Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: muška Meni pa gre na bruhanje ob nekaterih vaših komentarijih. Točno se vidi, da bedarije pišete samo tiste, ki živite v oblakih in imate na srečo visoke plače, vsega polno rit in garantirane službe. Tudi jaz sem bila še eno leto nazaj na vašem mestu, zdaj pa pride dan ko nimam za kruh! Pa ne frčkam denarja, kupujem samo najosnovnejša živila, za novoletna darila nisem zapravila skoraj nič (sistem znajdi se, naredi sam in kupovanje skozi celo leto - tisto kar je pač kupljeno) .Z možem ne pomnim kdaj sva šla ven jest, pa ne govorim o fensi večerji, ampak navadnem kosilu v menzi ali samo pici. Dajte malo sestopit iz oblakov no in ne klobasajte neumnosti. Moj oče je ravno danes zjutraj ostal brez službe in to v firmi, ki je dobro stala. Nej jaz nimam garantirane službe, sem za določen čas. Moj jo ravnokar menjuje. Sam men je jasno da če ostanem brez službe da bom preživela. Ne tako kot zdaj, sam bo šlo. Pač bo en avto šel od hiše. Mogoče celo oba pa si bomo kkšnga za jurja kupil. Če bom doma ne bom rabla oblek. Ne bom hodila na kavice. V skrajni sili neham kadit . Kuhala bi lahko doma če bi bla doma in tako ogromno pršparala(zdej gre vsak dan 5-6evrov za kosilo v službi). Pa novo službo bi si iskala. Kelnarce recimo vedno rabijo. Ipd.. Zato se ne sekiram. Ker vem da bom se znašla če bo treba. Ker jaz imam izbiro. Meni se smilijo samo ljudje k izbire nimajo. Folk k je komaj živel in ni mogu dat nič na stran. Folk k ne more nič prodat ker nič nima. Folk k nima izbire kar se šihtov tiče ker je al prestar, iz takega okolja kjer služb ni, bolan, nekvalificiran.... Ti ljudje se mi pa smiljo ja. Sama sebi se pa pač ne. Brisačkarca, zakaj se jaz skoraj vedno najdem v tvojim postih. Punca, všeč si mi Sicer se nam malenkost pozna tale gospodarska kriza, sploh na določenih vrednostih objektov, vendar RingaRaja ni ravno mesto za takšne pogovore. Midva sicer imava precejšno rezervo, ker pač nisva takrat na višku brezglavo porabila vsega denarja. Nekaj nama je uspelo v tem letu pridobiti tudi s pravočasno prodajo zlata. VSekakor v primeru krize gre najprej moj avto, pa tudi stanovanje, ki je pisano name. Ostalo je seveda vse od firme, tudi možev avto, tam pa... za 1x smo še nad vodo in jaz sem optimist. Drugače pa - delam nekje od drugega letnika gimnazije, delala sem cel faks, delala sem še noseča v gostinstvu za to, ker smo rabili dosti denarja, da smo nekaj ustvarili. In ne, ne bi mi bilo težko, če bi vedela, da je od tega odvisno moje preživetje, tut filat police it v Mercator, moj pa pravi, da bi tut s faksom šel delat na 3smene za stroj, če bi bilo treba