|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 13:55:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
22.12.2008 14:16:04   
Anonimen
flower, ni šlo drugače. z odkupnino bi blo 3,50 e, kar se mi zdi čisto oderuštvo. poleg tega bi blo treba izpolnit 2 lista za vsako knjigo in zadaj na kuverto naslov. ker sem mela 30 knjig, bi blo to 90 listkov, naslovov etc... že tak sem pakirala tam v kuverte ko munjena, da sem komaj sfolgala s časom user posted image user posted image user posted image

v glavnem, no panik... user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
22.12.2008 14:16:41   
Anonimen
flower itak, važno je samo, da razberem številko računa, kjerkoli že je. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
22.12.2008 14:24:04   
Anonimen
Knjiga je super.user posted image Hvala lunica. Zdej grem pa še € nakazat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
22.12.2008 14:24:51   
Anonimen
tolarjev nimaš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
22.12.2008 14:26:02   
netki
evo me

sva bla s tilnom mal na zraku in kasneje se je pojavil še sonček user posted image user posted image

zdej pa drnjohata....mami pa na RR

DD-jevke......dajmooooooo !!!!!

ma jst sem malo boljše.....sem učeraj bedela do po enih ponoč ker tilen ni hotu spat....in ko pridem v postlo me moj tko objame in se k men stisne......sem bla brez besed in zaspala
bomo vidli kaj bo dons

sej drugač je ful dobr človek, rad pomaga (meni najmanj), vse bi kupil ker ni skopuški, ampak včasih mu vrže ven in se znaša nad mano.....svoji matki pa ne upa nč nikol rečt....rajš k men pride razp.izden.....
vse kar se nam dogaja so pa krivi ta zgornji, ker je tolk negativne energije u bajti in pol smo vsi razdraženi.....
pa še to: če bi imela kam it, bi že šla ...pa ne da se skregava, ampak bi samo stran šla živet, da bi bil mir,......ampak nimam kam, mogoče se pa kdaj najde kakšen izhod

pa hvala vsem za lepe besede...ne vem kaj bi brez vas, edino vam se lahko izpovem,,,sej mogoče sem težka že s tem ampak vseeno, sej me lahko preskočite user posted image

hvala vam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 856
22.12.2008 14:27:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

tolarjev nimaš? user posted image user posted image user posted image

Ne, že dolgo ne več.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
22.12.2008 14:29:08   
Majuska
Našemu fantu vročina še kar ne pade ... in vidim, da mi nobena ni odgovorila, kaj naj naredim user posted image da ne bo takoj k P letela ... 

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 858
22.12.2008 14:35:34   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Našemu fantu vročina še kar ne pade ... in vidim, da mi nobena ni odgovorila, kaj naj naredim user posted image da ne bo takoj k P letela ... 

kolk pa ima vročine?

skopaj ga v mlačni vodi in mu daj piti veliko tekočine

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 859
22.12.2008 14:36:29   
metuljcek321
Majuska, kaj pa, ce bi poklicala P, pa naj ti svetuje, kaj in kako? Probaj!user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 860
22.12.2008 14:37:11   
Netta
majuska-mlačna kopel, če svečka ni prijela, sicer pa P

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 861
22.12.2008 14:42:25   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: netki

ma jst sem malo boljše.....sem učeraj bedela do po enih ponoč ker tilen ni hotu spat....in ko pridem v postlo me moj tko objame in se k men stisne......sem bla brez besed in zaspala
bomo vidli kaj bo dons

sej drugač je ful dobr človek, rad pomaga (meni najmanj), vse bi kupil ker ni skopuški, ampak včasih mu vrže ven in se znaša nad mano.....svoji matki pa ne upa nč nikol rečt....rajš k men pride razp.izden.....
vse kar se nam dogaja so pa krivi ta zgornji, ker je tolk negativne energije u bajti in pol smo vsi razdraženi.....
pa še to: če bi imela kam it, bi že šla ...pa ne da se skregava, ampak bi samo stran šla živet, da bi bil mir,......ampak nimam kam, mogoče se pa kdaj najde kakšen izhod

pa hvala vsem za lepe besede...ne vem kaj bi brez vas, edino vam se lahko izpovem,,,sej mogoče sem težka že s tem ampak vseeno, sej me lahko preskočite user posted image

hvala vam

netki user posted image user posted image user posted image user posted image ... nekatere ženske smo za svoje moške strelovod, žal... čeprav boli, vrzi čez ramo in pojdi dalje... bolj boš premlevala vse skupaj, bolj boš slabe volje in tvoj energija bo padla na taščin nivo... tega pa me nočemo od tebe, ker si fejst lušna klepetava baba user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 862
22.12.2008 14:46:44   
metuljcek321
Auroraa, user posted image  za tvojega malcka! Da bi bilo cim prej bolje tole z urinom.

Tinky, jaz sem tudi ena tistih mizerablov, k nimajo TV3. Je Almera mejckn namignla, da mi bo posnela. To bi blo superca!

Blacky, kaj pa dogaja na strojnem faksu, da grozi zaprtje al kaj?!?! Ne morem verjet!

ksenci, user posted image  za vaju z Aljazem! Drzim pesti za dobre izvide!!!!

lunica, si dobila nakazilo?
netki, user posted image  zate. Ma, ja, vem, da vcasih cloveku odnese pisker in se ti zdi, da sploh ni vec izhoda, ampak scasoma se bo vse postavilo na pravo mesto - tako ali drugace, bos videla. Le pogumno! In don't worry, tu smo, da si pomagamo in se vzpodbujamo!

Jaz sem danes tudi zelo zalostna - ima mami ful, ful tezave s krvavitvami med/pred/po menstruacijo/-i ... ima neke tablete, a se ji nikakor ne zrihta, je slabokrvna, od nje padajo kosi strjene krvi - ma, sranje! Je bla ze ful-krat pri ginekologinji, pa se kar nekak prestavlja vse skupaj. Bo mogla najbrz na ciscenje, pa kdo ve, kaj seuser posted image  user posted image  user posted image Me je ravnokar klicala iz sluzbe ... ni dobro, res ne. Mislim, da bo sla kar na urgenco. Drzte pesti, pupe! Mah, grem zdaj, me je tole cist zamorilo! Sem bla ze prepricana, da se bo dobro koncalo, pol pa kar iz dneva v dan slabse ..... grrrrr ....

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 863
22.12.2008 14:49:06   
3jeMi
metuljcek... user posted image za mami... pazi nanjo!

Neposredna povezava do sporočila: 864
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 14:51:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 865
22.12.2008 14:51:29   
Netta
metuljček - tole me pa zeloo spominja na stanje z mojo mamico...ja je res hudo...

evo šopek cvetlic zanjo

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 866
22.12.2008 14:54:14   
Netta
vprašanje: pri ani sem opazila po glavici take rumenkaste lise, ki se odluščijo, če popraskam po njih...so pa res čisto tanke in malo jih je, izgleda kot zeloooooo suha koža...me pa zanima, če so to temenca, ker tega nismo še nikoli imeli...??

kako se tega znebim?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 867
22.12.2008 15:01:50   
pigama
mirjam za temence je najboljši šampon od mustele. Če še ni prehudo pa glavco z oljem namaži, da se omehčajo in počeši dol.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 868
22.12.2008 15:02:45   
pigama
Kako kaže puncam na DD?

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 869
22.12.2008 15:03:38   
Katy\o/
Ojla mamice.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ksenci in njenega pikca. user posted image user posted image za vse bubančke, da se čimprej pozdravijo.

Ste pa čveke ni kaj. Zgleda mate vse pridne otroke. user posted image Jst komaj najdem čas. Moja mala bi se skos po rokah nosila. Pa skakala, pa plesala. user posted image

Todi, so pa packi! user posted image Držim pesti, da jih dobijo in denar dobite nazaj.

Danes sem mali nardila takoooo dobro kosilo. Riž, pa kolerabo zmiksano. Še meni je všeč. Pa je lumpa zaspala, tko da kosilo čaka v kozarčku, da se zbudi. user posted image Pa po dolgem času smo ble dopoldne spet na soooončku. Joj, kako fino je blo. Tale sivina in vse, me je skor v depresijo spravla.
No, med tem, se je mala zbudila in smo jedle. Je kar šlo moram reč. Riž pa koleraba je njamsi. user posted image

Lepo se mejte.

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 870
22.12.2008 15:07:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

kolk pa ima vročine?

skopaj ga v mlačni vodi in mu daj piti veliko tekočine

čaj pljuva ven ... ne vem, če ga zdajle upam v vodo dat user posted image   pri P. so delali samo do 13h. Nič, grem pa crkljat, bomo poskušal vzet paracetomol, pa bomo videli.

Aja vročine ima cca 37 C.

Metuljčekuser posted image   za mami!

Pa Ksenci in njenemu malčku  user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 22.12.2008 15:10:36 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 871
22.12.2008 15:08:04   
Katy\o/
metuljček user posted image user posted image za tvojo mami. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 872
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 15:12:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 15:14:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
22.12.2008 15:19:20   
pigama
ksenci in aljaž user posted image

metuljček za mamiuser posted image

Majuska vidim, da ti je že flower odgovorila. Jaz sem najprej zbijala s hladnimi odhladki, šele nato sem dala svečko- pri temp. 38.5

Grem držat pesti za punce na DD!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?