Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:39:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Tako: Ata je prisel domov zagledal Omarja in smo leteli na vrat na nos na urgenco. In sedaj vemo kar sem ze prej vedela samo poleg enega antibiotika ki sem mu ga ze zacela dajat imamo se 5 drugih stvari. Vemo pa da ima zelo hud prehlad,ki je sel na grlo, kar mi je bilo jasno, saj zavraca hrano...in pa lahko bo slo se na usesa, tud ze vem... ampak ata pac meni da imamo prevec denarja pa je treba ga it mal na urgenco potalat... Samo nekaj vam pa povem, zdele bom poslikala kolko zdravil imam za 2 bolana otroka pa da vi to vidite!!! Ene veste da sem po izobrazbi medicinska sestra in vam povem da kaj tazga pa se nisem videla kot je to tukaj v Egiptu. za katero koli bolezen prides domov z veliko vreco zdravil.. Grem pofotkat pa da vidite. Glede na to kar si po poklicu tudi veš, da ni dobro, da vsa ta zdravila daš otrokoma. Jaz upam, da boš brez teh vrečk zdravil uspela otroka pozdravit. Razumeme en AB, ampak 5 zdravil pa je preveč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:39:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca večer punce! Jaz sem še skoz v Lj, ampak nekam čudno danes ponovno internet tukaj dela. Že zopet kradem nekomu internet, pa saj ni važno, zakaj pa nima zaščiteno. Kaj se je dogajalo kaj zanimivega danes na RR? Vidim, da ene že izbirate hrano za soboto, jaz se bom pustila presenetit. Še dobro, da ima kdo odklenjen router. Čmrlika pa po vsej verjentoti ne gre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:40:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem še skoz v Lj, ampak nekam čudno danes ponovno internet tukaj dela. Že zopet kradem nekomu internet, pa saj ni važno, zakaj pa nima zaščiteno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:41:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Tako: Ata je prisel domov zagledal Omarja in smo leteli na vrat na nos na urgenco. In sedaj vemo kar sem ze prej vedela samo poleg enega antibiotika ki sem mu ga ze zacela dajat imamo se 5 drugih stvari. Vemo pa da ima zelo hud prehlad,ki je sel na grlo, kar mi je bilo jasno, saj zavraca hrano...in pa lahko bo slo se na usesa, tud ze vem... ampak ata pac meni da imamo prevec denarja pa je treba ga it mal na urgenco potalat... Samo nekaj vam pa povem, zdele bom poslikala kolko zdravil imam za 2 bolana otroka pa da vi to vidite!!! Ene veste da sem po izobrazbi medicinska sestra in vam povem da kaj tazga pa se nisem videla kot je to tukaj v Egiptu. za katero koli bolezen prides domov z veliko vreco zdravil.. Grem pofotkat pa da vidite.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:41:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca večer punce! Jaz sem še skoz v Lj, ampak nekam čudno danes ponovno internet tukaj dela. Že zopet kradem nekomu internet, pa saj ni važno, zakaj pa nima zaščiteno. Kaj se je dogajalo kaj zanimivega danes na RR? Vidim, da ene že izbirate hrano za soboto, jaz se bom pustila presenetit. O đanki, a ti nartalo brez neta Jaz sem kar živčna, če ne morem na rr a veš, da nisi edina
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:43:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:43:34
|
|
|
|
aurora28
|
Grem v posteljo, nočko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:45:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza Nič ne bo kriza. Saj vse vemo kaka je situacija. Ti samo pridi. Me te imamo rade zaradi tebe ne pa tvoje frizure.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:45:51
|
|
|
|
barbaw
|
Sem malo Trenja gledala in so za tista otroka zbrali 21 365 eur.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:45:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza pri te bom jst poštrihala, no prej pa nej ti še to povem- sem se hotla nazaj pobarvat na svojo naravno barvo (rjava), ampak sem izpadla črna, sem se prov čukast gleda v špegu kaka sm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:45:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza Nič ne bo kriza. Saj vse vemo kaka je situacija. Ti samo pridi. Me te imamo rade zaradi tebe ne pa tvoje frizure. Hvala ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:46:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca večer punce! Jaz sem še skoz v Lj, ampak nekam čudno danes ponovno internet tukaj dela. Že zopet kradem nekomu internet, pa saj ni važno, zakaj pa nima zaščiteno. Kaj se je dogajalo kaj zanimivega danes na RR? Vidim, da ene že izbirate hrano za soboto, jaz se bom pustila presenetit. O đanki, a ti nartalo brez neta Jaz sem kar živčna, če ne morem na rr a veš, da nisi edina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joooj, kako vaši veliko pojedo!!!!! Naš poje od od 500 do 750g GH (v najboljšem primeru), spije pa čez dan 2-3 deci razredčenega soka, ponoči pa tudi. Mleka v nobenem primeru niti povoha ne, sem mu dala tudi navadno kravje mleko v flaško in je bil efekt isti kot pri AM: potegnil, potem pa pljunil in se razjezil. Se pa vidi, da ne je toliko kot prej, ko je pridno pil mleko: ostaja dolgin, klobasice pa izginjajo nič bat špelin@ tudi me2 sva tukaj, moja Anja je danes pojedla celih 420 ml vsega skupaj, in to s tako borbo in izigravanjem budale od sebe , sam da mine to obdobje , moja mami pravi, da jaz več kot pol leta nisem hotla nič jesti, samo kruh in navaden jogurt kolk se je morala presekirati, s tem da sem bila sama kost pa koža, pri 8 letih sem imela 15 kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:46:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem malo Trenja gledala in so za tista otroka zbrali 21 365 eur.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:47:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem malo Trenja gledala in so za tista otroka zbrali 21 365 eur. Vsaj 1x se ni tja v 3 krasne glasovalo in se je zbral konkreten denar za dva resnična otroka. Ampak meni je tako zelo hudo ob misli na to, kar sta doživela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:47:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joooj, kako vaši veliko pojedo!!!!! Naš poje od od 500 do 750g GH (v najboljšem primeru), spije pa čez dan 2-3 deci razredčenega soka, ponoči pa tudi. Mleka v nobenem primeru niti povoha ne, sem mu dala tudi navadno kravje mleko v flaško in je bil efekt isti kot pri AM: potegnil, potem pa pljunil in se razjezil. Se pa vidi, da ne je toliko kot prej, ko je pridno pil mleko: ostaja dolgin, klobasice pa izginjajo nič bat špelin@ tudi me2 sva tukaj, moja Anja je danes pojedla celih 420 ml vsega skupaj, in to s tako borbo in izigravanjem budale od sebe , sam da mine to obdobje , moja mami pravi, da jaz več kot pol leta nisem hotla nič jesti, samo kruh in navaden jogurt kolk se je morala presekirati, s tem da sem bila sama kost pa koža, pri 8 letih sem imela 15 kg pol je pa po mamici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca večer punce! Jaz sem še skoz v Lj, ampak nekam čudno danes ponovno internet tukaj dela. Že zopet kradem nekomu internet, pa saj ni važno, zakaj pa nima zaščiteno. Kaj se je dogajalo kaj zanimivega danes na RR? Vidim, da ene že izbirate hrano za soboto, jaz se bom pustila presenetit. O đanki, a ti nartalo brez neta Jaz sem kar živčna, če ne morem na rr a veš, da nisi edina to bi bila pa jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:48:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joooj, kako vaši veliko pojedo!!!!! Naš poje od od 500 do 750g GH (v najboljšem primeru), spije pa čez dan 2-3 deci razredčenega soka, ponoči pa tudi. Mleka v nobenem primeru niti povoha ne, sem mu dala tudi navadno kravje mleko v flaško in je bil efekt isti kot pri AM: potegnil, potem pa pljunil in se razjezil. Se pa vidi, da ne je toliko kot prej, ko je pridno pil mleko: ostaja dolgin, klobasice pa izginjajo nič bat špelin@ tudi me2 sva tukaj, moja Anja je danes pojedla celih 420 ml vsega skupaj, in to s tako borbo in izigravanjem budale od sebe , sam da mine to obdobje , moja mami pravi, da jaz več kot pol leta nisem hotla nič jesti, samo kruh in navaden jogurt kolk se je morala presekirati, s tem da sem bila sama kost pa koža, pri 8 letih sem imela 15 kg A si ziher, da nisi imela več kot 15kg. To je ful premalo. Sicer pa naša tudi malo je, sploh zdaj ko je prehlajena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:48:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joooj, kako vaši veliko pojedo!!!!! Naš poje od od 500 do 750g GH (v najboljšem primeru), spije pa čez dan 2-3 deci razredčenega soka, ponoči pa tudi. Mleka v nobenem primeru niti povoha ne, sem mu dala tudi navadno kravje mleko v flaško in je bil efekt isti kot pri AM: potegnil, potem pa pljunil in se razjezil. Se pa vidi, da ne je toliko kot prej, ko je pridno pil mleko: ostaja dolgin, klobasice pa izginjajo nič bat špelin@ tudi me2 sva tukaj, moja Anja je danes pojedla celih 420 ml vsega skupaj, in to s tako borbo in izigravanjem budale od sebe , sam da mine to obdobje , moja mami pravi, da jaz več kot pol leta nisem hotla nič jesti, samo kruh in navaden jogurt kolk se je morala presekirati, s tem da sem bila sama kost pa koža, pri 8 letih sem imela 15 kg Uf, tudi tvoja punči nagaja...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:48:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza Špelinček, ti si tolk zgovorna in simpatična oseba, da človek še opazi ne kako barvo imaš/nimaš. Ti prinesi s seboj tako kot vedno, polno optimizma in dobre volje. To nam je najbolj važno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:49:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Grem v posteljo, nočko. nočka pa lepo spančkite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:50:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joooj, kako vaši veliko pojedo!!!!! Naš poje od od 500 do 750g GH (v najboljšem primeru), spije pa čez dan 2-3 deci razredčenega soka, ponoči pa tudi. Mleka v nobenem primeru niti povoha ne, sem mu dala tudi navadno kravje mleko v flaško in je bil efekt isti kot pri AM: potegnil, potem pa pljunil in se razjezil. Se pa vidi, da ne je toliko kot prej, ko je pridno pil mleko: ostaja dolgin, klobasice pa izginjajo nič bat špelin@ tudi me2 sva tukaj, moja Anja je danes pojedla celih 420 ml vsega skupaj, in to s tako borbo in izigravanjem budale od sebe , sam da mine to obdobje , moja mami pravi, da jaz več kot pol leta nisem hotla nič jesti, samo kruh in navaden jogurt kolk se je morala presekirati, s tem da sem bila sama kost pa koža, pri 8 letih sem imela 15 kg Kajjjjjjjjjjjjjj??? Kako so te sploh v šolo vzeli? Takrat je bila za prvi razred meja 18kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:51:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Tako: Ata je prisel domov zagledal Omarja in smo leteli na vrat na nos na urgenco. In sedaj vemo kar sem ze prej vedela samo poleg enega antibiotika ki sem mu ga ze zacela dajat imamo se 5 drugih stvari. Vemo pa da ima zelo hud prehlad,ki je sel na grlo, kar mi je bilo jasno, saj zavraca hrano...in pa lahko bo slo se na usesa, tud ze vem... ampak ata pac meni da imamo prevec denarja pa je treba ga it mal na urgenco potalat... Samo nekaj vam pa povem, zdele bom poslikala kolko zdravil imam za 2 bolana otroka pa da vi to vidite!!! Ene veste da sem po izobrazbi medicinska sestra in vam povem da kaj tazga pa se nisem videla kot je to tukaj v Egiptu. za katero koli bolezen prides domov z veliko vreco zdravil.. Grem pofotkat pa da vidite. Glede na to kar si po poklicu tudi veš, da ni dobro, da vsa ta zdravila daš otrokoma. Jaz upam, da boš brez teh vrečk zdravil uspela otroka pozdravit. Razumeme en AB, ampak 5 zdravil pa je preveč. Ja, samo antibiotik je sam eden, sam kako naj vem kaj naj od vseh ostalih kapljic in sirupov in sveck izlocim pa da ne naredim skode otroku??? Saj menda Pediatri ja bolje vedo od mene? Pa predvsem nekaj mi je kristalno jasno sem sprobala na lastni kozi, in tudi vsaka ki je bila v Egiptu.. da nasa Slovenska zdravila so za tele bakterije tukaj kot mala malica, posladek... Tako da zal kar dajam vse kar mi narocijo, razen tistega kar se mi res zdi neumnost, kot naprimer da naj dajam otroka na sonce ker ima prevec odprto mecavo... Evo fotke: Na sobni temperaturi: V hladilniku: Samo eno zdravilo je enako,ker imam dva enga v hladilniku pa enga na sobni temperaturi ostalo pa.... Sedaj pa bodi pameten.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:51:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joooj, kako vaši veliko pojedo!!!!! Naš poje od od 500 do 750g GH (v najboljšem primeru), spije pa čez dan 2-3 deci razredčenega soka, ponoči pa tudi. Mleka v nobenem primeru niti povoha ne, sem mu dala tudi navadno kravje mleko v flaško in je bil efekt isti kot pri AM: potegnil, potem pa pljunil in se razjezil. Se pa vidi, da ne je toliko kot prej, ko je pridno pil mleko: ostaja dolgin, klobasice pa izginjajo nič bat špelin@ tudi me2 sva tukaj, moja Anja je danes pojedla celih 420 ml vsega skupaj, in to s tako borbo in izigravanjem budale od sebe , sam da mine to obdobje , moja mami pravi, da jaz več kot pol leta nisem hotla nič jesti, samo kruh in navaden jogurt kolk se je morala presekirati, s tem da sem bila sama kost pa koža, pri 8 letih sem imela 15 kg A si ziher, da nisi imela več kot 15kg. To je ful premalo. Sicer pa naša tudi malo je, sploh zdaj ko je prehlajena. 100 % prepričana!! Me niso v šolo sprejeli sem morala še eno leto ostati v mali šoli , pravi mami da se je bala najhujšega, boga moja mami Si lahko predstavljate, da niti sladkarij nisem hotla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 21:51:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza Špelinček, ti si tolk zgovorna in simpatična oseba, da človek še opazi ne kako barvo imaš/nimaš. Ti prinesi s seboj tako kot vedno, polno optimizma in dobre volje. To nam je najbolj važno Se bom potrudila Se že fajn veselim Aja, z nataso34 sva bili na vezi in sem izvedela, da nima varstva za Evo (je nekaj prišlo vmes ), zato je v soboto ne bo. No, več mi bo povedala na kofetku jutri. Tako da se bom zdaj sama odvlekla v LJ, kaj pa čem Če bo sneg, grem na vlak
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Nadležne dlake...dejziUporabljam:depilator (
24%)
kremo (
5%)
vosek (
5%)
britvico (
60%)
drugo (
3%)
nič (
3%)
Število vseh glasov: 474Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!