|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
21.12.2008 19:53:50   
Lucka1
pikicastonoga - naš user posted image že ima osebno, saj smo ze bili v Puli (sicer smo v LJ) - slikali smo se v foto tivoli in dali 10 EUR. Je pa tko, da ga primeš pokonci v narocje, tako da oba gledata proti fotografu...nekako naslonis ga nase, da se ti s hrbtom nasloni na tvoj trebuh in prsa, pa med tebo in user posted image dajo plenicko, da je belo ozadje na slikici...potem pa mora seveda gledat v fotografa in se odprte oci mora potem imet. Nam je ratalo v prvo, ker ga je tisti flash cisto ocaral in ni bilo problemov. Slikice potem dobis v 10 minutah.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
21.12.2008 21:03:45   
Lovely
Čer,

mi smo danes tudi izkoristili sonček in se šli sprehajat. Končno.

Natali07, bom pogledala kater inhalator točno ima soseda in javim.

Mi imamo pa zadnja dva dni pestro s krčki, ful jo dajejo. Bogica je. In se mi zdi da vedno, ko je čas za jest jo primejo. Ponoči da ne govorim, skoz stokanje, sicer ne joka non stop ampak se tudi v spanju zvija in stoka... Zdaj npr. pa je hudo, ko ne drema se ful dere. In danes je rekordno malo jedla, po 70 ml mi poje. Ćisto premalo... Vmes ji dam še čajčka pa kapljice Babynos... Upam, da ne bo skoz do 3, meseca tako. Za znoret je ko ji ne morem pomagat ko ful joka...
Je pa mirna, ko je nagica med previjanjem, sem prej rekla možu da bi jo najraj takrat hranila, bi mi sigurno velik pojedla ampak valda to ne gre...

No, upajmo na boljše čase kar zadeva krčke, mi imamo 23.12. tehtanje da vidimo če kaj bolje pridobiva...

Lahko noč želim.

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
21.12.2008 21:20:56   
PikicaStonoga
No mi bomo pa Tijani dlai kr potni list nardit ...pa upam, da zato slikanje ne bo kaj bolj kompliciramo ...zase vem, da sme mogla it dvakrat ker so na UE zavrnili slike ker je menda treba ful pazit nek razmak me dočmi pa kaj jaz vem kaj še pri teh novih pasuših user posted image

valla zmenjeno za jutri ...meni se hodi bom jaz kr proti Preski šla z vozičkom sej mam čas ;) se dopoldne slišiva ;) pa ja, pozabila sme povedati, da mi je sestrična rekla, da se ji zdi, da je zaspan, pa ne more zaspat ...vem, da si ti imela isto in da ga poskušaš uspapat ...kako že ...a ga tud zvečer nosiš v slingu da ga uspavaš? Čez dan ji spi tko tko ne preveč ne premlao tko se nje  zdi ...je pa prvi verjamem da je pri drugem lađje, bolj siguren si, sigurno izkušpnje nekaj dajo, pa občutki so tud nekak ti povejo kaj bi lahko bloal kaj jaz vem ;)

Zdej se grem pa mal pred tv poknit s svojim možekom če bo Tijana pridna, sva jo dala spat sam še čist čukasto gleda ...sicer pa dokler je pridna in tiho naj pa gleda zarad mene ;) bo že zaspala al pa se začela jokat da še noče ...včasih po eno ur mirno leži od osme do devetepol pa začne jokat pa pol se carta pri nama do sedetih pa potem zaspi ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
21.12.2008 23:56:05   
Dream
Čer!

No, krasen vikend je za nami, resnično. Sem bila prav vesela, ko sem zagledala sončka! Normalno, da je bilo treba takoj vpreči voziček in smo šibali na sprehod. sicer pa sem se med ostalimi urami ukvarjala z izdelavo zahval in novoletnih čestitk, ta teden pa me očitno čaka šivanje in popravljanje enih hlač. No, počasi bom prišla na svoj tir, da lahko poleg previjanja, hranjenja in ujčkanja počnem še kaj drugega.

Slike vaših lumpijev so prav krasne! Lepe otročke imamo, kajne? Sama sem danes hotela fotografirati Matica, ko pase kravice, pa jih sploh noče ne vem koliko, ker vedno išče nekaj za jest in samo rine jezička v podlago. Katastrofa... Kako naj ga prepričam, da je na trebuščku zato, da krepi vratne mišice in dviguje glavo???

Valla super ideja je tole s štampiljkami. Upam, da si bom zapomnila, če mi ga Matic kdaj začne sračkati s spanjem...

Nič, grem počasi spat, ker se zna zgodit, da se Matic malo prej zbudi, saj je zaspal ob 22h, ko je pojedel 250 ml!!! Res ne vem, kam mu uspe vse to stlačiti. In da vam povem, da sploh ni debelušček!!!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
22.12.2008 7:53:40   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Vas berem kolk so pridni ti vaši dojenčki, pol sem pa še bolj žalostna, ker se mala kar skoz nekaj nosi. Al je v ležalniku, na igralni podlogi ali po rokah. Ali vam vaši otročki zaspijo sami v posteljici? Kako ste to dosegle? Jih date v posteljico, potem pa kaj? Dajter kak pameten nasvet potrebujem.

Midva sva s tem začela ko ni bil niti 14 dni star. Itak je bil tok zoprn čez dan, da sva rekla, da ga ne bova še zvečer nosila in sva ga odlagala v posteljo. Prvič je blo tko 5 ur, pol je pa končno omagal in zaspal. To smo ponavljali vsak večer in zdaj zaspi ko ga dam noter sam od sebe. Ampak to pali samo zvečer, ker sva tko navadila. Čez dan, moram ležat zraven njega in ga trepljat po ritki al kaj podobnega, da pol zaspi za ene pol ure. V tem času pa bog ne daj da se premaknem user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
22.12.2008 7:59:31   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Tole kar opisuješ za svojo sestrično, me pa močno spominja na Nika. Tudi on se je vsak večer drl do onemoglosti, pa menda niso bli krčki. Jaz žal nisem našla rešitve user posted image  Po tretjem mesecu je blo pa bolš, no. Zdaj, ko imam že drugega otroka, pa recimo da mal več izkušenj, bi rekla, da je preutrujen in ne more zaspat user posted image user posted image user posted image  Kolk ji pa čez dan spi? Ponavadi je tko, da otroci, ki čez dan lepo spijo, spijo ponoči še več. Če pa je zmatran, je zvečer hudo...

Točno to!! Sem jaz to opazila pri našem, ko so bli časi ko čez dan ni nič spal je zvečer kar kričal in tulil kot zmešan. Pa sem si mislila kaj ti je pa vidim kako revež obrača oči in je ves utrujen in ne zna oz. ne more zaspat. Zdaj ko čez dan mrkne vsaj trikrat po pol ure najmanj, če je lep dan še več, ker spi v vozičku, mi če ga ne pohitim skopat in pripravit zaspi kar sam user posted image Včeraj smo imeli namreč lih obiske in jaz pogledam na uro, joj Taja bo treba zrihtat, ga pogledam in on tako trdno spi, da sem ga samo v posteljico prestavila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1281
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 8:10:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 8:47:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1283
22.12.2008 8:49:32   
Dream
Dobro jutro!

Danes sem očitno spet prva tu in vam kuham eno slastno user posted image . Mi smo spali od 22h do 6.15, tako da sem spanca kar nekaj dobila. Potem sva se šla previt in najprej podojit, pa sva oba zaspala še za eno urico user posted image  No, nazadnje je dobil še po stekleničnik, sedaj pa spet pridno pančka. JHaz pa ne vem, česa bi se lotila. Po tleh brisat se mi ne da, pospravljeno imam, kuhat se mi prav tako še ne da, šivanje pa me tudi ne mika kaj preveč. Najbolje, da grem brat ali pa spat user posted image  V knjižnici sem zadnjič vzela knjigi Dojenček - navodila za uporabo in Malček - navodila za uporabo. Se mi zdi prav zanimivo branje, ker je tako smešno napisano. Res je bolj za šalo kot zares, čeprav je celo nekaj uporabnih zadevic notri.

Uspavanje Pri nas zaradi precejšnjega polivanja še vedno največkrat zaspi na rokah, saj ga imamo skoraj pol ure še bolj kot ne pokonci. Če pa ga dam v posteljico, ko je še buden, se običajno kaj pogovarja, gleda lunico in okolico, potem pa zaspi sam od sebe. Tako da pri nas kakšnih večjih težav zaenkrat še nimamo, ne vem pa, kaj bo, ko bo nehal polivat in bo moral vsakič sam zaspati.

Neposredna povezava do sporočila: 1284
22.12.2008 9:25:12   
Lovely
Dobro jutro,

Dream, hvala za kavico. MMMM.

Tudi za nami je OK noč, zaspala ob 22h, se zbudila ob 4h za jest, potem ob 8h zopet jest in zdaj spi. Ful ima krče in sem se bala noči, pa ni bilo hudega.
Upam, da sse bo ta megla spihala, komaj čakam, da greva na sprehod. Zdaj pa uživam ob kavi po tušu (celo z milom in body milkom po tem - luksuz). Najprej bom počekirala internet, če pa bo po tem Inya še spala grem pogledat Elle pa veliko daril imam še za zavit...

Lep dan vam želim mamice, Valla in Pikicastonoga, lepo se imejta na špancirju, komaj čakam, da bova z Inyo dovolj utrjenega zdravja,. da se vam kdaj pridruživa.

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
22.12.2008 11:54:02   
sončnica24
Hojla, da se še vam jaz malce javim, sedaj spi in imam malce časa, potem pa šibama z vozičkom malce ven ker sva bila danes na kontroli pa smo že malce boljši in ven tudi lahko gremo, saj ne bova dolgo toliko malo ker je tako lep dan.

Pa če mi uspe bom še par slikic dala v album če bom vedela, tako da jih lahko pogledate.

Drugače pa pri nas nič novega, podnevi je zelo veliko na rokah ker ga krči mučijo, ponoči po novem spimo od 22-4 ali pa od 23-5 odvisno kako jemo, no to je zdaj tri dni laufalo in upam da tako ostane, mi prav paše da se ne rabim ob 2eh zbujat.

Tako se še kaj beremo in tipkamo ko bo čas.

Aha če se več ne oglasim vam želim lep božič.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
22.12.2008 14:03:33   
Tejčika29
Hojla v nov teden!

Uspavanje - zvečer jo uspavam tako, da jo pri zelo slabi luči v spalnici lepo podojim, podremo kupček, nato lupčka in jo dam v zibelko, še zmanjšam luč, potem pa malo pozibam zibelko in govorim čisto potiho ššššš in zaspi, čvasih traja malo dlje, večina pa zdaj že hitro zaspi (5-10 min), ker je že 14 dni ustaljen ritual. Tudi dopoldan uspavam v zibelki - naredim malo mraka v sobi in zaspi sama. Ko greva pa ven zaspi v vozičku takoj. Edino proti večeru je noro utrujena, takrat se malo spočije ob dojenju ampak ne zaspi.
Mislim da je vse stvar navade, ko vidijo da gre za ustaljene fore jih sprejmejo.

Kako se pa kaj vaši lumpiji sami zamotijo? Alino je treba skoz animirat v ležalniku in pol se ful smeji in sodeluje, sama pa nikakor noče bit da bi se mal zamotla. Sem danes probala in je bil vik in krik skoz, zdaj jo bom večkrat pustila da se navadi, saj jaz ne morem več kot uro zram vedno bit in animirat otroka skoz. Sem pa zraven sedela in bralal, nisem šla stran.

Sicer smo ok, ravno s sprehoda, vikend je bil super, komaj čakam da bo ati od praznikov naprej doma, ker je bil zdaj kar dosti po feštah in ga že obe pogrešama, ampak tako je kaj čemo.

Vianne - predlagam za boljše mleko da ješ govejo ali kurjo juho in pusto meso ter vloženo rdečo peso, tudi sama se še strogo držim, s tem, da jaz lahko jem mleko in mlečne izdelke, kar je lažje kot pri tebi.

LP, M.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
22.12.2008 14:31:35   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image   DRUGI MESEC  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

TANA od mamice TEDY

KATARINA  od mamice NATALI07 

JAN   od mamice STRUNFIKA 

NIK  od mamice M_MOJCA

TOM MATIJA od mamice ANNNY  

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ]

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
22.12.2008 14:34:54   
janja 27

DANES  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image    TRETJI MESEC  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

MANCA
od mamice TANJA29

FIONA od mamice BLANKA1

ANJA
od mamice FREJA

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
22.12.2008 15:31:12   
tanja29

Oj oj.
No, pa se spet malo javljam. Ja, naša lubica danes praznuje svoj tretji mali rojstni dan. No, ne interesira jo ravno preveč, ker že cel dan dremucka.user posted image user posted image
Mi smo tudi že našli ritem glede uspavanja. Zvečer okoli devetih (po kopanju in hranjenju) jo nesem direkt v posteljo. Prižgem ji njene uspavanke in lučko na babyfonu. Sem pri njej dokler ne zapre učk, to traja ene 15 min. Moram ji ponavadi  dat dudo še ene dvakrat, potem pa spi do petih zjutraj. Tkole mamo...user posted image user posted image user posted image
Čez dan pa je čist odvisn. Včasih je taka tečka, da ji nič prav in bi se cel dan pri meni crkljala. Ponavadi pa jo dam po obroku v njen igralnik in se tam malo špila, ko pa začne učke mencat in stiskat njeno niniko, pa jo dam v ležalnik in ponavadi zaspi za ene dve uri. Moram rečt da je kr pridkana...
No, zdaj pa grem kuhat naprej - bomo jedli rižoto z morskimi sadeži in zeleno solatko. Njami njami

Uživajte, čao

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
22.12.2008 21:46:56   
mbd0411
Tanja29,super imate.A se vsak dan kopate?
Jaz sem pa danes mojemu Niku kupila zapestnico.To je igračka,ki je za zapestje in ropotuljica v enem.Si jo tako ogleduje in krili z rokico.Zanimivo.
Ne vem katera je spraševala za sestrično.Nekje sem brala,da otročki najbolj potrebujejo bližino od začetka in da si zapomnijo enega ali dva,torej mamo in očeta,pa so pri teh dveh pridni oz se počutijo varne,če pa te vezi ne najdejo potem pa so izgubljeni.Jokajo,ne spijo,ne jejo,...
Brala sem tudi,da otrok nikakor ne moremo razvaditi v teh prvih 3-4 mesecih,ker še iščejo varno zavetje in se še morajo privaditi na bližino določenih ljudi.Ponavadi je seveda mama,ki pa je zelo pomembno,da ni sama nervozna....
Torej cartanje,božanje,lubčkanje,spanje v isti postelji,nošenje v naročju,zibanje.......To je to.
Drugače pa naš tudi zelo rad posluša muziko.Včasih mu dan klasiko ali otroške.
Ali pa sesam stanovanje in spi kot top.user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
22.12.2008 21:52:27   
tanja29

Oj.
Mi se kopamo vsak drugi dan in isto je z milom.  Jo pa tisti večer, ko se ne kopamo umijem na previjalni in pa še malo oljčka za gladko kožo, potem pa v pižamco in jest in spat.
Je pa danes eden tistih dni, ko je tečka in se že od devetih nekaj krega in vriska v postelji. Jo grem zdaj mal pobožat, mogoče bo zaspala.
čao

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
22.12.2008 21:54:17   
Mandek
pozdravljene po kratkem premoru:)

Preživeli smo super vikend, moj dragi in moja pikica sta čist zaljubljena drug v drugega in se nonstp smejita, plešeta, se pogovarjata...Skratka, očka je čist nor in se cele dneve ukvarja z malo, zdaj ji že beremo pravljice, ob katerih se ona vedno zasmeje, ko jo pogleda očka (ona ga itak skoz gleda in se mu smejiuser posted image ). Taka srčika je. Smo že mislili, da so krčki minili, ker jih 4 dni ni blo, ampak je mamica včeraj spila kuhančka in je to Zalo tok zašraufalo, da je bla boga celo noč in celo dopoldne. Čez dan se je umirilo, tri ure smo se šetale in je skos spala. Ob pol 8 sem jo skopala, očka jo je pocartal, potem pa sva midve šle jest in nato držat dudo v ustkih, čemur sledi spanček...Tak je to pri nas, kar se tiče uspavanja. Seveda, če ni krčev. Opazila sem, da je Zala najraje nekje odložena, npr. v ležalniku ali na sedežni in da se z njo, seveda, vedno nekdo ukvarja. Če se ne in si prej se, te že kliče s takšnim kratki e.user posted image
Če pa je mirna in jo odložiš pa greš ven iz prostora, se zamoti sama,. največkrat pa zaspi (da ujameš čas, ko vidiš, da bo kmalu nared za postlco).

No, seveda obstajajo tudi variante, ko to ne gre, ker je šla čez uro, ko bi mogla spat in potem ne more in se joče (in mame še vedno govorijo, da jo krčki dajejo, mami pa ve, da je zaspana in rabi miruser posted image ). Takrat bi se največkrat jokali kar vsi, ampak si rečemo-tudi to bo minilo-in preživimo.

Drugače smo ok, komaj komaj čakam praznike, da bo moj doma in bomo skupaj in še bolj komajKOMAJ čakam, da najdemo stanovanje in gremo na svoje...tok ponudb sem že preklicala in...vsaka druga ima oviro-otrok nezaželjenuser posted image user posted image . kaj šmo, bi rekli pri nas, mal stisnemo, mal smo jezni...ampak tudi to bo minilo!

Pupe, grem sanjat, ker ne vem kdaj se bo Miss zbudla in zahtevala bližino svoje mameuser posted image .

Se priporočam za eno fino kavico zjutraj!

nočko

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
22.12.2008 23:39:27   
*talcy*
ojla pupe..dobr večer....
ma si pa nisem mislila da imate nekatere tak problem za zaspat .... ko vas takole berem jaz se sploh nisem obremenjevala s tem ... sam to se spomnim prve dneve je moj zaspal zvečer na kravci čez kolena od tatkota pa on ga je mal po ritki ....ma zdaj že verjetno dva meseca kar sam zaspi ... okol 22.30 je zadnji obrok ga dam v posteljico dudo v usta neki se pogovarja sam s sabo ga slišiva z možekom k sva v dnevni pri TV pol pa grem pogledat in ga ni več user posted image  .... zbudi se ob 05.00 poje in spi do 08.30 pol se previjemo pojemo in zaspimo na kravci še kako urco.....čez dan pa zaspi itak tud sam v ležalniku ... nimamo panike mi s tem ..... po vsakem obroku čez dan spi tja od pol urce do ene odvisno kdaj tud dva ....

se mu je pa naredila zanohtnica ... a mislite da je kaj močno narobe? bogi ima prstek prav rdečuser posted image

no danes je pa bil naš škrat v varstvu ... kljub temu da je full priden in ni kakega dela z njim sva ga peljala noni da sva z možekom lepo v miru naredila drevesce user posted image   bom jutri kako slikco drevesca pripopala gor....

pa še to ... moj Tijan bo imel 6.1.  tri mesece .... a mislite da je prezgodaj če gremo jutri slikat kolke ??? imam datum 30.12 ampak gremo v toplice čez praznike ......

no zdaj pa MIRNO NOČ

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
23.12.2008 8:07:18   
mbd0411
Talcy!

Zanohtnica boli.Mislim,da je Lena 35 razlagala,da je mazala s šentjanževim oljem.
Za kolke pa pokliči.bo najbolje.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
23.12.2008 8:28:49   
jolly123
Jutro. Danes sem totalno depresivna, ful mi manjka družba. Tole teslo od mojega moža itak nonstop visi nekje odzunaj s kolegi, meni pa lih ni v blazno zadovoljstvo nonstop viset doma in skrbet za malega 24 ur na dan.
Ful bi šla rada zvečer malo ven, sej ne za dolgo, tok da grem v mesto na enega kuhančka pa domov...pa ne vem a so res vsi tok zapečkarski ratali al kaj...kolegice kle iz Kranja nobeni se nikamor ne da, ne bi rekla če bi mele otroke doma, pa vse brez...tiste, ki bi šle so pa predaleč doma...ma nikol prav user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
23.12.2008 9:03:27   
Dream
Dobro jutro!

Mi smo ga pa ponoči sračkali do pol enih, ker je hotel kar naprej samo jesti, pa je bil tolk zaspan, da ni vedel, kaj bi... No, k sreči je potem potegnil do pol osmih, pa sva se najedla, sedaj pa spet spi.

Jolly, te čisto razumem, ker se je meni zadnjič rolalo, ko zaradi deđžja nisem mogla ven z vozičkom, popoldne, ko bi naj bil moj doma, je moral pa nazaj v službo. K sreči, da se je sedaj vreme toliko izboljšalo, da grem ven z vozičkom in ker je kolegica v bližini v službi, skočiva na hitro kavico. In je takoj bolje, pa čeprav samo 15 minut brezveznega babjega čveka user posted image

Danes ne vem, kaj bom počela, ker mi je tako čudno uro zaspal, da ne bova mogla ne k babici na obisk, ne na kavo h kolegici... Bo treba neki drugega izumit - ali pa če ga kar oblečem, napokam in greva... Kar pa seveda spet pomeni, da ga bom zbudila in mi bo ntečnaril, ko mu bom oblačila jakno in kapo - to dvoje mu gre najbolj na jetra.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
23.12.2008 9:31:00   
Lucka1
najprej tokrat ena dobra kavica od mene....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, pa si jo razdelite....jaz imam moža trenutno doma in sem uspela celo popiti svojo kavico pred popoldnevom, kar je redkost pri našem lumpu user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
23.12.2008 9:36:28   
Lucka1
Zdej bi mela pa jst eno vprašanje - vem, da ste o tem že pisale, a če začnem iskat, bom porabila ves dan, pa bi lepo prosila katerokoli, ki ve kaj naredit....moj user posted image je polno dojen, pa zdaj ni šel 3 dni kakat, prej pa vsak dan. Zanima me, ali je še kje podobno? Tudi več kakec ni tako tekoč, čeprav še vedno mehek? Verjetno to samo pomeni zrelost črevesja in zato tudi porabi več snovi iz mleka in tako izloči manj? Ker lula še vedno veeeeeliko, ampak kaka 1x dnevno in obilno.

No, zdaj pa 3 dni ni in prosim za obnovitev nasveta kaj že damo zaprtemu dojenčku?? Vem da mora biti sladko, vendar a bi lahko katera napisala koliko in kaj zmešat, da res deluje? Da ne bom malo sladkala čaja, pa potem nič od tega....bi bila res hvaležna.

Sicer pa smo mi OK, zadnje dni nekoliko manj je, ali pa se mi vsaj zdi tako - ker se pač doji in si trenutno ne črpam več (vmes smo imeli krizico, ko ni hotu vlečt in sem črpala, zdej pa spet vleče), si ne merim koliko poje, samo zdi se mi pač, da manj vleče. Ampak lačen pa potem ni, saj je dobrovoljček...upam, da j to ok in da gre pač samo za neko obdobje manjše potrebe in rasti.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
23.12.2008 9:41:34   
Lucka1
joj Jolly, tudi jaz te razumem - meni se je trgalo prejšnji teden, ko je bil dež dež in samo dež....pa še mož je imel ogromno opravkov, tamali pa tečka, tak da sem mislila, da bom končala na psihiatriji. PA POVEJ DRAGEMU KAKO SE POČUTIŠ!!! Včasih je moškim pač treba direktno povedat, ker namigov ne razumejo in ovinkarjenja prav tako ne. user posted image user posted image Dvomim, da če mu poveš, da ne bo prisluhnil in ti pomagal?! 
Jaz sem si danes mami naročila za 2 uri, da grem pogledat okrasitev mesta (LJ), ker se mi zdi, da si zaslužimo vsaj to, ne?? Sicer sem do sedaj imela samo 1x njeno pomoč in izhod z možem, pa še to samo po nakupih, tak da res ful pogrešam....ampak ker še dela pač nima ful časa. Tašča pa pravi, da ko bo user posted image mal večji ni problema, zdej pa še ne....pa ravno ona, ki je v pokoju....ah,ja, tako je user posted image

Tko, zdej grem pa še mal novice prečekirat, ker sploh ne vem kaj se dogaja....v času poročil se ponavadi hranimo in uspavamo in kopamo, tako da jih že doooolgo nisem ujela user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?