|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
19.12.2008 13:42:25   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Hvala Shuki ... me je kar strah ... user posted image
Ni potrebe po strahu, to je čist normalno, da maš krče, zato pa kar vzemi magnezij čimprej in počivaj.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
19.12.2008 13:57:45   
lučka 25
Ojla. Evo mene. user posted image  
Včeraj sem lepo čajčkala, pa med jedla, pa kavčkala,... Evo, sem že dobra. Zdaj pa ne vem, a so se bacili ustrašili vseh rcnij, al pa mene.user posted image
Tko, da jutri pridem, čila in zrava.user posted image

Grethy, bravo za konec dela - za to leto seveda. user posted image

Kruce, hvala za kavo.. Kdaj mata vidva spet dan D za user posted image ? Ja, priznam sem včasih zelo firbčna.user posted image

Pija, vidim daa si ti tu bolj ta petkova. Jaz tudi. Čeprav mam zdaj že en mesec skoz soboto in nedeljo.user posted image

Bumo, vidim da ti zaklad pri srcu že raste in v večernih urah malo bolj boli. Mene je tudi to začelo po testu in sem imela to za nosečniški znak. No, pri nas pa ni nič dežja. Hoče celo mal sonček pokukat, sem celo na dveh koncih miniaturno luknjico v oblakih vidla in modroooo nebo.

netka, zdaj si gotovo že v LJ, pri dr.D-ju. Dobro opravi.user posted image  Pa ne ga preveč žurat danes (ampak premal pa spet n), da bo še kaj od tebe jutri.

lara, vesela sem, da je s prijateljico vse v redu in je rodila prelepo punčko.

kajsica, upam, da si bolje in te bacili ne mučijo več.

Se* nič bat za krče. Jaz sem imela tako močne kot za M, sem že hotla vzet tablete prot bolečinam, ap sem raje potrpela. Je pa prav, da si si vzela čas za počitek, da to preležiš, že za mirne živce. Je pa tako, kot je rekla Shuka. Jaz imam še sedaj kdaj krče in takrat vzamem pol magnezijeve tablete, pa če zvečer še vedno ni dobro, pa še pol, več kot eno pa nikoli. Mi pomaga. Naj bo vse v redu.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
19.12.2008 13:57:53   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Evo mene dečve s slabimi novicami. Nisem vas hotla morit, zdaj ko je potrjeno pa moram javit, da ne bom visela na seznamu nosečk. V glavnem men osebno plusek ne pomeni čisto nič več in tudi visok HCG ne. Imela sem oboje, srčka pa ni, tud krvavitve ne, tako da bo treba na abrazijo.

Držite se lubice, se še javim, samo da se malo sestavim.

Ful navijam za trepetalke Zarjico in Obi in za vse ostale, da vam gre bolj po sreči kot meni.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Sploh ne vem kaj naj rečem, ampak user posted image  user posted image  user posted image . Ne morem verjet, da se to res dogaja. Drži se, upam, da kmalu najdeš zopet moč in greš v nove boje.user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
19.12.2008 14:01:06   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ojla. Evo mene. user posted image  
Včeraj sem lepo čajčkala, pa med jedla, pa kavčkala,... Evo, sem že dobra. Zdaj pa ne vem, a so se bacili ustrašili vseh rcnij, al pa mene.user posted image
Tko, da jutri pridem, čila in zrava.user posted image

Se* nič bat za krče. Jaz sem imela tako močne kot za M, sem že hotla vzet tablete prot bolečinam, ap sem raje potrpela. Je pa prav, da si si vzela čas za počitek, da to preležiš, že za mirne živce. Je pa tako, kot je rekla Shuka. Jaz imam še sedaj kdaj krče in takrat vzamem pol magnezijeve tablete, pa če zvečer še vedno ni dobro, pa še pol, več kot eno pa nikoli. Mi pomaga. Naj bo vse v redu.

Lučkica - me veseli, da si boljeuser posted image

Če jemlješ Magnesol tablete k majo 150mg lahko komot celo vzameš 3x na dan, ne bo nobene škode, pri večji dozi 300mg pa do 2 na dan ne več, pa tud večje škode ne bo razen sračka, pa tud ta ni tolk škodljiva, sam pretiravati pa ni treba. Če se da pa brez je pa še tolk bolje.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
19.12.2008 14:01:51   
želvica99
Hvala za podporo tud Goldy, Dajimaji in Se*.

Dajamaja dve roki pa morata pomagat, skupaj je lažje skoz to.

Kajsi in Shuka sem vesela informacij, ker hočem čimprej misli naprej usmerit.

Lara uživaj nosečkauser posted image

Se* ne boj se krčev so znak da se nekaj dogaja.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
19.12.2008 14:04:27   
želvica99
Lučka lubica vse solze sem že ven spravla, jih je zmanjkalo in upam, da je to dober znak, da se poberem in grem dalje. Hvala za objemčke.

Dečve jest grem na zrak, ostajam z vami in se veselim novih lepih novičkuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2806
19.12.2008 14:12:05   
Reby
Želvica - žal mi je user posted image  user posted image  user posted image , le pojdi malo ven na zrak in upam, da bo vse vredu s tabo in da boš čimprej lahko šla po pingvinčke
Lučka - super, da si se pozdravila, da se jutr vidmo
Se* - pri meni krči danes mirujejo, pa morm rečt, da jih pogrešam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2807
19.12.2008 14:40:54   
gigi1
Čisto na hitro ker me čas preganja...

Želvi in Lana jaz sem prvo M dobila točno 28 dni po A. Po A sem krvavela cca 1 teden, potem sem pa po 7ih dneh začela ponovno krvaveti. Nič ni bilo. Baje je še nekaj krvi ostalo od A in se je še to naknadno čistilo.
Meni so rekli, da 3 cikluse po A ne smem zanosit (sva celo zelo pazila v tem času), ker je sluznica pretenka in če slučajno pride do nosečnosti ji pogosto sledi SS. Postopkov pa sploh ne delajo dokler ne minejo 3 ciklusi. Žal user posted image user posted image

Se* vse je normalno. Ne bit prestrašena user posted image . So ti že punce napisale. Na GK nam dajejo buscopan 3 x 1 na dan proti krčem in priporočajo magnezij.

Lučka jupiii, da si boljša user posted image

Miška ti hudiček naš user posted image

Kako so današnje akterke?

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
19.12.2008 15:21:16   
nokes
draga želvi, zelo mi je žal, da se je končalo. nekaj ni bilo ok, pa je narava naredila svoje. vem, da je vse skupaj bolj slaba tolažba, a zdaj vidiš, da lahko zanosiš in bo naslednjič uspešnejše.user posted image

se*, jp kot pravi gigi, na GKLJ dobimo buscopan proti krčem, koliko na dan, se ne spomnim, čak, laufam gledat: 3 na dan, jaz sem jemala, ker me je ful črvičlo in sem krvavela, pa so mi vsi zdravniki rekli naj jemljem.

upam, da je hedi že fertik in veselo kafetkata z netko! punci, javita se!

no, naš pregled, je bil ok, oba sta super, turist je spet medenično, punčka glavično, rasteta, migata, .... skratka super. jat sem bolj švoh, ker ni da ni, imam vse nosečnišče tegobe tega sveta, čakam še, da zatečem, da obujem natikače user posted image , pol pa je po moje to vse, kar mam lahk. ampak, ne bom preveč jamrala, ker sem presrečna za pikeca in grem zdajle kuhat, če pa katero zanima, kaj lahko gre še narobe, vam povem, da sem vmes zažgala kosilo in v kopalnici razbila eno flaško. jp.user posted image user posted image  sem tako štorasta, da to ni res.user posted image

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
19.12.2008 15:47:21   
zarja1
evo pupe jaz sem nazaj......ste mi jih fajn naložle po riti, pa saj ne rečem, da si jih nisem zaslužla. Samo včeraj je bil tak dan, da.......Res ste babe na mestu in iskreno vas mam rada.

Želvi moja draga, kot sem ti že napisala, res, mi je full hudo zate. Mislim nate, močno.user posted image user posted image

Shuki moja tolk skrbi zame, pa Larči lubek, pa Dajamaja, Mojsonček, pa Netka me je pošteno, pa Lučka, Baci, Nokes, pa Mišek 73 ki je zalepla Mattkota, pa Mismis srce, pa Gigika legenda, pa veseli moj Sonček 33, pa Kajši ki je tolk fajn, pa Pijek naš lubenični, pa Zvezdica istookusna glede tipčkov, pa BBpikec naš, pa šolski Dakec, pa naša borka Bambi, pa Bumo draga, pa vse ostale zlate pikice........RADA VAS MAM NEIZMERNO IN HVALA ZA ŠIBO....

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 19.12.2008 15:48:45 >

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
19.12.2008 15:48:26   
lana08
Zarja, lepo da si nazaj user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
19.12.2008 15:50:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Zarja, lepo da si nazaj user posted image

JOJ LANA MI JE KAR HUDO, KO VIDIM ZA KAKŠNO MALENKOST JAZ ZGANJAM PANIKO, VE PUPE PA TOLK PRETRPITE...ME JE SRAM V DNO DUŠE.
Lubčka...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
19.12.2008 15:54:13   
lana08
Draga moja ne govori tega. Zato smo tukaj, da se podpiramo in stojimo ob strani ko nam je najtežje.
Tudi smeh še pride...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
19.12.2008 15:55:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Draga moja ne govori tega. Zato smo tukaj, da se podpiramo in stojimo ob strani ko nam je najtežje.
Tudi smeh še pride...

user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
19.12.2008 15:57:27   
zarja1
grem smrekco postavljat....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
19.12.2008 16:45:55   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

grem smrekco postavljat....user posted image

zarjica draga, pa božičku ne pozabi napisat pisemca! in 4 pingvinčki bodo čisto zadosti, sej kaj več otročičkov ne boš imela, kajne user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
19.12.2008 17:17:13   
Abra
Pupke moje, spet po dolgem času user posted image vmes je blo en kup težav, pa sem se raje malo odklopila. Bom pa očitno postala mami precej prej, kot sem mislila. Še letos mi namreč obljubljajo CR. Pupka ni dovolj velika, od danes imam pa še precej povečan pritisk in grem jutri v bolnico, da bom pod kontrolo. Praznike bom očitno preživela kar tam. Ne bo nič domače romantike, sicer pa zna bit po bolnišnično jelko mogoče tut zanimivo. Mogoče me bo kaj lepega spodaj čakalo user posted image

Bom pa imela dovolj časa, da bom lahko za vas navijala! Naj bodo same lepe novičke! Neta pa tam najbrž ni in vas še dolgo ne bom mogla brat.

Želvi, jaz te močno objemam! Dobro vem, kaj prestajaš, tut moj beta je bil prvič visok, konec pa isti. Tudi zate bo posijal sonček, jaz sem točno pred enim letom doživljala to travmo, na obletnico bom pa očitno rodila. Tudi ti imej to upanje!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
19.12.2008 17:25:00   
zarja1
Ajsi tebe sem vedno tolk vesela.......sem oz. sma mu že pisala. Bomo vidli kaj bo. Ti si že tako daleč, se mi zdi da se je tak hitro vse odvijalo..kot bi komaj včeraj ti pisala kako se ti suka in šla kr tko test probat!!!!!!!user posted image

Abra user posted image držim pesti, pod dreveščkom te itak najlepša pupauser posted image  gimnastična čaka. Bomo fejst mislile nate, kak sms pa le napiši ko najdeš čas....Evo samo za vaju srčici...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
19.12.2008 17:55:56   
netka34
Oh, jej, jej, kaj js tle berem danes....mi je kar user posted image malčk zatrokiralo...user posted image user posted image

Želvi, ne daj se!! Bom v mislih močno s tabo, še posebno zato, ker sem se po enem srečnem naključju v taki nesrečni situaciji, uspešno izognila A!
In Lana, tebi tui želim, d ti ne bi blo treba preživet praznikov pod kako nedomačo jelko!

Abra, bomo močno stiskali pestke, da bo vse ok, v kar pa itak ne dvomim!!user posted image user posted image user posted image

Aja, mela sm izpit iz pedagogike...

Zarji, sej vem d ne moreš brez nas, zato se niti ne sili bit v temi!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil netka34 -- 19.12.2008 17:56:43 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
19.12.2008 18:06:22   
netka34
Ma kajjezejto Hedi??user posted image A sva se zgrešili??user posted image Nč, bova pa ju3 nadoknadili, ane??user posted image user posted image

Bla sm pr našmu predragmu sejvestekomu.user posted image
Sam je bil moj z mano, tko d nisva mogla preveč user posted image user posted image . user posted image user posted image
Zanimivo pa je to, d sm js zadnjič mela tko rdeče desno uho (mi rata, kr mi je user posted image ), da sem mislila, d mi bo odpadlo!user posted image Danes pa ga je imel ON!!!user posted image user posted image user posted image

Napotnico mam, čakam pa vseeno vsaj 3 mesce, prej mi ne priporoča, "ker niste lih tolk stara, d bi mogli zganjat paniko"! Ja, ne, jo bomo čez 5 let!!user posted image user posted image
D ko bom pripravljena, nej pokličem...Nej se jajčniki malčk spočijejo, pa to...

Ok, ok, sej nism neki lih ful razočarana, sej sm nekako pričakovala, pa tut hitro bo mimo, sej sm itak polno zaposlena s šolskimi zadevami-da razturim še keri izpituser posted image
...user posted image user posted image

Ja, danes ne vem, kako bo z mano na tem balkan žuru, ker bo čisto pravi, s pravimi gipsy akterji, tko d ......se bom potrudla, d se ju3 sestavim do sestanka z bbpiko. Pol pa sam gas pa dolge luči, me bo dala bbpika pač spat h Runotu v kučo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
19.12.2008 18:13:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: netka34
Zarji, sej vem d ne moreš brez nas, zato se niti ne sili bit v temi!user posted image user posted image

ja...user posted image user posted image user posted image

super za marčev štart torej!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 19.12.2008 18:14:37 >

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
19.12.2008 18:17:30   
Shuka
Zarja - mi lav ju tu user posted image

Abra - bomo mislili na tebe in na malo gimnastičarko in če boš darilo dobila še letos naj bo to zmanjšanje pritiska, naj mala lepo še malo zraste in da se obdržite čez praznike še skupaj. Če pa bojo doktorji pohiteli naj ti prinesejo v naročje zdravo malo bitjece, da se boste cartali do onemoglosti. Vse dobro in če imaš od katere tu telefon, daj se ji malo javi, da vemo kako je s tabo in pupiko. Radi te imamo in vse lepo ti želimo še naprej.user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
19.12.2008 18:18:43   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: netka34

ja...user posted image user posted image user posted image

super za marčev štart torej!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

He he...

Ma magari rajši februarski, k mi je bl všeč....
Ma morm še mal luno preračunat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
19.12.2008 18:19:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Zarja - mi lav ju tu user posted image

saj ma Netka prav...jaz te mam čist takkkkkkkk radauser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
19.12.2008 18:30:41   
ledenka
Abra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da se stanje umiri, da se pritisk uredi in da gimnastičarka požene v višino! drži se in javi se kaj, če bo šlo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?