Blacky30
|
Netki, nikol nam nisi težka s svojimi težavami. Zato smo tu, da se tolažimo in bodrimo ena drugo. Saj bo. Drži se! Lunica, knjigica je fullllll lepa, tak barvita, superca. Še moja mama jo je pohvalila. Majuska, 37 ni vročina za otroka. To je samo rahlo povišana temperatura, ki pa ni vročina. Če pa meriš z ušesnim termometrom, pa moraš še 0,5 odšteti. Tak da še ne rabiš izvajat ukrepov za zniževanje. Svečko lahko daš šele pri 38,5 pod pazduho. Teja je imel okol 37,2, ko je bila prehlajena. Upam, da bo kmalu bolje. Metuljcek, dnar, dnarja primanjkuje, ni več za plače, v kreditih do vratu, sama izguba, ni vidne lepe prihodnosti. Kak je s tvojo mami? Je šla na čiščenje? Ja, poznam to, je moja teta imela takšne krvavitve lani, da ni mogla niti v službo hodit, ker je samo teklo in teklo. So jo dali potem na čiščenje, zdaj pa je vse ok. Nič ne skrbi, tudi pri tvoji mamci bo vse ok. Mirjam, ja, to so temenca. Namaži z mandljevim oljem, podrgni z pleničko, potem pa čez eni 2 uri skopaj in umij olje dol, pa prečesi z onim glavničkom za dojenčke, pa bi naj šlo dol. Mi imamo tud občasno. Neboglasnica, ful dobre fotke!!!! Vesna je bila ful navdušena nad vami, ne? Metuljcek, na slikici zadaj je Marko od Inigo in njun Brin.
|