Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:21:08
|
|
|
|
sesil
|
estrella pa s kurami spat. ja wrajt. drugače pa dober večer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:23:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella pa s kurami spat. ja wrajt. drugače pa dober večer čer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:24:19
|
|
|
|
sesil
|
naša spi že pol ure, ker ni imela predvečernega spanca. ni hotela v cajtu zaspat, pa smo pa nategovali...2x sem ji že dudo popravla. bomo vidli kaj nam noč prinese. vidim da večinoma čvekaste v troje. kje pa so vse? prazniki, možje na dopustu....drugi mesec lahko pričakujemo nove nosečke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:27:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella pa s kurami spat. ja wrajt. drugače pa dober večer Čer, jaz pa mal likam, ne likam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:27:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša spi že pol ure, ker ni imela predvečernega spanca. ni hotela v cajtu zaspat, pa smo pa nategovali...2x sem ji že dudo popravla. bomo vidli kaj nam noč prinese. vidim da večinoma čvekaste v troje. kje pa so vse? prazniki, možje na dopustu....drugi mesec lahko pričakujemo nove nosečke no še ena k spi , zgleda da so vse še v šopingu, pri men se pa pozna da dragi dela, pol kr neki visim na rr in skačem okol za otroci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:28:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša spi že pol ure, ker ni imela predvečernega spanca. ni hotela v cajtu zaspat, pa smo pa nategovali...2x sem ji že dudo popravla. bomo vidli kaj nam noč prinese. vidim da večinoma čvekaste v troje. kje pa so vse? prazniki, možje na dopustu....drugi mesec lahko pričakujemo nove nosečke Ja , jaz jih nestrpno pričakujem Tudi ti si na top listi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:29:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella pa s kurami spat. ja wrajt. drugače pa dober večer Čer, jaz pa mal likam, ne likam prid še mal men zlikat , jst pa čakam da tadva zaspita pol grem pa likat no pa glih dragi pol pride pa da vidi kolk sem pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:29:08
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi, pa ti si za numero 3???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:29:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, pa ti si za numero 3??? zakaj?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:30:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella pa s kurami spat. ja wrajt. drugače pa dober večer Čer, jaz pa mal likam, ne likam prid še mal men zlikat , jst pa čakam da tadva zaspita pol grem pa likat no pa glih dragi pol pride pa da vidi kolk sem pridna A ti to delaš, da bo posta potem skupaj likala???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:30:29
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša spi že pol ure, ker ni imela predvečernega spanca. ni hotela v cajtu zaspat, pa smo pa nategovali...2x sem ji že dudo popravla. bomo vidli kaj nam noč prinese. vidim da večinoma čvekaste v troje. kje pa so vse? prazniki, možje na dopustu....drugi mesec lahko pričakujemo nove nosečke Ja , jaz jih nestrpno pričakujem Tudi ti si na top listi ne še...rdeča luč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:31:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, pa ti si za numero 3??? zakaj????? Da te uvrstim na listo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:31:51
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella pa s kurami spat. ja wrajt. drugače pa dober večer Čer, jaz pa mal likam, ne likam ti kar kaj nalikaj, bo bolj pestro drugo leto. Alja je itak "dolgočasen"(v pozitivnem smislu) otrok, sej sam spi.
< Sporočilo je popravil sesil -- 23.12.2008 20:32:36 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:31:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša spi že pol ure, ker ni imela predvečernega spanca. ni hotela v cajtu zaspat, pa smo pa nategovali...2x sem ji že dudo popravla. bomo vidli kaj nam noč prinese. vidim da večinoma čvekaste v troje. kje pa so vse? prazniki, možje na dopustu....drugi mesec lahko pričakujemo nove nosečke Ja , jaz jih nestrpno pričakujem Tudi ti si na top listi ne še...rdeča luč Ja, saj bo kmalu zelena. A JE VAMA RATAL V PRVO?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:33:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella pa s kurami spat. ja wrajt. drugače pa dober večer Čer, jaz pa mal likam, ne likam prid še mal men zlikat , jst pa čakam da tadva zaspita pol grem pa likat no pa glih dragi pol pride pa da vidi kolk sem pridna A ti to delaš, da bo posta potem skupaj likala??? ja edin takrat vid kolk je za tlikat . zanč sem okna pucala na balkonu in ko je vidu kolk vn visim je kar prevzel situacijo, jast sem si šla pa skuhat kofi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:33:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella pa s kurami spat. ja wrajt. drugače pa dober večer Čer, jaz pa mal likam, ne likam ti kar kaj nalikaj, bo bolj pestro drugo leto. Alja je itak "dolgočasen"(v pozitivnem smislu) otrok, sej sam spi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:33:31
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša spi že pol ure, ker ni imela predvečernega spanca. ni hotela v cajtu zaspat, pa smo pa nategovali...2x sem ji že dudo popravla. bomo vidli kaj nam noč prinese. vidim da večinoma čvekaste v troje. kje pa so vse? prazniki, možje na dopustu....drugi mesec lahko pričakujemo nove nosečke Ja , jaz jih nestrpno pričakujem Tudi ti si na top listi ne še...rdeča luč Ja, saj bo kmalu zelena. A JE VAMA RATAL V PRVO? itak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:34:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, pa ti si za numero 3??? zakaj????? Da te uvrstim na listo kakšno??? upam da ne na črno listo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:34:55
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, pa ti si za numero 3??? zakaj????? Da te uvrstim na listo kakšno??? upam da ne na črno listo nič se ne boj, je taka fanj lista...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:37:11
|
|
|
|
sesil
|
zdej pa kr obe likate... to bo dolg seznam oz lista.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Se spet sam na hitro javim,ker sm full zmatrana pa grem spat. Me je tole današnje smučanje čist zmučilo,nimam nč kondicije . Drugač je blo pa res super, vreme, sneg, vse. Pa kr celodnevno smo užgal . Jutr pa spet ne vem kolk bom kej utegnila na rr bit, je moj doma pa mam še manj časa kot ponavad Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:40:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej pa kr obe likate... to bo dolg seznam oz lista. ne ne jst še ne čakam dragija da pride z šihta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:41:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Se spet sam na hitro javim,ker sm full zmatrana pa grem spat. Me je tole današnje smučanje čist zmučilo,nimam nč kondicije . Drugač je blo pa res super, vreme, sneg, vse. Pa kr celodnevno smo užgal . Jutr pa spet ne vem kolk bom kej utegnila na rr bit, je moj doma pa mam še manj časa kot ponavad Mirno nočko vsem Ja, ja izgovori, FB pa laufa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:41:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Se spet sam na hitro javim,ker sm full zmatrana pa grem spat. Me je tole današnje smučanje čist zmučilo,nimam nč kondicije . Drugač je blo pa res super, vreme, sneg, vse. Pa kr celodnevno smo užgal . Jutr pa spet ne vem kolk bom kej utegnila na rr bit, je moj doma pa mam še manj časa kot ponavad Mirno nočko vsem nočka pa super da si se nasmučala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 20:42:28
|
|
|
|
sesil
|
joj nina, kako ti zavidam. danes je blo fenomenalno vreme. jaz sem samo občudovala zasnežene hribe od daleč.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?