Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:49:32
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, a si že fertik?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:49:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz vam moram pa nekaj napisat. Sem tole včeraj zvečer pod tušem razmišljala. Rada bi se vsem skupaj in vsaki posebej zahvalila za enkratno priložnost, ki nas je v preteklem letu in pol iz neznank spremenila v prave prijateljice, zveste kolegice oz. vsaj dobre znanke. Vem, da se bodo drugo leto naše poti začele razhajati, vendar bom vsako od vas nosila v srcu naprej skozi življenje. Mogoče res ne bomo takole na vezi vsak dan, si pa želim, da bi ohranile tradicijo in se vsako leto 1x zbrale na kupu ter fino načvekale To si pa tao lepo napisala In se popolnoma strinjam s tabo in upam, da se tvoje besede udejanjijo To je res kar si napisala, pa vendar mislim, da kjer je volja, se da marsikaj narediti Se poslavljam za danes. Ju3 moram bolj zgodaj vstati MIRNO NOČKO VSEM MAJČICAM IN HROŠČOM lahko noč šefica sej veš, šefom je teba lesti v R** grebatorka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:50:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Zakaj pa to?????????????????? Pa saj bomo se vedno tu na RR samo mogoce mal manj, ker boste v sluzbi ampak zvecer pa bo kej cajta al ne??? Takih maratonov, kot so zdaj, zagotovo ne bo Bom vsaj lahko na tekocem... Sem videla fotke... kok vas je pa bilo na srecanju? Ne poznam pa vseh na fotkah koga pa ne poznaš? mogoče se da kaj pomogat sem te za 4 sekunde pihnila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:50:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz vam moram pa nekaj napisat. Sem tole včeraj zvečer pod tušem razmišljala. Rada bi se vsem skupaj in vsaki posebej zahvalila za enkratno priložnost, ki nas je v preteklem letu in pol iz neznank spremenila v prave prijateljice, zveste kolegice oz. vsaj dobre znanke. Vem, da se bodo drugo leto naše poti začele razhajati, vendar bom vsako od vas nosila v srcu naprej skozi življenje. Mogoče res ne bomo takole na vezi vsak dan, si pa želim, da bi ohranile tradicijo in se vsako leto 1x zbrale na kupu ter fino načvekale To si pa tao lepo napisala In se popolnoma strinjam s tabo in upam, da se tvoje besede udejanjijo To je res kar si napisala, pa vendar mislim, da kjer je volja, se da marsikaj narediti Se poslavljam za danes. Ju3 moram bolj zgodaj vstati MIRNO NOČKO VSEM MAJČICAM IN HROŠČOM lahko noč šefica sej veš, šefom je teba lesti v R** grebatorka
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:50:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Zakaj pa to?????????????????? Pa saj bomo se vedno tu na RR samo mogoce mal manj, ker boste v sluzbi ampak zvecer pa bo kej cajta al ne??? Takih maratonov, kot so zdaj, zagotovo ne bo Bom vsaj lahko na tekocem... Sem videla fotke... kok vas je pa bilo na srecanju? Ne poznam pa vseh na fotkah koga pa ne poznaš? mogoče se da kaj pomogat sem te za 4 sekunde pihnila sam tale metla je pa zakon
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:50:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a si že fertik? ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:51:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Zakaj pa to?????????????????? Pa saj bomo se vedno tu na RR samo mogoce mal manj, ker boste v sluzbi ampak zvecer pa bo kej cajta al ne??? Takih maratonov, kot so zdaj, zagotovo ne bo Bom vsaj lahko na tekocem... Sem videla fotke... kok vas je pa bilo na srecanju? Ne poznam pa vseh na fotkah koga pa ne poznaš? mogoče se da kaj pomogat sem te za 4 sekunde pihnila sam tale metla je pa zakon danes so opasne tele metle
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, super, da so otroci bolje Kako pa kaj tvoj želodec? Evo je ze bila budnica vmes... No je mrkno nazaj. Moj zelodec... dvakrat so mi ze odpovedali gastroskopijo, sedaj se pa sploh se nisem sla tretjic prijavit... jem pa zdravila in je uredu... sem in tja me se mal zjutraj na tesce zvije ampak nic hujsega.. Pa pri vas kako je ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:52:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally sem te za 4 sekunde pihnila sam tale metla je pa zakon ja ful je huda, sploh, ker ma smajli še očala gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:52:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, super, da so otroci bolje Kako pa kaj tvoj želodec? Evo je ze bila budnica vmes... No je mrkno nazaj. Moj zelodec... dvakrat so mi ze odpovedali gastroskopijo, sedaj se pa sploh se nisem sla tretjic prijavit... jem pa zdravila in je uredu... sem in tja me se mal zjutraj na tesce zvije ampak nic hujsega.. Pa pri vas kako je ? dvanajsternik?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:55:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Punce mooje, jaz vas zapuščam in grem postlo peglat NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:55:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, super, da so otroci bolje Kako pa kaj tvoj želodec? Evo je ze bila budnica vmes... No je mrkno nazaj. Moj zelodec... dvakrat so mi ze odpovedali gastroskopijo, sedaj se pa sploh se nisem sla tretjic prijavit... jem pa zdravila in je uredu... sem in tja me se mal zjutraj na tesce zvije ampak nic hujsega.. Pa pri vas kako je ? Pazi nase!!!!!!!!!! Pri nas po starem: Gregi se bori z virozo, punci sta zdravi, dec cele dneve dela, jaz pa guram, kakor vem in znam. Ko bi ti vedela, kako te pogrešam, ne znam opisat, sem ravno zadnjič naravi razlagala, kako s kuhinjskega okna gledam na slaščičarno, kjer smo sedele ti, Estrella* in jaz, in me kar stiska v grlu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:56:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce mooje, jaz vas zapuščam in grem postlo peglat NOČKO nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 23:00:30
|
|
|
|
tally
|
jaz grem tudi v horizontalo lahko noč mamice in hroščki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 23:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Zakaj pa to?????????????????? Pa saj bomo se vedno tu na RR samo mogoce mal manj, ker boste v sluzbi ampak zvecer pa bo kej cajta al ne??? Takih maratonov, kot so zdaj, zagotovo ne bo Bom vsaj lahko na tekocem... Sem videla fotke... kok vas je pa bilo na srecanju? Ne poznam pa vseh na fotkah Povej katerih ne poznaš, pa ti povem katera je katera 2 fotka, kdo je zraven katine? 3 fotka, kdo je na levi in na desni od katy? 4 fotka, kdo sta punci v belem cist tam v kotu naprej od natakarja? 5 fotka, kdo je pred katy, v roza majcki? 6 fotka. kdo je v rdecem zraven kasso? 7 fotka, kje so palcke? a niste bile pr kitajcih?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 23:02:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, super, da so otroci bolje Kako pa kaj tvoj želodec? Evo je ze bila budnica vmes... No je mrkno nazaj. Moj zelodec... dvakrat so mi ze odpovedali gastroskopijo, sedaj se pa sploh se nisem sla tretjic prijavit... jem pa zdravila in je uredu... sem in tja me se mal zjutraj na tesce zvije ampak nic hujsega.. Pa pri vas kako je ? Pazi nase!!!!!!!!!! Pri nas po starem: Gregi se bori z virozo, punci sta zdravi, dec cele dneve dela, jaz pa guram, kakor vem in znam. Ko bi ti vedela, kako te pogrešam, ne znam opisat, sem ravno zadnjič naravi razlagala, kako s kuhinjskega okna gledam na slaščičarno, kjer smo sedele ti, Estrella* in jaz, in me kar stiska v grlu Ne govor mi....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 23:03:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, super, da so otroci bolje Kako pa kaj tvoj želodec? Evo je ze bila budnica vmes... No je mrkno nazaj. Moj zelodec... dvakrat so mi ze odpovedali gastroskopijo, sedaj se pa sploh se nisem sla tretjic prijavit... jem pa zdravila in je uredu... sem in tja me se mal zjutraj na tesce zvije ampak nic hujsega.. Pa pri vas kako je ? dvanajsternik? Jup, rano imam baje...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 23:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj a sedaj pa samogovori???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 23:06:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** 2 fotka, kdo je zraven katine? tally 3 fotka, kdo je na levi in na desni od katy? ??? 4 fotka, kdo sta punci v belem cist tam v kotu naprej od natakarja? Blond: hijenca. Temna: barbaw. 5 fotka, kdo je pred katy, v roza majcki? Soncnica Sandra *** 6 fotka. kdo je v rdecem zraven kasso? sesil 7 fotka, kje so palcke? a niste bile pr kitajcih? No comment
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 23:08:05
|
|
|
|
špelin@
|
Grem pod tuš in pridem nazaj vsaj lahko noč še reč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 23:13:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** 2 fotka, kdo je zraven katine? tally 3 fotka, kdo je na levi in na desni od katy? ??? na levi je tiana(vijolična majca) na desni pa hijenca 4 fotka, kdo sta punci v belem cist tam v kotu naprej od natakarja? Blond: hijenca. Temna: barbaw. 5 fotka, kdo je pred katy, v roza majcki? Soncnica Sandra *** 6 fotka. kdo je v rdecem zraven kasso? sesil 7 fotka, kje so palcke? a niste bile pr kitajcih? No comment
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 23:13:22
|
|
|
|
jana81
|
ojla sem nazaj iz .... Nejc pridno panča od 21h, no ob 22.30 je jokal zarad zobka in je dobil Calpol...a je to sobro da ga dobi zdej že drugi večer, samd rugač se sploh ne more umirit . Sem čez dan delala voščilnice in se za vraga niso hotle posušit da bi jih dala na pošto, bodo pa jutri šle naprej... a je še sploh katera gor?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 23:21:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a je še sploh katera gor? Jaz, ampak sem se prišla le poslovit Kakšne voščilnice si pa naredila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 23:22:42
|
|
|
|
špelin@
|
Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 23:40:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha hvala se mi je zdelo da je tisto tally in ss, sam da ne bi kaj kiksnila sem bila previdna. Sesil pa res ne bi prepoznala??? Morda ker so ji lasje tako hitro zrasli al kaj??? Ne vem ampak cist druga se mi zdi.. tiana??? Ja tud ona se mi zdi cist druga... Tiana brez zamere ampak na tej fotki zgledas tak super da ti ne bi dala niti 18 let. No jaz sem vmes pomila posodo in tla, po kuhinji, pa ste mi vse usle... Pa grem se jaz itak predno se stusiram bo ze ura cez 1 zjutraj..mi smo eno uro pred vami Lahko noc vsem...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?