|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
19.12.2008 22:44:52   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: san

sm se zdej spomnila, da ste spraševale za recepte, glede zvitosti, k sm napisala, da sm lisicauser posted image sej ni recepta, ampak jaz mojega dragega že tako dobro poznam, da vem kako bo kdaj odreagiral. če je napet, ga raj ne obremenjujem s stavrmi. če me kdaj kaj moti, mu ne težim takoj, ponavadi mu potem ob priliki, kadar sva dobre volje povem, čist tko btw, pa to upošteva. tut v teh letih je prišel do tega, da mu ni treba vn hodt in mu je super doma. kadar pride do krega, jst na šalo obrnem, pa se hitr ohladi. pa držim se tega, da nikol ne eksplodiram takoj, pa sm totalen kolerik, ampak se držim nazaj in prespim al pa sam mal prediham, pa povem mal kasnej in ponavad ugotovim, da ni tok hudo, kot se mi je zdel. čeprav on ponavad, če je kej narobe takoj eksplodira, ampak takrat jst tut ostanem mirna, pa ga po ovinkih mal pomirim in pol na koncu izpade, k da je on krivuser posted image

v glavnem jst se tut sama držim tega, da si je vsak dan treba vzet mal časa tut za partnerja. sej je težko na začetku, k si utrujen od dela in otrok, ampak pol ti pa v kri pride. tut, če me zmanjka s kakšnim otrokom, ko jih dajem spat, se vavtomatično zbudim kasneje in grem potem k njemu in pol mal čvekava, tut če ma za delat kej, sm jst pri njemu, pa mal vmes poklpetava al mu pa pomagam, ala pa film skupi gledava, ala pa bereva. sva se navadla, da sva zvečer skup, v istem prostoru. pa še zdej ga razvajam in mu vsak dan zjutri kavo v postlo prinesem (on pa men zvečer čaj nardi), pa ga razvajma tut z drugimi stvarmi. sej tut on mene, sam to sm ga mogla naučituser posted image .

Jst že palačinke jem, kr za RR user posted image !
Si pa res zvita, prava foxica! user posted image Maš dobro poštimano!
Pr nas je kr podobno, vsak dan si zvečer vzameva čas samo zase in se razvajava! Na partnerskih odnosih je treba celo življenje delat, razvajat en drugega in si prisluhnit! Sej ne rečem, da se nikol ne skregava ( zdej k mam šolo, pa pol še služba itak ne bo cajta za kreganje user posted image user posted image ), ampak se hitro pogovoriva in zadevo razrešiva!
Moj user posted image pa tud ne hodi pogosto ven, pijače ( alkoholne ) sploh ne prenaša dobro, tako da gre čez dan kdaj na pijačo s kolegi in je rad zvečer doma, gre pa tud z mano in Timijem rad na sprehod- zadnje čase je to bolj švoh zarad vremena! Pa ker tud dost potuje, je pol najraje doma- me je glih prej klical kako sm kaj in kako je Timi. Zaenkrat nam kr gre!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
19.12.2008 23:11:21   
Ursi2
Dober večer
Luka user posted image že kaki 2 uri. Ati je dol pri svojih na user posted image , jz pa iščem skupi misli za voščilnice pa še eno PP predstavitev morem naredit.
Baje, da bi naj bila nedelja user posted image . Upam, da bo res, da jo bomo lahko max uživaliuser posted image , ker drug teden bo moj po 16 ur v user posted image . user posted image user posted image
Danes je nastop kr uspel potem pa sva šla prvič sama še na user posted image , ker je bilo nastopa hitro konec. Mi je blo prav malo čudno. Sej je pasalo, pa ful sma čvekala, sam sem pa noro pogrešala Lukija. Potem pa sma šla po njega, sma se user posted image  in smo šli k frizerju. Ni, Luka naju je samo spremljal pa osvajal frizerke. No, to sta kr oba z atijem, jz sem se jima pa smejala. POtem smo bili še pri mojih in domov, pa user posted image in se pocrkljatuser posted image , user posted image in user posted image !

Hvala vsem za čestitke za Lukana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  
 Vam je spekel
user posted image  v zahvalo!!!!!!!

Vilma, meni tudi ni nič jasno. Kdaj je minilo teh 10 mesecev?user posted image user posted image Se mi zdi, da sem še s trebuhom okrog hodla, zdej grem pa že počasi nazaj v službo. Me niti najmanj ne vleče!user posted image user posted image
In super za čvek s kolegicami in za sprehod po stari LJ z lučkami. user posted image user posted image Upam, da me bo dragi kaj uslišal, da naju bo peljal, če ne, bova šla kr sama, sej ga ne bo doma!
Vilma, kako luškana sta tvoja dva sončka!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image In kako pogumna, da se tega user posted image čisto nič ne bojita!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Timoty, kako lepo od tvojega user posted image , da ti je pustil tako lepo sporočilo.user posted image user posted image ma, mene tako tudi ful razneži! user posted image  Mam naleplena taka sporočila po vseh elementih, je tako lepo, ko sem malo slabe volje, potem pa grem mimo in preberem, pa sem kr boljši volje.
Čestitke za super opravljeno sem nalogo!user posted image Punca, zažigaš, ni kaj!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Čestitke tudi tvojemu, da je tako lepo porihtal Timija!!user posted image user posted image
Hvala za tako lepo čestitko.user posted image user posted image Sem se kr jokat začela zraven!user posted image

Čakajoča, čestitke Niku za pa-pa in ploskanje!!!!!!user posted image user posted image
Naš Luka je pa pravi mali mazo. Ful se rad crtlja in stiska. Še posebej pri meni. Sploh včeri pa danes je takl cartl. Se kr k meni dviguje in se stiska. Pol je pa ene 2 minuti ful stisnjen k meni, tk da ma obrazek čisto not v vrat skrit pa neki poje, potem pa me pogleda, se mi nasmeji, pa se spet nazaj stisne! Jz pa itak čist solzna zraven. Pa ponavadi mi še kakega mokrega lubčka pritisne! In pol seveda vriska, ko jz cvilim zraven.user posted image user posted image

San, goro user posted image user posted image user posted image user posted image  za Urbana oz za celo družino. Pa sej ni res, kaj ej sedaj to. Pa menda bote pa ja imeli kaj od tega decembra! Če so slučajn zobki, upam, da mu čimprej ven pogledajo!!!!!!!!!!!!!!!!

Dinki, hvala za tortico. MMMMMMMMMM, božanska je bila. Pa tole sma lahko jedla, nama ni čisto nič škodila!Hvala!!!!!!
Titku pa upam, da čimprej še drugi vampirček ven pogledauser posted image user posted image user posted image
In super, da je bilo na koncertu fajn.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vama je najbrž prav pasalo, kaj!!!!!!!!!?

Zofy,ful sem se nasmejala temu, kako se moškim spremeni življenje po otroku! Ma, sej je res. No,č e bi se malo bolj odgovorno obnašali(vsaj večina), potem se jim najbž niti nebi. Pa upam, da mu je že uspelo spiti tisto eno pijačo. user posted image

San, super da ti je uspelo prit na predstavo! tI VERJAMEM, da je bilo lepo! Pa še za Izidorja en kup user posted image user posted image user posted image
To, kar si napisala glede odnosa s tvojim dragim, je pa pri nama precej podobno. Je sicer on tisti kolerik, ampak sem pa na srečo jz bolj umirjena, tako da se ne spičima prehudo. Je pa ful lažji, če ga vredu naštudiraš in veš, kdaj lahko kake teme načneš in kdaj je bolje da ne. Jz imam to srečo, da sem imela že doma očija in brata ful v malem prstu (no, ju imam še sedaj) in moj dragi je veliko kje zlo podoben njima. Tako da že vem, kako delat z njim. Pa trudim se, da rad pride domov, da ga ne napadem takoj ko skozi vrata stopi, da ga z Lukijem, če se le da, pričakama na vhodu ali greva celo ga čakat v službo. Pač take malenksoti, ki ful pomenijo!!!!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
19.12.2008 23:17:59   
Ursi2
Timoty, super, da je bil Timi priden.user posted image user posted image user posted image Pa lepo, da sta se lahko še pocrtljala, preden, da je zaspal. user posted image user posted image  Sploh si ne znam predstavljat, kk bo, ko ga ne bom videl 8-10 ur, ko bom v službi. žE KO ga 2 uri ne vidim, ga noro pogrešam, pa se pol ene pol uresamo stiskama pa crkljama!user posted image

Pa dober tek in uživaj v palačinkah še za mene. Bi se ti kr pridružila!user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
19.12.2008 23:31:25   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Timoty, super, da je bil Timi priden.user posted image user posted image user posted image Pa lepo, da sta se lahko še pocrtljala, preden, da je zaspal. user posted image user posted image  Sploh si ne znam predstavljat, kk bo, ko ga ne bom videl 8-10 ur, ko bom v službi. žE KO ga 2 uri ne vidim, ga noro pogrešam, pa se pol ene pol uresamo stiskama pa crkljama!user posted image

Pa dober tek in uživaj v palačinkah še za mene. Bi se ti kr pridružila!user posted image

Palačink je za cel pladn, tako da si kr vse postrezite ( sm mal pretiravala s količino user posted image user posted image )- jih bom še jutri mogla jest user posted image !
user posted image

Ja, se bo kmalu treba navadit, da naših škratkov ne bomo vidle po 8 ur al pa več, jst se zdej že mal prvajam k v šolo hodim, je pa res težko- ga tud tako pogrešam, pa med predavanjem njegove slikce gledam na mobiju. Ko bi bla porodniška vsaj do 3 leta ( sm nekje brala, da majo v eni državi- nevem kateri, do 3 leta, ker so mnenja da user posted image do tega leta največ rabi mamo- blagor njim!! ), da ga lahko gledam kako se razvija, se mi zdi da je v prvih 3 letih največ novosti, pa ful se naučijo. Cukri naši. Zdej, ko sm doma čas kr beži, ko bom pa v službi se bo pa vleklo user posted image ! Se bomo mogle kr navadit. Tiste ki že imate otročke, veste kako to gre. Kako ste se navadle na vse, ko je blo treba v službouser posted image user posted image ????????????

Mirno in prespano noč vam želim!
user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 19.12.2008 23:43:00 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
20.12.2008 0:51:32   
pomlad08
živjo punce,
dons sem pa jz sred noči kle ... je sestra pr men, mož pa na novoletnem žuru, zgleda da smo vse na istem glede tega user posted image  se mava super s sestrico, sva gledali že dvoje desperate hosuewives pa 100 frendov, zdej pa sam še čakam, da se kruh speče, pol pa spat.

job na srečo dons ni imel več vročine, jupi! user posted image

jaz sem pa totalno vesela, ker so končno počitnice na faksu!!! v ponedeljek imam sicer en izpit, ampak bo že nekak, sej učit se mi ni težko, velik težje mi je it od doma, na predavanja (pred jobom je bilo pa ravno obratno).
timoty, januarja bova približno na istem, mi mamo tud en teden prakse in mi je že ful bedno, ker bom vsak dan zdoma! mah ja, še dobr da je mož doma.

san, sem vesela, da si se spet oglasila! joj, otroška predstava, kok je to super stvar, jz nečake skoz hodim gledat, ko bo job nastopal, bom po moje čist preč! user posted image

okej grem še mal kuhno pospravt,
lepo bodte!

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
20.12.2008 2:07:50   
Špela100
Samo, da se vam oglasim, sem do zdaj moja dva pakirala, gresta jutri smučat za 4 dni. Tako, da bova z Maksom sama...in imava ful stvari v planu...ja sem spet naredila 14- dnevni načrt, ki bi ga rada v 4 dni stlačila user posted image user posted image

Dinki user posted image  vse naj, naj in enga cmoka ti pošiljam za tvoj rojstni dan.

Vsem ostalim pa en virtualni objemček, najboljše ste.......ampak take klepetulje....user posted image user posted image

grem spat, ker moram čez tri ure vstat, peljeva z Maksom moje do Sežane....

nočko

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
20.12.2008 8:14:41   
Lona76
Dobro jutro!

Najprej spet ena skromna user posted image . Ja če Lukec zjutraj ne vstane ni ničuser posted image . Jaz tudi že pijem kavico, sine gleda risanke, Taja pa raziskuje smetke. Jst ne vem, sem učeri posesala in gospodična spet ene smeti po tleh najdeuser posted image .

Božiček včeraj user posted image user posted image user posted image . Taja se ga ni nič bala, Tilen je bil full vesel darila, sva se pa videli s sodelavko ki ima 3 tedne mlajšega korenjaka kot je Taja in je zgledal 3 mesece starejši. user posted image  Sem se prec  Titka spomnila, ker je mali tut en tak kerlc. Velik močen, v glavnem ornk decuser posted image .

Vsem čestitke za zobke in nove podvige. Se bojim da če začnem naštevat koga spustim ker imam isto bolezen kot NČKuser posted image .

Zofy poznam tudi jaz to eno pijačo. Glede spremembe življenja pa si super napisala. Sem se nasmejala. user posted image  Res je smešno ampak žal pri veliko resnično. Moj me je tudi včeraj razpiuser posted image . Je imel RD in je prišel malo "vesel" domov prepozno. Ne tako zgodaj kot sem si jaz zamislila. Pa še Tilen ga je full čakal da bi avtocesto sestavila in me je tok razjezu da bi ga v žlici vode utopila. In pol mi frajer reče če mam pa RD. Matr k ga mam jst si ne morm nič prvoščt. In mi reče si si sama kriva k hočeš bit vedno takrat na morju. Sam tut če bi bila doma se ga nebi ...... Ker pomislim vedno najprej na otroke. In se mi zdi da če bi pogledala pregloboko v kozarec nebi bila sposobna skrbeti za njih. Ja naši dragi možki pa vejo da bomo itak me vse zrihtale in si lahko potem to privoščijo. In seveda si lahko privošči tako dolgo pijačo. Si zamislite da jim pustimo otroke in gremo na eno pijačo za 5 ur?????? Jst si ne, bi me preveč za škorčke skrbel.

San dobra si. Jaz sem tudi kolerik, ampak jaz se žal ne zanm brzdat. In ko mi dvigne pokrov mi ga dvigneuser posted image . Ja sej kdaj si pa rečem dons pa ne bom, pa mi tok časa teži da se mi sname user posted image . No danes greva na večerjo in bo moja mami pazila otročička.

Timoty bravo za seminarsko. Ma res si pridna.

Vse slikice so krasne.

Zdej pa grem Tajko previt in ji dat zajtrk. Lep dan vam želim. Upam da bo res kaj sončka danes da gremo z otročički malo ven.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
20.12.2008 8:33:43   
Lona76
Pa še Anis, Jaka in Kaja vse naj naj za vaše obmesečnice!!!!user posted image user posted image user posted image Bodite zdravi in veseli otročički!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
20.12.2008 8:34:55   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Vsem čestitke za zobke in nove podvige. Se bojim da če začnem naštevat koga spustim ker imam isto bolezen kot NČKuser posted image .

?????? kero pa, se ne spomnim?user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
20.12.2008 8:37:53   
Naša črtica koraka
ko o eni pijački naših descov govorite, sem se spomnila na ta vic:

Pride dec nažgan domov,
pa pred bajto zagleda kufre.
"O, mater, zdj pa še na morje ...!"

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
20.12.2008 8:46:57   
mumu
ANIS, vse najboljše za mini rojstni dan

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
20.12.2008 8:48:24   
mumu
JAKA, vse najboljše za mini rojstni dan

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
20.12.2008 8:49:37   
mumu
KAJA, vse najboljše za mini rojstni dan

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
20.12.2008 9:49:20   
Dinki
Dobro jutro mamice,
kako ste kaj danes?

Midva s Titkom sva že nekaj časa pokonci, sva že zajtrkovala, se igrala, zdej ga bom pa počasi dala nazaj pančkat prvo rundo. Če bo sploh še hotel spati, ker včeraj mi je v celem dnevu spal le eno uro user posted image ...upam, da ni to neka nova moda. No, je pa ponoči spal več kot odlično. Se je 1. zbudil šele ob 7.15 user posted image  kar nisem mogla verjet.

Ursi2, včeraj sem bila tako v oblačkih zaradi mojega RDja, da sem pozabila čestitati tvojemu Lukcu.
Skratka malce z zamudo, a vseeno iz user posted image  

Lukec vse NAJ, NAJ za že 10 mesecev.
Bodi še naprej tak fejst dečko, vedno nasmejan in zdrav.
vse to ti želita Tit in Dinki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmmm, vam povem še kaj sem včeraj dobila za darilo od moje naj prijateljice. Točno na zadnji dan moje porodniške grem na koncert od Tine Turner!!!!!!!!user posted image user posted image  bom imela dober zaključek, ne? user posted image  Takoj ko sem videla datum 28.2. sem se začela smejat. To sem se pa res razveselila, ker jo imam ful rada. Si nisem mislila, da jo bom kdaj doživela v živo.

Zofy, tudi meni je blazno všeč tvoja ugotovitev:
Edino spremembo, ki občutijo, je stopnja tečnosti ženeuser posted image
user posted image user posted image user posted image  moj bi se definitivno strinjal, da je to ena od sprememb.

Aleži in Špela100, hvala tudi vama za čestitke user posted image , no vaju pa povabim na eno kavico user posted image , ker smo torto že zmazale včeraj user posted image .

San, hvala za delitev nauka z nami kako z močkimi user posted image . Si pa res ena zlata lisička zvitorepka user posted image . jaz sem tudi bolj kot Lona76....ko mi dvigne pokrovko, mi jo dvigne. Pa sej mi je pol kdaj žal. se moram naučiti, da zadevo kdaj prespim, tako kot narediš ti in potem ugotoviš, da ni tako hudo kot se je zdelo. Sem pa mnenja, da je treba povedat in čistiti sproti, ne smejo se delati kupčki. Se pa da marsikaj povedati na lep miren način.

Timoty, naj vama čas čim hitreje mine zdej ko sta brez očija. Hmmm, pa take super palačinke si naredila user posted image , sem si hotela eno vzet, pa so ostale le še drobtinice user posted image . In hvala za lepe želje za danes user posted image .

Pomlad08, superca, da Job nima več vročine user posted image

Špela100 uživajta z Maksom zdej ko bosta malo sama in pozabi na likanje in pospravljanje, prav? user posted image

Lona76, lepo, da je božiček uspel tako za Tajo kot Tilna user posted image .....in da si se celo na mojega Titka spomnila user posted image

No, toliko od mene,
zdej grem pa Titka dat spat.
Je priden tu poleg mene, se igra s sesalcem. Bi ga mogla naučit ga uporabljat, bi blo več koristi user posted image

lepo se imejte user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
20.12.2008 9:49:40   
TIMOTY

KAJA, JAKA in ANIS vse naj naj za obmesečnico, da boste zdravi in veseli!

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
20.12.2008 9:55:16   
Dinki
Kje pa je Lucalu? upam, da si že počasi fertik z beljenjem in da se nam pridružiš ponovno pri čvekanju.

In pa Mergetka, tudi njo pogrešam. Upam, da je vse OK z Matičkom in da že na veliko pridno papca gosto hrano user posted image user posted image user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
20.12.2008 10:10:25   
Vilma
Vidim, da mamo partnerje na tapeti. user posted image  Pri nas je drugače, je moj bolj zapečkarske sorte, sem jaz tista, ki bi pohajala user posted image  Letos sem bla mislim da ene 5x zunaj brez njega, moj dragi pa ene 3x. Večkrat ga "silim", naj si vzame čas tud za prijatelje, pa kam gre (na koncert al pa na drink) in to potem tudi naredi. Verjetno to delam tudi zaradi tega, da ne bi imela slabe vesti, da samo jaz ven hodim. user posted image  Jaz si enostavno ne predstavljam lajfa samo z družino, rabim tudi druge ljudi okrog sebe. Tako da parkrat na leto se obvezno dobimo s prijateljicami, se pogovarjamo, včasih gremo tudi ven, odvisno. Očitno tuki tolče moja dvojčkasta narava na plan. user posted image  In ko grem ven, me to tako napolni z energijo, da sem potem še vsaj teden dni dobre volje, pa težim tudi ne dragemu user posted image  Tako da se tudi on strinja, da kam grem. user posted image

Vam bom napisala še neki, pa ne skup past od presenečenja prosim lepo, user posted image  Smo tri frendice od otroških let. Mamo odprto varčevanje. Dajemo na stran 20 evrov na mesec. In potem gremo enkrat na pet let skup na počitnice. Za en teden, brez tipov, otrok. user posted image  Smo bile do zdaj v Turčiji in Egiptu. Zdaj pa se denar nabira gor že cca 5 pet in se še bo sigruno toliko (moram počakat, da bo Julija stara ene pet let), potem pa spet gremo, se že zdej tolk veselim!!! user posted image  No s tem se pa moj dragi ne more sprijaznit. Da jaz bom šla na počitnice on pa ne. Pa še teh 20 evrov mu gre v nos. Pa sva se zmenila, da mava vsak svoj mesečni fond, ki ga lahko zapraviva samo zase. In zdaj se strinja. Samo ne vem kako bo, ko se bomo začele resno menit, da gremo. Samo to sem mu povedala, da bo tako še isti dan, ko sva začela hodit. In takrat se je strinjal, seveda. user posted image

No tolk za zdej. Moram it stroj napolnit, pa se še kej oglasim.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
20.12.2008 11:03:40   
Vilma
Evo mene nazaj user posted image
Moram mal omilit prejšnji post user posted image  Prvi so in vedno bodo otroci in partner. In z njimi se imam najlepše. In skupaj hodimo ful na počitnice. To leto smo bili že 5x po en teden. Denarja za to mi nikoli ni žal. Tudi izleti so zelo pogosti. Ampak sem ter tja pa sem rada tudi z drugimi ljudmi. Ne vsak dan, ne enkrat na teden, enkrat pa mesec pa že. user posted image  Skratka mislim, da mora imeti človek več kvadratkov v svojem življenju. In ne samo npr. tri: partnerja, otroke in službo. Ampak pustmo zdaj to, sem ful zafilozofirala. user posted image

Špeli pozdravi hčero in naj uživajta s tvojim skupaj na smučanju! user posted image  Ti pa malo izprezi in poskusi narest kontra plan. Za en dan in ga stlači v štiri. A se ne sliši fajn? user posted image

Pomlad vidim, da si tudi ti uživala s sestro. Prav je tako. Saj je veseli december, dost je blo bolezni, od zdaj naprej sam žur pa veselje! A velja? user posted image

Timony kaj mi delaš s temi palačinkami user posted image  Kdaj maš cajt za to? A veš, kolk časa se palačinke pripravljajo! user posted image  jaz sem dobila glih zdej za božička knjigico: Preproste, okusne jedi za mamice na robu živčnega zloma. user posted image   To velik pove o tem, kolk si časa vzamem za kuharijo. V bistvu velik, samo mora bit hitro in enostavno narejeno. user posted image

Eh sem hotla še komentirat, pa sta moja dva moška prišla domov. Bom še kasneje.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
20.12.2008 13:46:31   
mumu
Spet sama stršim tuki gor user posted image . Tia je končno zaspala user posted image  pa glanca avto že eno uro in petnajst minut, še petinštrdeset minut pa bo konc, grozen je kar se avta tiče (pr nam lahko v avtu ješ iz tal pa ne bo nč narobe), včasih ga hecam da mi nej kar copate naštima na predpražnik user posted image user posted image . Ga pa moram pohvalt, je pršou zgodaj in normalen domov user posted image .

Naša noč je bla katastrofalna, vročina sploh ni hotla past, pol je bla pa skos žejna ob štirih se je odločila da bo mela malo silvestrovanje - ja tut njej pripadauser posted image , no na koncu je pa do osmih zjutrej vlekla user posted image user posted image . So pa zgornje prve enke skoraj že čist pokukale vn user posted image user posted image . no pa so bli končno tut zobje nekaj krivi user posted image user posted image user posted image , vročina pa še vedno ni čist popustila user posted image .

Dinki dobila si vrhunsko darilouser posted image user posted image  (kje pa bo ta koncert?).

Vse, ki ste v zadnjem času slikice dale gor, ja moram jih pohvalt, se vid da so marčki user posted image user posted image user posted image .

Timoty drugič ko boš kej tako dobrega nardila za jest, mi lahko prej poveš se bom povabila na obisk user posted image user posted image user posted image .

Lona76: kar se smeti tiče, je pr nam čist isto, prejle sem sesala, pa sem čez pet minut že z malim ročnim sesalcem okrog strašila, jst ne vem kam se poskrijejo user posted image .

Zdej grem pa do konca kosilo prpravt, da bo na mizi ko pride gor čez pou ure.

user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
20.12.2008 16:52:06   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

živjo punce,
dons sem pa jz sred noči kle ... je sestra pr men, mož pa na novoletnem žuru, zgleda da smo vse na istem glede tega user posted image  se mava super s sestrico, sva gledali že dvoje desperate hosuewives pa 100 frendov, zdej pa sam še čakam, da se kruh speče, pol pa spat.

job na srečo dons ni imel več vročine, jupi! user posted image

jaz sem pa totalno vesela, ker so končno počitnice na faksu!!! v ponedeljek imam sicer en izpit, ampak bo že nekak, sej učit se mi ni težko, velik težje mi je it od doma, na predavanja (pred jobom je bilo pa ravno obratno).
timoty, januarja bova približno na istem, mi mamo tud en teden prakse in mi je že ful bedno, ker bom vsak dan zdoma! mah ja, še dobr da je mož doma.

san, sem vesela, da si se spet oglasila! joj, otroška predstava, kok je to super stvar, jz nečake skoz hodim gledat, ko bo job nastopal, bom po moje čist preč! user posted image

okej grem še mal kuhno pospravt,
lepo bodte!

user posted image   user posted image da si se mela fajn s sestro, pa user posted image user posted image da Job nima več vročine! Super!
Jst mam še v torek eno seminarsko in sm pol frej do 8 januarja in se tud veselim počitnic user posted image .

Taja pa raziskuje smetke. Jst ne vem, sem učeri posesala in gospodična spet ene smeti po tleh najde .

Tud pr nas je isto. Če bi vsak dan sesala bi Timiju ratalo nekaj najdet! Pravi čarovniki so user posted image .

Timoty bravo za seminarsko. Ma res si pridna.

HVALA! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

ko o eni pijački naših descov govorite, sem se spomnila na ta vic:

Pride dec nažgan domov,
pa pred bajto zagleda kufre.
"O, mater, zdj pa še na morje ...!"

user posted image user posted image user posted image

Dinki: user posted image za prespano noč. Je Tit vedu da ma mami RD user posted image . Darilo od tvoje naj prjatlce je vrhunsko user posted image user posted image , jst bi tud šla. Tina rula!!!! Zakon, res!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Timoty, naj vama čas čim hitreje mine zdej ko sta brez očija. Hmmm, pa take super palačinke si naredila , sem si hotela eno vzet, pa so ostale le še drobtinice . In hvala za lepe želje za danes .

Hvala user posted image . Nasledno rundo palačink bom pa najprej tebi ponudla, da ne zmanjka user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Vidim, da mamo partnerje na tapeti.  Pri nas je drugače, je moj bolj zapečkarske sorte, sem jaz tista, ki bi pohajala  Letos sem bla mislim da ene 5x zunaj brez njega, moj dragi pa ene 3x. Večkrat ga "silim", naj si vzame čas tud za prijatelje, pa kam gre (na koncert al pa na drink) in to potem tudi naredi. Verjetno to delam tudi zaradi tega, da ne bi imela slabe vesti, da samo jaz ven hodim.  Jaz si enostavno ne predstavljam lajfa samo z družino, rabim tudi druge ljudi okrog sebe. Tako da parkrat na leto se obvezno dobimo s prijateljicami, se pogovarjamo, včasih gremo tudi ven, odvisno. Očitno tuki tolče moja dvojčkasta narava na plan.  In ko grem ven, me to tako napolni z energijo, da sem potem še vsaj teden dni dobre volje, pa težim tudi ne dragemu  Tako da se tudi on strinja, da kam grem.

Vam bom napisala še neki, pa ne skup past od presenečenja prosim lepo,  Smo tri frendice od otroških let. Mamo odprto varčevanje. Dajemo na stran 20 evrov na mesec. In potem gremo enkrat na pet let skup na počitnice. Za en teden, brez tipov, otrok.  Smo bile do zdaj v Turčiji in Egiptu. Zdaj pa se denar nabira gor že cca 5 pet in se še bo sigruno toliko (moram počakat, da bo Julija stara ene pet let), potem pa spet gremo, se že zdej tolk veselim!!!  No s tem se pa moj dragi ne more sprijaznit. Da jaz bom šla na počitnice on pa ne. Pa še teh 20 evrov mu gre v nos. Pa sva se zmenila, da mava vsak svoj mesečni fond, ki ga lahko zapraviva samo zase. In zdaj se strinja. Samo ne vem kako bo, ko se bomo začele resno menit, da gremo. Samo to sem mu povedala, da bo tako še isti dan, ko sva začela hodit. In takrat se je strinjal, seveda.

No tolk za zdej. Moram it stroj napolnit, pa se še kej oglasim.

user posted image user posted image da greš večkrat ven, se mormo tud mamice zrelaksirat in odklopit, da smo pol boljše mamice za naše malčke. Tvoj user posted image je tud priden user posted image .
Tale fora s prijateljicama pa je super ideja user posted image user posted image . Ste se dobro spomnile, svaka vam čast user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Timony kaj mi delaš s temi palačinkami  Kdaj maš cajt za to? A veš, kolk časa se palačinke pripravljajo!  jaz sem dobila glih zdej za božička knjigico: Preproste, okusne jedi za mamice na robu živčnega zloma.   To velik pove o tem, kolk si časa vzamem za kuharijo. V bistvu velik, samo mora bit hitro in enostavno narejeno.

Veš, Timi je zvečer lepo zaspal, pa sm bla sama in si zaželela palačinke s skuto in tako so ratale user posted image . Ja, lakota in želja po nečem je pa user posted image . Ta knjigica, ki si jo dobila ma pa svetski naslov user posted image .

Mumu:
Čestitke za zobke user posted image user posted image ! Upam, da vam bo še vročina padla! user posted image da je tvoj user posted image lepo pršou domov- v normalnem stanju user posted image . Upam, da vam bo današnja noč bolj naklonjena in da se naspite!
Te želje na konc tvojga posta so pa lepe user posted image user posted image !

Grem zdej Timija dat spat k je že tečko user posted image !

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
20.12.2008 17:18:33   
TIMOTY
Sm že nazaj! Timi je zaspal. Sm ga preoblekla in da ga bom še malo poujčkala in zlupčkala in mi zaspi v naročju user posted image user posted image , jst pa vsa cmerasta user posted image . Mi je pa lump pred kosilom ( sm glih post pisala ) pritisnil na gumb od RR in mi ga izklopil, pa je šel post pa pa on pa zravn maha pa pa- je bil tako posrečen user posted image , najbrž je hotu rečt naj se raje z njim igram, ne pa z RR user posted image .
Sva šla dopoldne s Timijem v šoping, najprej do Baby centra pol pa še nabavt hrano v Spar. Pa se prpeljeva do BC ( 5 min. ) in mi zaspi v avtu, ga vn vzamem, dam v sling ( super zadeva ) on pa še kr spi....in tako mi je spal 40 min.
Sm mu kupila 2 para copatkov, k je skuz na nogah, pa rabi nekaj da mu ne drsi- kamorkoli grem prpuza za mano in kjer najde nekaj za prijet že stoji- ko kuham je to moja noga pol se pa ne morem premaknit user posted image , tako da je pestro. Pa skuz me skrbi, da si nebi kaj naredu! Pa še eno igračko je zagrabu v BC pa je ni in ni hotu spustit user posted image , lump mali. Še dobro, da ni bla draga in sm mu jo pol kupila! Že zdej me okrog prnaša, kaj še bo user posted image .
Jst grem pa naslednji vikend spet ven s kolegicami, bomo silvestrovale- komaj čakamuser posted image !
Zdej pa pride kolegica, da seminarsko napiševa in pol konc za letos- jupiiii user posted image user posted image !
Grem zdej še mal pospravt. Vas zvečer še mal preberem!

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
20.12.2008 21:57:40   
terida
Živjo!

Se vam najprej javim, bom brala potem.

Mi smo v redu. Naša žaba se je začela postavljat pokonci ob vsaki opori in še ob vseh ostalih stvareh, ki to niso, tako da jo je treba fejst pazit. Je pa tako luštna in smešna - noge se ji tresejo kot Elvisu, ona pa se kar spusti, da bi stala brez opore user posted image Itak da jo še isto stotinko sekunde vrže na rit, a mi je tako simpatična, ko kar ne odneha. Pa a je možno, da so tile naši user posted image vsak dan večji cukri? Se spomnim Dinki, ko je pri sedmih mesecih rekla zakaj ji ni nihče povedal, da so pri tisti starosti tako fajn. Kaj lahko potem šele za osmi pa za deveti mesec rečemo? user posted image

Je pa smotano, ker v tem našem stanovanju nima kaj dosti primernih opor za se dvignit. In vidim, da ji to zdaj kar manjka. Še najlaže ji je, ko je v posteljici, ki jo čez dan rabim tudi kot stajco, samo kaj, ko tam noter zdrži največ 5 minut naenkrat. Ve, ki veste marsikaj, a obstaja kakšna igrača oz. igralo, ki je mišljeno prav za to, da se otrok ob njem dviga? Mi imamo ravno tako čudno pohištvo, da ji je ali previsoko ali pa imamo prevleke (čez kavč in posteljo), da se nanje ne more lepo prijet...

Pa še eno vprašanje imam. Zdaj se plazi že kot velika, prav zašiba včasih in gleda nazaj, če jo vidimo. Samo ima en tak svoj način, ne plazi se "po pravilih". Eno nogo daje bolj na ven pa se z njo odriva... težko je tu opisat. Pa me zanima od tistih, ki ste kaj na RA hodile, a je to narobe? Bi jo morala več spodbujat k pravilnemu plazenju? Mislim, da je največji problem to, da se potleh drsi (imamo parket) in ji je na ta način očitno lažje?!

Sicer pa se zdaj na veliko igra z lončki, ki jih že daje enega v drugega, in tem stolpomuser posted image
kjer tudi že zna gor natikat obroče. Če ji pa ne uspe, se tako razjezi, da postane čisto rdeča v obraz user posted image Uf, bo še zanimivo, ko bo ta naša trmica večja postala user posted image

No, toliko zaenkrat od mene, grem še malo prebrat za nazaj pa vas kaj pokomentirat. Sem dooosti nazaj - še dobro, da je vikend, ko je navadno tu gor bolj zatišno...

< Sporočilo je popravil terida -- 20.12.2008 21:58:29 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
20.12.2008 22:35:13   
tina50
ojla! a veste kje sem jaz ostala,...uf tam nekje,.....

no, jaz sem tudi sam z Lanom, ki imava zelo pestro! ati je na zaključku, pa ima še dva!user posted image  enega po službeni strani in enega s prijatelji!
ja jez ga pa očitno ne bom imela, še tist ko smo hotle it igro je ena kolegica
zauser posted image !
z Lanom sva sedajle imela kr pestro! sem ga dala ob sedmih spat, pa se je prvič zbudil 7:20(je bila kolegica pr men pa je rekla, ja kok dolg bo pa zdej spal, pa sem ji rekla lah pol ure al pa 3, no je bilo kr prvo prav oz. še prej), potem pa kr naprej, tako dolgo da sem ga dvignila in je bil še malo z nama v dnevni! pol je pa kolegica šla, sem ga hotla pa uspavat, pa se mi je kr neki premetaval po postli, pa kr neki! pol sem se pa odločila, da ga mal pustim se pač jokat! pustila sem ga 10 minut, ma še to ni bilo, pol sem ga pa 20 min mirila, da se je nehal jokatuser posted image  ja, kok ga nej pol pustim, da se bo zjokal pa zaspal! pr men zgleda da to ne bo užgalo! no, je pol nekak se pomiril in zaspal seveda na joški, prej še taga ni hotu!!!! in zdej upam, da bo vsaj malo spal!
ker pa smo ponoči tudi imeli celo štalo, ni spal ene 3 ureuser posted image user posted image ! ma ja same neke čudne imamo zadje dni! upam, da se vsaj z novim letom kaj izboljša!

vas grem malo prebrat, če se ne bo prej zbudil!

aja, sem hotla že tisočkrat vprašat
Lona76, ti si pisala, da si mela Tilna kr na joški ponoč! a, to ko je bil še manjši, kot so zdej naši, al tud pri taki starosti??? kako si ga odvadla??

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
20.12.2008 22:37:44   
Ursi2
Punce, dober večer!
No, pa je Luka le user posted image . Sem ga od 20 uspavala, pa 2x dala v posteljo, prepričana, da je zdej pa zaspal, pa se je tisti trenutek, ko sem ga not položla začel smejat in vstajat in skakat, vriskatuser posted image . Pač vse, kar mu je padlo na pamet,samo spat ne. Je bil tako posrečen. No, pa naj povem, da je danes končno ati sestavil posteljico. Je bil prvič tolko doma, da mu jo je uspelo. In seveda je Lukanu ful zanimivo, ker je neki drgač. Pa varnostno ograjo je tudi zmontiral na stopnice, tako da boma sedaj malo bolj brez skrbi.Je bil pa Luka ful priden zraven in je ful užival, ko je bilo polno kartona pa polivinila. Pa samo iz ene sobe v drugo se je user posted image . No, najbolj zanimiva je bila tista sobica, ki čaka na brateca ali sestrico. Kar pomeni, da je sedaj not vse, kar trenutno ne rabima + vsa darila za Božička + škatle,.... Pač pravi raj za raziskovanje!!!!!!

Drgač smo pa prav fajn preživela dan. No, še sreča, da se je zjutraj Luka skoraj ob 8.30 zbudil, ker če ne bi spali do 12. Je bil pa dragi zmenjen z bendom, da imajo danes vaje ob 9, tako da bi ne bilo ravno fajn, če bi naju v postli najdli! mIDVA  z Lukijem pa sva šla vmes na sprehod in sma nardila tako zlo fajn turo. Sma hodla skoz ene dobre 2 uri. Kako je pasalo. Sem si nafilala baterije. Potem je Luka šel user posted image , ati je šel avto prat in sesat, jz pa celo hiso pospravit, pomest, pobrisat,user posted image kopalnico user posted image ,perilo user posted image !... Potem pa se je Luka zbudil in smo imeli user posted image .  No, popoldan pa je bilo na vrsti sestavljanje omare in prestavljanje iz ene sobe v drugo. Potem pa sem še Lukanovo sobo in spalnico pospravila. Ampak itak, da bom mogla še pred Božičem še vsaj 10x. Sploh mi ni jasno, kk je to mogoče!?user posted image user posted image

Pomlad08, super, da sta se s sestro fajn imele!user posted image user posted image user posted image Pa pridna si, da pečeš kruh.user posted image user posted image A maš slučajn kak fajn recept? Po možnosti brez bele moke?
Super, da je Job bil brez vročine!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Za v ponedeljek pa držima pesti za izpit!!!!!!!!!!user posted image

Špela100, uživaj te dneve z Maksom, crtljajta se, počivajta, izkoristita za same fajne stvariuser posted image . Kako likanje ali kaj podobnega pa kar na stran. Če prej ne, boš pa drugo leto porihtala gospodinjska dela!!!!!!!

Lona76, super, da je Božiček uspel in da se nista nič bala!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Ja,moški to čist drgač dojemajo kot ženske. Sploh ne pomislijo, da doma otrok nestrpno čaka. Upam, da sta potem danes s Tilenom sestavila avtocesto in da je užival v njej (Tilen seveda)
Danes na večerji pa le uživajta. Saj veš un recept uporabi, pa bo vse ok!!!!!!

Dinki, čestitke za super noč. Priden Tit!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image In hvala za čestitke!!user posted image
Tvoja prijateljica ti je pa res dala svetovno darilo. Dej, punca, uživaj še za nas!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Vilma, veš se tudi jz s tabo strinjam.user posted image No, moj tudi ni nikoli kaj posebej hodil ven, tako da ga prav jz včasih silim, da kam gre. Sej potem je vesel. Pa ful ga nagovarjam, naj se hodi bordad, ker jz se ne, pol pa se on tudi skor nikoli ne gre. Pa daj naj gre na kak avtomobilski sejem s kom drugim , ne samo z mano, čeprav jz tudi uživam tam. No, pa sedaj je že veliko boljši. Zdej bi si v bistvu včasih želela, da bi bil kaj več doma. Sam je pač tako, služba, pevski,....in pač je tako kot je. Zato pa poskusimo max uživat tiste trenutke ko smo skupi. Mi ni do tega, da bi se še takrat kregala!:
Ste se pa to ful fajn spomnale, da hodite skupi na dopust kdaj pa kdaj in da grete kdaj same na pijačo. Ma, jz sem pa se preselila, pa tu ne poznam veliko ljudi, poleg tega sem glih v tisti starosti, ko eni kolegi nimajo otrok in jim je življenje samo zabava in pijača, s tidtimi, ki pa imajo otroke, smo pase kr odtujile že prej ali pa so se preselile. Tako danimam veliko priložnosti za kak čvek. Pa sej  pol tuki gor nadoknadim!user posted image

Mumu, veš tudi moj je čist nor na avte in na to, da more bit čist. Je sposoben čistit tist avto cel dan. Mislim, da je najbolj srečen, ko more še od mojih avte umit pa posesat. Skače okrog in si žvižga. Ma, sej ga jz tudi umivam, pa mi še ni uspelo ugotovit, v čem je čar tega!?user posted image

Čestitke za zobke,user posted image user posted image user posted image pa še user posted image user posted image user posted image user posted image , da vročina izgine!!!!!!!!!!!!!

Timoty, čestitke za uspešen šoping.user posted image user posted image user posted image Ja, tile naši zakladki nas znajo res vrtet okrog prsta. Ma, tako mali, kaj šele bo?user posted image Upam, da vama je seminarska fajn šla!!!!!!!

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
20.12.2008 23:11:35   
Ursi2
Terida, mi sicer nimamo kake igrače take, zraven katere bi se lahko postavil, imamo pa te plastične škatle za igrače user posted image in se ob njih prav fajn opre in postavi. Pa tudi tako pleteno košaro imamauser posted image , not pa so knjige, tako da je fajn težko in se postavlja na noge zraven.
Imamo tole,user posted image , sam se ne more še postavljat zraven, je malo previsoko pa  kr nazaj se nagne.
Sem pa malo gledala, kaj bi lahko bilo.
Naprimer tole, bi ti mogoče bilo zanimivo:
user posted image

ali

user posted image

ali
user posted image
ali
user posted image
ali
user posted image

Drgač pa čestitke za postavjanje!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image In čestitke, da že zna v lonček dat in zložit to gor na palčko!!!!!!!user posted image

No, jz tudi vsak dan ponavljam, da ne vem, če je kaj bolj lubanega kot pa tile naši mali mišeki, ko se plazijo. Kk je posrečen. Vsakič, ko ga vidim, sem čist solzna pa se mu smejim, pa .... Res so srčkani. Je pa vsako obdobje po svoje ful lepo!

Tina50, upam, da bo današnja noč kaj boljša in da se vam kmalu spet vse porihta tako kot se more in da bote zdravi, se naspali, spočili!!!!!!!!!!!!! Za vse vas eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?