|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
23.12.2008 23:43:30   
Zvezdica
Aja, pa če ne utegnem zjutraj naj vas tole pocrklja....

Za lepši dan.

http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 726
24.12.2008 7:09:42   
OLjica
dobro jutro punce,

vidim, da je zvezdica že pripravila kavico z smetano. jaz sem spila čajček, ob 7.30 imam ctg in pregled. me pa že tri dni čudno boli spodajuser posted image
dobr da mam 10 min do porodnišniceuser posted image

ronja...jao, kot barbikauser posted image

punce midva z možem imava pa 31.12 obletnico, pet let user posted image

sporočim kako je bilo na pregledu

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 727
24.12.2008 9:14:47   
kiara24
Živjo,
najprej čestitek user posted image za tale drugi del, ful ste pridne res, da takle tipkate. Name ste gotovo že pozabile, ker sem se oglsila v prvem delu sedaj pa že lep čas nič. Ful pišete res, pohvalno.
Malo sem šla čez drugi del pa vidim, da vas ful ve za spol otorka, me preseneča.
Tudi jaz včasih začutim čudne bolečine po trbuhom pa si jih ne znam razlgati... CTGja pa še nimam. Nič ga sploh omenjal ni. Imam pa spet posvetovalnico in to 8.1.2009. To je deset dni pred rokom, kar mi je ful čudno (pregled hoče najbrž zaradi vode, ker imam vnetje sečil in mij e zabičal da moram dnevno popiti vsaj 3 litre tekočine).

PDP 18.1.2009

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 728
24.12.2008 9:58:14   
sonček33
 ste se ve testirale za strptokok B?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 729
24.12.2008 9:58:32   
pikapoka2
krtexx, jaz sem jih zdaj dobila, strije mislim. Čeprav sem bila prej v pasu zelo suha in imam zdaj zelo velik trebuh, jih do zdaj nisem imela. Včeraj pa sem jih opazila, kot da bi mi tisti trenutek pred očmi popokala kožauser posted image
Tako da sem jih dobila šele zdaj in še kar lep zalogaj! Ampak jaz se zaradi tega ne obremenjujem, ker to je posledica darila, ki ga dobimo, a ne?user posted image

ronja, ti si že odprta, pri men pa ne gre nikamoruser posted image

Včeraj ponoči sem namreč imela kar fajne popadke in to cele 4 ure. Oba z mojim user posted image  sva bedela in čakala, kaj bo. Ker niso bili redni, nisem šla nikamor, saj sem itak imela zjutraj pregled. Zgodba pa se ni končala, kar naprej so se pojavljali, zato sem kar zjutraj takoj šla na pregled. Me dajo na ctg, kjer babica ves čas stoji ob meni in me sprašuje "A zelo boli?"user posted image  Seveda je bolelo, ctg je risal fajn popadke. Pol grem na pregled, je bil G ziher, da se odpiram, je rekel o to pa bo prej, zgleda da boste kr pri nas ostali. Pa me pregleda, pa pravi, da lahko grem domov, ker ni ničuser posted image user posted image user posted image  Niti malo odprta.user posted image  Tak da sploh ne vem več kako to greuser posted image

V glavnem doma sem. Ponoči je bila spet ista pesem, zdaj pa se je malo umirilo.

Grem še prebrat za nazajuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 730
24.12.2008 10:11:03   
snikolina
Dobro jutro.
Jaz še nimam nobenih popadkov, vsaj ne da bi vedela, ker nimam pojma kako to zgleda. Mi je pa bilo že ene 4 noči fajn slabo in oreng me je trebuh bolel, ampak sem zaspala nazaj in pri naslednjem lulanju je bilo vse ok.

Tudi jaz sem šele včeraj opazila 3 mini strije ob strani trebuščka, pa sem upala da bo šlo brez.  Sicer so tako majhne, da bodo verjetno kmalu skoraj nevidne user posted image user posted image (upam).

Za streptokok b sem se želela testirati pa je vmes prišel tale sladkor in nisem utegnila vprašat, bom šele na naslednjem pregledu, upam samo, da ne bo prepozno. Moj sinek veselo brca in zgleda, da res nima več toliko prostora, ker brca samo na istih mestih.

Upam, da ste vse dobro in bebice tudi.

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 731
24.12.2008 10:18:13   
Ploha
oljica: A vidva tud decembra, okoli praznikov,...superuser posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 732
24.12.2008 10:23:16   
pikapoka2
nina166, držim pesti zate, pa ne jezi se preveč, ker bo ziher vse ok dokler boš rodila! user posted image user posted image user posted image
Za mojo user posted image  so tudi rekli zdaj, da je za več kot teden dni premala, težka je pa 3300g, tako, da mi ni jasno.user posted image  Dva meseca nazaj je bila za dva tedna prevelika in pretežkauser posted image  Eh, saj bo!

Za ctg moj G pravi, da če je vse ok, se prvi naredi na PDP. Če imaš kakšne probleme, pa te začnejo z ctg-jem spremljat prej.

Lunca1, hvala za lepe želje! user posted image

Ploha, dobra si ti, da se še vedno učiš! user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 733
24.12.2008 11:36:07   
petra88
ojla!
da se še jaz javim po parih dneh. imamo pestro, včeraj so nam prišli zamenjat vrata, sedaj bo še kakšen teden vse prašno tukaj, prej kot vse spravim ven.
za streptotok se jaz nisem dala testirati, mi moja g ni niti omenila, pa sem rekla da bom kar brez.
joj, strije... srečke ve, ki jih nimate, meni so se začele v 30tednu delat okoli popka, sedaj jih imam pa skoraj povsod. mi sploh ne pomaga mazat, se kar še delajo tud če se 2x/dan mažem. tolažim se s tem, da samo še 3tedne, potem bomo spet mazali in upam da se jih čimveč rešim.
ampak to glede ctg-ja je pa čudno, da nekaterim delajo šele na pdp. meni so rekli v posvetovalnici da delajo od 33tedna naprej. in sem bila že 2x na ctgju. vsak ima svojo metodo zgleda.
Nina držim tudi jaz pesti da bo vse vredu user posted image user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.12.2008 11:53:40   
uršika***
Ronja kaj boš pa z Centramed mami?? A ni to samo za pred nosečnostjo in prve tri mesece nocečnosti, da se zapre hrbtenjača?

Celo noč sem imela mrtve roke- mravljinčasteuser posted image pa sem spila magnezij in en kalcij, pa sem se skoz zbujala zaradi tegauser posted image

Grem mal ležat, se mi vrti, sem že preveč letala naokoli.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 735
24.12.2008 11:56:38   
sasa78
Dan!

Jaz sem nazaj s pregleda - ob enih moram poklicat še za kri - spet - pristisk se je umiril - PLODOVNICE JE PA PREMALO  - v petek sprejem oz ponovni pregled v porodnišnici in to kar na oddelku - pa vse stvari moram met seboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Toliko o tem.

Sem šokirana na podlagi tega da sem upala - sva upala da bova zdržala do 1.1. - se vam oglasim kasneje

lp

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 736
24.12.2008 12:21:24   
Ploha
joj saša, ma to je pa zoprno, ne bit žalostna, saj bo user posted image user posted image boš pa prej stiskala k sebi malo štruco.

pikapoka: ma ja saj se morm, bi rada res čim več naredila predno pride mali "komandir", zdaj pa gledam, imam še 2 izpita in 1 seminarsko pa verjetno še kšn kolokvij januarja, jst sm pa mislna da bom malo frejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 737
24.12.2008 12:26:37   
Anonimen
danuser posted image

ma ste pridne čvekeuser posted image jst sem tud pridna, sam v drugo smeruser posted image se je očitno un gnezditveni nagon prebudil, sicer malo pozno, ker sem tolk okorna in smotana da za crkntuser posted image sem pa vse pospravla, pa kese napekla itduser posted image

dons pa na večerjo k taščiuser posted image matr bo fajn, že vidim....

sam tolk se javim da veste da sem še zmeri kinder jajčekuser posted image pa lepe praznike vam želimuser posted image

kaj več pa ko ne bo tako pomanjkanje časauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
24.12.2008 14:16:12   
Ploha
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
24.12.2008 14:17:00   
Ploha
uauuuuu slikce znam popat, hahahha, zdej sm se pa naučila

no to je moja muca MEGI, sam je ni več, je kr zginla nevemo kam,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 740
24.12.2008 14:51:05   
krtekxx
O Ploha, kolk je srčkana ta mucica. Ene ravno taka je bila naša ko sem jo našla v gozdu. No, sedaj po letu in pol me pa vsak ki jo vidi vpraša, če bo imela mladiče, ker ima taaaak trebuh. Pa ne bo, ker je sterilizirana. Sedaj skoz spi v vozičku, ampak si mislim, ko bo dojenček v vozičku, bo pa ona izginila čimdalj stran, ker ji grejo vse vrste hrupi izjemno na živce.

A se vam tudi to dogaja? Da nimate občutka, da se danes začnejo ta zaresni prazniki? Ma ni hec bit doma, ne.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 741
24.12.2008 15:34:02   
Ploha
ja če so mački sterilizirani oz. kastrirani se tko poredijo pa taki leni ratajo, vsaj naš muc pri meni doma, je tak k en balon,....

ja to glede praznikov se pa strinjam, dons je pri nas cel norišnca, dopoldne sm jaslce postavlala, fant je prjle lučke pa smrekce postavlov okol hiše, pa pospravlamo, evo zdejle že naštimujejo futr za v štalo, da bojo mel naštiman, pa da se hitr v štal nardi, pol pa večerja, jo bom jst nardila, pol pa polnočnca, jst zdele sobo pospravlam, ma vse se zavleče na zadnji dan, pol se pa leta k da smo mal utrgan al pa da bo jutr konc sveta, če dons vse ne nardimo,....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 742
24.12.2008 15:36:02   
Ploha
user posted image

evo uršika, tole je pa naš Yohn

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 743
24.12.2008 16:57:22   
sasa78
ploha - i kako je luštkan - mi ga spet nabavimo spomladi - nam je tako dolgčas po našem nemškem ovčarju . za pasmo še ne vemo kaj bomo vzeli vemo samo da ga bomo
no mačka mamo tud - straliziranega sam pri nas je že 13 let star  in je še tako otročji kot bi mu bilo leto dni

DRAGE MOJE SOuser posted image

ŽELIM VAM LEP BOŽIČ, ČIM MANJ STRESOV IN ČIM VEČ LJUBEZNI

user posted image

LEPO PRAZNUJTE V KROGU SVOJIH NAJDRAŽJIH

JAZ BOM!!!!!

LP

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 744
24.12.2008 17:15:15   
OLjica
kar se tiče pregleda, plodovnice je še, odprta sem 2 cm. nič fajn, k ti roko dobesedno nabije not, zdej mam pa tak rjav izcedek. v ponedeljek imam kontrolo pa bomo vidli kaj bo.

sasa ti se pa pripravljaš počasi

ploha, johny je pa ful luštkanuser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 745
24.12.2008 17:41:25   
uršika***
Ampak tale Yohni je pa ravno takšen kot naša Larauser posted image user posted image user posted image Sigurno bi se zaljubila, če bi se videlauser posted image user posted image user posted image
V glavnem, prišla sem vam voščit lep božični večer, čeprav nekak ni tapravega vzdušja v zraku. Manjka sneguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vendar, imejte se lepo, pa ostanite v enem kosu, ker ni fajn, da ima bebica ravno na božič rojstni dan- to je že tako praznik, dajmo jim namenit kakšen drug dan.OK?user posted image Po novem letuuser posted image

papa

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 746
24.12.2008 19:01:03   
nina166
Ojla!

Samo toliko da vam javim, da sem doma in da je z Daši vse vredu. Je moja g naredila narobe meritve in to se je zmotila kar za 5 tednov user posted image . Sem močno podvomila v njeno strokovnost...to sem tako že večkrat.

Ctg je bil vredu, potem mi je v p naredila še uz in rekla, da plod ustreza 33 tednom, noseča pa sem polnih 35. Torej je razlike samo 14 dni kar pa ni nič kritičnega. Imam pa čez en teden spet kontrolo v p, da vidi koliko se bo v enem tednu zredila. Me je pa moja g pošteno preplašila s tem.

Pa rekla mi je v p da morem veliko počivat...prav ležat na levem boku.

Lepo se imejte, čao

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 747
24.12.2008 20:40:37   
ronja
Ronja, kje v Mengšu misliš kupiti polnilo? A v Filcu a kje drugje? Ker tam lahko vprašam kako dela trgovina zdele, poznam par zaposlenih.

khurde, daj prosim vprašaj! V Filcu, seveda. Meni so v Vrvarni rekli, da letos sploh ne delajo več, če slučajno ni tako, bom zeloooo veselauser posted image . Sem šla namreč danes še v tisto Naturo, pa nimajo bombažnega polnila, volnena preja se pa ne sme pratuser posted image - super za dojenčkauser posted image ... Tako da bi res rada dobila tisto sintetično polnilo, ki ga lahko lepo fliknem v stroj, pa je.

Sicer me pa vse boli za znoret...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 748
24.12.2008 20:48:34   
ronja
Ronja kaj boš pa z Centramed mami?? A ni to samo za pred nosečnostjo in prve tri mesece nocečnosti, da se zapre hrbtenjača?

Centramed mami so vitamini, tudi folna kislina, ampak ne samo folna (to je pa Tifol). Jaz jih jemljem, ker se mi kar pozna, če jih pozabim: začnem smrkat, dobim bele lise po nohtih, pa več krčev imam, itd... Sicer so pa to vitamini za ženske v rodni dobi - predvsem med nosečnostjo in med polnim dojenjem, ker so takrat potrebe povečane, vnos je pa težko kaj dosti večji kot sicer... saj pojem ogromno zelenjave, ampak če si tak bolj hiperaktivec tudi ponucaš vse takoj...

Meni je pa slabo, pa boli me vse za pop*! Ponoči sem likala, danes sva skakala sem pa tja, zdaj sem še na hitro morala selit vse cotke, ker je lubi naredil celo štalo v Ronjini sobi - no, saj ni on kriv, on je odmaknil omare, zdaj pa vse plesnivo in prašno... Tak sva rekla, da naj spi Ronja danes pri nama, da ne bo v tistem spala in sem morala takoj vse umaknit iz mize, ker bi sicer mala vse zjutraj populila dol... In zdaj bi se najrajši user posted image , ker tako hudičevo boli! Klic pa taki praznikiuser posted image .
saša,
dajva zdržat,, za nalašč, da jim pokaževa hudiča, kaj praviš?

Lepe praznike imejte!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 749
25.12.2008 1:15:19   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Ojla!

Samo toliko da vam javim, da sem doma in da je z Daši vse vredu. Je moja g naredila narobe meritve in to se je zmotila kar za 5 tednov user posted image . Sem močno podvomila v njeno strokovnost...to sem tako že večkrat.

Ctg je bil vredu, potem mi je v p naredila še uz in rekla, da plod ustreza 33 tednom, noseča pa sem polnih 35. Torej je razlike samo 14 dni kar pa ni nič kritičnega. Imam pa čez en teden spet kontrolo v p, da vidi koliko se bo v enem tednu zredila. Me je pa moja g pošteno preplašila s tem.

Pa rekla mi je v p da morem veliko počivat...prav ležat na levem boku.

Lepo se imejte, čao

O nina, sem mislila nate.... HVALA BOGU, g pa le nekam pošlji ob priliki. Mislim, halo za 5 tednov se je zmotila.
Itaq sem čist crknjena, sem čakala tvoje novičke, maš pa na zs moj telefon za vsak slučaj.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.