Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 22:02:05
|
|
|
|
Blacky30
|
Kaj je RR crknila, pa imam samo jaz dostop? Al vse jagode obirate?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2008 22:14:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 22:31:34
|
|
|
|
rovar_ka
|
DD dekleta - smo ful ponosne na vas!!! Komaj čakam, da vidim oddajo
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 22:33:33
|
|
|
|
rovar_ka
|
joj ja, pa knjigico sem dobila Hvala Lunica, jaz se bom vedno ful hvalila s knjigico in prepričana sem, da bom še kakšno naročla Tia je kr grabla po njej, ko sem jo listala, ji je zelo všeč očitno Bom pa mojemu zdaj naročla, da poravna račun preko neta
< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 22.12.2008 22:34:49 >
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 22:41:20
|
|
|
|
glugluglu
|
končno mi je uspelo priti na RR, nam internet ne dela, se sedaj malo švercam pri nezaščitenih sosedih , psssst... punce DD-jevke, bravo, čestitam za pogum in uspeh v prvem DD, ma super, saj to pomeni, da ste v prvi oddaji zmagovalke, bravo!!!! kake lepe slikice, pa kako ste lepe! neboglasnica, naj se Staš hitro pozdravi Kdaj pa je Vesna rodila, a je bil njen mali zraven?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 22:42:13
|
|
|
|
rovar_ka
|
Naša pupa pa je dobila vročino. Jo je imela okrog 38, potem ji je padla na 37.6, tak da ji zaenkrat še nisem zbijala. Bom preverla kak bo zdaj ponoči. Boga moja miš mala, kak je to grozno ko je tako malo dete bolano Samo zate lubica moja in za vse ostale bolne, da boste čimprej zdravi
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 22:44:02
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Naša pupa pa je dobila vročino. Jo je imela okrog 38, potem ji je padla na 37.6, tak da ji zaenkrat še nisem zbijala. Bom preverla kak bo zdaj ponoči. Boga moja miš mala, kak je to grozno ko je tako malo dete bolano Samo zate lubica moja in za vse ostale bolne, da boste čimprej zdravi
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 22:46:43
|
|
|
|
rovar_ka
|
Flower ma pa novo frizuuurooo Lepi ste, vsi trije s smrekico
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 22:48:35
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: auroraa kaj pa je to 8888? Hm, sej ne vem če bi povedala, pa glede na to da smo same polnoletne bom .8888 je koda pri telemachu za programe z vsebino za odrasle, ki so zelo radi goli Ja, samo da pri nama ni potrebno kode in ko sem zadnjič hotela predstaviti žlahti novo pridobitev, se je prižgalo na eni taki strani.. joj, , Sara reče temu t grdi kanali. Zdaj pa študiramo, kako bi tole zakodirali. nabavite siol, mi mamo zakodirano
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 22:50:38
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Kaj je RR crknila, pa imam samo jaz dostop? Al vse jagode obirate? mi smo gledali film Vantage point - nenormalno dober film, res
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 22:51:56
|
|
|
|
rovar_ka
|
Ok, zdaj pa bom nehala pisat, ker sem očitno sama in preveč klofam post za postom
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 22:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka nabavite siol, mi mamo zakodirano Pri nas pa morš vnest kodo, pa je. In na začetku je moj hotel gledat, pa je pritiskal kodo 1234, pa ni in ni šlo. Potem sva pa ugotovila, da je narobe prebral, ker je 1243 - mislim res težka, po moje jo otrok mimgrede prtisne, tko po nesreč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2008 22:54:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2008 23:00:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 23:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kaki blatni čevlji, a sem kej spregledala???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 23:01:41
|
|
|
|
netki
|
ojla babe mi smo smrekico postavili...pa si ne upam dat slikice gor ker imate vse tko moderno okrašeno, bolj malo a lepo.....mi imamo pa čisto nafilano, pa ni vsega gor sicer pa se je ponovila zgodba od včeraj.....spet sva na bojni nogi in odločila sem se da mi božiča ne bo pokvaril, zato bom spokala tamaladva in odšla nekam....nimam pojma kam, samo da grem iz bajte.....pa mu dam en dan časa za razmislek....ker take žalitve si pa res ne zaslužim, no dzanika......ja hvala...sej se mormo res enkrat dobit....glede stanovanja...prijavila sem se enkrat na spekter pa so mi ponujali samo taka stanovanja, da noter ne bi mogla met otroka, take razmere da je joj in to v groznih objektih spomladi se prijavim na občino, pa da vidimo....upam da bo šlo z nekje 700 eur na mesec z vključeno preživnino in ogromno pomočjo moje mami.....in upam na službo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 23:28:25
|
|
|
|
lex
|
netki vidim, da vas ni nič gor in grem tud jaz pogledat pod veke če je kak žur glede sedenja - se jaz strinjam. sicer sedi, ne upam pa si je pustit same brez blazin, se še vedno kdaj zvrne.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2008 23:32:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2008 23:35:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 22.12.2008 23:35:32
|
|
|
|
Blacky30
|
Netki, žal mi je, da imaš spet pokvarjen večer. Pa kakšno žalitev je izustil? Smrekico pa kar pokaži - ni važno, kakšna je, važno je, da je narejena z ljubeznijo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2008 23:38:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2008 23:51:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 0:26:07
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Kaj je RR crknila, pa imam samo jaz dostop? Al vse jagode obirate? neee jaz sem peglala Blacky, javljam mere za seznam: pri 4,5 mesecih imamo 68 cm, 6800 g. Zdaj grem pa končno lahko spat, zbita sem ... upam samo, da bo Aleksander jutri boljši, namreč še vedno je imel vročino, ko je šel spat
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 6:53:32
|
|
|
|
Blacky30
|
Jutro! Čakam, da Nejc poje mlečni gres, pa gresta od doma, jaz pa nazaj spat. Rebeca, super za rafaelo kroglice. Me veseli, da so ti uspele. Jaz bom tud delala bananine rezine, samo moram prečekirat liju-jin recept, ker imam jaz enega drugega, zdaj pa ne vem točno, po katerem bom delala. Tia, pozdravi se čimprej, da ne bo mami rovarka v skrbeh. Majuska, upam, da bo Aleksandru bolje in da boste lepo spali. Kolk je mel vročine zvečer? Ker takrat ponavadi naraste. Pa ima tudi kakšne druge znake prehlada ali nič druga? Evo, zdaj sta šla, jaz pa hop nazaj v posteljo. Se tipkamo potem.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 23.12.2008 7:18:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dobro jutro! blatni čevlji - Pujsa Pepa.... hecam se. Eno trapasto vprašanje in še bolj trapast odgovor. HD: kako Kali? Ja, naš mali Staš ima vročino. Bomo že. Še jedel ni od pol polnoči do pol sedmih, kar se še ni zgodilo . Tale adrenalin kar ni popustil, še ob polnoči sem skakala naokrog, pa kar nekaj prčkarila. Vesna & sinček: baje ga je imela s sabo, očitno ga nekdo pazi, saj je rekla, d aje bil ravnokar na sprehodu. PA omenila je, da ko se nahranita, mu ne more kupčka podreti, ker je napudrana. Krasna je, me je resnično presenetila. Je pa spraševala, kje nas najde in bo malce prečekirala. Le kje bo našla čas?? netki: če potrebuješ ramo, saj veš, kje nas najdeš...lahko tudi preko ZS, tu smo. Grem, Staš bi se crkljal. Pa spal verjetno tudi, ker je bila bolj slaba noč.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?