|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
23.12.2008 7:55:09   
pigama
Dobro jutro!
Vse prebrala, fotke so lepe, komaj čakam oddaje po tv.
Za vse bolančeuser posted image , tudi pri nas je srednji škrat nekam čuden.
Netki user posted image  glavno, da sta tvoja sončka o.k., vse ostalo se bo poštimalo!
Grem Fato špilat, dokler je še mir v hiši!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
23.12.2008 8:16:19   
Nasara88
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za DD. Punce ful ste dobre, kaj naj rečem. Pa slikice so super.

Netki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
23.12.2008 8:19:15   
Nasara88
Lunica včeraj sem dobila knjigico. Hvala user posted image . Danes ti nakažem. Res lepo delo, ni kaj. Mislim, da zdaj več nisi v dvomih glede tega, da si jo izdala a ne user posted image user posted image user posted image Jaz sem se odločila, da jo podarim našemu Patricku, ker je nekako povezana z njegovim rojstvom v mesecu juliju, čeprav vem da jo bo starejši takoj pograbil, ko jo bo zagledal user posted image  

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
23.12.2008 8:19:35   
Netta
jutro,

no naš otrok se je odločil da ima ob 5.30 dosti spanja...in še vedno se igra tule pri meni...tako da spanja je konec za današnji danuser posted image

sicer pa že zelo lepo sonce sije, ampak mrzlo je pa ko p......... bomo počakali tja do 11h, da se temperatura dvigne, potem pa vennnnnnnnn!!!user posted image

netki - zate in za tvoja dva malčka  user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 8:31:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
23.12.2008 9:01:07   
metuljcek321
Morning, ladies!

Anja je v hrckovi dezeli, ati sluzi denarcke v sluzbi, mami je pa prisla malo na RR.

nanka, user posted image  za zobarja.

mojcek, mislim, da ni ravno najboljse, da das AR mleko v hladilnik. Se izredno hitro zgosca - meni se zdi, da se ze v tistem casu, k Anjo previjem, mlekec pa caka, ful zgosti. Kaj bi se dogajalo v hladilniku, ne vem. Mogoce je kaksna ze probala, ti bo ona povedala. Aja, mi imamo Aptamilov AR - ker smo startali s klasicnim Aptamilom, smo sli potem se na AR formulo te iste znamke.

zimska, WB! In prima igracka za Lana!

Majuska, superca, da je Aleksander bolje! Ojoj, zdaj, ko berem naprej, vidim, da je imel zvecer spet vrocinouser posted image  Naj ze gre stran tole, no. Sccc, sccc. In kaksne dobre mere - to si pa ni tezko zapomniti!

soncika, fino, da se javljas in nas update-as!

sasi, ja, kaj se je pa zgodilo s tasco? A starsi so blizu, da gres s ta malima k njim za cez dan?

inigo, krasne slikice. Prave macke ste vse! Se veselim, da vas vidim po TV.

flower, iiii, nice pic!

mirjam, upam, da bo babyvac Ani pomagal in bo kmalu spet v stari formi.

Sportnik leta -  a se je meni samo zdelo, ali je Kozmus rekel, da se ne gre vec, ce ne bodo zrihtali razmer za vrhunske sportnike? Ma, ta, da grejo pri 35-ih v penzijo in dobijo ulala rento je mal bosa ... prosim lepo! Naj jim nekaj ustimajo, sam, kar je prevec, je prevec??!

In v kaj je bila oblecena Petra Majdic? Ah, ja, sto ljudi, sto cudi!

dzanika je pa smucala - opala. Kje si pa bila?

neboglasnica, a 8888 pri vas pali ali kako? Prvic slisim za tole cifro ... nimam Telemacha, pa sem cist zadej ocitno! Jaz sem si to razlozila, da gres najbrz gledat posnetke kasne oddaje DDuser posted image  user posted image  user posted image  Se dobro, da je populis razjasnila sceno!

todi, user posted image , da se stvari obracajo na bolje! Oujeeee!

rovarka, user posted image  za tvojo malo zabico!

rebeca, kul za dvojni paket! Better late than never, a ne? Kaj pa je notri?

hd (& se ena prej, jep, rebeca, sem tudi jaz ze vidla tele blatne cevljeuser posted image ), blatni cevljiuser posted image  Razlozi, za kaj gre. Joj, ej, se nikoli nisem gledala DD in ze toooooolk komaj cakam, da ga koncno gledam - it to z vami v glavni vlogi - hura!

netki, kar zmrazilo me je ob tvojem postu ... ampak, glavo pokonci, punca, vse se zmore, ce je volja!!!! Samo zate: user posted image  user posted image  user posted image  Me smo tukaj, na nas se lahko obrnes, ti bomo pomagale.

In kaj je to, da si ne upas dat slikice smrekice gor? Ej, netki, vsak okrasi po svojem okusu in za vsakega je njegova NAJLEPSA. Eni tako, drugi drugace - ravno to nas dela zanimive. A si predstavljas, da bi nam bilo vse vsec isto? Pa, saj se pobijemo!!

pigama, kako tvoj srednji?

mirjam, sonce?!?!?!?!??!?!??!!??! Tu je spet megla, megla, megla. Grrrr .... naj se ze hitro dvigne. Vceraj je kar vztrajala, sva z malo skoraj zmrznili zunaj. (Almera, a iz Lj si jo vceraj pregnala?) Menda bo danes kaj bolje.

mirjam & flower, jaz upam, da uspeta naloviti kaj spanca cez dan!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
23.12.2008 9:02:34   
metuljcek321
In se tole za dober start v novi dan:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
23.12.2008 9:03:40   
ilatic
Premeščeni smo na infekcijsko kliniko. Sumijo na infekcijo črevesja. Stanje se počasi izboljšuje. Upam da bodo jutri vsi izvidi

sms od ksenci!

user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro čveke! Evo mene. Včerja sem domov prišla šele ob 21h. Popoldne je imel mož še zaključno srečanje s svojimi čalni pa smo malo debatirali.

DD - bile smo super! Na odhodu mi je Tina ki je oragnizatorka rekla, da smo bile full simpatične in se nam je zahvalila za prijetno družbo. Povedala sem ji da se še vidimouser posted image user posted image user posted image . Res smo bile dobre. Imele smo prave bojne posvete, Vesna pravi družinsko razpravljanjeuser posted image . Res pa je da sem imela jaz tako tremo, da se sedaj sploh nič ne spomnim. Sploh vprašanj. Inigo in HD pa sta v finalu razturale, čeprav nam je zmanjkalo samo 2 točki. Ampak nič zato. Važno je da smo se imel fajn!!!!

Lunica knjiga nas je spremljala in nam prinesla srečo. Je pa tam bilo kot po tekočem traku. Mislim da je šlo vse full hitro, po moje se jim je nekaj mudilo.

Neboglasnica kaj je z Stašom? Bogi. pošiljam muuser posted image .

Oddaja bo na sporedu v sredo 07.01.2008 in torek 08.01.2008 ob 18.40. Veliko užitka ob gledanju!!

in vsem HVALA ZA NAVIJANJE IN ČESTITKE!!!

Zdej vas pa grem še malo brat. Aja Vesna uporablja plenice Babylove iz DM tko kot jaz, povedla je še da vedno doji na polno in je full vesele za to.

Inigo, Neboglasnica full lepe slikice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
23.12.2008 9:06:44   
ilatic

tud men se blatni čevlji dvignili pritisk!!!

je razočaranje, ampak tudi še večja želja...še posebej ker ni tolk v splošni razgledanosti kot pa v sreči...morš met srečo da prvi pritisneš, da lahko odgovarjaš, morš met srečo da oni magari v 3 vprašanjih zberejo manj točk kot me v enem, morš met srečo da ne pade kako glupo vprašanje..

Se podpišem pod to! HD kako je šlo tvojemu dragemu s Kali?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
23.12.2008 9:16:54   
Netta
ilatic - vidim da ste se imele res finouser posted image komaj čakam da vas vidim...

a da vesna nas pride tudi pogledat al kaj, hehe...sedaj bomo vsako neznano tu gor spraševale...a si ti vesna???user posted image user posted image user posted image

pridna da še doji in dela...jaz si sploh ne predstavljam kako bi meni to zneslouser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
23.12.2008 9:22:43   
Netta
metuljček - vse bo ok boš vidla...sicer je pa res tako kot je rekla mojcek...bolje da ji vzamejo maternico in bo potem zdrava, kot pa da stalno krvavi...držim pesti in pošiljam lepe želje
user posted image

flower - pa kaj je to s tvojim malim...sta bila že kaj pri zdravniku?? a GH že uvajata? evo še za tvojega, da bo poskočen fant  user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 9:25:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 9:25:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1038
23.12.2008 9:30:37   
pigama
Kaj boste kuhale danes?
Do 12. moram nekaj spacat skupaj, nimam pojma kaj. Pa volje tudi ne, eh to kuhanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
23.12.2008 9:31:11   
Netta
flower - sedaj vidim da si o tem že pisala...upam da se vama po novemu letu uredi tole s prehrano...GH - kaj pa jabolko...je bolj sladkega okusa, mogoče mu bo pa bolje šlo doluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1040
23.12.2008 9:33:28   
pigama
GH a že ima kateri malček samostojne obroke GH? Moja ima dopoldne sadno ali zelenjavno malico in zvečer rižolino.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
23.12.2008 9:33:28   
Netta
Kaj boste kuhale danes?
Do 12. moram nekaj spacat skupaj, nimam pojma kaj. Pa volje tudi ne, eh to kuhanje

pizzauser posted image user posted image to bo pri nas...home made!!  imam super recept za testo in mi je še vedno uspelo...

sama pa ravno brskam po kulinariki in iščem idejo za božično večerjo...meni je fajn da je ta dan in za silvestrovo nekaj posebnega...potem se pa oba z možem celo popoldne igrava v kuhinji in pacavauser posted image   uf se mi že sline cedijo user posted image user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 9:36:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
23.12.2008 9:42:12   
nanka
Dan,
Natka je zbolela, daje jo kar hud prehlad, iz nosa ji teče, tako da baby vac laufa na pol ure, kašlja pa tako da se ji kar dviguje. Ker se bojim bronhitisa, ji delam že od včeraj inhalacije in je danes že veliko boljša. Lepo se odkašlja tako da sem vsakič znova vesela, da em nabavila inhalator. Inhalira fiziološko in ji pomaga bolje kot kakršenkoli sirup.

GH dopoldne ji uspem spravit dol pol sadnega frutka, čez kakšno uro pa še mlekec. Okoli 17 ji dajerm mlečno kašico in je tudi poje okoli 100. Čeprav ji ni preveč všeč in se še vedno davi. Sem probala z naribanim jabolkom, pa ji je pregosto in je bruhala. Z frutkom je malo bolje, ji pa okusi nikakor niso všeč, se kremži , na trenutke jo kar strese. Se pa obnaša enako kot ostali trije, ki nikakor niso marali sadja. Jutri začnem z brokolijrm, mogoče ji o zelenjava bolj všeč.

Netki
tukaj smo zate user posted image user posted image user posted image user posted image , ti kar potoži kar te muči, saj zato smo tu.

Aleksander, Staš in Tia user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej bolje.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 9:45:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1045
23.12.2008 9:48:45   
Netta
nanka - koliko si dala za inhalator in kje si ga kupila?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 9:50:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1047
23.12.2008 9:51:26   
neboglasnica
oj, ilatic, ker te nisem zasledila, sem se že bala, da si se zavlekla v lupino... Včeraj smo se kar razkropile od razočaranja, tako da niti uradne skupne fotke nimamo.

Zrnec: rodila sta julija, čisto na koncu

Zdaj pa pa pa, se grem božička oz. njegove palčke in zavijam darila

gz              bh   2KR3M,Č

sTAŠEV POZDRAV

Neposredna povezava do sporočila: 1048
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 9:51:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1049
23.12.2008 9:51:40   
nanka
Mirjam kupila sem ga lani v Sanolaborju, stal je okoli 90 Eur. Pa mi ni žal, ker ob vsakem prehladu inhalirajo vsi štirje in so dobri v treh dneh. Imam pa Niveine ampule fiziološke vedno na zalogi in se obnese. Prej sem morala vedno hoditi v ZD, kjer so staknili še kaj, zdaj pa inhaliramo doma in je takoj bolje.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?