metuljcek321
|
Auroraa, za tvojega malcka! Da bi bilo cim prej bolje tole z urinom. Tinky, jaz sem tudi ena tistih mizerablov, k nimajo TV3. Je Almera mejckn namignla, da mi bo posnela. To bi blo superca! Blacky, kaj pa dogaja na strojnem faksu, da grozi zaprtje al kaj?!?! Ne morem verjet! ksenci, za vaju z Aljazem! Drzim pesti za dobre izvide!!!! lunica, si dobila nakazilo? netki, zate. Ma, ja, vem, da vcasih cloveku odnese pisker in se ti zdi, da sploh ni vec izhoda, ampak scasoma se bo vse postavilo na pravo mesto - tako ali drugace, bos videla. Le pogumno! In don't worry, tu smo, da si pomagamo in se vzpodbujamo! Jaz sem danes tudi zelo zalostna - ima mami ful, ful tezave s krvavitvami med/pred/po menstruacijo/-i ... ima neke tablete, a se ji nikakor ne zrihta, je slabokrvna, od nje padajo kosi strjene krvi - ma, sranje! Je bla ze ful-krat pri ginekologinji, pa se kar nekak prestavlja vse skupaj. Bo mogla najbrz na ciscenje, pa kdo ve, kaj se Me je ravnokar klicala iz sluzbe ... ni dobro, res ne. Mislim, da bo sla kar na urgenco. Drzte pesti, pupe! Mah, grem zdaj, me je tole cist zamorilo! Sem bla ze prepricana, da se bo dobro koncalo, pol pa kar iz dneva v dan slabse ..... grrrrr ....