|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
23.12.2008 16:23:44   
Serendipity
zarja ... žal mi je, da se spet ponavlja zgodba ... user posted image

Sulfinija - čestitke za srčka!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
23.12.2008 17:05:40   
gigi1
Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  JUPIIIII za user posted image . Tolk sem vesela za vaju user posted image

Sapika helou dušo user posted image . Vidim, da je že nizki štart za razgovor user posted image

Obi jaz šibam po nakupih v BTC čez pol urce. Pls bodi vztrajna, če slučajno ne bom slišala telefona. Imam pa Utro... s sabo in se morda lahko tam kje dobiva.

Pupike se pišemo zvečer

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.12.2008 17:08:40 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
23.12.2008 17:54:56   
Bumo
Zarja draga, sočustvujem user posted image user posted image user posted image  A ni konec sveta, se ga boš vsaj konkretno lahko vsekala za
Silvestrovo. V tretje pa ti bo uspelo, ker v tretje gre rado. Ne se preveč obremenjevat, od vsega začetka idi v postopek pozitivno in si govori, da ti bo uspelo, pa boš vidla...ti bo uspelo!!!!

Blanči,res ne vem, kaj na j ti rečem. res ti želim, da se konča to sranje in, da boš lahko imela mirno nosečnost do poroda.

Pozdravljam vse pupike ,k iste tukaj gori ,pa vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vesele praznike!!!!!

Pa samo še za evidenco, danes sem bila na UZ, srček bijeuser posted image . Naslednji UZ imam 6.1.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
23.12.2008 18:54:01   
Serendipity
Bumo - bravo za srčka! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
23.12.2008 19:02:54   
Sulfinija
Bumo,tudi jaz imam naslednji UZ 6.1.Kok si noseča?Si po IVF zanosila?In kok je bil danes tvoj malček velik?

Jaz sem noseča naravno,6t4dni veliki smo danes bili 7,2mm.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 3105
23.12.2008 19:08:18   
tanjusi
sulfinijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
23.12.2008 19:12:28   
lara light
Bumouser posted image  za srček!user posted image

Shuki, hvala, škratka v redu, kako vidva s spajdijem?

Sonček, vse mirno?user posted image

Kdo ve kako je z Abro?
Sulfinijauser posted image , čestitam, uživajta z dragim!user posted image

Zarjica, žal mi jeuser posted image

Če mi ne uspe pridet ju3, drage moje dame in gospoda,
VESEL BOŽIČ VSEM! Miru  v srcu in ljubečega ozračja!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
23.12.2008 19:22:13   
bambi75
Obi user posted image  za user posted image . Pa je bil Božiček tokrat radodaren.

Bumo in Sulfinija čestitke za  user posted image .

Zarja žal mi je, da tudi tokrat ni uspelo. user posted image

Blanči sem šla sedaj nazaj gledat. Je pa moral biti res šok, ampak tvoji pikici sta dokazali, da sta borki in  tako bo tudi naprej. user posted image  naj se enkrat že vse to konča, da boš lahko uživala v nosečnosti.

Lučka tudi tebi želim, da se ti izcedki nehajo.

Vsem ostalim pa user posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
23.12.2008 19:54:02   
želvica99
Dečve se javljam po nekaj dneh pavze, sem mogla nujno razmišljat o drugih stvareh, ker bi blo drugač tole prevečuser posted image . Drug teden tik pred NL grem na abrazijo in tko se bo končalo tole leto, ki bi ga najraje pozabila.

Najprej Zarjica, hudo mi je zate da ne znam povedat, ampak verjamem da te čakajo boljši časi, ker si preveč dobra oseba da bi si življenje upalo te dolgo zajeb....Imaš še zs od mene. Drži se lubicauser posted image

Blanč soborka moja zdrži pritiske, tvoji pikici sta borki in ti stojita ob strani. Mora bit vse ok, dokler srček bije, se lepo razvijata.

Bumo in Sulfinija bravo za srčke, zdaj pa uživajta še naprej in naj vama gre vse po srečiuser posted image

Sapi dobro se zmeni za postopke, smo ratale prave tajnice, samo še klicarimo okoliuser posted image

Obi kaj berem, +++++++, uživaj in pridno počivaj, da pikica ostane pri tebi in lepo raste.

WP hvala, drugač pa je blo pri meni tko, da je pikica zlo lepo rasla, ampak srček ni začel biti. Očitno je z njo nekaj narobe in žal ne more živetiuser posted image

Shuka sploh mi ni blo jasno, ko sem brala, samo še toliko imaš do konca, ne morem verjetuser posted image . Komaj čakam, da tvoj sonček pogleda na svetlo.

Mismis VSE NAJBOLJŠE!!!!Malo z zamudo ampak iz srcauser posted image

SE* nekako sem se sprijaznila in sprejela zadevo. Dobro da se je zgodilo na štartu, če je blo tko obsojeno, tko da svoje pikice tud videla nisem. Grem čez tri mesece v nove boje, ni druge. Uživaj in drži se.

Grethy tvoja sporočilca pa kar sijejo, se vidi, novi LT dela svojeuser posted image Upam, da boš čez praznike mal upočasnila konje, se spočila in uživalauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
23.12.2008 19:55:48   
želvica99
Lučka upam, da te krvavitev pusti pri miru do konca. Saj bo vse ok boš videlauser posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
23.12.2008 20:00:03   
lana08
Zarja ne noooo user posted image user posted image user posted image . Kot so ti že punce napisale, izjoči bolečino, v letu 2009 pa v nove boje!

Nosečke čestitam za user posted image user posted image .

Jazzzz jaz se še sploh nisem prijavila na temo julijk, se je prej vse končalo.
Šele sedaj vidim koliko pikic se poslovi v prvem tromesečju.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
23.12.2008 20:13:28   
kajatina
O drage-i moji spet nekaj dobrih in nekaj slabih novičk. Zelo rada berem ta dobre pri takih slabih , kot je pa pri tebi Zarjauser posted image , pa postanem slabe volje. Vem, da je težko, ampak probaj se izjokati in čimprej nadaljuj pot na kateri boš enkrat sigurno prišla do konca. Le ne vemo kako dolga pot je to. user posted image

Blanč, moja znanka je imela podobne težave kot ti in vseskozi krvavela, še celo tako močno, da so bili enkrat celi kosi krvi. ampak kljub vsemu, ni bilo na koncu nič narobe in danes ima enega čudovitega fantka. Lepo počivaj in verjemi mi, da bo vse okuser posted image
Obayifo tole je super novičkauser posted image , drži se punca in vse naja naj.

Lep večer vsem

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
23.12.2008 20:16:48   
zarja1
po vseh besedah tolažbe od vas, mojih dragih srčic, sem se zavzela pri pisanju enega zs-ja.....ta del bi rada delila z vsemi vami...mojimi srčicami.....

RR je postal moj spletni dom, kjer vsakodnevno srečujem iskrene prijatelje, polne srčnosti in sočutja, podpore in upanja. Včasih zadiši veselje kot kakšna dobra jed iz babičine kuhinje, drugič se vsuje plaz žalosti in solz.
In pri vsem tem se najdemo me....preko besed razvijamo najbolj nedolžno in iskreno prijateljstvo. Stojimo druga ob drugi v nezamišljenih življenjskih mukah in skačemo do stropa ob uresničitvi malih čudežev. Čudežev, ki jih cenimo popolnoma drugače kot preostali svet......
................in kot pravi ena izmed srčic........vsako čaka tisti zakladek.....le pravi trenutek še ni prišel......

Srčice naj bo 2009 poln naših pravih trenutkov.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 23.12.2008 20:17:31 >

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
23.12.2008 20:18:13   
Serendipity
želvica - kar brez besed sem ... držim pestke, da bo čez tri mesece boj dobljen in srček tiktakal sto na uro. Ob tebi smo. Upam, da ti tile grenki trenutki čimprej minejo. *objem*

Ni imela še shadow UZ-ja danes? Stiskam pestke!

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
23.12.2008 20:21:50   
Serendipity
zarja - to je pa tako dobro, iskreno, realno napisano. Kapo dol. Res. So mi kar solze pridrvele, ko sem brala. Res je, se strinjam z napisanim.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
23.12.2008 20:43:15   
lara light
Zarči moja, solze sreče...ob zavedanju, kako posrečen 'izdelek narave' siuser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3116
23.12.2008 20:45:40   
lara light
Želvica, bodi močna, žal mi je srčicauser posted image naj z novim letom pride samo lepo zateuser posted image

Coelho

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
23.12.2008 21:11:50   
gigi1
Bumo čestitam za srčka user posted image  user posted image  user posted image

Želvica draga verjamem, da prav rabiš malo odklopa...Žal mi je, da se bo to zgodilo tik pred NL. Sem potihem upala, da je že za tabo in te držala za roko že te dni. Kadarkoli bo...bom s tabo user posted image

Zarči kako lepe besede tolažbe ti je napisala naša soborka  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3118
23.12.2008 21:20:59   
Kruce Fiks
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 3119
23.12.2008 21:22:49   
zarja1
Gigi to je kr iz mojga user posted image  prišlo...spontano in iskreno. Rada vas mam.....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
23.12.2008 21:25:07   
gigi1
Zarči sem narobe zastopila, da ti je ena od naših punc napisala...
Rada te imam srčica user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
23.12.2008 21:26:05   
gigi1
Kruce, a nas hočeš v dobro voljo spravit user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
23.12.2008 21:33:06   
lara light
Smo rabile nekaj takega , kaj pravite........Punce, spet smo tetke!!!IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiii!!!user posted image   

ABRA SPOROČA:

Drage tetke, gimnastičarka se je v ned. zvečer odločila,
da je treba spoznat nov svet.
Majhna, kot so napovedali, a zdrava, živahna in zabavna.

Iskrene čestitke Abrica, čestitke očku in topla dobrodošlica princeski!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
23.12.2008 21:34:30   
Pija76
LL kaj si me prehitela user posted image .

Abra iskrene čestitke tudi tukaj! Božiček je prehiteval user posted image . Gimanstičarki vse najlepše!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3124
23.12.2008 21:38:25   
gigi1
TUDI MENE user posted image

ABRA ČESTITKE IZ VSEGA SRCA user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?