Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 19:12:23
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Za Tinky in Hruško in vse, ki ste primorke po : KLIK (Vesel božič vsim, vesel božič vsim, vesel božič voščm prou vsim.) he,he zimska , a ni zakon ta Mlakar...kje si ga dobila Teo pančka, ta stara dva pa se gresta masirat v banjo in reševat križanke. Nočko
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 19:13:10
|
|
|
|
netki
|
ah punce škoda besed....čim odprem svoj gobec je štala ne bom več o tem...... in kako se kej pripravljate na božični večer????? jaz bom šla popoldne po žigata, tilna pa dala v varstvo mami....tko bova imela z žigatom malo časa za šoping, pa mal bova šla po mestu ko se stemni, da bo videl lučke.....pol bom šla pa k mami in bomo mal skupi......in potem domov spat, al bomo pa kr tam prespali
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 19:16:26
|
|
|
|
netki
|
aja, še to: tilen je reku ATA in pol še probava T in čeblja ATATATA, TATATA sva se pa dopoldne matrala z japko...pa ni šlo....ni šans....ufffff
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 19:18:31
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Je že katera gledala triler Mirrors??? Je fajn? Sem si ga čez noč dol potegnila, naslovnica dvd-ja je scaryyy, grrrr..... pa me zanima vaše mnenje. včeraj gledal moj dragi, pravi da je dobra srhljivka
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2008 19:50:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 19:56:37
|
|
|
|
Netta
|
Drage julijke! Sem malo zgodnja, a me žal prihodnja dva dneva ne bo tu, zato vam kar danes: želim prelep božič, da bi ga vse preživele nepozabno v družbi svojih malčkov in očkov, za katere upam da se bodo ta dan še posebej potrudili za vas. Pa en kup zdravja, da bi za silvestrovo kar pokali od zdravja. Lepo praznujte. Mirjam80
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:08:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
mirjam80: hvala za voščilo alarm
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:25:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oj, sem šla prejle v Muellerja, pa sem vse skupaj kar pustila, se obrnila in gasa domov. Delalo je pet blagajn, v vsaki vrsti pa cca. 40 ljudi. Ma klinc pa vse skupaj! Bo morala moja ljuba prijateljica pač jesti čokolado iz Spara ali pa počakati na mirnejše čase. Poleg tega sem hotela še plenice kupiti, saj se je Stašu vnel pregib med nogo in trebuhom do krvi včeraj, ko smo bili na DD. Imel je pa Hoferjeve plenice. Slučaj? Pojma nimam, ampak sem hotela menjati. Pridem domov, se mali malček joče, čeprav sem ga podojila pred odhodom. Ampak sem zaj.. in sem ga drugič zapored dojila na levi dojki. Pa še ponoči ga nisem dojila, tako da ima malce minusa. Ga mož preobleče v pižamo, mali tuli, ga podojim, še prej poskusim s čajem po dolgem času - bljak, noče. Po dojenju kupčka in gas v posteljo, tam pa ima sedajle pravi žur. Grem orehe mleti, bom jutri pekla potico.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:29:23
|
|
|
|
netki
|
mirjam.....hvala.....iz tvojih ust v božja ušesa neboglasnica.....verjamem da je bla gužva, je bla v soboto tud
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:45:49
|
|
|
|
Inigo
|
Brin je kakal. in zraven takooooooooooo krolil!!! neverjeten je... od kje ima take glasilke?! pokakal pa celo kilo gnoja. pa čiiiiiiisto trdo. božček... jst ne vem več ka nj nardim glede tega... ker pit pa mali noče nič. danes sm ga posilila z 20ml čaja. to je vse. pa mojo zizo malo... pojedel je cca pol jabolka... in zdele zvečer sm mu nardila flaško s tem da sm mu nardila ful razredčeno mleko. je vse spil. marko špila na kitaro, jst še morm neki pojest, pol ma pa gledala nek film in pol ajaja. se že kj veselite Božiča? jst že komaj čakam... Tilen bravo za TATATA
< Sporočilo je popravil Inigo -- 23.12.2008 20:46:25 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:46:36
|
|
|
|
24julij
|
ojla mi smo pa danes imeli pediatra in pikico smo dobili,jupiii,se je nasi tko zamal zdel je tko zajokala uglavnem podatki za seznam lara 6,5 mesecev :69 cm, 7900 g v bodiju glavica 49 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2008 20:48:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:49:17
|
|
|
|
rovar_ka
|
Tilen, bravo za atatatatata Pa reči mamici, da mate čist super smrekico Brin - super, da si se pokakal
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:52:51
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: zimska ej, tole slikco bi pa lahk za avatar imela, kaj menite? No, sem kar navezana na tega mojga pinguta, samo vse menjavate... jaz tudi ne in me kar malce moti, ker si še nisem zapomnila novih sličic, potem pa gruntam katera je katera. ja tut jaz si ravno zato ne zamenjam k me včasih tut moti ko katera zamenja in pol prav študiram katera je to. IZVIRNO SPOROČILO: netki a vam povem en vic: pride moj dec domov, pogleda moj razočaran obraz in me vpraša: "a je spet kaj narobe?" in oddide pa če to ni smešno kaj naj ti rečem drugega kot to da je pač dec. Pol pa reče. Ja kaj sem pa zdej spet narobe naredu. zdej pa berem dalje... Kaj je pa spet blo k si rekla da sam usta odpreš pa je spet vse narobe? motoristka da se čimprej pozdraviš! inigo a jabolčnega fruteka si že poskusila dat Brinu za piti? Ker Jan odkar ga pije kaka vsaj 3x na dan, včasih tut 4x. Pa še ful rad ga ima...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2008 20:53:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:54:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer pa, moj je že četrt vsega pojedu, je reku ni važno kak zgleda, glavno da je dobro.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:54:12
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ netki - tvoj je pa en humorist. Če bi mu kovčke pripravla na hodnik, bi vprašal po moje: "Kaj, a gremo na dopust?" ta je pa dobra.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:55:54
|
|
|
|
nosečka maja
|
Dober večer drage čvekice.... Pri nas smo pa bolni...Lara je zelo zbolela....močno kašlja in hrope, smo bili pri pediatru in pravi, da gre za prehlad in da bo minilo- samo da najj veliko pije. Malčica pa zavrača hrano in čaj tko da je čist boga. Prehlad- prosim povejte mi kaj v takih primerih pomaga pri naših dojenčkih. Kako naj ji pomagam??? Sem čist fertik ker vidim kako je boga. Metuljček- za tvojo mamico. DD-ČESTITAM pa kako zelo lepe ste bile lep večer vsem
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
netki - tvoj je pa en humorist. Če bi mu kovčke pripravla na hodnik, bi vprašal po moje: "Kaj, a gremo na dopust?" ona mu pa odgovori: ne, ti greš
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:56:40
|
|
|
|
Inigo
|
dzanika, rebeca - ma če bi moj fant hotu kaj pit bi blo že to luksuz. tko pa noče ne čaja, ne soka, ne cukrano... nič! še zizo mi zavrača. ampak zdj mi je ob včeraj vsaj dobre volje...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:58:45
|
|
|
|
sasi13
|
brin za kakec. če ne mu pa poskušaj janežev čaj skuhat in mu ga probaj po žličkah dat.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 20:59:31
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja Dober večer drage čvekice.... Pri nas smo pa bolni...Lara je zelo zbolela....močno kašlja in hrope, smo bili pri pediatru in pravi, da gre za prehlad in da bo minilo- samo da najj veliko pije. Malčica pa zavrača hrano in čaj tko da je čist boga. Prehlad- prosim povejte mi kaj v takih primerih pomaga pri naših dojenčkih. Kako naj ji pomagam??? Sem čist fertik ker vidim kako je boga. Metuljček- za tvojo mamico. DD-ČESTITAM pa kako zelo lepe ste bile lep večer vsem nam je tud P rekla da smo pije naj ko je bla zadnjic bolana da ni panike ce ne je samo pit mora da ne zdehidrira ce ne drgac pa po zlicki,mi se sedaj po enemu tednu nimamo apetita tazga kot bi mogu bit,ne vem kam je sel pa kdaj pride nazaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2008 21:04:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 21:07:05
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ netki - tvoj je pa en humorist. Če bi mu kovčke pripravla na hodnik, bi vprašal po moje: "Kaj, a gremo na dopust?" ta je pa dobra.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 21:07:45
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 netki - tvoj je pa en humorist. Če bi mu kovčke pripravla na hodnik, bi vprašal po moje: "Kaj, a gremo na dopust?" ona mu pa odgovori: ne, ti greš dol bom padla
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?