Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zgleda , da so jo že jaz sem tu o ilegalka , sem že pisarla kje si? Kak je z Anjo in kakšna boš v soboto(glava)? Še kar berem za nazaj saj si vidla danes kje sem ostala Anja pridno pančka, ati je šel k mojmu stricu na kavo in cigaret, jaz pa imam malo časa za RR, saj potem sledi ma saj že veste kaj Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Estrella ima ZS Balkon????? masažaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza Pa si omisli kak modni klobucek...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:52:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca večer punce! Jaz sem še skoz v Lj, ampak nekam čudno danes ponovno internet tukaj dela. Že zopet kradem nekomu internet, pa saj ni važno, zakaj pa nima zaščiteno. Kaj se je dogajalo kaj zanimivega danes na RR? Vidim, da ene že izbirate hrano za soboto, jaz se bom pustila presenetit. O đanki, a ti nartalo brez neta Jaz sem kar živčna, če ne morem na rr a veš, da nisi edina to bi bila pa jaz Definitivno nisem edina Sem pravo nasprotje nje, vasj vizualno; debela in majhna Za prvo sem si sama kriva, za drugo mati narava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:52:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza Špelinček, ti si tolk zgovorna in simpatična oseba, da človek še opazi ne kako barvo imaš/nimaš. Ti prinesi s seboj tako kot vedno, polno optimizma in dobre volje. To nam je najbolj važno Se bom potrudila Se že fajn veselim Aja, z nataso34 sva bili na vezi in sem izvedela, da nima varstva za Evo (je nekaj prišlo vmes ), zato je v soboto ne bo. No, več mi bo povedala na kofetku jutri. Tako da se bom zdaj sama odvlekla v LJ, kaj pa čem Če bo sneg, grem na vlak pa smo tam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:53:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza Špelinček, ti si tolk zgovorna in simpatična oseba, da človek še opazi ne kako barvo imaš/nimaš. Ti prinesi s seboj tako kot vedno, polno optimizma in dobre volje. To nam je najbolj važno To pa podpisem!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:53:52
|
|
|
|
darmar
|
Špelin - prespali bodo v vrcu. Aurora, ja saj jaz tud to uporabljam, ji dam kar v AM in gasa v flašo zvečer in zjutraj (od 5-8 ure enkrat ko se zbudi). Jaz temu le ne rečem kosmiči, zato mi ni blo jasno. Naši so ful dobri npr. kar kornfleksi, ko jem ji mal dajem v ustka. Odpira kot en ptiček mali. Morem rečt, da naša tok rada je. Tud če je ravno jedla, bo sitnarila, če bi mi 3je ob njej jedli. Je obvezno treba dat kak špagetek v usta, al pa tud solato v roke.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:54:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza Špelinček, ti si tolk zgovorna in simpatična oseba, da človek še opazi ne kako barvo imaš/nimaš. Ti prinesi s seboj tako kot vedno, polno optimizma in dobre volje. To nam je najbolj važno Se bom potrudila Se že fajn veselim Aja, z nataso34 sva bili na vezi in sem izvedela, da nima varstva za Evo (je nekaj prišlo vmes ), zato je v soboto ne bo. No, več mi bo povedala na kofetku jutri. Tako da se bom zdaj sama odvlekla v LJ, kaj pa čem Če bo sneg, grem na vlak Scenarij edinaos; is about to come true
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:55:27
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice moje šele zdle z malo v naročju lahko malo pišem k me več kot pol dneva ni blo doma,ko pa sem bila mi pa mala ne da dihat.Samo mami je popularna in noben drug men se pa že kr blede. Zdle pa zaspana in že 1 uro noče zaspat,igrat tud ne tko da se mi bo kmal skeglal.Se že dere jo grem pospat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:55:32
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza Špelinček, ti si tolk zgovorna in simpatična oseba, da človek še opazi ne kako barvo imaš/nimaš. Ti prinesi s seboj tako kot vedno, polno optimizma in dobre volje. To nam je najbolj važno To pa podpisem!!!! za Špelin.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:55:58
|
|
|
|
tally
|
čer!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Špelin - prespali bodo v vrcu. Aurora, ja saj jaz tud to uporabljam, ji dam kar v AM in gasa v flašo zvečer in zjutraj (od 5-8 ure enkrat ko se zbudi). Jaz temu le ne rečem kosmiči, zato mi ni blo jasno. Naši so ful dobri npr. kar kornfleksi, ko jem ji mal dajem v ustka. Odpira kot en ptiček mali. Morem rečt, da naša tok rada je. Tud če je ravno jedla, bo sitnarila, če bi mi 3je ob njej jedli. Je obvezno treba dat kak špagetek v usta, al pa tud solato v roke. jaz bi tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:56:07
|
|
|
|
hijenca
|
Meni čmrlika ni odgovorila na sms. drugače sem pa čisto po naključku opazila, da je wireless našel povezavo. Sem namreč atija pelala na čago, pa sem hotela gledat tv preko računalnika in vidim. Jaz pa juhuhu takoj na RR.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:56:16
|
|
|
|
tana7
|
estrella, a glicerinske svečke se kar tako dobijo v lekarni al kako?? zjutraj ji bom zihr sicer še dala slive... močno upam, da uspe!!! edinaos, zdaj si me pa fino prestrašila - popokala?? uboga Anja omenjate sladke kamilice - koliko tega pa naj bi popila? ker imamo probleme s pitjem - bo kar težka ji tole dat sicer pa vsak dan je sadno kašo, jabolko ali hruško z bananami smo nehali mogoče jo je krompir tudi dodatno zaprl, pa krompirček? zdaj bo na rižu in kvinoji aurora, mlečnih izdelkov ji še ne dajemo, čakamo 8. mesec - a smo edini?? nam je tako P naročila, pa patronažna tudi - upam, da res nismo zadnji bimboti, ki bomo čakali na 8. mesec no, upam, da ne za brezveze!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:56:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos 100 % prepričana!! Me niso v šolo sprejeli sem morala še eno leto ostati v mali šoli , pravi mami da se je bala najhujšega, boga moja mami Si lahko predstavljate, da niti sladkarij nisem hotla O, to je bilo pa res hudo Joj, ****, koliko zdravil!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: edinaos pa smo tam Ampak nas je še vedno krepko več kot 12 Estrella*, ne še ti tako črnogledo, grem poiskat, koliko nas še ostaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:56:41
|
|
|
|
darmar
|
Edinaos boga tvoja mami. Pa se zej poglej kok si fletna. Pa tok sekirancije si ji povzročila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally čer! oj oj kaj dogaja??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:57:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Na sobni temperaturi: V hladilniku: Samo eno zdravilo je enako,ker imam dva enga v hladilniku pa enga na sobni temperaturi ostalo pa.... Sedaj pa bodi pameten. Pa ti imaš celo lekarno doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:58:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally čer! oj oj kaj dogaja?? Eh nič spet sem cel dan letala okoli in zapravljala , zdej pa ne bom več, no edino še v soboto .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:58:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally čer! O mengeška madam, dober večer, kaj je novega na vašem koncu???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:59:39
|
|
|
|
darmar
|
Tana: Če jutri še ne bo nič, bi jaz na tvojem mestu za nasvet poklicala pediatrinjo. To jaz v takih trenutkih vedno naredim, se boljš počutim, če mi še ona pove kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:00:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: darmar Špelin - prespali bodo v vrcu. Aurora, ja saj jaz tud to uporabljam, ji dam kar v AM in gasa v flašo zvečer in zjutraj (od 5-8 ure enkrat ko se zbudi). Jaz temu le ne rečem kosmiči, zato mi ni blo jasno. Naši so ful dobri npr. kar kornfleksi, ko jem ji mal dajem v ustka. Odpira kot en ptiček mali. Morem rečt, da naša tok rada je. Tud če je ravno jedla, bo sitnarila, če bi mi 3je ob njej jedli. Je obvezno treba dat kak špagetek v usta, al pa tud solato v roke. jaz bi tudi Edina, a se spomniš kak dober mesec nazaj, ko sem jaz jamrala , da noče jest, tvoja pa je mlatila vse po vrsti???Te časi se bodo kmalu vrnili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:00:21
|
|
|
|
hijenca
|
Drugače je imel danes Videk srečanje z dedkom mrazom, je bil zelo priden, slike pokažem jutri ko pridem domov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:00:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Meni čmrlika ni odgovorila na sms. drugače sem pa čisto po naključku opazila, da je wireless našel povezavo. Sem namreč atija pelala na čago, pa sem hotela gledat tv preko računalnika in vidim. Jaz pa juhuhu takoj na RR.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:00:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos nič bat špelin@ tudi me2 sva tukaj, moja Anja je danes pojedla celih 420 ml vsega skupaj, in to s tako borbo in izigravanjem budale od sebe , sam da mine to obdobje , moja mami pravi, da jaz več kot pol leta nisem hotla nič jesti, samo kruh in navaden jogurt kolk se je morala presekirati, s tem da sem bila sama kost pa koža, pri 8 letih sem imela 15 kg jaz sem imela tudi 15kg pri 8 letih , sem bila fuuull neješča. Kolk sem je mogla moja mami presekirat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:00:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 estrella, a glicerinske svečke se kar tako dobijo v lekarni al kako?? zjutraj ji bom zihr sicer še dala slive... močno upam, da uspe!!! edinaos, zdaj si me pa fino prestrašila - popokala?? uboga Anja omenjate sladke kamilice - koliko tega pa naj bi popila? ker imamo probleme s pitjem - bo kar težka ji tole dat sicer pa vsak dan je sadno kašo, jabolko ali hruško z bananami smo nehali mogoče jo je krompir tudi dodatno zaprl, pa krompirček? zdaj bo na rižu in kvinoji aurora, mlečnih izdelkov ji še ne dajemo, čakamo 8. mesec - a smo edini?? nam je tako P naročila, pa patronažna tudi - upam, da res nismo zadnji bimboti, ki bomo čakali na 8. mesec no, upam, da ne za brezveze!!!! tana: ja žal pri nas je bilo tako. Ja moja tudi ni na noben način želela čisto nič spiti, in sem ji pa žlički dajala (kamilce), ali sem jo kar dala ležat in brizgala v grlo Mislim, da bi morala vsaj kak deci spit Jooj ko bi vidla kako je pokakala
|
|
|
Imenadiana 28Katero ime vam je najbolj všeč?Nik (
34%)
Kris (
8%)
Sebastjan (
14%)
Luka (
44%)
Število vseh glasov: 566Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!