Mandek
|
pozdravljene po kratkem premoru:) Preživeli smo super vikend, moj dragi in moja pikica sta čist zaljubljena drug v drugega in se nonstp smejita, plešeta, se pogovarjata...Skratka, očka je čist nor in se cele dneve ukvarja z malo, zdaj ji že beremo pravljice, ob katerih se ona vedno zasmeje, ko jo pogleda očka (ona ga itak skoz gleda in se mu smeji ). Taka srčika je. Smo že mislili, da so krčki minili, ker jih 4 dni ni blo, ampak je mamica včeraj spila kuhančka in je to Zalo tok zašraufalo, da je bla boga celo noč in celo dopoldne. Čez dan se je umirilo, tri ure smo se šetale in je skos spala. Ob pol 8 sem jo skopala, očka jo je pocartal, potem pa sva midve šle jest in nato držat dudo v ustkih, čemur sledi spanček...Tak je to pri nas, kar se tiče uspavanja. Seveda, če ni krčev. Opazila sem, da je Zala najraje nekje odložena, npr. v ležalniku ali na sedežni in da se z njo, seveda, vedno nekdo ukvarja. Če se ne in si prej se, te že kliče s takšnim kratki e. Če pa je mirna in jo odložiš pa greš ven iz prostora, se zamoti sama,. največkrat pa zaspi (da ujameš čas, ko vidiš, da bo kmalu nared za postlco). No, seveda obstajajo tudi variante, ko to ne gre, ker je šla čez uro, ko bi mogla spat in potem ne more in se joče (in mame še vedno govorijo, da jo krčki dajejo, mami pa ve, da je zaspana in rabi mir ). Takrat bi se največkrat jokali kar vsi, ampak si rečemo-tudi to bo minilo-in preživimo. Drugače smo ok, komaj komaj čakam praznike, da bo moj doma in bomo skupaj in še bolj komajKOMAJ čakam, da najdemo stanovanje in gremo na svoje...tok ponudb sem že preklicala in...vsaka druga ima oviro-otrok nezaželjen . kaj šmo, bi rekli pri nas, mal stisnemo, mal smo jezni...ampak tudi to bo minilo! Pupe, grem sanjat, ker ne vem kdaj se bo Miss zbudla in zahtevala bližino svoje mame . Se priporočam za eno fino kavico zjutraj! nočko