Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 14:45:26
|
|
|
|
bubika86
|
no potem pa le tako naprej sonček. aja kdo pa seznamček dela za december, ga ni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 14:48:55
|
|
|
|
Tejchy25
|
Jah, kaj čem govort...sm že vse povedala...:) Nč, čakam kaj bo, zamuja 10 dni, test negativen...tko da samo čakam, kdaj pride... Sicer razmišljam o krvnem testu, ker me joškice pa desni jajčnik bolijo ampak...ne vem...:(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 14:52:30
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25 Jah, kaj čem govort...sm že vse povedala...:) Nč, čakam kaj bo, zamuja 10 dni, test negativen...tko da samo čakam, kdaj pride... Sicer razmišljam o krvnem testu, ker me joškice pa desni jajčnik bolijo ampak...ne vem...:( joj to je tako smotano ,vem k sem sama imela tako ,k je včasih nisem imela po 4mesece
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 14:54:26
|
|
|
|
Tejchy25
|
Ja, a ni to grozn... Nč, po bom pa kr testkom verjela pa rekla, da nisem nosečka pa počakala pa prikaplja...upam, da čimprej... Sam k vsake tok časa že res mislm, da je pršla, pa šibam na wc, pa ni nč...:( Bo že...:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 14:59:23
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25 Ja, a ni to grozn... Nč, po bom pa kr testkom verjela pa rekla, da nisem nosečka pa počakala pa prikaplja...upam, da čimprej... Sam k vsake tok časa že res mislm, da je pršla, pa šibam na wc, pa ni nč...:( Bo že...:) sej bo ,ko boš najmanj pričakovala ,kot je bilo pr meni tist mesec k sem najmanj mislila nam je uspelo je pa res da sem imela januarja laporo in histero skopijo in točno po pol leta zanosila ,ker nekateri pravijo da če v pol leta ni potem je možnost da ponovno zraste pregrada oz tiste male pikice ,ki preprečijo da bi spremij se vgnezdil
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 15:07:17
|
|
|
|
Tejchy25
|
Ja sej..še par mesecev bova poskušala, pol bomo pa vidl, bo treba tut na kkšn pregled it... Ampak za ta mesec še nisem obupala:) Mogoče pa božiček hoče bit mal skrivnosten pa mi noče še izdat:) Hihi....:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 15:14:00
|
|
|
|
sonček85
|
držim pesti ,da res in veselo navijam ,prav tako pa bejbi veselo pleše in navija kako dolgo že načrtujeta bejbija.Jaz sem šla na operacijo po letu in pol
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 15:16:12
|
|
|
|
Tejchy25
|
Januarja 2008 sva začela, aktivno pa pol maja 2008...tko da nekej je...:) Bomo vidl...kaj čs prinese...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 15:18:10
|
|
|
|
sonček85
|
ja potem je še čas ,ker pravijo ,da po 1 letu bi naj pa se že kaj naprej prestavilo. sAMO jaz mislim ,da bo pri vama prej in bo še pred majem 2009
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 15:20:00
|
|
|
|
Tejchy25
|
Joooj, da bi blo res!!! Kok bi bla to jest vesela...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 15:29:22
|
|
|
|
dini
|
Jst sm se odločla da tudi ne bom več misnla na
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 15:29:47
|
|
|
|
sonček85
|
boš boš ,boš videla ,da bo kot sem ti rkela ko boš najmanj pričakovala,potem bo pa udarilo kot strela z jasnega. Meni še jasno ni bilo na dopustu da smo trije ko pridem domov pa naredim test iz firbca in vidim plus nisem mogla verjeti pprvič v življenju plus(no poleg tistega ki je bil v šoli pri matematiki)
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 15:37:12
|
|
|
|
dini
|
Jst grem januarja h G, a vas tudi sestre uprašajo če gre za nosečnost?
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 15:38:59
|
|
|
|
Tejchy25
|
Dini: Mene ni še nikol vprašala...bi pa odgovorila..."Da bi šlo vsaj"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 15:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz grem na pregled lahk šele 2012 razen če grem samoplačniško al pa če bi bla noseča drgač pa hvala za čestitke jaz mam pa dans tak čuden izcedek kr neki tak rjav pa pojma nimam kva dogaja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 15:41:12
|
|
|
|
dini
|
Ma jst sm jo klicala zarad ker je ni, pa me zmer upraša če sm in če sm delala test in če je bil ---, use to me upraša, tako da mam zdej januarja pregled. In ji bom čist use povedala, še prej morm pa roman napisat
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 15:48:22
|
|
|
|
punčka10
|
Punce, vas lahko prosim za nasvet? Zadnja menstruacija 26.11. 11.11 so mi odstranili obširno endometriozo. 11.12. sem bila na pregledu pri ginekologinji in sva videli folikl tako da je bla ovilacija kar pozno. Sumim da 13.12. zaradi bolečin v jajčniku. Dons zjutrej sm nardila test, kar tako, ubistvu brez upanja da bo kaj in pokazal se je +. Samo se mi zdi, da je to še fullll prezgodej, da bi blo lahko res, ker če je bla ovulacija šele 13,potem ni mogoče, da bi bil hormon že prisotn?????Nočm se prehitro veselit, zato me zanima kaj mislite ve???Naredila sm pa CB! Še posebej mi neverjetno, ker je +zelo konkreten in tudi na testu piše, da je tak šele po nekaj dneh zaostale . Hvala za mnenje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 15:49:02
|
|
|
|
dini
|
Zakaj pa šele 2012? Če nimaš te more prej uzet. Aja čestitam.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 16:00:13
|
|
|
|
Anonimen
|
dini ne tko mi je sestra rekla,pa čeprov sm hotla it na pregled k me od poroda in sploh zdej k pride tok boli kot da mi bo spodi še ena luknja nastala da bo še iz kje mela vn priti v glavnem boli k hudič
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 16:02:35
|
|
|
|
dini
|
Ma dej sploh ne vem kaj se grejo, kar šele 2012. Tudi če bi bla že na smrtni postli bi mogla čakat do 2012, kje jim je logika
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 16:08:12
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25 Jah, kaj čem govort...sm že vse povedala...:) Nč, čakam kaj bo, zamuja 10 dni, test negativen...tko da samo čakam, kdaj pride... Sicer razmišljam o krvnem testu, ker me joškice pa desni jajčnik bolijo ampak...ne vem...:( Kaj ti je že kdaj v zadnjih letih toliko zamujala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 16:13:41
|
|
|
|
giotti
|
Punčka, bravo. Nosečka srečka si :) Za CB pa sem samo enkrat prebrala tule na RR, da je bil lažno pozitiven, pa še takrat se pol navpične črtice ni vidlo. Je dala pupika slico v album, pa smo lahko pogledale. Pa saj ne veš, kdaj točno je bila O... tudi če je bila 13., daj na primer 6 dni za vgnezditev, to je potem 19.12. Danes pa je tri dni kasneje, torej dovolj, da je test pozitiven. Srečno in mirno nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 16:14:08
|
|
|
|
little angel
|
IZVIRNO SPOROČILO: punčka10 Punce, vas lahko prosim za nasvet? Zadnja menstruacija 26.11. 11.11 so mi odstranili obširno endometriozo. 11.12. sem bila na pregledu pri ginekologinji in sva videli folikl tako da je bla ovilacija kar pozno. Sumim da 13.12. zaradi bolečin v jajčniku. Dons zjutrej sm nardila test, kar tako, ubistvu brez upanja da bo kaj in pokazal se je +. Samo se mi zdi, da je to še fullll prezgodej, da bi blo lahko res, ker če je bla ovulacija šele 13,potem ni mogoče, da bi bil hormon že prisotn?????Nočm se prehitro veselit, zato me zanima kaj mislite ve???Naredila sm pa CB! Še posebej mi neverjetno, ker je +zelo konkreten in tudi na testu piše, da je tak šele po nekaj dneh zaostale . Hvala za mnenje. ce je plus je plus. sploh pa delala si cb ki je zeeelo zanesljiv tako da ti cestitam!!!!!!!!!mogoce pa bojo dvojcki pa je za to tak hitro pokazalo lepo nosecnost in uzivaj!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 16:16:02
|
|
|
|
giotti
|
Larilu, saj ne more sestra odločat o tem, ali si upravičena do pregleda ali ne. Daj malo se zbuni, no, in pobrigaj zase! Če imaš težave, potem so te dolžni vzet na pregled, to je tvoja pravica, ki ti pripada iz osnovnega zdravstvenega zavarovanja, ki ga vsak mesec plačuješ.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 22.12.2008 16:16:28
|
|
|
|
punčka10
|
Hvala. Upam, da je res res! Bi bla zlo, zlo vesela.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?