špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer mačkice moje šele zdle z malo v naročju lahko malo pišem k me več kot pol dneva ni blo doma,ko pa sem bila mi pa mala ne da dihat.Samo mami je popularna in noben drug men se pa že kr blede. Zdle pa zaspana in že 1 uro noče zaspat,igrat tud ne tko da se mi bo kmal skeglal.Se že dere jo grem pospat Nekaj bo treba ukrenit, ker postajaš sužnja. Podpišem edinaos, tudi meni Gregijevo teženje pri hrani že pošteno načenja potrpežljivost... IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza Špelinček, ti si tolk zgovorna in simpatična oseba, da človek še opazi ne kako barvo imaš/nimaš. Ti prinesi s seboj tako kot vedno, polno optimizma in dobre volje. To nam je najbolj važno Se bom potrudila Se že fajn veselim Aja, z nataso34 sva bili na vezi in sem izvedela, da nima varstva za Evo (je nekaj prišlo vmes ), zato je v soboto ne bo. No, več mi bo povedala na kofetku jutri. Tako da se bom zdaj sama odvlekla v LJ, kaj pa čem Če bo sneg, grem na vlak Te jaz poberem, ker Čmrlika ne gre. A bi me res? Lahko pridem do Lukovice, kjer boš pobrala nino7, samo naj mi ona pove, kje bo ona pustila avto. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno Tu vidim 2-3 potencialne kandidatke za odpoved Ja ne vem kaj mi je danes: i am sitting on the lemon tree Katere 3? Hitro povej, da pripravim IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Da vam še nekaj povem: a se spomnite, ko sem v začetku tedna jamrala, da ima Gregi vročino? Od noči na nedeljo do torka. No, včeraj zvečer so se mu spustile po trebuščku pikice, ki ga ne srbijo in niso dvignjene nad kožo, če me razumete. Danes se mu je to razširilo še za ušesa in na hrbet. A je možno, da gre za 6. bolezen? Glede na potek, ki si ga opislala, skoraj 100% Bom jutri poklicala P, da vidim, kaj poreče ona. Ker tudi meni se zdi, da drugega kot to ne more biti. ****, Grem oprat lase, sem taka kot uni troli iz risanke Palček David - odštejte smrklje iz nosa
|