metuljcek321
|
Morning, ladies! Anja je v hrckovi dezeli, ati sluzi denarcke v sluzbi, mami je pa prisla malo na RR. nanka, za zobarja. mojcek, mislim, da ni ravno najboljse, da das AR mleko v hladilnik. Se izredno hitro zgosca - meni se zdi, da se ze v tistem casu, k Anjo previjem, mlekec pa caka, ful zgosti. Kaj bi se dogajalo v hladilniku, ne vem. Mogoce je kaksna ze probala, ti bo ona povedala. Aja, mi imamo Aptamilov AR - ker smo startali s klasicnim Aptamilom, smo sli potem se na AR formulo te iste znamke. zimska, WB! In prima igracka za Lana! Majuska, superca, da je Aleksander bolje! Ojoj, zdaj, ko berem naprej, vidim, da je imel zvecer spet vrocino Naj ze gre stran tole, no. Sccc, sccc. In kaksne dobre mere - to si pa ni tezko zapomniti! soncika, fino, da se javljas in nas update-as! sasi, ja, kaj se je pa zgodilo s tasco? A starsi so blizu, da gres s ta malima k njim za cez dan? inigo, krasne slikice. Prave macke ste vse! Se veselim, da vas vidim po TV. flower, iiii, nice pic! mirjam, upam, da bo babyvac Ani pomagal in bo kmalu spet v stari formi. Sportnik leta - a se je meni samo zdelo, ali je Kozmus rekel, da se ne gre vec, ce ne bodo zrihtali razmer za vrhunske sportnike? Ma, ta, da grejo pri 35-ih v penzijo in dobijo ulala rento je mal bosa ... prosim lepo! Naj jim nekaj ustimajo, sam, kar je prevec, je prevec??! In v kaj je bila oblecena Petra Majdic? Ah, ja, sto ljudi, sto cudi! dzanika je pa smucala - opala. Kje si pa bila? neboglasnica, a 8888 pri vas pali ali kako? Prvic slisim za tole cifro ... nimam Telemacha, pa sem cist zadej ocitno! Jaz sem si to razlozila, da gres najbrz gledat posnetke kasne oddaje DD Se dobro, da je populis razjasnila sceno! todi, , da se stvari obracajo na bolje! Oujeeee! rovarka, za tvojo malo zabico! rebeca, kul za dvojni paket! Better late than never, a ne? Kaj pa je notri? hd (& se ena prej, jep, rebeca, sem tudi jaz ze vidla tele blatne cevlje ), blatni cevlji Razlozi, za kaj gre. Joj, ej, se nikoli nisem gledala DD in ze toooooolk komaj cakam, da ga koncno gledam - it to z vami v glavni vlogi - hura! netki, kar zmrazilo me je ob tvojem postu ... ampak, glavo pokonci, punca, vse se zmore, ce je volja!!!! Samo zate: Me smo tukaj, na nas se lahko obrnes, ti bomo pomagale. In kaj je to, da si ne upas dat slikice smrekice gor? Ej, netki, vsak okrasi po svojem okusu in za vsakega je njegova NAJLEPSA. Eni tako, drugi drugace - ravno to nas dela zanimive. A si predstavljas, da bi nam bilo vse vsec isto? Pa, saj se pobijemo!! pigama, kako tvoj srednji? mirjam, sonce?!?!?!?!??!?!??!!??! Tu je spet megla, megla, megla. Grrrr .... naj se ze hitro dvigne. Vceraj je kar vztrajala, sva z malo skoraj zmrznili zunaj. (Almera, a iz Lj si jo vceraj pregnala?) Menda bo danes kaj bolje. mirjam & flower, jaz upam, da uspeta naloviti kaj spanca cez dan!