|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
22.12.2008 22:02:05   
Blacky30
Kaj je RR crknila, pa imam samo jaz dostop? Al vse jagode obirate?user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 22:14:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
22.12.2008 22:31:34   
rovar_ka
DD dekletauser posted image user posted image user posted image user posted image smo ful ponosne na vas!!! Komaj čakam, da vidim oddajouser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
22.12.2008 22:33:33   
rovar_ka
joj ja, pa knjigico sem dobilauser posted image user posted image user posted image Hvala Lunica, jaz se bom vedno ful hvalila s knjigico in prepričana sem, da bom še kakšno naročlauser posted image user posted image Tia je kr grabla po njej, ko sem jo listala, ji je zelo všeč očitnouser posted image

Bom pa mojemu zdaj naročla, da poravna račun preko netauser posted image

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 22.12.2008 22:34:49 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
22.12.2008 22:41:20   
glugluglu
končno mi je uspelo priti na RR, nam internet ne dela, se sedaj malo švercam pri nezaščitenih sosedihuser posted image , psssst...

punce DD-jevke, bravo, čestitam za pogum in uspeh v prvem DD, ma super, saj to pomeni, da ste v prvi oddaji zmagovalke, bravo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

kake lepe slikice, pa kako ste lepe!

neboglasnica, naj se Staš hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image

Kdaj pa je Vesna rodila, a je bil njen mali zraven?

Neposredna povezava do sporočila: 1005
22.12.2008 22:42:13   
rovar_ka
Naša pupa pa je dobila vročino. user posted image Jo je imela okrog 38, potem ji je padla na 37.6, tak da ji zaenkrat še nisem zbijala. Bom preverla kak bo zdaj ponoči. Boga moja miš mala, kak je to grozno ko je tako malo dete bolanouser posted image
Samo zate lubica moja in za vse ostale bolne, da boste čimprej zdraviuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
22.12.2008 22:44:02   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Naša pupa pa je dobila vročino. user posted image Jo je imela okrog 38, potem ji je padla na 37.6, tak da ji zaenkrat še nisem zbijala. Bom preverla kak bo zdaj ponoči. Boga moja miš mala, kak je to grozno ko je tako malo dete bolanouser posted image
Samo zate lubica moja in za vse ostale bolne, da boste čimprej zdraviuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
22.12.2008 22:46:43   
rovar_ka
Flower ma pa novo frizuuurooouser posted image Lepi ste, vsi trije s smrekicouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1008
22.12.2008 22:48:35   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

kaj pa je to 8888? 

Hm, sej ne vem če bi povedala, pa glede na to da smo same polnoletne bomuser posted image .8888 je koda pri telemachu za programe z vsebino za odrasle, ki so zelo radi goliuser posted image user posted image

Ja, samo da pri nama ni potrebno kode in ko sem zadnjič hotela predstaviti žlahti novo pridobitev, se je prižgalo na eni taki strani.. joj, user posted image user posted image user posted image , Sara reče temu t grdi kanali. Zdaj pa študiramo, kako bi tole zakodirali.

nabavite siol, mi mamo zakodiranouser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
22.12.2008 22:50:38   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Kaj je RR crknila, pa imam samo jaz dostop? Al vse jagode obirate?user posted image

mi smo gledali film Vantage point - nenormalno dober film, resuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
22.12.2008 22:51:56   
rovar_ka
Ok, zdaj pa bom nehala pisat, ker sem očitno sama in preveč klofam post za postomuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
22.12.2008 22:53:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

nabavite siol, mi mamo zakodiranouser posted image

Pri nas pa morš vnest kodo, pa je. In na začetku je moj hotel gledat, pa je pritiskal kodo 1234, pa ni in ni šlo. Potem sva pa ugotovila, da je narobe prebral, ker je 1243 - mislim res težka, po moje jo otrok mimgrede prtisne, tko po nesreč.

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 22:54:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 23:00:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
22.12.2008 23:01:36   
Anonimen
kaki blatni čevlji, a sem kej spregledala???

Neposredna povezava do sporočila: 1015
22.12.2008 23:01:41   
netki
ojla babe user posted image

mi smo smrekico postavili...pa si ne upam dat slikice gor ker imate vse tko moderno okrašeno, bolj malo a lepo.....mi imamo pa čisto nafilano, pa ni vsega gor user posted image

sicer pa se je ponovila zgodba od včeraj.....spet sva na bojni nogi in odločila sem se da mi božiča ne bo pokvaril, zato bom spokala tamaladva in odšla nekam....nimam pojma kam, samo da grem iz bajte.....pa mu dam en dan časa za razmislek....ker take žalitve si pa res ne zaslužim, no

dzanika......ja hvala...sej se mormo res enkrat dobit....glede stanovanja...prijavila sem se enkrat na spekter pa so mi ponujali samo taka stanovanja, da noter ne bi mogla met otroka, take razmere da je joj in to v groznih objektih
spomladi se prijavim na občino, pa da vidimo....upam da bo šlo z nekje 700 eur na mesec z vključeno preživnino in ogromno pomočjo moje mami.....in upam na službouser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
22.12.2008 23:28:25   
lex
netki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da vas ni nič gor in grem tud jaz pogledat pod veke če je kak žuruser posted image

glede sedenja - se jaz strinjam. sicer sedi, ne upam pa si je pustit same brez blazin, se še vedno kdaj zvrne.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 23:32:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 23:35:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
22.12.2008 23:35:32   
Blacky30
Netki, žal mi je, da imaš spet pokvarjen večer. Pa kakšno žalitev je izustil?user posted image
Smrekico pa kar pokaži - ni važno, kakšna je, važno je, da je narejena z ljubeznijo.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 23:38:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 23:51:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1022
23.12.2008 0:26:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

neee jaz sem peglala user posted image

Blacky, javljam mere za seznam: pri 4,5 mesecih imamo 68 cm, 6800 g.

Zdaj grem pa končno lahko spat, zbita sem ... upam samo, da bo Aleksander jutri boljši, namreč še vedno je imel vročino, ko je šel spat user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
23.12.2008 6:53:32   
Blacky30
Jutro!

Čakam, da Nejc poje mlečni gres, pa gresta od doma, jaz pa nazaj spat.user posted image

Rebeca, super za rafaelo kroglice. Me veseli, da so ti uspele. Jaz bom tud delala bananine rezine, samo moram prečekirat liju-jin recept, ker imam jaz enega drugega, zdaj pa ne vem točno, po katerem bom delala.
Tia, pozdravi se čimprej, da ne bo mami rovarka v skrbeh. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majuska, upam, da bo Aleksandru bolje in da boste lepo spali. Kolk je mel vročine zvečer? Ker takrat ponavadi naraste. Pa ima tudi kakšne druge znake prehlada ali nič druga?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, zdaj sta šla, jaz pa hop nazaj v posteljo. Se tipkamo potem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
23.12.2008 7:18:15   
neboglasnica
Dobro jutro!

blatni čevlji - Pujsa Pepa.... hecam se. Eno trapasto vprašanje in še bolj trapast odgovor.

HD: kako Kali?

Ja, naš mali Staš ima vročino. Bomo že. Še jedel ni od pol polnoči do pol sedmih, kar se še ni zgodilo user posted image . Tale adrenalin kar ni popustil, še ob polnoči sem skakala naokrog, pa kar nekaj prčkarila.

Vesna & sinček: baje ga je imela s sabo, očitno ga nekdo pazi, saj je rekla, d aje bil ravnokar na sprehodu. PA omenila je, da ko se nahranita, mu ne more kupčka podreti, ker je napudrana. Krasna je, me je resnično presenetila. Je pa spraševala, kje nas najde in bo malce prečekirala. Le kje bo našla čas??

netki: če potrebuješ ramo, saj veš, kje nas najdeš...lahko tudi preko ZS, tu smo.

Grem, Staš bi se crkljal. Pa spal verjetno tudi, ker je bila bolj slaba noč.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?