lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: mitmor Mojjaka - tud meni je dal napotnico za laboratorij šele na nuhalni, ki sem jo imela 9.12. in sem takrat bila v 12-13 tednu. Naslednji pregled imam 9.1. in takrat mi bo sestra tudi prvič dala na preiskavo še urin. Ja, tudi meni se je to zdelo čudno, vendar so na moje vprašanje zakaj tega ne naredijo že sedaj (9.12.) odgovorili, da za to enastvno ni nobene potrebe. Izvide krvi dobim šele na naslednjem pregledu... ne vem, no... ampak ko se tudi jaz pogovarjam s kolegicami, ki so že rodile, mi vse govorijo, da so jim čisto na vsakem pregledu vzeli kri s prsta, zmerili pritisk, stehtali in da so dale urin... meni je, kot sem napisala, dal napotnico za kri prvič na nuhalni, zdaj sem v 15. tednu in do 17. mi sploh ne bojo pregledali vode... glede teže me tudi samo vprašajo koliko kg imam, pristisk so mi zmerili le enkrat, čeprav je fuull nizek - 90/55... no, če bom začutila, da imam kakšne težave, bom sigurno šla nekam po drugo mnenje, magari samoplačniško... Pozdravljena. No, sva že dve, sama sem sicer v 14 tednu in imam naslednji pregled v 16 tednu in mi vode še niso pregledali...prav tako me še niso izmerili, stehtali, mi izmerili pritisk in tudi knjižice še itak nimam, so mi pa na prejšnjem pregledu dali napotnice za kri (tokso,...) in ko sem svojemu G. omenila, da mi je malo čudno, ker kaj če je kaj narobe (Bog ne daj, ampak pri prvem otroku sem na vsakem pregledu lulala,...) mi je rekel, naj pač grem dat kri, da me ne bo skrbelo in če bi kaj bilo me bodo obvestili...in to sem tudi naredila, ker pa me niso nič klicali, sem smatrala, da je vse o.k. in se zaenkrat nehala sekirati. Neumno se neki špara, ko pa ja gre za naše otročičke... uh sem jezna. Veliko sreče ti želim.
|