Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:12:49
|
|
|
|
lex
|
frutka mene ne bo, nama je dans A zamedel sneg pa greva jutri (avto je neki zafrkaval in si po moje itak ne bi jutri sama upala v MB)
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:13:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:15:13
|
|
|
|
petra1984
|
Punce, kaj ima katera kak dober verz, ki bi ga poslala kot zahvala za vse čestitke ob rojstvu, zraven bi pa dopisala: Vesel božič blablabla... In bi ubila dve muhi na en mah! Sem zgodnja z zahvalami, a ne!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:16:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:18:24
|
|
|
|
netki
|
dejmo dejmo, naskok na 200
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:18:28
|
|
|
|
lex
|
Tukaj mogoče kaj najdeš
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:19:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:21:08
|
|
|
|
lex
|
a res? Ej če kje zdaj najdem tako jo obema kupim, ful so mi lepe, tak cort zgledajo , pa malo za nostalgijo. no če bi jo dala Alini v usta bi moja mati takoj bla kakih 27 let nazaj. se mora menda ful kontrolirat, da ji ne reče, da naj pride k mami ampak k babi
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:21:33
|
|
|
|
liju
|
Alo čvekice, malo sem se povabla na čvek Hvala vam za čestitke Zimska, tvoja pa je še posej Hvala, res Babike, vidim, da imate nekatere težave z službo, zato vam želim čim lepši in hitrejši preobrat na bolje Moram povedat, da smo danes kupli avtosedež za Žana Concorda trimax . Bom priplepla slikice, ko ga poslikam, Žan še ga tudi ni sprobal, ker ni bilo danes več časa smo bili full pozni iz MB-ja. Pa moj mi je včeraj kupil kruhomat , smo ga že sprobali in je kruh full dober za našega atija. IZVIRNO SPOROČILO: Inigo pa ko je tk nerodno rečt: dejte dnar. sploh pa sm jst tk nareta, da meni denar ni darilo. to je kr neki! če že, pol bi raj bone. no, teti Sonji sem rekla naj kupi tole: http://nakup.pikapolonica.com//smoby-kopalni-sedeZ/4540183032164540181http://nakup.pikapolonica.com//smoby-kopalni-sedeZ/4540183032164540181 Meni tudi ni denar darilo, samo mi je boljša vrjanta, kot pa cel kup neuporabnih igrač Ta sedež pa je dzanika: lepo voščilo ne? Si se nagledala in nasmejala? Jaz tudi Glede rokov trajanja, pa raje ne komentiram. Pri nas bi že bilo -evo. Me pa res zanima katera trgovina je to, ali je takšna kjer ni prometa ali takšna kjer ga je full? majuska: nisem uspela priti do banke, bom jutri lunica: lep avatar netki: bošček tvoj fantiček, da tako driska. Upam da bo čim prej ok Srečanje: jaz pridem ampak kasneje, ker gre Nino ob 11.30 komaj v vrtec, kje v EP? Zdaj sem prebrala do konca in vidim, da ne bo Nasare, Lex, Flower Kaj me bomo levinja, rovarka, frutka in jaz
< Sporočilo je popravil liju -- 18.12.2008 22:22:53 >
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:21:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:22:11
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower neboglasnica: kako pogosto se je to dogajalo? Ker pri nas je to na pol ure do uro. Nekajkrat na noč, do 5x mogoče. lex: počakaj, d apoiščem, ti napišem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:22:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:25:58
|
|
|
|
lex
|
ideja za božička - to je našemu Aleksu prinesel prvo leto in je še sedaj v uporabi
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:25:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:26:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:29:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:30:54
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: netki dejmo dejmo, naskok na 200 kr začni mmmm...kaj pa nej povem se tolk o srečanju menijo, jst pa tko žalostna k ne morem drugač pa urejam slike, da jih bom poslala za razvit, bo ene 500 komadov....še od rojstva tilna, pa zdej morem za oba......jao jao.....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:31:43
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ liju, vi ste meli pa podoben nakupovalni teden, kot mi. Avtosedež in kruhomat. Kaj bo padel še sesalec? Pa veš da me je moj res vprašal, kaj je zdaj z sesalcem, ker skozi gnjavim da rabimo novega . Pa sem pol rekla da ne, ker te bom morala še bolj pogosto sesat kot zdaj , itak mi je kruhomat prinesel, da imam še ja več dela . Je pa res komot vrjanta, full izzi
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:31:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:32:31
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, pojedla z dragim dva sendviča, pa še nekaj bonbonov z jelke je čudežno izginilo. lex: piši: Testo: 6 jajc in 2 žlici vroče vode penasto stepaš 1 minuto z mešalnikom pri največji hitrosti. Nato počasi dodajamo 175 g sladkorja, 1 vanilin sladkor ter stepaš cca. 2 minuti (po občutku). Nato dodamo še 100 g bele moke, 2 vrečki čokoladnega pudinga (prah seveda) in 1 zravnano žličko pecilnega praška. Hitro jo vmešaš z preostalim testom. Naj bi vmešal po tretjinah, a jaz zmešam kar vse skupaj. Postopoma dodajaš 100 g stopljenega in ohlajenega masla. testo daš v tortni model (cca. 28), ki ga prej obložiš s peki papirjem. Pečeš različno: vroč zrak 150-160 C (nesegreta pečica); zgornji in spodnji grelec 175-200 C (segreta pečica); plinska pečica 3-4 (nesegreta pečica): Pešeč cca. 35-40 minut. Pečeno tortno osnovo zvrneš na rešetko, da se ohladi. Nadev: 200 g marelične marmelade dobro zmešaš, prerežeš tortno osnovo, spodnjo ploščo namažeš z 2/3 marmelade, preostalo tretjino pa namažemo na obod in površino torte. Preliv: 125 grenke čokolade nalomiš na male koščke in z malo masla zmešaš na majhnem ognju v gladko kremo. Lahko daš poleg še smetano. Pa dober tek!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:32:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:32:47
|
|
|
|
nanka
|
Netki jaz sem tudi ful žalostna, ker jutri ne grem, tele koze so naju dobro odrezale od sveta.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:33:08
|
|
|
|
netki
|
pišuka almera, bor zgleda pa ful velik.....zdej ste nas pa uzadi pustil vse imate na smrekicah par bunkic....da vidite mojo, vas bo kap, je tolk nadevana da je nevarnost da se sesede pa mislem da je 180 velika......men je kul
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:33:40
|
|
|
|
liju
|
Kake lepe slikice
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:34:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?