|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
19.12.2008 20:04:08   
tintin
Živjo še od mene,

zadnje čase sem res busy ves čas, tako da res malo berem RR in še manj pišem....imam ful dela v službi in še več doma, potem si pa delam še sama dodatno delo, ker moram (želim) napisat še kak članek itn in je teden full.

Manca - nismo pozabili na vas, samo virusov vam raje ne bomo nosili, ker je bil V ta teden spet malo bolan, no doma je bil samo v torek (pa še to poln energije), ker je imel malo povišano temp. v ponedeljek popoldan (37.5), zdaj je že ok. Je imel zabasan nos in malo je kašljal (isto hropel kot tvoja Mklks), ampak smo rešil s Prospanom in vlaženjem zraka.

Mamuška- tebe smo pa še kar pogrešal, get well!!

Tabi, Dajica - pozdravita se!

jaz sem na dopustu v pon., pa potem 29-31, sicer pa delovno!

lp

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 851
20.12.2008 11:04:11   
GB
Zdravo vsem skupaj.

Joj vidim, da imamo spet en kup bolanckov. JOj upam , da ste ze zdaj vsi zdravi in se veselo igrate.

Mi smo bili v cetrtek v bolnici na preiskavah in ogledu bolnice. Sprejem imamo v nedeljo 28. 12. ob 15 . Zjutraj moram poklicati , ce imajo prosto posteljo na intezivni in lahko se zgodi, da bojo vse postelje zasedene in nam bojo odpovedali operacijo user posted image user posted image user posted image . Sestra je rekla,da so trenutno polhno zasedeni in da upa,da se bo kasna postelja nasla za nas. JOJ punce zdej pa se za to moram skrbeti. NEkako upam, da bojo imeli posteljo in da potem v ponedeljek koncno opravijo operacijo. Punce drzte pesti  .

Tianna se je zacela dret , se kasneje se oglasim

lep dan

l

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 852
20.12.2008 20:45:09   
Dajica
Gb-drzim pesti za vas, za tvojo Tianno, da bo kmalu operirana in da bo postelja prosta za njo v nedeljo.user posted image user posted image user posted image
Kaja je zacuda ponoci lepo spala, le 1x se je zbudila, tako da sem si tudi jaz mlace bolj odpocila. Zdej tudi ze pol urce panca in upam, da do jutra. No, ali pa samo z enim alarmom, ce je ze treba. Soboto sem imela delovno, ampak sobote so cist fajn, cist drugace kot med tednom. Je manj guzve na cesti in na samem delovnem mestu, tko da smo hitro naredili svoje in sli domov.
Jaz se pa odpravljam pect pecivo, pa mi ne rata in ne rata. Razlog je, da sem vedno tako utrujena, da se niti pod razno ne spravim v kuhinjo, grem raje pocivat. Bi parada, tko da mogoce jutri. Sploh nimam filinga, da bo kmalu novo leto, ne cutim tistega praznicnega vzdusja. Pa se danes so nam ponoci pred hisu ukradli smrecko z luckami. Mislim, ta pa res nima pet pik v glavi, da gre v tem lepem decembru krast smrecico in pokvari se tisto vzdusje pri hisi, ki je bilo.. Pa tko lepo je bilo videt. Joj, ce bi vedela, kdao je to bil, bi mu tako zagodla, da bi mu bilo do konca zivljenja zal, da je to naredil. Verjetno je bilakksna mularija, ki so sli ponoci z zura domov, pijani in pametni kot se da. Ah, dost o tem...

Grem se mla pred tv, potem pa kr spat, tukaj je itak zatissssje.

Nocko

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 853
20.12.2008 20:46:14   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Tabi, Dajica - pozdravita se!

Hvala, jaz sem ze boljsa, le nos imam se cist zabasan, tko da moram non stop pucat....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 854
20.12.2008 22:53:30   
mamuška
Mi smo dons odpraznovali K, D je pvi dan brez sveče do peta, meni prvi dan ne nabija v butici ko idiotu. Bilo bi več kot prečudovito, če bi vsaj praznike zvozili brez vsega sranja!!!

joj, GB, držim pesti, si rajš sploh ne predstavljam, kaj prestajata - ej, ob tem so naše kolobocije peanut, res. Bomo močno mislili na Tianno in vaju!

Nč, jutr mamoo babe žur, v petek sem bla z možem na njegovi službeni žurki in blo megatsično, deco je ćuvala tašća, tamau se je mal bunil, pa nato odnehal, enen 15 min je koncertiral, ko sem pa prišla domov, se je glih za flašo zbudil in me prestrelil z ubijalskim pogledomuser posted image  Zjutraj me je totalno ignoriraluser posted image , potem me je pa s taaaaaaaaaaaaaako ihto nadrl v svoji "finščini", da sem krepala od smeha. Podobno se je lotil tudi moža, potem sva ga pa smela potegnit iz dreka in nahranituser posted image

To je to....vsem bolančkom čimprejšnje okrevanjeuser posted image .

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 855
21.12.2008 1:09:17   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
v petek sem bla z možem na njegovi službeni žurki in blo megatsično, deco je ćuvala tašća, tamau se je mal bunil, pa nato odnehal, enen 15 min je koncertiral, ko sem pa prišla domov, se je glih za flašo zbudil in me prestrelil z ubijalskim pogledomuser posted image  Zjutraj me je totalno ignoriraluser posted image , potem me je pa s taaaaaaaaaaaaaako ihto nadrl v svoji "finščini", da sem krepala od smeha. Podobno se je lotil tudi moža, potem sva ga pa smela potegnit iz dreka in nahranituser posted image

joj mamuska ti to tak fajn napises, da sem se skor polulala od smeha user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 856
21.12.2008 11:49:18   
Oranža
Dan babe,

Evo da se mal javim po dolgem času.....pa ne bom rekla da zdej k sem pa v službi pa nimam časa pa bla bla bal pa čeprav itak vsi vemo da ga res primanjkuje sploh v tem norem decembru k je vsak dan kej, ampak enostavno po pravici povedano se mi ne da še doma viset za compom ker ga imam pa res na šihtu dost.
V glavnem mi smo zdravi(razen da smrkamo itak), pa jst imam sinuse čist zabite......morm v lekarno po tist od Ajtak. Hvala.
Držim pestke za vse bolančke še posebej pa za Tianno in za vaju z možem, da bo le čimhitreje in čimlažje vse skupi minilo....pa seveda da dobite prazno posteljo in da se vse skupi že začne in končauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč zdej grem pa kuhat kosilo naprej, tavelke2 sta na rokometni tekmi, tamal pa spi.......popoldan pa še en rd odrajtamo in to je to.....

Aja Mamuška WB pa upam da vam rata praznike brez bolezni čez spravtuser posted image
Tintin pol se pa res lohk dobimo 29. tko kt je Gruška reklauser posted image

LP

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 857
21.12.2008 13:06:20   
tintin
Hoj, ja lahko se dobimo na enem kofetu:) Jaz bom sicer brez Vasje, ker mislim, da bi preveč vrtec pogrešal:))

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 858
21.12.2008 19:14:44   
ajtak
Evo, vikenda je konec- vsem zelim en lep delovni teden, a ni fajn k bo tko kratek ;-)

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 859
21.12.2008 20:16:20   
scubadiver
čer,

tkole pa se še jest pofočkam.
Lana ima po mojem blago obliko rota virusa. Imajo ga v vrtcu in sem ravno v sredo, ko sem šla po bolniške liste k pediatrinji spraševala kaj lahko to pomeni za Lano glede na to, da je bila cepljena. Je rekla da lahko sicer dobi, ampak da ne bo hudega. V petek se je pojavila driska, včeraj je driskala trikrat, dobila je 37,6 vročine in ponoči je bruhala. Danes pa je driskala dvakrat. Sem tako vesela da sem jo dala cepit da sploh ne morem povedat.

Drugač sva bla pa z mojim v petek po več kot letu prvič skupaj zunaj. Sva šla na potapljaško fešto. Lano je čuvala moja prijateljica in ubogi revčki je Lana pripravila kup presenečenj. Kar naprej se je zbujala, enkrat od tega ker je bila pokakana. Sploh se več ne spomnim kdaj je bila nazadnje ponoči pokakana. Tko da je moja prijateljica prvič previla otročička. Pred tem, je samo gledala kako sem jo jaz previla. In moram priznati da sem bila totalno presenečena kako fantastično jo je previla. Kot profi user posted image .
No midva sva se imela super luštno, midva sva prišla domov ob dveh zjutraj, jaz rahlo alkoholizirana, moj pa kr soliden. zadnji pa so se primajali domov okoli šestih zjutraj user posted image . Sem vesela da sem bla končno zunaj z mojim dragim.

Mamuška vas se pa res drži hudič. Pa kako to, da tvoja dva fanta čist vse prineseta domov? Groza.

GB veš da bomo držali pestke za Tianno. Upam, da bodo našli posteljo, da bo res operacija takrat ko je planirano in da bo čimprej za vami. Čeprav mi je hudo, da bo operirana ravno pred prazniki.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 860
21.12.2008 21:05:03   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Sem tako vesela da sem jo dala cepit da sploh ne morem povedat.

user posted image  Ne štekam. Če prov razumem, si jo dala cepit glih s tem namenom, da ga NE BO dobila. Ok, zdej boš rekla, da če ga bo pa ŽE dobila, bo bolj v blagi obliki... Ah, ne bit huda name, sam res sem se mogla oglasit, ker mi gre tole naše zdravstvo in politika, povezana z njim, na br.....

Kakorkol, Lani absolutno želim čimprejšnje okrevanje in da se naslednji ponedeljek vidmo!!!

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 861
21.12.2008 21:13:25   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Sem tako vesela da sem jo dala cepit da sploh ne morem povedat.

user posted image  Ne štekam. Če prov razumem, si jo dala cepit glih s tem namenom, da ga NE BO dobila. Ok, zdej boš rekla, da če ga bo pa ŽE dobila, bo bolj v blagi obliki... Ah, ne bit huda name, sam res sem se mogla oglasit, ker mi gre tole naše zdravstvo in politika, povezana z njim, na br.....

Kakorkol, Lani absolutno želim čimprejšnje okrevanje in da se naslednji ponedeljek vidmo!!!

Seveda sem jo dala cepit ravno s tem namenom, sem pa bila opozorjena že takrat da je možno, da virus ravno tako faše, vendar da je komaj opazna bolezen. In to se je zgodilo...

Aja, v ponedeljek se ne vidmo, ker jest 99% delam user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 862
22.12.2008 11:15:39   
Mamathea
Pozdravček

Najprej čestitka ninočka za user posted image , krasno, da se dogaja, sej pravim, da bomo zgleda tudi v drugo lako šle skupaj na tečaj za plavanje dojenčkovuser posted image user posted image user posted image . Vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje. mi smo bili za vikend na morju (slovenska obala ) in bilo je prekrasno, tako lepo je sijalo sonce, da je bilo super fajn. Sem prav "fauš" primorkam, ki se lahko tako lepo skoraj celo zimo zunaj sprehajajo z otročki, brez da bi bili oblečeni kot medvedje. Res krasno. Danes pa je dela polna skleda, me čaka ena cela gora cunj za oprat, likat... pa vso robo, ki smo jo v zadnjih dneh nanosili skupaj je treba pospravit... pa bo že. Smrečice še vedno nismo postavili, saj imamo časovno stiskouser posted image user posted image user posted image . Pa tudi meni se zdi, da letos nimam nekega ekstra predbožičnega vzdušj, pri nas še čist nič ne diši po božiču. Moram se danes v roke vzet in nardit vsej smrečico, pa mal odišavit stanovanjer s kakšnim eteričnim olčkom, pa bo kr prec bolš.
Vsem želim prekrasen dan in upam, da se bo megla v lj vsak čas dvignila.
Pozdravček.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 863
22.12.2008 23:21:47   
ajtak
omg, a ste res vse zginle?

Pri nas je vse v polnem pricakovanju bozica. S Tjasem sva pekla piskotke, ze cel teden odisavljam z bozicno pravljico in vrtim new swing kvartet bozicni cd... Jutri pa obvezno ciscenje in zvecer postavljanje smrecke.

Drugace mamo jutr v sluzbi zakljucek za varovance in njihove starse. Po moje bo full lustno, se kr veselim.

Nc grem kr spat k zgodi vstajam. Nocko

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 864
23.12.2008 10:28:33   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
v petek sem bla z možem na njegovi službeni žurki in blo megatsično, deco je ćuvala tašća, tamau se je mal bunil, pa nato odnehal, enen 15 min je koncertiral, ko sem pa prišla domov, se je glih za flašo zbudil in me prestrelil z ubijalskim pogledomuser posted image  Zjutraj me je totalno ignoriraluser posted image , potem me je pa s taaaaaaaaaaaaaako ihto nadrl v svoji "finščini", da sem krepala od smeha. Podobno se je lotil tudi moža, potem sva ga pa smela potegnit iz dreka in nahranituser posted image

joj mamuska ti to tak fajn napises, da sem se skor polulala od smeha user posted image user posted image

dobr si to ponazorila,ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 865
23.12.2008 10:34:43   
sonchek

čer,

tkole pa se še jest pofočkam.
Lana ima po mojem blago obliko rota virusa.

Naj se čim prej pozdravi...user posted image user posted image user posted image
..ja jaz te razumem, ker tako majhni otroci z RV velikokrat pristanejo v bolnišnici zaradi dehidracije in bolezni same...

GB..seveda bomo držale pesti...in v mislim bom s teboj in tvojo prinsesko...
Predvsem ti pa želim, da boš čim bol močna in da vam drugo leto prinese SAMOOOOOOO zdravje....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 866
23.12.2008 10:36:25   
sonchek
Še ena božično-novoletna čestitka za vse vas!!!!

http://www.dancingsantacard.com/?santa=1831648

papa in res lepe praznike...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 867
23.12.2008 11:21:31   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Še ena božično-novoletna čestitka za vse vas!!!!

http://www.dancingsantacard.com/?santa=1831648

papa in res lepe praznike...

Mi smo isto preoblekli Ajdouser posted image  http://www.dancingsantacard.com/?santa=88684

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 868
23.12.2008 13:58:42   
tabi
dan

Sonchek in Ilije super sta vajina božičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image čim prej se pozdraviuser posted image

Jst sem tudi ok,grem jutri zaključit BS v Petek pa v službouser posted image pa soboto in nedeljo pol pa bom tudi jst uživala praznike sem dala LD brez trte mrteuser posted image

No piškoti so pečeni,kake 5kguser posted image še popoldne jih mal namažem z marmelado ,pa nutelo,prelijem z limoninem snegom,čokolado,dodam kako perlico,....zvečer ali jutri zjutraj pa še orehovo potico pol pa njamiuser posted image spet bodo šle kile goruser posted image user posted image
Pa cel stanovanje imam še za pospravituser posted image pa vse cujne za speglat,....

šibam kosilo kuhatuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 869
23.12.2008 13:59:55   
tabi
Ilije a so jaslice uspeleuser posted image user posted image user posted image user posted image mal sem ferbčnauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 870
23.12.2008 15:35:54   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Ilije a so jaslice uspeleuser posted image user posted image user posted image user posted image mal sem ferbčnauser posted image

Sem čist pozabla povedat, da so jaslice super poratale. Je bila fotka celo v lokalnem časopisuuser posted image .

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 871
23.12.2008 20:53:00   
ajtak
Mi mamo pa koncno postavljeno smreekcooo user posted image

Aja, dober vecer user posted image

Pr nas pravzaprav nic novega, jaz hodim v sluzbo, tjas v vrtec, popoldne pa peceva kekse, zavijava darila, pojeva pesmice, izdelujeva okraske in se sploh aktivno pripravljava na praznike user posted image  Ati je seveda udelezen kar se da, ampak ima precej obveznosti z raznasanjem koledarjev in seveda s sluzbo...

Drugace pa samo odstevam sekunde do trenutka ko zacnem pakirat. 25. gremo se voscit v lj, 26. pa zacnem in imam 3dni casa da vse pregledam in cimvec spakiram... 29. dobim kljuce, 30. mam dopust in bomo z mami in sestro ki mi prideta pomagat spucale stanovanje, pol pa samo se prestavimo postelje in napolnimo omare... Upam, da se s 1.1. vselimo.

Toliko od nas, pa lahko noc.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 872
23.12.2008 20:55:32   
Tanayya29
Dober večer po dolgem času..;)
Še ena,ki nima kej dosti časa več....

Ninočka ,Mamathea ,Mama11vse naj naj ob novih nosečnostih,bravo res!Se veselim z vami...

Bolančki,upam,da se čimprej pozdravite!!!
Mamuška,super da si se spet javila,jah vi pa tudi nimate sreče s temi boleznimi...:(.

Midva s Tajem sva izmenično bolna,on najprej potem jaz.Trenutno sem jaz na vrsti,no ni hujšega,vendar prehlad in grlo...Vse poberem..hihi..;))

Trenutno pa moj Taj full trmari,če gospodič dobi flašo in je mleko za njegov okus pretoplo,flaša leti v momentu...ma,jaz ne vem,ampak obupno je trmast...user posted image Sem govorila tudi z vzg.,in pravi,da so več ali manj vsi v tej faz(v njihovi skupinici)...mau zgodi se mi zdi,pa zgleda,da so tut v tem otroc napredoval...jaooo...

Drugače pa obožuje vrtec,zelo rad hodi,zjutraj takoj stegne rokice h vzgojiteljici,popoldan je seveda vesel,k ga pridemo iskat...Veliko novih stvari zna odkar je v vrtcu,in res super!!!

Sva pa več ali manj skoz sama,ker očka od Taja skoz dela(gostinstvo_nori december),in se nimam časa niti spočit.

Greva jutri h mojim v Idrijo za božič pa še nekaj dni bova dol....;)

Vsem želim lep,miren božič,preživite ga v krogu ljubljenih....

Za sedaj to vse!!

Lepo bodte!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 873
24.12.2008 0:16:56   
barika
Čer.

Ajtak, ti pa komaj čakaš, da se odseliš. no sej tak je prav, ker bom rabila kremeuser posted image user posted image user posted image

Tanayya, mene pa Martin tepe, to je začel danes, prav focn mi prpali, mojga pa božauser posted image user posted image user posted image  pa grdi pogledi in kreganje (še) ne zaležejo.

PUNCE, VESEL BOŽIČ!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 874
24.12.2008 9:29:07   
ninocka
Sem vam prišla samo voščit za praznike:

Vesel Božič in prijetno praznovanje v krogu vaših najdražjih!

user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......