|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
19.12.2008 22:42:11   
Soncnica Sandra ***
Tiana: imaš ZS user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
19.12.2008 22:42:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

No, nobene ni bilouser posted image , le glejte, da se ju3 pesem ne ponovi, ker potem bom res padla v globoko deprouser posted image

jz sem pa firbec: kdaj je blo???

Januara???

16.2.08 VRANSKO bile pa smo; jana81, aurora28, MARTINA25, narava, ****, Špelin@, katina, naty, TamaraJ, edinaos, jaz in ?????katera šeuser posted image

Ej Estrella, a te mal EMŠO daje? user posted image

No naj ti pomagam, da mene ni blo user posted image

A je bla mogoče Svojeglava?

Ne gornjka je bila samo MARTINA. Mislim, da 2 manjkata in se ne spomnim. Slike pa pitaj boga kje so. Narava je slikala pa nima v albumu, od edinaos, sem pa pogledala, pa ji 2 strani ne odpreuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4527
19.12.2008 22:42:26   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Kasso mi je prav pasalo mal spit sam sem potem ratala ful zaspana me je skor pobral za mizo a tamala navihana za pop...user posted image

se bojim, da bo jutri tudi z menoj tako, ker znam ratat na hitro zaspana...ampak upam, da me boste zbudileuser posted image

Dobiš kavo. user posted image

saj to je problem, ker kave ne pijem več...že razmišljam o kakem zelenem čaju...tega pa kitajci bodo ja imeli user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
19.12.2008 22:43:20   
Estrella*
barbaw še 20user posted image user posted image Pa ne omagat sedaj!!!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
19.12.2008 22:44:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Kasso mi je prav pasalo mal spit sam sem potem ratala ful zaspana me je skor pobral za mizo a tamala navihana za pop...user posted image

se bojim, da bo jutri tudi z menoj tako, ker znam ratat na hitro zaspana...ampak upam, da me boste zbudileuser posted image

Itaaaak

Ti bomo dale toliko dela, da ne boš imela časa mislit na utrujenost.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
19.12.2008 22:45:11   
kasso
Veste kaj, jaz imam prav slabo vest zaradi edinaos..jaz nisem nič ne zamerila in ni me spravila v slabo voljo...ona pa kar gre..pa 2x sem napisala gor da nisem slabe volje.....

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
19.12.2008 22:45:23   
Soncnica Sandra ***
Čveke moje

jaz vas zapuščam za nocoj. Grem počivat, ker se mi zdi, da bo noč spet pestra tako kot vse zadnje.

Komaj pa čakam jutrišnji večer user posted image user posted image user posted image

NOČKO

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4532
19.12.2008 22:45:48   
kasso

Itaaaak

halooo, jaz jutri počivamuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
19.12.2008 22:46:08   
*Tiana*

Tiana: imaš ZS user posted image

Odgovor te čaka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4534
19.12.2008 22:46:11   
Soncnica Sandra ***

Veste kaj, jaz imam prav slabo vest zaradi edinaos..jaz nisem nič ne zamerila in ni me spravila v slabo voljo...ona pa kar gre..pa 2x sem napisala gor da nisem slabe volje.....

po moje ni šla zaradi tebe

najbrž je njen dragi prišel domov pa se je šla masirat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
19.12.2008 22:46:36   
katy82

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem. user posted image

TO SE PA MENI DOGAJA ŽE KAR CEL MESEC (ups, nisem hotela hričat ob tako pozni uri)

tud jz ful težko zaspim zvečer user posted image

Včeraj zvečer pa sem jaz zaspala sede na fotelju z Varjo na rokah...ne vem katera je prej zaspala, verjetno jaz...glava je le naprej zakinkala user posted image ....potem pa slišim mojega kako me potiho  kliče, ker se je bal, da bom Varjo spustila z rok user posted image

Tvoj je res tak kot moj. Jaz bi ti jo lepo vzela iz rok in odnesla, pa ti rekla, da pojdi v posteljo. Tile najini deci so pa res za čez koleno včasih. user posted image

Njemu ni prišlo na misel kaj takega...me je raje potihoma klical

Moj je čist isti bo raje pol ure stal zraven pa me kao nežno klical kot pa sam se kej spomnil.Trenutno sem ljubica in mačkica joj kaj še bo donsuser posted image user posted image user posted image ga moram spat spravt.
Drgač sem pa mojga morala vseh opravil naučit sama če sem hotla da mi kej pomaga k on enostavno razmetanega ni videl.Zdej pa pomaga pri cotah edin za prat še nima vsega pogruntanega kako mora dat v stroj ampak bo že počas osvojil.Se je hotu temu izmuznt pa sen ga zaj...in sem mu napisala navodila za vsak tip perila kak prašek kolk mehčalca in še to v lepih barvah in okrancano da mi ni mogu rečt da se ne znajde,najbrž me je kej preklel oz ne mene ampak mojo iznajdljivostuser posted image user posted image user posted image

Ko sva še živela v LJ pa je zelo rad kje skuhal ampak sem ga morala pustit na miru k on uživa če lahko nekaj sam prčka ne pa da mu kdo za vrat diha in komentira,hmmm le kdo pa je sploh tak v njegovi familijiuser posted image user posted image user posted image

Ta sončna jst zadnje cajte hodim spat po polnoči ker sem živčna k ne vem kaka noč me čaka pol sem pa še bolj uničenauser posted image Bo minilo vsaj jst se tko tolažim

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
19.12.2008 22:46:52   
barbaw

Dobiš kavo. user posted image

saj to je problem, ker kave ne pijem več...že razmišljam o kakem zelenem čaju...tega pa kitajci bodo ja imeli user posted image

če ne pa vzemi sabo vrečkico, vodo pa dobiš tam user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
19.12.2008 22:46:54   
barbaw

ne bom

Neposredna povezava do sporočila: 4538
19.12.2008 22:47:10   
*Tiana*

sej to je bil itak samo izgovor user posted image ne se zdej še ti sekirat bv

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
19.12.2008 22:47:43   
Estrella*

Ma ne se sekirat za edinaos, ni ona nič zamerila, samo izgovor je našla, da se posloviuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
19.12.2008 22:47:53   
*Tiana*

Čveke moje

jaz vas zapuščam za nocoj. Grem počivat, ker se mi zdi, da bo noč spet pestra tako kot vse zadnje.

Komaj pa čakam jutrišnji večer user posted image user posted image user posted image

NOČKO

NOČKO

jaz grem tud počas

Neposredna povezava do sporočila: 4541
19.12.2008 22:48:33   
Estrella*

ne bom

A veš, da bolj ko razmišljam katera je bila na srečanju, bolj mi je jasno, da nobena večuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
19.12.2008 22:48:53   
barbaw

Ne imet slabe vesti, ker ni šla zaradi tebe, Se mi zdi, da jo toliko poznam, da se ne bi kar tako dala. Mogoče je njen prišel domov in je letela na masažo.user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
19.12.2008 22:48:55   
barbaw

Itaaaak

Z jezikom pa res ne boš počivala. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
19.12.2008 22:49:35   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem. user posted image

TO SE PA MENI DOGAJA ŽE KAR CEL MESEC (ups, nisem hotela hričat ob tako pozni uri)

tud jz ful težko zaspim zvečer user posted image

Včeraj zvečer pa sem jaz zaspala sede na fotelju z Varjo na rokah...ne vem katera je prej zaspala, verjetno jaz...glava je le naprej zakinkala user posted image ....potem pa slišim mojega kako me potiho  kliče, ker se je bal, da bom Varjo spustila z rok user posted image

Tvoj je res tak kot moj. Jaz bi ti jo lepo vzela iz rok in odnesla, pa ti rekla, da pojdi v posteljo. Tile najini deci so pa res za čez koleno včasih. user posted image

Njemu ni prišlo na misel kaj takega...me je raje potihoma klical

Moj je čist isti bo raje pol ure stal zraven pa me kao nežno klical kot pa sam se kej spomnil.Trenutno sem ljubica in mačkica joj kaj še bo donsuser posted image user posted image user posted image ga moram spat spravt.
Drgač sem pa mojga morala vseh opravil naučit sama če sem hotla da mi kej pomaga k on enostavno razmetanega ni videl.Zdej pa pomaga pri cotah edin za prat še nima vsega pogruntanega kako mora dat v stroj ampak bo že počas osvojil.Se je hotu temu izmuznt pa sen ga zaj...in sem mu napisala navodila za vsak tip perila kak prašek kolk mehčalca in še to v lepih barvah in okrancano da mi ni mogu rečt da se ne znajde,najbrž me je kej preklel oz ne mene ampak mojo iznajdljivostuser posted image user posted image user posted image

Ko sva še živela v LJ pa je zelo rad kje skuhal ampak sem ga morala pustit na miru k on uživa če lahko nekaj sam prčka ne pa da mu kdo za vrat diha in komentira,hmmm le kdo pa je sploh tak v njegovi familijiuser posted image user posted image user posted image

Ta sončna jst zadnje cajte hodim spat po polnoči ker sem živčna k ne vem kaka noč me čaka pol sem pa še bolj uničenauser posted image Bo minilo vsaj jst se tko tolažim

Tako se dela punca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
19.12.2008 22:50:16   
barbaw

ne bom

A veš, da bolj ko razmišljam katera je bila na srečanju, bolj mi je jasno, da nobena večuser posted image

user posted image user posted image  Zdaj pa boš lahko spisek podaljšala za tole srečanje. user posted image  A veš, da se ne spomnim vseh nickov od punc iz srečanja iz Zbilja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4546
19.12.2008 22:50:17   
špelin@
Že par dni je takouser posted image A vse depra šlata tako kot meneuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Mene je predvsem tiste dni, ko me je mučila migrena user posted image  Danes sem čisto odbita, ker se tako veselim jutrišnjega srečanja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Še 38 postov, bo ratalo Heute???

Ne.

Potem pa jutri ne pridem. user posted image user posted image

Vaju je bilo treba malo spodbosti user posted image

Estrella*, mene ne sprašuj KDAJ, dobro veš, da sem pri datumih bosa user posted image
Lahko ti opišem vse frizure, oblačila in trebuščke, kje točno je katera sedela in kaj je jedla, datuma pa niti približno ne vem!!!!!!!!

katy82, user posted image  za minus kilažo!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4547
19.12.2008 22:50:23   
kasso

Itaaaak

Z jezikom pa res ne boš počivala. user posted image

Aja, ne to pa neuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
19.12.2008 22:50:43   
katy82

Čer čvekice

smo se že dobro uro nazaj primajal domov,je mami spila samo 2 kozarčka in bila takoj rdeča v lička in zelo prešerne voljeuser posted image

Malo sem preoblekla jo pustila 20 minut da se je igrala pol je pa pr men se cartala k sem gledala terminatorja ene 20 minut,ko sem vidla da je zaspana sem jo odnesla v postelco kjer je lepo zaspala.user posted image Upam da bo današnja noč mirnejša kot prejšnje da se vsaj malo spočijem drugače bom pa jutr popoldan mal zalegnla k zjutri grem na aerobiko mal rit razmigat,da bom zvečer lažje grešilauser posted image

Moj se ga je mal nacukal pol sta šla pa s sestrco še na eno pivičko in me ma zdej spet najraje na svetu,jutr me bo pa klel če bo mala tečnauser posted image Vidm da jih je kr dost dons mal ušlo na kako pjačko,sej je jutr payback timeuser posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj tvoje hujšanje. Nič več ne poveš. user posted image user posted image  da je mala zaspala tako hitro in zate, da si si malo privoščila

Barbaw sem mislm da včer pisala da sem šla kilo gor ampak kaj sem pa res ful grešila pa je tak rezultat.Drugače imam -9 kil in sem ponosna na to

Sej si lahko, to je že veliko user posted image user posted image user posted image

Hvala mačkice ja to je res kar nekaj kg ki se na manj močnejših ženskah ful poznajo men mam pa občutek da ni šlo nič dol,sam se mi vid po obrazu ampak trebuh je katastrofa skoz isti obseg pa telovadm ampak nikamor že 6 tednov isto a kg grejo ,ma nč ni jasnuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
19.12.2008 22:51:10   
špelin@

user posted image user posted image user posted image  Poznam ta občutek, preveč dobro...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!