Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:42:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tiana: imaš ZS
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:42:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, nobene ni bilo , le glejte, da se ju3 pesem ne ponovi, ker potem bom res padla v globoko depro jz sem pa firbec: kdaj je blo??? Januara??? 16.2.08 VRANSKO bile pa smo; jana81, aurora28, MARTINA25, narava, ****, Špelin@, katina, naty, TamaraJ, edinaos, jaz in ?????katera še Ej Estrella, a te mal EMŠO daje? No naj ti pomagam, da mene ni blo A je bla mogoče Svojeglava? Ne gornjka je bila samo MARTINA. Mislim, da 2 manjkata in se ne spomnim. Slike pa pitaj boga kje so. Narava je slikala pa nima v albumu, od edinaos, sem pa pogledala, pa ji 2 strani ne odpre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:42:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kasso mi je prav pasalo mal spit sam sem potem ratala ful zaspana me je skor pobral za mizo a tamala navihana za pop... se bojim, da bo jutri tudi z menoj tako, ker znam ratat na hitro zaspana...ampak upam, da me boste zbudile Dobiš kavo. saj to je problem, ker kave ne pijem več...že razmišljam o kakem zelenem čaju...tega pa kitajci bodo ja imeli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:43:20
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw še 20 Pa ne omagat sedaj!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:44:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kasso mi je prav pasalo mal spit sam sem potem ratala ful zaspana me je skor pobral za mizo a tamala navihana za pop... se bojim, da bo jutri tudi z menoj tako, ker znam ratat na hitro zaspana...ampak upam, da me boste zbudile Itaaaak Ti bomo dale toliko dela, da ne boš imela časa mislit na utrujenost.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:45:11
|
|
|
|
kasso
|
Veste kaj, jaz imam prav slabo vest zaradi edinaos..jaz nisem nič ne zamerila in ni me spravila v slabo voljo...ona pa kar gre..pa 2x sem napisala gor da nisem slabe volje.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:45:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Čveke moje jaz vas zapuščam za nocoj. Grem počivat, ker se mi zdi, da bo noč spet pestra tako kot vse zadnje. Komaj pa čakam jutrišnji večer NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:45:48
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kasso mi je prav pasalo mal spit sam sem potem ratala ful zaspana me je skor pobral za mizo a tamala navihana za pop... se bojim, da bo jutri tudi z menoj tako, ker znam ratat na hitro zaspana...ampak upam, da me boste zbudile Itaaaak Ti bomo dale toliko dela, da ne boš imela časa mislit na utrujenost. halooo, jaz jutri počivam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:46:08
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tiana: imaš ZS Odgovor te čaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:46:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Veste kaj, jaz imam prav slabo vest zaradi edinaos..jaz nisem nič ne zamerila in ni me spravila v slabo voljo...ona pa kar gre..pa 2x sem napisala gor da nisem slabe volje..... po moje ni šla zaradi tebe najbrž je njen dragi prišel domov pa se je šla masirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:46:36
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem. TO SE PA MENI DOGAJA ŽE KAR CEL MESEC (ups, nisem hotela hričat ob tako pozni uri) tud jz ful težko zaspim zvečer Včeraj zvečer pa sem jaz zaspala sede na fotelju z Varjo na rokah...ne vem katera je prej zaspala, verjetno jaz...glava je le naprej zakinkala ....potem pa slišim mojega kako me potiho kliče, ker se je bal, da bom Varjo spustila z rok Tvoj je res tak kot moj. Jaz bi ti jo lepo vzela iz rok in odnesla, pa ti rekla, da pojdi v posteljo. Tile najini deci so pa res za čez koleno včasih. Njemu ni prišlo na misel kaj takega...me je raje potihoma klical Moj je čist isti bo raje pol ure stal zraven pa me kao nežno klical kot pa sam se kej spomnil.Trenutno sem ljubica in mačkica joj kaj še bo dons ga moram spat spravt. Drgač sem pa mojga morala vseh opravil naučit sama če sem hotla da mi kej pomaga k on enostavno razmetanega ni videl.Zdej pa pomaga pri cotah edin za prat še nima vsega pogruntanega kako mora dat v stroj ampak bo že počas osvojil.Se je hotu temu izmuznt pa sen ga zaj...in sem mu napisala navodila za vsak tip perila kak prašek kolk mehčalca in še to v lepih barvah in okrancano da mi ni mogu rečt da se ne znajde,najbrž me je kej preklel oz ne mene ampak mojo iznajdljivost Ko sva še živela v LJ pa je zelo rad kje skuhal ampak sem ga morala pustit na miru k on uživa če lahko nekaj sam prčka ne pa da mu kdo za vrat diha in komentira,hmmm le kdo pa je sploh tak v njegovi familiji Ta sončna jst zadnje cajte hodim spat po polnoči ker sem živčna k ne vem kaka noč me čaka pol sem pa še bolj uničena Bo minilo vsaj jst se tko tolažim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:46:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kasso mi je prav pasalo mal spit sam sem potem ratala ful zaspana me je skor pobral za mizo a tamala navihana za pop... se bojim, da bo jutri tudi z menoj tako, ker znam ratat na hitro zaspana...ampak upam, da me boste zbudile Dobiš kavo. saj to je problem, ker kave ne pijem več...že razmišljam o kakem zelenem čaju...tega pa kitajci bodo ja imeli če ne pa vzemi sabo vrečkico, vodo pa dobiš tam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:46:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw še 20 Pa ne omagat sedaj!!! ne bom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:47:10
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Veste kaj, jaz imam prav slabo vest zaradi edinaos..jaz nisem nič ne zamerila in ni me spravila v slabo voljo...ona pa kar gre..pa 2x sem napisala gor da nisem slabe volje..... sej to je bil itak samo izgovor ne se zdej še ti sekirat bv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:47:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Veste kaj, jaz imam prav slabo vest zaradi edinaos..jaz nisem nič ne zamerila in ni me spravila v slabo voljo...ona pa kar gre..pa 2x sem napisala gor da nisem slabe volje..... Ma ne se sekirat za edinaos, ni ona nič zamerila, samo izgovor je našla, da se poslovi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:47:53
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čveke moje jaz vas zapuščam za nocoj. Grem počivat, ker se mi zdi, da bo noč spet pestra tako kot vse zadnje. Komaj pa čakam jutrišnji večer NOČKO NOČKO jaz grem tud počas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:48:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw še 20 Pa ne omagat sedaj!!! ne bom A veš, da bolj ko razmišljam katera je bila na srečanju, bolj mi je jasno, da nobena več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:48:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Veste kaj, jaz imam prav slabo vest zaradi edinaos..jaz nisem nič ne zamerila in ni me spravila v slabo voljo...ona pa kar gre..pa 2x sem napisala gor da nisem slabe volje..... Ne imet slabe vesti, ker ni šla zaradi tebe, Se mi zdi, da jo toliko poznam, da se ne bi kar tako dala. Mogoče je njen prišel domov in je letela na masažo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:48:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kasso mi je prav pasalo mal spit sam sem potem ratala ful zaspana me je skor pobral za mizo a tamala navihana za pop... se bojim, da bo jutri tudi z menoj tako, ker znam ratat na hitro zaspana...ampak upam, da me boste zbudile Itaaaak Ti bomo dale toliko dela, da ne boš imela časa mislit na utrujenost. halooo, jaz jutri počivam Z jezikom pa res ne boš počivala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:49:35
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se pa sploh ne sekiram glede noči, čeprav sem danes 2 uri dežurala. Zjutraj sem malo zlomljena ampak se hitro poberem in guram dalje. Zvečer pa po novem zaspat ne morem. TO SE PA MENI DOGAJA ŽE KAR CEL MESEC (ups, nisem hotela hričat ob tako pozni uri) tud jz ful težko zaspim zvečer Včeraj zvečer pa sem jaz zaspala sede na fotelju z Varjo na rokah...ne vem katera je prej zaspala, verjetno jaz...glava je le naprej zakinkala ....potem pa slišim mojega kako me potiho kliče, ker se je bal, da bom Varjo spustila z rok Tvoj je res tak kot moj. Jaz bi ti jo lepo vzela iz rok in odnesla, pa ti rekla, da pojdi v posteljo. Tile najini deci so pa res za čez koleno včasih. Njemu ni prišlo na misel kaj takega...me je raje potihoma klical Moj je čist isti bo raje pol ure stal zraven pa me kao nežno klical kot pa sam se kej spomnil.Trenutno sem ljubica in mačkica joj kaj še bo dons ga moram spat spravt. Drgač sem pa mojga morala vseh opravil naučit sama če sem hotla da mi kej pomaga k on enostavno razmetanega ni videl.Zdej pa pomaga pri cotah edin za prat še nima vsega pogruntanega kako mora dat v stroj ampak bo že počas osvojil.Se je hotu temu izmuznt pa sen ga zaj...in sem mu napisala navodila za vsak tip perila kak prašek kolk mehčalca in še to v lepih barvah in okrancano da mi ni mogu rečt da se ne znajde,najbrž me je kej preklel oz ne mene ampak mojo iznajdljivost Ko sva še živela v LJ pa je zelo rad kje skuhal ampak sem ga morala pustit na miru k on uživa če lahko nekaj sam prčka ne pa da mu kdo za vrat diha in komentira,hmmm le kdo pa je sploh tak v njegovi familiji Ta sončna jst zadnje cajte hodim spat po polnoči ker sem živčna k ne vem kaka noč me čaka pol sem pa še bolj uničena Bo minilo vsaj jst se tko tolažim Tako se dela punca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:50:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw še 20 Pa ne omagat sedaj!!! ne bom A veš, da bolj ko razmišljam katera je bila na srečanju, bolj mi je jasno, da nobena več Zdaj pa boš lahko spisek podaljšala za tole srečanje. A veš, da se ne spomnim vseh nickov od punc iz srečanja iz Zbilja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:50:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Že par dni je tako A vse depra šlata tako kot mene Mene je predvsem tiste dni, ko me je mučila migrena Danes sem čisto odbita, ker se tako veselim jutrišnjega srečanja IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še 38 postov, bo ratalo Heute??? Ne. Potem pa jutri ne pridem. Vaju je bilo treba malo spodbosti Estrella*, mene ne sprašuj KDAJ, dobro veš, da sem pri datumih bosa Lahko ti opišem vse frizure, oblačila in trebuščke, kje točno je katera sedela in kaj je jedla, datuma pa niti približno ne vem!!!!!!!! katy82, za minus kilažo!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:50:23
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kasso mi je prav pasalo mal spit sam sem potem ratala ful zaspana me je skor pobral za mizo a tamala navihana za pop... se bojim, da bo jutri tudi z menoj tako, ker znam ratat na hitro zaspana...ampak upam, da me boste zbudile Itaaaak Ti bomo dale toliko dela, da ne boš imela časa mislit na utrujenost. halooo, jaz jutri počivam Z jezikom pa res ne boš počivala. Aja, ne to pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:50:43
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer čvekice smo se že dobro uro nazaj primajal domov,je mami spila samo 2 kozarčka in bila takoj rdeča v lička in zelo prešerne volje Malo sem preoblekla jo pustila 20 minut da se je igrala pol je pa pr men se cartala k sem gledala terminatorja ene 20 minut,ko sem vidla da je zaspana sem jo odnesla v postelco kjer je lepo zaspala. Upam da bo današnja noč mirnejša kot prejšnje da se vsaj malo spočijem drugače bom pa jutr popoldan mal zalegnla k zjutri grem na aerobiko mal rit razmigat,da bom zvečer lažje grešila Moj se ga je mal nacukal pol sta šla pa s sestrco še na eno pivičko in me ma zdej spet najraje na svetu,jutr me bo pa klel če bo mala tečna Vidm da jih je kr dost dons mal ušlo na kako pjačko,sej je jutr payback time Kako pa kaj tvoje hujšanje. Nič več ne poveš. da je mala zaspala tako hitro in zate, da si si malo privoščila Barbaw sem mislm da včer pisala da sem šla kilo gor ampak kaj sem pa res ful grešila pa je tak rezultat.Drugače imam -9 kil in sem ponosna na to Sej si lahko, to je že veliko Hvala mačkice ja to je res kar nekaj kg ki se na manj močnejših ženskah ful poznajo men mam pa občutek da ni šlo nič dol,sam se mi vid po obrazu ampak trebuh je katastrofa skoz isti obseg pa telovadm ampak nikamor že 6 tednov isto a kg grejo ,ma nč ni jasn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 22:51:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ta sončna jst zadnje cajte hodim spat po polnoči ker sem živčna k ne vem kaka noč me čaka pol sem pa še bolj uničena Bo minilo vsaj jst se tko tolažim Poznam ta občutek, preveč dobro...
|
|
|
nosečniški čeppika001Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?isti dan (
57%)
naslednji dan (
16%)
v 3 dneh (
12%)
v do 1 tednu (
6%)
v 1-2 tednih (
4%)
po 2 tednih (
5%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!