ker je kar malo preveč...Bila sem v porodnišnici, kjer sem dobila injekcije za hitrejši razvoj pljučk...orala bi sicer ostati tam do poroda, ampak glede na to da se z G dobro poznamo me je spustil v domačo oskrbo, s 100% strogim počitkom...Moram zdržati vsaj pe 2 tedna, da bom v 35.tednu, bom pa rodila v vsakem primeru od 20.-30. 1( upam da ne prej), tako da februarja ne bomo dočakali...
Ja no, vse se lepo mejte/praznujte...se vam še kaj oglasim, bom pa večinoma res kar vodoravno, pa če se kopam v prahu- tega bom lahko pol še 40 let brisala...user posted image
Balonchy zate sem zasledila da stiskajo pestke, se jim pridružujem, čeprav ne vem točno za kaj se gre, ampak upam da ninič hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha pa seveda še tole da ne pozabim:

user posted image

Upam, da vas VSE obišče tale Božiček!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
24.12.2008 11:00:04   
Čebel@
mala*........ne straši me no!!pejt počivat in res držim pesti da tvoja pikica čimdlje ostane na toplem pri tebi.........četudi boš januarja rodila ,si še vedno naša in glej da nas ne zanemariš......sej imaš od sunny cifro in nas obvešči da bomo vedele kako je s tabo......evo šeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe in user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
24.12.2008 11:01:03   
tanci29
http://www.dancingsantacard.com/?santa=2950294

cao...upam da bo delalo...

želimo vam lepe praznike

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?