|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
21.12.2008 13:05:55   
bbpikica
Reby prva sta ti in otroček tko da jasno da si odšla pa saj si dolgo vztrajalauser posted image , majhni otroci tko ne smejo ponočevat in žuriatuser posted image

Mismis s tvojim sta krasna gostitelja in se znata res zabavatuser posted image

Še zdaj ne morem verjet kolk enrgije ma tale naša Miška73, če ne bi vidla nebi verjela. Sigurno baterije duracell uporabljauser posted image

Kajsica res sem vesela da sva se spoznali in kot sem ti že včeraj rekla naj bo kmalu marec

Pikovit če boš kakšno fotko na ZS poslala bom prav vesela

Gigi upam da si se spočilauser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
21.12.2008 13:07:00   
Grethy
Hojla vsi,

jaz ne bom nobenga posebej naštevala, ker smo tukaj itak sami thebestični ljudje,

včeraj na žurki je blo tko fletkano, da nimam besed, no ja, pa tud kondicijo za žurat so mi ukradli, tko da sem bla oko 2 doma, pa še zdej hodm k sebi ... dizastr ... zdejle pa jemljem zalet, ker ne vem kje se lotit mal nardit sprememb v bajti, da nardimo božično vzdušje ...

Skratka bilo je mega .... gostitelja sta vrhunska in

MIŠKOMIŠKO vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image za danes, ter MISKAMISKA tebi za jutri  ... naj bo vikend noro odštekan še naprej v ponedeljek ...

Ekola , odoh ja za poslom ... lepo nedeljo vsem

Aha, tabletomanke vaše naslove rabim !!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
21.12.2008 13:25:05   
Grethy
Wellcome tudi na tej strani :

http://www.ringaraja.net/forum/m_3550419/mpage_1/key_/tm.htm#3550419

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
21.12.2008 13:27:52   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Še zdaj ne morem verjet kolk enrgije ma tale naša Miška73, če ne bi vidla nebi verjela. Sigurno baterije duracell uporabljauser posted image

user posted image Duracell is my midle name...
Bi me morala danes videt, ko mijavkam in se vlečem okoli po hiši... bi takoj spremenila mnenje...
Je pa ta energija posledica dobre družbe in dobre glasbe.

Kruce se ti moram še enkrat zahvalit za res krasno darilce, ki ga je prejela vsaka od nas.
Razmišljam pa, kako bi jst to naredila uporabno... Bom morda na kak konec oblačila ali pa šal našila. Pa potem lahko nosim za srečo. user posted image

Drgač pa pupe in fanta, včeraj ko sem še Kajsico odložila, sem preostanek vožnje vozila z nasmeškom na ustih in premlevala dogodke in to kolk ste fajn in kolk sem vesela, da vas poznam.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
21.12.2008 13:32:00   
gigi1
Ahoj evo sem bila pridna...vse nardila, pospravila, mineštrico skuhala in pojedla (je pasala ja user posted image ), celo na sprehod sem že šla (Dajamaja a vidiš, da so tvoje besede padle na plodna tla? user posted image )

BB nisem se še. Zdej se bom user posted image . Pa vi2 z netko? Sta se naspali?

Gretka, Kajši, Reby helou user posted image

Pija te je tastar spustil v bajto?

Kruce, Pija, BB pozabila sem se zahvalit za darilca user posted image . Zlati ste user posted image

In nenazadnje:

Miškota kako laufa fešta z domačimi?

Miškon HEPI BRZDEJ user posted image

user posted image

Vsi si želimo, da bi tvoja hudička, do naslednjega RD takole zgledala (pa ne mislim blond user posted image )

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
21.12.2008 13:45:30   
Grethy
Žižetka, od hudimana si ... kje si pa dobila te hude fotke !

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
21.12.2008 13:47:15   
gigi1
Grethy na googlu kje pa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
21.12.2008 13:59:20   
netka34
Daaaan, pipike!!

Kar se tiče žura včeraj, nimam kaj več dodati, so sožurerke že vse povedale...aja, razen to, da bi mogli take žurke vsaj 1x na mesec rulat!!!user posted image user posted image user posted image Pol bi zgledale še mlajše!!user posted image

BBpikici
najlepša hvala za gostoljubje....pa na takem lepem kraju....pravljica!!user posted image

Drgač pa, grem mal počivat, kr pol mam še biznis sestank...user posted image

Lep preostanek vikenda vam želim, jutri pa lep začetek....

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
21.12.2008 14:05:43   
bbpikica
Gigi midve sva se naspale in jaz že počas šibam mal delat, ampak fotke so pa super, sicer jih je pa včeraj kar nekaj zgledalo vsake tolk časa tko nekakuser posted image

Miška do jutri boš pomoje spet vsa naspedirana dans pa le mal baterije nafilajuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
21.12.2008 14:06:54   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Evo, sijem za vas. Izkoristite sončen, čeprav leden dan.
Kava...ma naj jo Kruce skuha, on to tako dobro zna nardit.

No, pa sem se tudi jaz priplazil do škatle....
Danes vam jo pa limam kar z domačega špegerta, je pa bolj švoh...(tako kot jaz)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
21.12.2008 14:07:16   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Evo, sijem za vas. Izkoristite sončen, čeprav leden dan.
Kava...ma naj jo Kruce skuha, on to tako dobro zna nardit.

No, pa sem se tudi jaz priplazil do škatle....
Danes vam jo pa limam kar z domačega špegerta, je pa bolj švoh...(tako kot jaz)

user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
21.12.2008 14:10:53   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Kar se tiče žura včeraj, nimam kaj več dodati, so sožurerke že vse povedale...aja, razen to, da bi mogli take žurke vsaj 1x na mesec rulat!!!user posted image user posted image user posted image Pol bi zgledale še mlajše!!user posted image

BBpikici
najlepša hvala za gostoljubje....pa na takem lepem kraju....pravljica!!user posted image

Drgač pa, grem mal počivat, kr pol mam še biznis sestank...user posted image

Lep preostanek vikenda vam želim, jutri pa lep začetek....

Lepo da si varno prispela domov , kar se pa gostoljubja tiče pa mala malca kadar rabiš sam rečuser posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
21.12.2008 14:19:13   
Kruce Fiks
Pa sm tazadn prišel tu gor zdej pa ste že vse povedale, pa skoraj nimam kaj dodat!
Ma sem tolk heppy da sem Vas spoznal......
Pa sej sm vedu da ste fejst, ampak da pa tolk????
Ma prav nimam besed!

Mišmišmen vse najboljše!

Neposredna povezava do sporočila: 2938
21.12.2008 15:16:35   
Goldy
mismis - čestitke za tvoj ROJSTNI DAN!!!!!Polno user posted image  in user posted image  za uspešen štart drugo leto!!!!!!

bbpikica - pri nas že vsi vedo!!!!!user posted image  Skoraj od začetka, ker cso vedeli, da sva v postopku in potem itak nimaš kaj skrivat. Vsi veseli, držijo pesti in se veselijo z nama. V službi pa tudi, ker sem od začetka v bolniški in so tudi zelo veseli!!
Sva že pred kakšnim mesecem dobila pajacka za user posted image  - rumenega.

Lepo, da se ste uživale na fešti. Jaz sem tudi za par ur šla z mojim na njihovo fešto. Vse je bilo ok, dokler nisem pojedla torte  in potem šla 2x bruhat. In potem počasi domov.....sicer pa je bila ura že skoraj pol dve.

Zdaj greva pa  user posted image  postavljat, no ja mal kasnej, ker moj že veselo smrči na kavču.user posted image  Ampak smreka naj bi stala že danes, tako da bo......

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2939
21.12.2008 16:49:22   
mismis
Dan vsem skupaj, evo tudi jaz končno prisotna med vami. Najprej se z našim vsem skupaj zahvaljujeva za dobre želje ob najinih rojstnih dnevih, sem dobila taka huda darila, da mi je kar žal, da nimam rosjtni dan večkrat na leto.Zdaj se morava samo še z našim zmeniti, kdo bo nosil tisto jebozovno perilo, kateri dan, da bom sploh kdaj prišla na vrsto.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot že rečeno, žurka uspela, pojedlo se je vse, kar mene sploh veseli, neki pira je pa še ostalo, predvsem ta rdečga, ker se naša Daisy ni mogla udeležiti tega velikonočnega rajanja. Daisy, jeb@t se, se zgodi, da moraš kdaj tudi kje prespati, boš pa naslednjič z nami.

No mi smo vstali že ob osmih, je naš kužon tako otožno zavijal pred hišo, da sem ga morala peljati na ta veliko potrebo. Potem je bilo pa itak treba začeti kuhati za 15 ljudi, danes sva uspešno nabrala celo najino ožje sorodstvo, ki sploh ni tako majho, če pogledam številko.

Naš je bil spet krasen, lepo je skuhal za vso tole drhal user posted image user posted image user posted image , kar sploh ni tako enostavno, če pomislim, da mu je mucek mijavkal. Mismis je pa pridno pomagal. Evo zdaj nama je uspelo priti celo do kavča in mislim, da bova eo kitico odremala.

A ja, vse udeleženke in udeleženci včerajšnjega rajanja, vam moral samo to povedati, da vas je bilo lepo videti in spoznati. Ma bo treba nekaj tacga spet kdaj ponoviti.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
21.12.2008 17:04:28   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Kruce se ti moram še enkrat zahvalit za res krasno darilce, ki ga je prejela vsaka od nas.
Razmišljam pa, kako bi jst to naredila uporabno... Bom morda na kak konec oblačila ali pa šal našila. Pa potem lahko nosim za srečo. user posted image

Lahko na kak svilen šal, še bolje pa če všiješ v spodnje perilo.....user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
21.12.2008 17:43:44   
gigi1
Kruce ta bi bla pa res zanimiva, da ducat žensk nosi tvoja darilca ušita na spodnje perilo user posted image  user posted image  user posted image
Nego tist štofelček mene mal skrbi user posted image . Kaj se je zgodilo??

Miška sta se naspala? jaz sem ravno oči odprla. Zdej sem pa k pušelc user posted image . Še pečenkico v ror vržem, da našga pričaka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2942
21.12.2008 18:28:32   
Serendipity
Ojla pupe!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ves te pa res superžurerke! Malo sem fauš ker moje riti ni bilo zraven (še posebej, ko sem brala o jedači... user posted image user posted image user posted image user posted image ) ampak - najlepše je, da ste se meli tak fajn, ka se je v Prekmurji še zemlja tresla user posted image

lučka - uh, me je zaskrbelo.. sem vesela, da je vse ok...

želvica - kako si?

gigi - ti si pa nekam fejst aktivna zadnje čase ... Še malo pa bo 29. user posted image  Bom mislila nate in upala, da nam bo takrat UZ dva ali pa vsaj enega srčka pokazal!

mismis - hepi brzdej mismisku

shuki - tvoj nasvet pomagal, krči niso več tako močni. Hvala.
Bumo, Shadow, Reby - pazite na svoje pikepoke. Pa počivajte user posted image
blanč - kako si ti? Držim petske, da ta drugi hematom čimprej odide ...

Grrr ... še kar nekaj stvari sem imela v glavi za napisat, pa se zdaj ne spomnim ... user posted image

Vsekakor - vsem želim, vse najlepšein pošiljam vsaki/emu posebej spešal hug!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
21.12.2008 18:45:39   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kruce ta bi bla pa res zanimiva, da ducat žensk nosi tvoja darilca ušita na spodnje perilo user posted image  user posted image  user posted image
Nego tist štofelček mene mal skrbi user posted image . Kaj se je zgodilo??

Miška sta se naspala? jaz sem ravno oči odprla. Zdej sem pa k pušelc user posted image . Še pečenkico v ror vržem, da našga pričaka user posted image

Evo Žižetka dušo draga z rahlo zamudo imaš tu link:

http://www.coolinarika.com/recepti/grupe-jela/deserti/torte

zdej pa kuhlo, pa šprudlo v roke, pa gas na slaščice

Kdo je reku s...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
21.12.2008 18:57:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Miškon HEPI BRZDEJ user posted image  
Vsi si želimo, da bi tvoja hudička, do naslednjega RD takole zgledala (pa ne mislim blond user posted image )

user posted image

pod to pa se lahko le podpišem. Vse najlepše Mismisek....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
21.12.2008 18:59:12   
dajamaja
Ojla deklice in dečka!

Da se še jaz prijavim ... je bilo treba danes še pospravljat, ker sem se včeraj cel dan stepala naokoli.
O žurki ste že vse napisali in se pridružujem - super gostititelji, super hrana, pijača ... in najbol pomembno krasna družba. Veliko veselje je bilo vas vse spet videt in spoznati tudi nove članice in člane. Hvala za pozornosti - že zbiram katere bodo lucky gatke user posted image , svečka bo pa na silvestorovo zagorela, da nam res prinese uspeh v 2009!

Lučka, kaj tebe tudi izcedki dajejo, žlehtnobe!? Naj se poberejo in dajo mir!

Reby si spočila trebušček?  

Gigi pridna in pohvaljena za sprehod!

Mismis čestitke za odlično opravljen izpit.

Hope, vse dobre želje z veslejem sprejemam in vračam tudi tvoji mali družinici! 

Daisy srčece, lepo da si se oglasila po dlgem času. Prideš kaj v naše konce, da še kakšno letos rečeva!?

Moram še kaj postoriti in še moj bi rad na internet, zato poljubčka in lepo začnite naslednji mini delovni teden user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
21.12.2008 19:36:10   
kajatina
Punce in fantje, kot vidim ste se res zabavali na žurkiuser posted image  in dobre volje sigurno ni manjkalo. No, jaz pa kar lepo na kavču in v postelji, čeprav sem bila dnes že kar aktivna.
1112.. počutim se zelo dobro in sploh mi ni za poležavanje. Tako, da se bova jutri z možekom odpravila na romantični sprehod v mesto.
Upam, da nama bo čimprej minilo tole čakanje. Kako si pa ti kaj? Sem brala, da si napihnjena in da te boli. A si zdaj ok?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
21.12.2008 19:45:41   
kajatina
1112.. utrogestan seveda jemljem, saj veš 3x na dan... Kar sitno a ne? ampak kar se mora se mora. Poleg tega sem imela pa še vnetje in sem dobila še ene tabletke, tako, da sem morala vmes, ko nisem imela utrogestana, vstaviti še to. Ja, kar zanimivo in cel dan menjavanje vložkov.user posted image
Tudi zate držim pestke in za srečo ti pošiljam še user posted image user posted image .

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
21.12.2008 20:12:04   
Pija76
Pozdravček punce in fanta še od mene!

Včeraj je žurka res maxi uspela, tako fajn se nisem imela že dolgo, našemu sem rekla, da sem se za letos nažurala user posted image . Hvala gostiteljicama, vse pohvale kuharju! Punce lepo vas je bilo spet videti in spoznati vse ki jih še nisem poznala osebno. Res super je bilo user posted image . Hvala za darilca!

Podganca hvala za varno vožnjo domov. Res dobro, da nisi prehitevala in da si prišla domov brez dodatnih neprijetnih srečanj.

Gigi takoj me je spustil v hišo user posted image , prav presenečen in vesel je bil, da sem pred vrati user posted image . Pa full hvala za nasvet o magneziju, je res maxi deloval, sem bila kot rožica zjutraj.

112345 al kako že, lepo grej pikici.

Kajatina user posted image za pikici, navijam močno da je ta dobiten.

Grem v kopalnico in v horizontalo, popoldan sem si privoščila eno dremanje user posted image , zdaj grem pa nadaljevat, ker sem čist zblojena. Vsem želim, da ju3 dobr štartate teden, pa da čimprej začnemo pečt božičnega purana.

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
21.12.2008 20:13:22   
lučka 25
Ojla punce in fant.

Sem tako vesello brala vaše vtise z žurke. Prav lepo vas je bilo prebrati. Žal mi je le, da meni bilo, ampak se raje javim za drugič.

Da pa je žur uspel pa sploh ni vprašanje, ker  ste vsi tako krasni. user posted image  user posted image  

Jaz sem danes kot rožica, se mi je dopoldan samo še ščistilo od včeraj, zdaj pa spet belina. ja ni kaj, se ne damo.user posted image

Sem pa vsa napokana, ko slon. Uživat v mama hotelu ni kar takouser posted image .

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?