želvica99
|
Dečve se javljam po nekaj dneh pavze, sem mogla nujno razmišljat o drugih stvareh, ker bi blo drugač tole preveč . Drug teden tik pred NL grem na abrazijo in tko se bo končalo tole leto, ki bi ga najraje pozabila. Najprej Zarjica, hudo mi je zate da ne znam povedat, ampak verjamem da te čakajo boljši časi, ker si preveč dobra oseba da bi si življenje upalo te dolgo zajeb....Imaš še zs od mene. Drži se lubica Blanč soborka moja zdrži pritiske, tvoji pikici sta borki in ti stojita ob strani. Mora bit vse ok, dokler srček bije, se lepo razvijata. Bumo in Sulfinija bravo za srčke, zdaj pa uživajta še naprej in naj vama gre vse po sreči Sapi dobro se zmeni za postopke, smo ratale prave tajnice, samo še klicarimo okoli Obi kaj berem, +++++++, uživaj in pridno počivaj, da pikica ostane pri tebi in lepo raste. WP hvala, drugač pa je blo pri meni tko, da je pikica zlo lepo rasla, ampak srček ni začel biti. Očitno je z njo nekaj narobe in žal ne more živeti Shuka sploh mi ni blo jasno, ko sem brala, samo še toliko imaš do konca, ne morem verjet . Komaj čakam, da tvoj sonček pogleda na svetlo. Mismis VSE NAJBOLJŠE!!!!Malo z zamudo ampak iz srca SE* nekako sem se sprijaznila in sprejela zadevo. Dobro da se je zgodilo na štartu, če je blo tko obsojeno, tko da svoje pikice tud videla nisem. Grem čez tri mesece v nove boje, ni druge. Uživaj in drži se. Grethy tvoja sporočilca pa kar sijejo, se vidi, novi LT dela svoje Upam, da boš čez praznike mal upočasnila konje, se spočila in uživala
|