liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Liju, beri za nazaj. Kakšno bananino pecivo?? Sem prebrala in tudi napisala celi recept, pa kaj je bilo na koncu Ven mi je vrglo , tak sem bila jezna, pa ko se mi je tak mudilo. Bom zdaj vse prebrala pa bol dodam recept. Glede rafaelotov, pa nimam pojma, v glavnem rabiš žlico IZVIRNO SPOROČILO: sasi13 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Liju - Glede margarine, ko ti je sasi13 rekla, pa je mislila, da moraš raztopit margarino in jo ohladit, preden jo daš zraven v maso, da ne daš kar tekoče in vroče. Nič nima veze z vodo. se podpišem pod tole No jaz pa sem zmetala lepo v vodo z kuhanim sladkorjem, tako da bo te to krivo Pa kaj je z boščekom Aljažem in ksenci, upam in želim jima vse dobro IZVIRNO SPOROČILO: dzanika sasi Jana pa nič ne zvija po hruški, jo ima pa zelo rad. Banane pa mu še nisem dala, bi mogla taščo vprašat če jo ima rad. Ona bo pa res vedla ja, saj mu je zadnjič tiščala, ne? IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. pa še za taščo in tasta je Eh, saj za njuju ni problema IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. blacky, kdaj prideš na kako srečanje s čim sladkim? IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Levinja, bom prišla enkrat, obljubim in sladko bo prišlo z menoj. Se zgovarja da nima prevoza , pa sem se ji ponudila 1x da pridem po njo, pa ni imela časa , po moje jo je strah da bomo njo pojedle , ko toliko peče. IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 A mi lahko katera pove, zakaj moj kruhomat tak ruži? Kot da bi nekaj udarjalo notri po steni, ko se vrti. Nisem še tega slišala. Prav kot bi nekdo trkal. Kaj sem kaj narobe naredila??? Če pa sem že 100x pekla, samo res pa je, da nisem nikol zraven stala, da bi to slišala. Samo mislim, da res nekaj ne štima. Nimam pojma, v mojem nič ne ruži IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. jaz pod tuš....... Kaj zdaj to pomeni, da se tako pogosto tuširaš, ali še nisi šla Zdaj pa recept: Bananine rezine Biskvit: 4 rumenjaki 10 žlic sladkorja 12 žlic vode 5 žlic olja 3 žlice kakava 12 žlic moke 1 vanilji 1/2 pecilni 4 beljaki (sneg) Preliv: 2 dcl mleka (vročega) Premaz: marelična marmelada 3 banane (zmešaš z paličnim, nakar jih dodaš v stepeno sladko smetano in vse skupaj dobro premešaš) 1/2 l sladke smetane Glazura: 15 dag čokolade 15 dag masla Rumenjake penasto umešamo s sladkorjem, prilijemo olje in vodo, nato postopoma umešavamo ostale sestavine. Nazadnje dodamo sneg. Vroč biskvit prelijemo z vročim mlekom in pustimo da se ohladi. Biskvit namažemo z marmelado, nato z bananinim premazom, na koncu pa prelijemo z čokolado. Dober tek
_____________________________
No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe
|