|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
22.12.2008 14:45:26   
bubika86
no potem pa le tako naprej sonček.user posted image

aja kdo pa seznamček dela za december, ga ni.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
22.12.2008 14:48:55   
Tejchy25
Jah, kaj čem govort...sm že vse povedala...:)

Nč, čakam kaj bo, zamuja 10 dni, test negativen...tko da samo čakam, kdaj pride...

Sicer razmišljam o krvnem testu, ker me joškice pa desni jajčnik bolijo ampak...ne vem...:(

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
22.12.2008 14:52:30   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

Nč, čakam kaj bo, zamuja 10 dni, test negativen...tko da samo čakam, kdaj pride...

Sicer razmišljam o krvnem testu, ker me joškice pa desni jajčnik bolijo ampak...ne vem...:(

joj to je tako smotano ,vem k sem sama imela tako ,k je včasih nisem imela po 4mesece user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
22.12.2008 14:54:26   
Tejchy25
Ja, a ni to grozn...

Nč, po bom pa kr testkom verjela pa rekla, da nisem nosečka pa počakala pa prikaplja...upam, da čimprej...

Sam k vsake tok časa že res mislm, da je pršla, pa šibam na wc, pa ni nč...:(

Bo že...:)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
22.12.2008 14:59:23   
sonček85

Ja, a ni to grozn...

Nč, po bom pa kr testkom verjela pa rekla, da nisem nosečka pa počakala pa prikaplja...upam, da čimprej...

Sam k vsake tok časa že res mislm, da je pršla, pa šibam na wc, pa ni nč...:(

Bo že...:)

sej bo ,ko boš najmanj pričakovala ,kot je bilo pr meni tist mesec k sem najmanj mislila nam je uspelouser posted image user posted image user posted image je pa res da sem imela januarja laporo in histero skopijo in točno po pol leta zanosila ,ker nekateri pravijo da če v pol leta ni potem je možnost da ponovno zraste pregrada oz tiste male pikice ,ki preprečijo da bi spremij se vgnezdil

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
22.12.2008 15:07:17   
Tejchy25
Ja sej..še par mesecev bova poskušala, pol bomo pa vidl, bo treba tut na kkšn pregled it...

Ampak za ta mesec še nisem obupala:) Mogoče pa božiček hoče bit mal skrivnosten pa mi noče še izdat:)

Hihi....:)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
22.12.2008 15:14:00   
sonček85
držim pesti ,da res in veselo navijam ,prav tako pa bejbi veselo pleše in navijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako dolgo že načrtujeta bejbija.Jaz sem šla na operacijo po letu in pol

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
22.12.2008 15:16:12   
Tejchy25
Januarja 2008 sva začela, aktivno pa pol maja 2008...tko da nekej je...:)

Bomo vidl...kaj čs prinese...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
22.12.2008 15:18:10   
sonček85
ja potem je še čas ,ker pravijo ,da po 1 letu bi naj pa se že kaj naprej prestavilo.

sAMO jaz mislim ,da bo pri vama prej in bo še pred majem 2009user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
22.12.2008 15:20:00   
Tejchy25
Joooj, da bi blo res!!!

Kok bi bla to jest vesela...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
22.12.2008 15:29:22   
dini
Jst sm se odločla da tudi ne bom več misnla na user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
22.12.2008 15:29:47   
sonček85
boš boš ,boš videla ,da bo kot sem ti rkela ko boš najmanj pričakovala,potem bo pa udarilo kot strela z jasnega.user posted image user posted image user posted image Meni še jasno ni bilo na dopustu da smo trije ko pridem domov pa naredim test iz firbca in vidim plus nisem mogla verjeti pprvič v življenju plus(no poleg tistega ki je bil v šoli pri matematiki)user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
22.12.2008 15:37:12   
dini
Jst grem januarja h G, a vas tudi sestre uprašajo če gre za nosečnost?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
22.12.2008 15:38:59   
Tejchy25
Dini: Mene ni še nikol vprašala...bi pa odgovorila..."Da bi šlo vsaj"user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
22.12.2008 15:39:56   
Anonimen
jaz grem na pregled lahk šele 2012 razen če grem samoplačniško al pa če bi bla nosečauser posted image
drgač pa hvala za čestitkeuser posted image
jaz mam pa dans tak čuden izcedek kr neki tak rjav pa pojma nimam kva dogajauser posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
22.12.2008 15:41:12   
dini
Ma jst sm jo klicala zarad user posted image ker je ni, pa me zmer upraša če sm user posted image in če sm delala test in če je bil ---, use to me upraša, tako da mam zdej januarja pregled. In ji bom čist use povedala, še prej morm pa roman napisat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
22.12.2008 15:48:22   
punčka10
Punce, vas lahko prosim za nasvet? Zadnja menstruacija 26.11. 11.11 so mi odstranili obširno endometriozo. 11.12. sem bila na pregledu pri ginekologinji in sva videli folikl tako da je bla ovilacija kar pozno. Sumim da 13.12. zaradi bolečin v jajčniku. Dons zjutrej sm nardila test, kar tako, ubistvu brez upanja da bo kaj in pokazal se je +. Samo se mi zdi, da je to še fullll prezgodej, da bi blo lahko res, ker če je bla ovulacija šele 13,potem ni mogoče, da bi bil hormon že prisotn?????Nočm se prehitro veselit, zato me zanima kaj mislite ve???Naredila sm pa CB! Še posebej mi neverjetno, ker je +zelo konkreten in tudi na testu piše, da je tak šele po nekaj dneh zaostale user posted image . Hvala za mnenje.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
22.12.2008 15:49:02   
dini
Zakaj pa šele 2012? Če nimaš user posted image te more prej uzet. Aja čestitam.user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
22.12.2008 16:00:13   
Anonimen
dini ne tko mi je sestra rekla,pa čeprov sm hotla it na pregled k me od poroda in sploh zdej k pride user posted image tok boli kot da mi bo spodi še ena luknja nastala da bo še iz kje mela vn pritiuser posted image v glavnem boli k hudičuser posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
22.12.2008 16:02:35   
dini
Ma dej sploh ne vem kaj se grejo, kar šele 2012. Tudi če bi bla že na smrtni postli bi mogla čakat do 2012, kje jim je logikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
22.12.2008 16:08:12   
giotti

Kaj ti je že kdaj v zadnjih letih toliko zamujala? user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
22.12.2008 16:13:41   
giotti
Punčka, bravo. Nosečka srečka si :) user posted image  Za CB pa sem samo enkrat prebrala tule na RR, da je bil lažno pozitiven, pa še takrat se pol navpične črtice ni vidlo. Je dala pupika slico v album, pa smo lahko pogledale.
Pa saj ne veš, kdaj točno je bila O... tudi če je bila 13., daj na primer 6 dni za vgnezditev, to je potem 19.12. Danes pa je tri dni kasneje, torej dovolj, da je test pozitiven.

Srečno in mirno nosečnost ti želim. user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
22.12.2008 16:14:08   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: punčka10

Punce, vas lahko prosim za nasvet? Zadnja menstruacija 26.11. 11.11 so mi odstranili obširno endometriozo. 11.12. sem bila na pregledu pri ginekologinji in sva videli folikl tako da je bla ovilacija kar pozno. Sumim da 13.12. zaradi bolečin v jajčniku. Dons zjutrej sm nardila test, kar tako, ubistvu brez upanja da bo kaj in pokazal se je +. Samo se mi zdi, da je to še fullll prezgodej, da bi blo lahko res, ker če je bla ovulacija šele 13,potem ni mogoče, da bi bil hormon že prisotn?????Nočm se prehitro veselit, zato me zanima kaj mislite ve???Naredila sm pa CB! Še posebej mi neverjetno, ker je +zelo konkreten in tudi na testu piše, da je tak šele po nekaj dneh zaostale user posted image . Hvala za mnenje.

ce je plus je plus. sploh pa delala si cb ki je zeeelo zanesljiv tako da ti cestitam!!!!!!!!!mogoce pa bojo dvojcki pa je za to tak hitro pokazalouser posted image user posted image lepo nosecnost in uzivaj!

(odgovor članu punčka10)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
22.12.2008 16:16:02   
giotti
Larilu, saj ne more sestra odločat o tem, ali si upravičena do pregleda ali ne. Daj malo se zbuni, no, in pobrigaj zase!
Če imaš težave, potem so te dolžni vzet na pregled, to je tvoja pravica, ki ti pripada iz osnovnega zdravstvenega zavarovanja, ki ga vsak mesec plačuješ.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
22.12.2008 16:16:28   
punčka10
Hvala. Upam, da je res res! Bi bla zlo, zlo vesela.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?