Tejčika29
|
No, mi smo ok, po starem, sam da se tole vreme malo zrihta, smo bile danes na dolgem sprehodu, sedaj pa spi.... Krčeki so že bolj poredki (trkam na les) in upam da kmalu izvenijo. Potem pa začnem tudi jaz kaj bolj pametnega jesti. Naša je tak srček ko je naspana, se tako smeji, je pridna v ležalniku, ampak jo moramo skoz po malo animirati, igračke, petje in podobno. Na igralno podlogo je nič kaj ne devam, se mi zdi vseeno hladno na tleh, bi morala še kako deko spodaj dati. Tudi naša se zdaj po malo slini, ampak nič hujšega. Najbolj sovraži čiščenje nosa, takrat je jok in stok, delam pa z Niveino raztopino in potem s palčko, gre najbolje. Moj bo zdaj 2 feštal - zaključki, mu kar zavidam, jaz bi ga imela včeraj, če bi šla, ampak nisem šla, kaj pa vem, mogoče bi lahko skočla za dve urici zvečer pa ni bilo prave volje za rihtat se, pa tudi bowlalo se mi ravno ni. Po novem letu bom pa začela s telovadbo - JE KATERA NAPISALA, DA BI ŠLA V TOPFIT CELJE NA TELOVADBO Z DOJENČKI??? NAJ SE JAVI... Vsekakor bom počakala da bo Alina stara 3 mesece, potem pa začnem. Pa malo več v varstvo tudi, da se bolj navadi biti brez mene, da ne bo potem jok in stok ko bo treba nazaj v službo. Pa je spet petek, tak je to, še veliko jih bo, ampak bo tak hitro minilo in bo treba spet nazaj delat. Meni se sicer včasih zlušta, ampak vedno manj, zdaj ko je naša bebika postala bolj odzivna... Ah se kar raznežim! Lepo se imejte in lep vikend!
|